Φίλε Αποστόλη , ως πρώην κάτοχος Super Tenere και πάντα ερωτευμένος με αυτή την μηχανή…..ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ στο μεράκι , την αγάπη και τις γνώσεις σου….
Πραγματοποίησες ένα όνειρο μου που δυστυχώς ελλείψει χρημάτων ,γνώσης , χρόνου δεν μπόρεσα να πραγματοποιήσω τότε…
Και πάλι …ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ…
![]()
![]()
Τα συγχαρητήριά μου!
Μπράβο σου κα ιμην ακούς τι λένε, εσυ το εκανες για την πάρτη σου και το φχαριστιέσαι.
Και όταν πατας και κανα KTM BMW ας τους να αναρωτιουνται![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
electronic περα απο την πολυ ωραια δουλεια που εκανες, μας αυξησες και την κινηση στο μαγαζι, ολο μονοι μας γραφουμε εδω μεσα...
![]()
![]()
![]()
Μπραβο ρε φιλε!
Το ΧΤΖ ειναι μια απο τις αγαπες μ.την βλεπω την δικια σου και την ζηλευω.
Τυποι σαν εσενα κανουν το μοτο.γρ πλουσιοτερο![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Ωραια δουλεια με αγαπη πανω απ ολα για τη μηχανη σου.Εγω θα προτεινα να το ξαναγραφες ,κανοντας την παρουσιαση της δουλειας σου βημα-βημα και να γινει sticky στα τεχνικα.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
εγω θα σου προτεινα να κρυψεις την πινακιδα σου για να μην την θυμηθει κανεις και χασει το τσαγακι του...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΓΑΜΑΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟ.GR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το δικό μου ερώτημα θα ήταν
"πόσα ΠΜ έχεις πάρει τις τελευταίες 3 μέρες;"
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μαλλον οσοι ειναι κι οι πικραμενοι που βλεπουν το tenere να χανεται στο βαθος:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μπράβο σου κα ιμην ακούς τι λένε, εσυ το εκανες για την πάρτη σου και το φχαριστιέσαι.
Τι λενε ρε συ Αρη
Ειπε κανεις κατι κακο για την μετατροπη και δεν το καταλαβα....
ολοι θετικα λενε!
πολυ καλη δουλεια![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
πολύ καλή δουλειά! μυρίζει τέχνη και μεράκι!
επειδή πάντα ήθελα να κάνω ένα αντίστοιχο project (σημ. από καρμπυρατέρ σε injection-χωρίς υπερτροφοδότηση γι' αρχή!Αρχικά δημιουργήθηκε από electronics
το συστημα ψεκασμου πριν το τοποθετησω.. διακρινεται η μπεκιερα μετα την μετατροπη της,τα μπεκ και ο αγραφος εγκεφαλος της KMS η τιμη του οποιου ειναι 500 ευρω..), αν μπορείς να βοηθήσεις λίγο παραπάνω...
μέχρι πόσους κυλίνδρους μπορεί να διαχειριστεί ο εγκέφαλος? η τιμή του είναι για καινούριο ή μεταχειρισμένο?
και κάτι ακόμα... ασχολείσαι με αναπρογραμματισμούς εγκεφάλων ή με ηλεκτρονικά γενικότερα?
thanks anyway για το χρόνο σου!
Λοιπον ο εγκεφαλος μπορει να δουλεψει απο 1 εως 10 κυλινδρους και οποιονδηποτε τυπο οπως διχρονο,τετραχρονο η βανκελ..η τιμη του ειναι στα 500 ευρω καινουριος και ο συγκεκριμενος ειναι αποκλειστικα εγκεφαλος καυσιμου...η δουλεια μου ειναι ηλεκτρικα αυτοκινητων και μοτο, αλλα ασχολουμαι ακομα με ειδικες εφαρμογες ψεκασμων και με τον προγραμματισμο αυτων...Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs
πολύ καλή δουλειά! μυρίζει τέχνη και μεράκι!
επειδή πάντα ήθελα να κάνω ένα αντίστοιχο project (σημ. από καρμπυρατέρ σε injection-χωρίς υπερτροφοδότηση γι' αρχή!), αν μπορείς να βοηθήσεις λίγο παραπάνω...
μέχρι πόσους κυλίνδρους μπορεί να διαχειριστεί ο εγκέφαλος? η τιμή του είναι για καινούριο ή μεταχειρισμένο?
και κάτι ακόμα... ασχολείσαι με αναπρογραμματισμούς εγκεφάλων ή με ηλεκτρονικά γενικότερα?
thanks anyway για το χρόνο σου!
Εγω παλι αν ειχα το εργαλειο σου τωρα θα ηταν πανω απο 300ps χαλαρα...με την external wastegate να εκτονωνει ελευθερη...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εγω θα σου προτεινα να κρυψεις την πινακιδα σου για να μην την θυμηθει κανεις και χασει το τσαγακι του...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΓΑΜΑΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟ.GR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()