Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 107

Θέμα: Ροϊκή εξέλιξη και λοιπές αρκούδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Οι Ι6 στην ουρά με τους υπόλοιπους - άντε γιατί λίγο θέλω αυτές τις μέρες....
    καλα το καταλαβες πιτσιρικο,
    δε ξερω τι ρολο βαρας αλλα την εχεις ακουσει τελιως κ μας εχεις κανει τα @@ τουμπανο
    αντε τραβα προτινε με τωρα που στην ειπα κ νιωθεις θιγμενος.....

κ Ι7 κ Ι8 αμα γουσταρω αλλα εγω στο μπουρδελο σας ΔΕΝ ερχομαι παλιο στρατογκαυλοι!!

ΕΝ ΔΥΟ ΕΝΔΥΟ ΕΝ ΔΥΟ κ τωρα βαρα ΠΡΟΣΟΧΗ!

στην υγεια μου!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    Απο ολο αυτο που εγραψα κρατα μονο τις 2 τελευταιες σειρες και μην ξανασχοληθεις μαζι μου για κανεναν λογο...
    Αυτό δεν παίζει όσες φορές και να το ζητήσεις. Αφενός ως χρήστης φυσικά και μπορεί να απαντάει στα ποστάκια σου, και αφετέρου ως mod πρέπει να διαβάζει τα ποστ τα δικά σου και οποιουδήποτε άλλου χρήστη είτε τον γουστάρει είτε όχι.
    Και ως mod έχει την υποχρέωση να φιλτράρει τις πληροφορίες που γράφονται έτσι ώστε να είναι σωστές, καθώς την δική σου απάντηση θα την διαβάσουν και πιθανόν να υιοθετήσουν και άλλοι χρήστες.
    Δεν μπορεί να μην απαντήσει γιατί διαφορετικά ό καθένας θα ποστάρει ότι μαλακία νομίζει. Και πιθανόν στις άσχετες συζητήσεις να μην τρέχει και τίποτα, αλλά στα τεχνικά έχουμε πει ότι πριν γράψουμε κάτι να είμαστε σίγουροι για την ορθότητα του.

Σε ότι αφορά την απάντηση που έδωσες, στηρίχτηκε στο τι κάνει ο καθένας καστανάς που τρίβει μια κεφαλή και το ονομάζει ροϊκή εξέλιξη. Το πιθανότερο είναι ότι όντως έτσι συμβαίνει.
    Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι σωστό. Και αυτό που έχει σημασία είναι το τι πρέπει να γίνεται και όχι τι κάνουν. Αλλωστε απ΄την κουβέντα αυτό που έμαθε ο apsogos είναι ότι ο μηχανικός του για να του πάρει τα Χ φράγκα πρέπει να έχει κάνει αυτά που περιέγραψε ο reinmaister. Αν αυτό που ξέρει να κάνει είναι ξεμάτιασμα, ας μην το χρεώνει ως νευροχειρουργική.

Τα σχόλια περί του πως βλέπει ο καθένας τον sniper είναι φυσικά για τα @@ του sniper. Αλίμονο αν ο sniper ή ο καθένας στην ηλικία του να προσάρμοζε την συμπεριφορά του προκειμένου να είναι αρεστός. Και καλό είναι πριν πετάμε το μακρύ και το κοντό μας, να λάβουμε υπ΄όψη την γενικότερη προσφορά του καθένα στο φόρουμ.

@reinmaister.....
    Κάθεσαι και κλαψουρίζεις και παρακαλάς τους mod σε στυλ "Βέγγος κρατήστε με μη φάω τον Ζανίνο", να σου φτιάξουν μια αντιπαράθεση για να κατακεραυνώσεις όσους ασελγούν στα τεχνικά.
    Σου κάνω τη χάρη και αντί να δω το γίγαντα που θα αποστομώσει τους θρασύτατους νεανίες, βλέπω μια κατίνα σε κλιμακτήριο που εμπλουτίζει την συλλογή "reinmeister over and out". Ούτε άτομο με stock μηχανάκι δεν είναι τόσο νούλα.
    Βαθύτατα απογοητευμένος...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νεότατο μέλος Το avatar του/της Zanzibar
    πουτάνα Βύρωνα περνάς καλά εδώ...
    Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    εγω δεν ειπα να αλλαξει συμπεριφορα για να αρεσει στον κοσμο περισσοτερο.

το να σταματησει να ειρωνευεται(και μαλιστα ακαταπαυστα) δεν ειναι αλλαγη συμπεριφορας,στοιχειωδεις τροπους δειχνει.Ειδικα αυτος ως μοντ βρησκεται σε πλεονεκτικη θεση και τουλαχιστον θα επρεπε να ηταν ουδετερος.

δεν ειπα να μη διαβαζει τα ποστ μου, να μην ειρωνευεται ζητησα, και αμα δεν αντεχει να ζησει χωρις την ειρωνια του του ζητησα να μην σχολιαζει τα κειμενα μου(παρακληση οχι απαιτηση).

και λες οτι θα πρεπει να λάβουμε υπ΄όψη την γενικότερη προσφορά του καθένα στο φόρουμ, προτου πεταξουμε το μακρυ μας και το κοντο μας.Δε νομιζω να εχει συνεισφερει και τοσο στο φορουμ ο σνιπερ ετσι ωστε να ανεχομαστε τη συμπεριφορα του, και μη μου πεις για τις ''ωωωωωρες'' που αφιερωνει στο moderating, δεν ειναι και τιποτα το τρομερο,υπαρχουν τουλαχιστον 20 μελη τα οποια ολη τη μερα σαρωνουν ολα τα θρεντς, καλλιστα καποιο απ'αυτα θα μπορουσε να αναλαβει το ρολο του moderator...

οσο για το θρασυτατος νεανιας, τι να πω, ευχαριστω, νομιζω οτι θρασος διακατεχει τα ποστς μου.

βυρωνα εισαι σωστος στο 90% του ποστ σου.

αναφερομε στο υπολοιπο 10% περι συγκεκριμενου μοδιστρου.
    1ον βρες μου ΕΝΑ ποστ που ειχε χρηστικη αξια (εστω οποιαδηποτε αλλη f**** ουσια) του υποφαινόμενου
    2ον η αναλογια post per "στα @@ μου" ειναι απογοητευτικη
    3ον ειστε τοσοι μοντ, δεν ειναι αναγκη να διαβαζετε ολοι, ολα τα ποστ
    καποιοι ας κανουν γαργαρα αν δεν εχουν κατι ουσιαστικο να παραθεσουν

το οτι μοτο.γρ ξεκινησε σαν παρεα κ εχει αυτο το μοναδικο παρεαστικο στυλ ειναι γ@μ@το
    ισως ειναι ο λογος που εχει τοσα πολλα μελη, αλλα ενργα ενεργα κ αλλα οχι
    ολοι ομως νιωθουν αυτη την ατμοσφαιρα κ αυτο ειναι μοναδικο!
    καπου ομως πρεπει να μπουν ορια κ να καβατωνονται πισω απο τη ταμπελα του "κολλητου" κ του "καλο παιδι ο μπαγασας αν και"

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

p.s. καταλαβαινω οτι ο ρολος του μοντ ειναι ιδιαίτερα ψυχοφθορος, οταν καθημερινα διαβαζεις χιλιαδες ποστ με εκατονταδες πιπες κ πρεπει να φιλτραρεις την ουσια,τη διαθεση, το χιουμορ κ καθε αλλη ιδιαιτερότητα του καθε χρηστη σε συνδιασμο της ωρας κ της ποικιλομορφιας του καθε θεματος
    αλλα εαν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κανεις ΤΙΠΟΤΑ απο ολα αυτα .........

για να δουμε.....

θα δω τον αντιλογο αυριο ή θα ειμαι μπανιαρισμενος????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    για να δουμε.....

θα δω τον αντιλογο αυριο ή θα ειμαι μπανιαρισμενος????

Σωπα ρε τι μπαν;
    Θα μπει αυριο ο σναιπερ θα γραψει κατι λουμπεν μετριοπαθειες του στυλ "εγω σαν χρηστης μπουρου μπουρου και αμα δεν γουσταρετε δηλωνω παραιτηση τωρα μπλα μπλα " ο τζουλιους θα μπει υστερα απο μερες θα ανοιξει τον φακελο με τα ετοιματζιδικα κατεβαταρια (σε ελληνικα παρακαλω) που ταιριαζουν σε τετοιες περιπτωσεις με ειδικο σκριπτακι ωστε τα κενα να γεμιζουν τα νικς των εμπλεκομενων στο θρεντ, ο Βυρων καπου ενδιαμεσα θα προσπαθει ανεπιτυχως να βγαλει ακρη και στο τελος η που θα κερνιεστε μπυρες η που θα γινει το φορουμ λιγο πιο μουνι απ'οτι ηταν.Η κλασσικη ιστορια.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μονο σε μενα λειπει ο ολντμαν κατι τετοιες στιγμες ????
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μονο σε μενα λειπει ο ολντμαν κατι τετοιες στιγμες ????
    Ναι ρε μαλακα.Να πεσει και ο παλιανθρωπος να σου ριξει και σενα τα μπινελικια σου (που τα θες και τα παραθες) να μην νιωθεις ο μονος αμπινελικωτος.
    Ουρτουυυυυυ λεμε.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ναι ρε μαλακα.Να πεσει και ο παλιανθρωπος να σου ριξει και σενα τα μπινελικια σου (που τα θες και τα παραθες) να μην νιωθεις ο μονος αμπινελικωτος.
    Ουρτουυυυυυ λεμε.
    ρε φιλε εχω μια μαζοχιστικη ταση με τον παλιανθρωπα.γουσταρω να με μπινελικωνει !!!!

ρε φιλε εχω μια μαζοχιστικη ταση με τον παλιανθρωπα.γουσταρω να με μπινελικωνει !!!!
    ........λουκιαααααααααααα..............

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ........λουκιαααααααααααα..............

χαρηκα γιωργος

χαρηκα γιωργος

ante re....

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    εγω δεν ειπα να αλλαξει συμπεριφορα για να αρεσει στον κοσμο περισσοτερο.

το να σταματησει να ειρωνευεται(και μαλιστα ακαταπαυστα) δεν ειναι αλλαγη συμπεριφορας,στοιχειωδεις τροπους δειχνει.Ειδικα αυτος ως μοντ βρησκεται σε πλεονεκτικη θεση και τουλαχιστον θα επρεπε να ηταν ουδετερος.

δεν ειπα να μη διαβαζει τα ποστ μου, να μην ειρωνευεται ζητησα, και αμα δεν αντεχει να ζησει χωρις την ειρωνια του του ζητησα να μην σχολιαζει τα κειμενα μου(παρακληση οχι απαιτηση).

και λες οτι θα πρεπει να λάβουμε υπ΄όψη την γενικότερη προσφορά του καθένα στο φόρουμ, προτου πεταξουμε το μακρυ μας και το κοντο μας.Δε νομιζω να εχει συνεισφερει και τοσο στο φορουμ ο σνιπερ ετσι ωστε να ανεχομαστε τη συμπεριφορα του, και μη μου πεις για τις ''ωωωωωρες'' που αφιερωνει στο moderating, δεν ειναι και τιποτα το τρομερο,υπαρχουν τουλαχιστον 20 μελη τα οποια ολη τη μερα σαρωνουν ολα τα θρεντς, καλλιστα καποιο απ'αυτα θα μπορουσε να αναλαβει το ρολο του moderator...

οσο για το θρασυτατος νεανιας, τι να πω, ευχαριστω, νομιζω οτι θρασος διακατεχει τα ποστς μου.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 117
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2008, 15:45
  2. Tellas Ote Forthent και λοίπες ιστορίες για αγρίους
    από Anritsu στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2008, 19:09
  3. φαιρινκγ για bros και λοιπές μοντιφιές
    από red_monster στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket