Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 125

Θέμα: Αγορά και κρίση... πως να μην έχει;

παραδειγμα 2 ...η estee lauder στο καταστηματακι που εχει στα κεντρικα της γραφεια επι της μεσογειων καθε 2 μηνες εκανε τα λεγομενα bazzar ... η τιμες των προιοντων ηταν απο 200 εως 400% κατω απο τις τιμες του χοντου ... οταν παραβγηκε προς τα εξω το σκηνικο οοι κυριοι χοντοι ασκησαν βετο και μιας και αποτελει το βασικο πελατη της εταιριας η εταιρια σταματησε τα bazzar για το κοινο ... δεν αναφερομαι λοιπον σε προιοντα-μαγαζια και ομολοιυς που δεν γνωριζω ...λεω πολυ συγκεκριμενα πραγματα και τα περι ''300% ανηκουν σε αλλες εποχες '' δεν καλυπτει τα παντα ...
    PROzacRIDER

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πάλι τα ίδια...

δεν βγαίνουμε.. δεν κάνουμε.. μπλα μπλα μπλα μπλα... αυτό μόνο ακούω...

Και όταν τα ανοίξατε ρε μάγκες δεν το ξέρατε οτι δεν θα βγαίνατε; Δεν κάνατε έρευνα αγοράς όταν ανοίξατε το μαγαζί σας; Δεν τσεκάρατε πόσο έχει το αντικείμενο που πουλάτε και πόσο βγαίνει στην αγορά; Πόσο χρεώνει η εφορία και τι έξοδα θα έχετε;

Αίντε ανοίγουμε μια τρύπα και οτι γίνει; Και μετά κλαιγόμαστε γιατί εκείνο και γιατί το άλλο;

Η δική μου δουλειά έχει να κάνει με υπηρεσίες και οχι εμπόριο. Εξού και όπως είπα απο εμπόριο ίσως να μην έχω πρακτική τριβή. Αλλά γνωρίζω πολύ καλά πως να ερευνήσω το πως και το γιατί , πριν κάνω όποια κίνηση για να ελαχιστοποιήσω κόστος. Δεν βγαίνω στα κουτουρού να ανοίξω χαρτιά και μαγαζί για να λέω μετά πως δεν βγαίνω δεν κάνω κτλ...

Σαφώς και όλοι θα έχουμε επιπτώσεις αν συνεχιστεί αυτό το κακό. Το χρήμα όμως δεν περιμένει τους μικρούς για να μην κυλήσει στην αγορά ...αυτό έχει ήδη δεσμευθεί απο άλλους πολύ πιο πάνω και πολύ πιο πρίν. Όταν φτάνετε εσείς να κάνετε μεταχρονολογημένο εμπόριο στους 6 μήνες μπορεί και 12 μήνες πληρωμή με επιταγή, νομίζω οτι θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν είναι σημερινό φαινόμενο.

Το φαινόμενο είναι οτι οι καταναλωτές απλά δεν αγοράζουν γιατί δεν έχουν , και αν το κάνουν, θα το κάνουν απο εκεί που συμφέρει...

Όσο για τα είδη πρώτης ανάγκης, γιατί νομίζετε τα super market είναι πρώτος τόπος αγοράς;... γιατί ακόμα και τώρα που μας κατακλέβουν , έχουν πολύ καλύτερη τιμή απο τον χασάπη ή τον ψιλικατζή της γειτονιάς, που ανοίξαν ενα μαγαζί χωρίς να τσεκάρουν , χωρίς να δουν απολύτως τίποτα... απλά το ανοίξαμε και οτι γίνει. Χρεώνουμε και ενα 10-20% πάνω απο οτι το δίνει το super market και βασιζόμαστε στο κοντινό της απόστασης απο τον κάτοικο. Που ναι μεν θα έρθει 1-2 φορές αλλά για να ψωνίσει συνολικά θα πάει φυσικά στο σχετικά και συγκριτικά πιο φθηνό.

Αν όπως ειπα θα έχει υπηρεσία στο μέλλον , με διεθνή παραγγελία και παράδοση σε προϊόντα πρώτης ανάγκης όπου βέβαια θα έχει και τον έλεγχο και την ποιότητα, αμφιβάλει κανείς οτι δεν θα ψωνίσουν και απο εκεί;

Ο καθείς κοιτάει την τσέπη του κύριοι... Το ίδιο κάνουμε όλοι... και ναι.. θα πάρω και απο Ελληνικό κατάστημα εφόσον δεν είναι πολύ ακριβότερο απο του εξωτερικού σε αυτά που θέλω... αλλά μέχρι στιγμής ελάχιστα είναι αυτά. Δεν είναι η κίνηση που πρέπει να γίνει απο τον καταναλωτή για να τονωθεί η αγορά.. δεν είναι θύμα να δώσει 50-60% πάνω για ενα αντικείμενο που το βρίσκει πιο φθηνά ,αλλού... η πρώτη κίνηση πρέπει ευτυχώς ή δυστυχώς να γίνει απο τα καταστήματα , μιας και αυτοί ορίζουν το πως θα μπορέσει να το πάρει ο καταναλωτής το αντικείμενο του.

Είναι ακριβώς το ίδιο όπως με τις υπηρεσίες... αν βγώ και ζητάω 150 ευρώ την ώρα,... θα με "δείρουν" και λογικά θα πεθάνω της πείνας , μιας και θα έχω 1 αίντε το πολύ 2 πελάτες... αν τώρα η τιμή αγοράς είναι 50ευρώ και βγώ και πω 45ευρώ με την ίδια ποιότητα , τι νομίζετε οτι θα γίνει;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Gandalf
    ποιος σου ειπε οτι τα μαγαζια αυτα ανοιξανε χθες και δεν κανανε ερευνα αγορας?
    μιλαμε για μικρομεσαιες επιχειρησεις απο το 80.

δεν σε κατηγορησε κανενας επειδη αγοραζεις πιο φτηνα απο εξω.απλα δεν γινεται να κατηγορεις τον εμπορο για κερδοσκοπια οταν εχει κερδος 30%.

η d40 στο media markt εχει 259 ευρω.ξερεις ποσο αγοραζα εγω για να πουλησω.
    349.οπως καταλαβαινεις αν την πουλησω οσο το πολυκαταστημα θα μπω 100 ευρω μεσα.

στο ξαναειπα το κλεισε ειναι πολυ ευκολο πραγμα να το λες αλλα να παρακαλας να μην γινει ποτε γιατι τοτε και εσυ στην υπηρεσια τα @@ σου θα τρως.

το αν κλαιγομαστε και μπλα μπλα ακουγεται τοσο αναισθητο απο μερους σου οπως να πω εγω οτι ολοι οι υπαλλοιλοι στα μπαρακια ειναι και διασκεδαζουν αρα και τα 700 τους φτανουν και πολλα ειναι.

εβλεπα και χθες τον ευαγγελατο.εβγαλε μια που καμαρωνε οτι ψωνισε απο το νετ τσαντα με 200 ευρω που εδω εκανε 1500.ελεος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester

εβλεπα και χθες τον ευαγγελατο.εβγαλε μια που καμαρωνε οτι ψωνισε απο το νετ τσαντα με 200 ευρω που εδω εκανε 1500.ελεος
    Μιλαμε ημουν στο τσαφ να παρω τηλεφωνο.
    Φοβερη προπαγανδα και στημμενο show.
    Ελεγε π.χ. τιμη κοστους παντελονιου 10 ευρω....τιμη πώλησης 100ευρω....
    Αρα.... 1000% κερδος....αρα αισχροκερδια.
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ απο τους παρευρισκομενους δεν ειπε : Ρε παιδιά ? ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,ΕΦΟΡΙΑ,ΝΟΙΚΙ,ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ,ΔΕΚΟ ....ποσα μπαινουν τελικα στην τσεπη του εμπορου ?
    Ενταξει ειπαμε να αποφυγουμε τους κλεφτες...αλλα οχι και να παρουσιαζουν 1000% κερδος με αυτο τον ατιμο τροπο.Ελεος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Μιλαμε ημουν στο τσαφ να παρω τηλεφωνο.
    Φοβερη προπαγανδα και στημμενο show.
    Ελεγε π.χ. τιμη κοστους παντελονιου 10 ευρω....τιμη πώλησης 100ευρω....
    Αρα.... 1000% κερδος....αρα αισχροκερδια.
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ απο τους παρευρισκομενους δεν ειπε : Ρε παιδιά ? ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,ΕΦΟΡΙΑ,ΝΟΙΚΙ,ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ,ΔΕΚΟ ....ποσα μπαινουν τελικα στην τσεπη του εμπορου ?
    Ενταξει ειπαμε να αποφυγουμε τους κλεφτες...αλλα οχι και να παρουσιαζουν 1000% κερδος με αυτο τον ατιμο τροπο.Ελεος.
    δυστυχως οτι κανει ειναι στημενο και οταν υπαρχει απαντηση με επιχηρηματα δεν αφηνει να την πουν.
    ειναι εξωφρενικο λεει να βγαζει 100% κερδος.ενω τα λεφτα που βγαζει αυτος και η καριολα η γυναικα του δεν ειναι εξωφρενικα.αλλα δεν πειραζει το ιντερνετ θα χτυπησει και την δικη τους πορτα σε λιγα χρονια και τοτε θα πουλαει εκπομπες απο το youtube.

και μ'αρεσει που διαχωριζετε τους εμπορους απο τους καταναλωτες λες και οι εμποροι δεν καταναλωνουν εχουν αυταρκεια απο τροφιμα ρουχισμο και διασκεδαση

Παλαιό μέλος
    Το πρόβλημα μας δεν είναι ότι έχουμε υψηλές τιμές στα προϊόντα... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ!! Αν ο βασικός ήταν στα επίπεδα άλλων ευρωπαϊκών χωρών (και δεν μιλάω για αυτές που μπήκαν τώρα καθώς δεν είχαν τον χρόνο που είχαμε εμείς για να ανέβουν), τότε οι τιμές δεν θα φαίνονταν τόσο παράλογες (τις περισότερες φορές).

Αλλά αυτά είνα αλυσίδα χαμηλό εισόδημα-> χαμηλή ζήτηση-> δυσβάσταχτο κόστος λειτουργίας επιχειρήσεων-> κλείσιμο επιχειρήσεων-> ανεργεία κτλ....

Αλλά όταν τα λεφτά της Ε.Ε. πηγαίναν σε αυτοκίνητα, σπίτια και μπουζούκια και όχι σε επενδύσεις, πως να υπάρξει ανάπτυξη. Και αυτός είναι μόνο ένας από τους λόγους που ψωμολησάμε σε σχέση με άλλες ανεπτυγμένες χώρες...

Όσο λοιπόν δεν υπάρχει χρήμα θα ψάχνουμε να βρίσκουμε την φθηνότερη λύση...

Φίλε harvester και οι υπόλοιποι που έχετε μαγαζιά , θέλω να σας πω ότι προσωπικά το μικρό μαγαζί της γειτονίας μου είναι πιο συμπαθητικό από την πολυεθνική αλυσίδα.
    Ακόμη και για λόγους εθνικής οικονομίας να το δεις , καλύτερα να πάρει τα λεφτά ο γείτονας μου παρά ο Γερμανός στο Μόναχο ….

Όμως , οι μέρες είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ …άμα σε μια φωτογραφική μηχανή των 250 € η διάφορα είναι 100+ € (όπως λες ) τότε θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ να πάω να την πάρω από την πολυεθνική….είναι πολλά τα λεφτά Άρη…

Και για να μην μακρηγορώ …επειδή και η οικογένεια μου είχε μαγαζί τροφίμων τις δεκαετίες 70-80 το οποίο κτυπήθηκε πρώτο από τα σούπερ μαρκετ και αναγκάστηκε να κλείσει αφού δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί και ούτε θα μπορέσει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ να ανταγωνιστεί τις πολυεθνικές αλυσίδες …

Καλώς ήλθαμε στον αιώνα της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης…

Ας τσακωνόμαστε τώρα μεταξύ μας και ας αφήνουμε το κάθε Media Markt , Carrefour κλπ να θησαυρίζει με την βοήθεια και τις πλάτες του κράτους…
    Μην με ρωτήσετε «και τι να κάνουμε ….» ΔΕΝ ΞΕΡΩ

αληθεια ο ευαγγελατος γιατι δεν πιανει τα μπουζουκια.
    ενα μπουκαλι ουσκι και ενα cd του τραγουδιστη κανουν 20 ευρω.

το 200 ευρω απο που προκειπτει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Απ' οπου και να το δεις τελικα....προβλημα ειναι.
    Εγω προσωπικα,σαν ελαχτιστη συμβολή κανω το εξης εδω και χρόνια.
    Αγοραζω οτι χρειάζεται απο το Super Market...αλλα τα κρεατα απο τον χασάπη της γειτονιάς , τα τυριά απο τον μπακαλη και το ψωμι απο το φουρνο.
    Δεν θα πεσω εξω οικονομικα με αυτη την κινηση...αλλα ετσι θα συντηρησουμε και τα μικρα μαγαζακια της γειτονιας.
    Σκεφτειτε το !

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Φίλε harvester και οι υπόλοιποι που έχετε μαγαζιά , θέλω να σας πω ότι προσωπικά το μικρό μαγαζί της γειτονίας μου είναι πιο συμπαθητικό από την πολυεθνική αλυσίδα.
    Ακόμη και για λόγους εθνικής οικονομίας να το δεις , καλύτερα να πάρει τα λεφτά ο γείτονας μου παρά ο Γερμανός στο Μόναχο ….

Όμως , οι μέρες είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ …άμα σε μια φωτογραφική μηχανή των 250 € η διάφορα είναι 100+ € (όπως λες ) τότε θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ να πάω να την πάρω από την πολυεθνική….είναι πολλά τα λεφτά Άρη…

Και για να μην μακρηγορώ …επειδή και η οικογένεια μου είχε μαγαζί τροφίμων τις δεκαετίες 70-80 το οποίο κτυπήθηκε πρώτο από τα σούπερ μαρκετ και αναγκάστηκε να κλείσει αφού δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί και ούτε θα μπορέσει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ να ανταγωνιστεί τις πολυεθνικές αλυσίδες …

Καλώς ήλθαμε στον αιώνα της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης…

Ας τσακωνόμαστε τώρα μεταξύ μας και ας αφήνουμε το κάθε Media Markt , Carrefour κλπ να θησαυρίζει με την βοήθεια και τις πλάτες του κράτους…
    Μην με ρωτήσετε «και τι να κάνουμε ….» ΔΕΝ ΞΕΡΩ
    συμφωνω φιλε σ'αυτα που λες.
    ξερεις πιο ειναι το θεμα ομως.μην με κατηγορεις που τα βγαζω απο τις ταυτοτητες και απο τους γαμους και φυσικα μην ερθεις να σου την δειξω και να σου μαθω φωτογραφια.
    αλλο η ερευνα αγορας και αλλο το θρασσος.
    η d40 εχει κοπει σαν μοντελο αλλα ολα τα ζωα πηγαν και την πηρανε με 259 ασχετα αν δεν θα βρισκουν ανταλλακτικα και τα λοιπα(κανενας δεν τους πληροφορησε γιατι αυτη η πτωση τιμης.αλλα εμεις αυτοματα ειμαστε κερδοσκοποι).και απο την μια με κατηγορουν σαν κερδοσκοπο και απο την αλλη ειμαι ο ανθρωπος τους και ο δασκαλος τους που θα τους δειξω την μηχανη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    συμφωνω φιλε σ'αυτα που λες.
    ξερεις πιο ειναι το θεμα ομως.μην με κατηγορεις που τα βγαζω απο τις ταυτοτητες και απο τους γαμους και φυσικα μην ερθεις να σου την δειξω και να σου μαθω φωτογραφια.
    αλλο η ερευνα αγορας και αλλο το θρασσος.
    η d40 εχει κοπει σαν μοντελο αλλα ολα τα ζωα πηγαν και την πηρανε με 259 ασχετα αν δεν θα βρισκουν ανταλλακτικα και τα λοιπα(κανενας δεν τους πληροφορησε γιατι αυτη η πτωση τιμης.αλλα εμεις αυτοματα ειμαστε κερδοσκοποι).και απο την μια με κατηγορουν σαν κερδοσκοπο και απο την αλλη ειμαι ο ανθρωπος τους και ο δασκαλος τους που θα τους δειξω την μηχανη.
    Ο.Κ.

Πρέπει όμως να δούμε ΟΛΟΙ το πρόβλημα ..και οι καταναλωτές και οι έμποροι ,γιατί το πρόβλημα είναι κοινό.
    Εγώ θα αποδεχθώ ότι κανένας έμπορος ΔΕΝ αισχροκερδεί και δουλεύει με λογικά ποσοστά κέρδους ή με τα ίδια ποσοστά που δουλεύει ένας συνάδελφος του στο Άμστερνταμ.

Οι μεγάλες διαφορές τιμών που υπάρχουν (γιατί υπάρχουν ) οφείλονται στο νοίκι ,στο φόρο , στην ασφάλεια, στα τέλη κλπ

Οι πρώτοι που ΔΕΝ θα θέλουν να είναι ακριβοί θα πρέπει να είναι οι έμποροι..

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ λοιπόν οι έμποροι για όλες τις ΑΔΙΚΕΣ χρεώσεις που υφίστανται στην Ελλάδα??? (εκτός από το να καπελώνουν τις τιμές …)

Πραγματικά , δεν τα λέω με εμπάθεια

Πραγματικά , ΔΕΝ θέλω να δίνω ούτε 1 € στις πολυεθνικές…

Όμως , νομίζω ότι τα δάνεια, το πλαστικό χρήμα και η πλαστή ευημερία που βιώσαμε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια μας εξαπάτησε και μας κοίμισε ΟΛΟΥΣ …τώρα ξυπνάμε σιγά – σιγά πανικόβλητοι και χρεωμένοι και προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε από την «μύγα ξύγκι»…έτσι όπως τα κάναμε (ή /και μας τα κάνανε) να δούμε πως θα σώσει (οικονομικά) ο καθένας το τομάρι του …είτε έμπορος ,είτε καταναλωτής…

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    οκ.. άνοιξε ενα μαγαζί πριν 20 χρόνια με τα τότε δεδομένα.. συμφωνώ οτι ήταν διαφορετικά.

Ανάπτυξη γιατί δεν έγινε... επένδυση ; (όπως και ειπώθηκε) σε κάποια καινούρια δραστηριότητα ή κάτι αντίστοιχο; Γιατί η επιχείρηση έμεινε στάσιμη; Δεν ήταν προβλεπόμενο οτι κάποια στιγμή επέρχεται ο κορεσμός;

Όπως είπα πολλές φορές και το είπαν και άλλοι.. σε μια χώρα που οι μισθοί είναι μικροί , τότε είναι αναμενόμενο να γίνει και αυτό που γίνεται τώρα.

Γιατί επίσης το "κλείστο" σας φαίνεται μεγάλη υπόθεση;... όταν κάτι δεν προχωράει όσο δύσκολο και να είναι το κλείνεις και τελειώνει... δεν το αφήνεις να σε πάρει στον πάτο. Κάνεις κάτι άλλο , οτι και αν είναι αυτό. Τουλάχιστον δεν θα έχεις το πρόβλημα που έχεις τώρα.

Οι πολύεθνικές σαφώς και δε μπορεί να τις συναγωνιστει κανείς στα ίσα... ΄θα πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω σαν προσέγγιση ή υπηρεσία για να μπορέσει να σταθεί. Αλλά που είναι αυτό;... κρύβεται στο ανύπαρκτο χαμόγελο των αρκετών καταστηματαρχών ή μήπως στην ανύπαρκτη εξυπηρέτηση..

Να το ξαναπώ λοιπόν.. ο καταναλωτής ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ... δεν τον ενδιαφέρει το μαγαζί .. πως να το κάνουμε;... εσείς σαν καταναλωτές που βάζετε βενζίνη;... που ξοδεύετε τα χρήματα σας;

Για σκεφτείτε λίγο!!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    οκ.. άνοιξε ενα μαγαζί πριν 20 χρόνια με τα τότε δεδομένα.. συμφωνώ οτι ήταν διαφορετικά.

Ανάπτυξη γιατί δεν έγινε... επένδυση ; (όπως και ειπώθηκε) σε κάποια καινούρια δραστηριότητα ή κάτι αντίστοιχο; Γιατί η επιχείρηση έμεινε στάσιμη; Δεν ήταν προβλεπόμενο οτι κάποια στιγμή επέρχεται ο κορεσμός;

Όπως είπα πολλές φορές και το είπαν και άλλοι.. σε μια χώρα που οι μισθοί είναι μικροί , τότε είναι αναμενόμενο να γίνει και αυτό που γίνεται τώρα.

Γιατί επίσης το "κλείστο" σας φαίνεται μεγάλη υπόθεση;... όταν κάτι δεν προχωράει όσο δύσκολο και να είναι το κλείνεις και τελειώνει... δεν το αφήνεις να σε πάρει στον πάτο. Κάνεις κάτι άλλο , οτι και αν είναι αυτό. Τουλάχιστον δεν θα έχεις το πρόβλημα που έχεις τώρα.

Οι πολύεθνικές σαφώς και δε μπορεί να τις συναγωνιστει κανείς στα ίσα... ΄θα πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω σαν προσέγγιση ή υπηρεσία για να μπορέσει να σταθεί. Αλλά που είναι αυτό;... κρύβεται στο ανύπαρκτο χαμόγελο των αρκετών καταστηματαρχών ή μήπως στην ανύπαρκτη εξυπηρέτηση..

Να το ξαναπώ λοιπόν.. ο καταναλωτής ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ... δεν τον ενδιαφέρει το μαγαζί .. πως να το κάνουμε;... εσείς σαν καταναλωτές που βάζετε βενζίνη;... που ξοδεύετε τα χρήματα σας;

Για σκεφτείτε λίγο!!!

Gandalf
    φιλε πιανεις τοσο επιφανιακα τα πραγματα που πραγματικα απορω τι συζηταμε.
    ο εμπορος καταναλωτης δεν ειναι?
    οι μονοι αποκλειστικοι καταναλωτες ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι που μια χαρα χρημα παιρνουν.

αληθεια τι αναπτυξη μπορεις να κανεις σε ενα χρωματοπωλειο ας πουμε?
    ασε ρε φιλε κλεισανε εταιρειες κολωσοι με μανατζερ και συμβουλους επιχηρησεων και ηρθες εσυ τωρα σε πεντε γραμμες να μας μιλησεις για αναπτυξη?
    οχι ρε φιλε δεν ειναι ευκολο να κλεισεις γιατι εχεις το μισο σοι σου να δουλευει μεσα και να τρωει ψωμι και μια αξιοπρεπεια και ενα ονομα που εφαγες ολη σου την ζωη να την χτισεις.
    και ξερεις πιο ειναι το θεμα οτι τα μισα πολυκαταστηματα πουλανε το 90% των προιντων πιο πανω απο την τιμη που μπορει να σου κανει ο φιλος ο καταστηματαρχης.
    αλλα σε εποχες αποξενωσης που ζουμε μας αρεσει να χανομαστε στο πληθος

καλα... ρε

δεν βλεπεται τι λεγανε χτες ο ευαγγελατος.......... αγωραζουν 15 και πουλανε 30,,,,,,,,, ποπο κερδος .

ασχετηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη..............

καλα εεε,,, το μονο που μου βγαζει ξερεται τι ειναι? οτι απευθύνονται σε βοδια.

να μην το χοντρύνω γιατι αυτο ειναι αλήθεια.........
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Σε γνωστο μαγαζι με επωνυμα ρουχα στην περιοχη μου την περασμενη ανοιξη ενα τζιν τζακετ γνωστης μαρκας εκανε 200ε.Στις εκπτωσεις του καλοκαιριου το ιδιο τζακετ κατεβηκε στα 60!!!(οποτε και το αγορασα ).Η ετικετα του φυσικα αντι για το ποθητο made in italy εγραφε made in singapore.
    Kαι ρωταω εγω ο ανυποψιαστος και ανηξερος καταναλωτης.Ποσο το αγορασε χονδρικη το μαγαζι για να το κατεβασει 240% απο την αρχικη τιμη?

Οσο για την Βουλγαρια που αναφερε καποιος εχω καποιον γνωστο που ψωνιζει απο εκει και τα ρουχα εχουν ακριβως την ιδια ποιοτητα με αυτα που πωλουνται εδω(οχι ολα ομως αλλα οσα ραβονται εκει -και ραβονται σχεδον ολα)

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ktm 990 adv (γιατί να μην έχει δείκτη βενζίνης??)
    από johnny with lov στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2011, 16:39
  2. Πως να ΜΗΝ κάνετε burn out...
    από chr1s_86 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2011, 19:21
  3. Καποιος που να μην εχει πεσει
    από κβ7 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2009, 19:03
  4. Σεξ μετά μανίας... (ελπίζω να μην έχει ξαναμπεί)
    από alximistis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF