τεντωσα λιγακι την ντιζα....και τωρα....η νεκρα αλλα και οι αλλες μπαινουν με την σκεψη...
τεντωσα λιγακι την ντιζα....και τωρα....η νεκρα αλλα και οι αλλες μπαινουν με την σκεψη...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
[B]κοιταξε ρεγουλαρισμα η ντιζα δεν νομιζω να θελει..γιατι με το που ακουμπαω σχεδον το συμπλεκτη εχει πιασει..:a13: Ειπα κι εγω,απο ντιζα δεν μπορει ναναι
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
[B]Συγνωμη...λαθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
κοιταξε ρεγουλαρισμα η ντιζα δεν νομιζω να θελει..γιατι με το που ακουμπαω σχεδον το συμπλεκτη εχει πιασει..:a13: Ειπα κι εγω,απο ντιζα δεν μπορει ναναι![]()
Προβλημα 2. σημερα γυρνωντας 01.00 ωρα απο εθνικη φτανοντας σχεδον στα 1500χλμ...
ειπα να το ανοιξω....
το μηχανακι δεν μπορει να ανεβασει σε καμμια ταχυτητα πανω απο 6.000...
υπαρχει μια αποθυμια..νομιζω...και οταν φτασει περιπου εκει κανει καπως σαν να κανει κοψιματα...η σαν καποιος να εχει βαλει κατι σαν περιοριστη.....
πειτε κατι αν ξερετε γιατι κοντευω να τρελαθω....
μηπως ειναι τα ζικλερ...αλλα να μην ανοιγει ...ετσι? η να εχει κανει κατι ο μαστορας που το εφτιαξα με την ντιζα του καρμπιρατερ...για να μην κανω καμμια μαλακια και το ανοιξω κατα την διαρκεια που το εστρωνα?![]()
χρόνια πολλά κατά αρχάς...!
για να δούμε το θεμα σου επειδή λίγο με το spam το έχασα...βοήθησε με .
έχεις αλλάξει εκκεντροφόρο;
έμβολο έβαλες χυτό η σφυρήλατο ; flat η H.comp.
αν έβαλες τελευταίο στάδιο έμβολο H.comp.άλλαξες μπιελα;
με τους δίσκους και τον στρόφαλο;
που έκανες ρεκτιφιέ;
θέλω να σε βοηθήσω ..μια σαφή εικόνα θα ήταν πολύ βοηθητική..και πες πότε ακριβώς ένιωσες ότι πατινάρει;
εκκεντροφορο εχω κανει reprofile της μανας του...σφυριλατο πιστονι...flat νομιζω, 620cc wossner, ελατηρια ,εφτιαξα κεφαλη...αυτα..δεν πατιναρει....κανει αυτο που εγραψα παραπανωΑρχικά δημιουργήθηκε από izzy
χρόνια πολλά κατά αρχάς...!
για να δούμε το θεμα σου επειδή λίγο με το spam το έχασα...βοήθησε με .
έχεις αλλάξει εκκεντροφόρο;
έμβολο έβαλες χυτό η σφυρήλατο ; flat η H.comp.
αν έβαλες τελευταίο στάδιο έμβολο H.comp.άλλαξες μπιελα;
με τους δίσκους και τον στρόφαλο;
που έκανες ρεκτιφιέ;
θέλω να σε βοηθήσω ..μια σαφή εικόνα θα ήταν πολύ βοηθητική..και πες πότε ακριβώς ένιωσες ότι πατινάρει;
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Με 1000-1200 ευρω + το δικο σου παιρνεις χτ 660 σε πολλη καλη κατασταση.![]()
![]()
Συμφωνω![]()
*************** www.motodevils.gr ***************
ρε φιλε μου....εισαι λιγο ακυρος ....και εκτος χρονου....Αρχικά δημιουργήθηκε από mivvo
Συμφωνω![]()
χρονια πολλα
Μαλλον στεγνωνει απο βενζινη.Τα ανοιγματα στο μοτερ τα κανουμε σταδιακα στο στρωσιμο για να "ξυπνησε" σιγα σιγα το μοτερακι.Ειναι λαθος να ανοιγεις τερμα το μοτερ επειδη εκανες 1500 χλμ.Στο προηγουμενο στρωσιμο που εκανα,πηγαινα μεχρι 3.000-3.500 στροφες ως τα 1.000 χλμ.Ως τα 2.000χλμ ανεβαζα ως τις 4.000-4.500 στροφες και μετα τα 2.500 χλμ αρχισα να το ανοιγω.
Ολα αυτα βεβαια ειναι σχετικα γιατι καθε μοτερ εχει διαφορετικο φτιαξιμο και καθε "χερι" ειναι διαφορετικο.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Φτωχό μίγμα δείχνει η αυτοψία εκ του διαδικτύου.
Πρόσεξε μην το κολλήσεις.
τι να κανω?
ΜΗΝ το πλακωνεις.Ανοιγε μεχρι 4500-5000 το πολυ κι αυτο με μετρο.
δεν το πλακωνω χτες προσπαθησα 2 -3 φορες...και υστερα καταλαβα οτι παιζει κατι τετοιο.....πως θα το φτιαξω αυτο...τωρα?πρεπει να περιμενω να παει Δευτερα...και να το παω σε ποιον?εχω βαρεθει τους ασχετους πια δηλαδη...
Eιπαμε οτι θελει σωστο σεταρισμα στα καρμος για να δουλευει παντου σωστα.Απο τη στιγμη που δεν το πλακωνεις δεν εχεις να φοβασαι κατι.Δευτερα πας σε συνεργειο(σε αυτον που στο εφτιαξε φυσικα)και του ζητας να το τσεκαρει.Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
δεν το πλακωνω χτες προσπαθησα 2 -3 φορες...και υστερα καταλαβα οτι παιζει κατι τετοιο.....πως θα το φτιαξω αυτο...τωρα?πρεπει να περιμενω να παει Δευτερα...και να το παω σε ποιον?εχω βαρεθει τους ασχετους πια δηλαδη...
δεν θελω να το παω σε αυτον που το εφτιαξε....γιατι πρεπει να περιμενω....και δεν εχω τετοια ...υπομονη...εχετε καποιον που να μπορει να μου το ρυθμισει τελεια...?Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Eιπαμε οτι θελει σωστο σεταρισμα στα καρμος για να δουλευει παντου σωστα.Απο τη στιγμη που δεν το πλακωνεις δεν εχεις να φοβασαι κατι.Δευτερα πας σε συνεργειο(σε αυτον που στο εφτιαξε φυσικα)και του ζητας να το τσεκαρει.
Κοιτα επειδη κι εγω δεν εχω υπομονη να ψησω τα λουκανικα κανε οτι σε φωτισει ο Θεος(λεμε τωρα).ΑΝ ο μαστορας που εφτιαξε το ΧΤ εχει κανει λαθος θα το διορθωσει.Αν βιαζεσαι πηγαινε και σε αλλο μαστορα που δεν θα ξερει τι εχει κανει ο πρωτος,για να κανει κι εκεινος τα δικα του.Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
δεν θελω να το παω σε αυτον που το εφτιαξε....γιατι πρεπει να περιμενω....και δεν εχω τετοια ...υπομονη...εχετε καποιον που να μπορει να μου το ρυθμισει τελεια...?
Στο τελος σε βλεπω με το ΧΤ καμικαζι αυτοκτονιας να κανεις επιθεση στο δεντρο του Κακλαμανη.
Καλες γιορτες