ρε Μπαοκι, στο δικο σου ποστ απαντησαΑρχικά δημιουργήθηκε από mpou
ξερω γω? γαυρος το προτεινε παντως![]()
ρε Μπαοκι, στο δικο σου ποστ απαντησαΑρχικά δημιουργήθηκε από mpou
ξερω γω? γαυρος το προτεινε παντως![]()
Ναι ρε, ο TROOPER το προτεινε λεμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε Μπαοκι, στο δικο σου ποστ απαντησα![]()
Και οχι μπαοκι, Ξανθη παρακαλω![]()
εγω θυμαμαι φοραγες μπλουζα β εθνικης ομαδας την τελευταια φορα που παιξαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Ναι ρε, ο TROOPER το προτεινε λεμε.
Και οχι μπαοκι, Ξανθη παρακαλω![]()
![]()
Ε οχι και β εθνικης (δεν ειμαι σκουλικι)Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
εγω θυμαμαι φοραγες μπλουζα β εθνικης ομαδας την τελευταια φορα που παιξαμε![]()
Απλα αν δεν στηριξεις το σπιτι σου, θα πεσει να σε πλακωσει![]()
Μαλααακεεεες!!!
Εχω κατασυγκιμηθει απο την ανταποκριση και ειδικα απο το σπασιμο του κατεστημενου, ναι θελω τα κοριτσια να μπουν μεσα![]()
Λοιπον επειδη χωρις Τρουπερ δεν γινεται νομιζω πως θα προσπαθησω να κλεισω Πεμπτη και μαλλον κατα τις 10 οπως παλια ε;
απο τη χαρα μου δεν εχω διαβασει τιποτα μετα την 1η σελιδα![]()
Ρε συ Busa εκεινα τα 10 ευρω για τα καλα μου λογια ποτε θα μου τα δωκεις;![]()
mustili
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
για τον busa δεν λέω τίποτα, κάνει μεταπτυχιακό πάνω στους βατράχους και δεν ξέρω αν έχει χρόνο να ασχοληθεί με κάτι άλλο![]()
για τον Busa δεν μπορεις να πεις τιποτα γιατι σε εχει στα ωπα απα....και να ανησυχεις παραπανω γιατι τωρα δεν θα εχω αλλες ασχολιες να με απροσανατολιζουν....απο τις 17.30 ΧΤΕΣ που εμαθα τα ''ΚΑΛΑ'' νεα το κεφαλαιο εκλεισε....ο ξαδερφος σου ο Ρεκομπαπουλος ειναι τραυματιας....ψαξε για αλλον...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Λοιπον επειδη χωρις Τρουπερ δεν γινεται νομιζω πως θα προσπαθησω να κλεισω Πεμπτη και μαλλον κατα τις 10 οπως παλια ε;
:
ωραιααααααααααααααααα
εγω θα βλεπω τον γαυρο στην τι βι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ωραιααααααααααααααααα
εγω θα βλεπω τον γαυρο στην τι βι![]()
![]()
κατσικακο παλι χλωμο σε βλεπωΑρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
kalgeorge θα σε![]()
(
αφου οπως ειπα και πιο πανω,.,,,,
- ξαδερφος του diegos armantos αποφασισε να σταματησει την μπαλα
- ο τριτος ξαδερφος του ρουτακος φανιστελριδης τραυματιστηκε σε αλλο 5 *5
- τελος ο αλλος του ξαδερφος του απο την κρητη, ζλατανακης ιμραιμοβιτσακης δεν μπορει να παρει αδεια για να ερθει γιατι εχει μετακομισει ιταλια
αν λέτε για αυτή την πέμπτη και όχι για την επόμενη εγώ δεν θα μπορέσω (έχω και διαρκείας με το ΘΡΥΛΟ τι να κάνω)
Τα τα τα ρα τατα!!!!!
Με τιμηηηηηη σας ανακοινωνωωωω οτιιιι
την Πεμπτη 27/11 και ωρα 22.00 στο γνωστο γηπεδο του Ρεντη εχουμε το πασιγνωστο γηπεδακι κλεισμενο,
1. Mustili μεσα λοιπον!!! Αλλος....
Μαλακες την αλλη Πεμπτη ε! οχι αυριο
mustili
ναι άλλα έχω τριτοξάξελφο τον Ροναλτίδη με τ'ονομα και θα σε σκίσωΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
κατσικακο παλι χλωμο σε βλεπω
αφου οπως ειπα και πιο πανω,.,,,,
- ξαδερφος του diegos armantos αποφασισε να σταματησει την μπαλα
- ο τριτος ξαδερφος του ρουτακος φανιστελριδης τραυματιστηκε σε αλλο 5 *5
- τελος ο αλλος του ξαδερφος του απο την κρητη, ζλατανακης ιμραιμοβιτσακης δεν μπορει να παρει αδεια για να ερθει γιατι εχει μετακομισει ιταλια![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ναι άλλα έχω τριτοξάξελφο τον Ροναλτίδη με τ'ονομα και θα σε σκίσω![]()
![]()
ΝΑΙ ΕΕΕΕΕΕΕ????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕ ΠΙΠΑ ΚΟΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ......
Υ.Γ. ΡΕ ΜΟΥΣΤΙΛΙ ΕΙΠΑΜΕ.....ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤV ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΙΣ 27....ΑΚΥΡΩΣΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ...
Όταν τα κορίτσια πάιζουν μπάλα παίζουν... το θέμα είναι εσείς τι θα κάνετε....!!!
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ρε άσχετε όχι αυτονενε, τον αλονενε λεω εγώ που είναι φίλος με τον Φιγκιτίδη!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ΝΑΙ ΕΕΕΕΕΕΕ????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕ ΠΙΠΑ ΚΟΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ......
Υ.Γ. ΡΕ ΜΟΥΣΤΙΛΙ ΕΙΠΑΜΕ.....ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤV ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΙΣ 27....ΑΚΥΡΩΣΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ...![]()
![]()