Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 82

Θέμα: αρχισαν οι gay....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    KASNAFERI PAIKSE 50-50 KAI OXI SAN TON ISPANO...

απο: GONIDIS TIS AMERIKIS
    Member Νικος Γκουμας Board

...
    KSEKINO LEGONTAS OTI O DIAITHTHS ADIKHSE TIN NEWCASTLE...

KAI EKSIGO TIS AMFISVITOYMENES FASEIS(ALA VAROYXAS):

1. PENALTY-APOVOLI: O AGGLOS SIKONETAI KAI O GOGATOS TOY SPROXNEI TON KOLO ME APOTELESMA NA VRETHEI TO PALIKARI NA KANEI "YPTIO"..... OI OLYMPIAKOI MILANE GIA "THEATRO" TOY AGGLOY...DHLADH O AGGLOS ANTI NA SKORAREI ANETA PROTIMISE NA VRETHEI SE THESI "YPTIOY" NA XASEI TO GOAL..PERIMENONTAS TO KORAKI NA DEIKSEI PENALTY KAI NA VGALEI KOKKINH...KAI NA EYSTOXHSEI O SHEARER KI OLAS

MONO ENAS GAY THA MPOROYSE NA SKEFTEI TETOIO SENARIO..

2. PENALTY STOLTIDH: O GAY-MESOS KANEI VOYTIA PROSPATHONTAS NA KOROIDEPSEI TO KORAKI KAI TO KATAFERNEI....

O KANONISMOS LEEI KITRINH STON GAY-MESO GIA THEATRO

3. STO EPOMENO TOY GAY-GOAL LEPTO..THEATRO-KITRINH-RIMPO: POY THA EPREPE NA DOTHEI STON "RI-MPOOOOOO" OTAN TO KORAKI EDOSE FOUL STIN GRAMMI TIS MEGALIS PERIOXHS YPER TOY GAY-VRAZILIANOY...H VOYTIA PROS TA PISO THYMISE ANASTO STIS KALES TOY...

ELEOS PIA ME TIN ASYLIA STO POYRO

4. KITRINH/KOKKINH KSOY-RE-R: FEYGEI O AGGLOS DAIMONAS GIA TO TRITO H TO TETARTO KAI TO PALTO H GABRIELA AGGALIAZEI TON AGGLO EPIVHTORA....KITRINH ASYZHTHTI-ORISMOS TIS KITRINHS POY THA HTAN H DEYTERH KAI H GAY-OMAS THA EPAIZE ME 8 ...

DHLOSH GAYROY: MA THA AFHNE TON GAY ME 8 PAIXTES..DEN EINAI DYNATON

H PROTROPH LOIPON PROS TON KASNAFERH EINAI...

PAIKSE 50-50 KAI OXI OPOS O ISPANOS DOLOFONOS....
    ....

ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όσα Χωράει Ένα Αχ! Το avatar του/της ppaylos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ο προεδρος μας δε μιλαει με ανακοινωσεις αλλα με εργα

και εγω θα μιλησω τη Δευτερα... μετα το Τσουναμι....

γιατι σας λυπαμαι.....

χαίρομε από τα βάθη τις κοιλιάς μου που ηρέμησες έτσι μπράβο ,Τι έργο ακριβώς κάνει ο πρόεδρος δεν μας είπες Ντοκιμαντέρ η περιπέτεια?

Μην μιλήσεις την δευτέρα γιατί όλοι σε πιστεύουμε με 40 πυρετό ήταν αδύνατο να γράψεις !!!!!!..........................

Αδε Διαιτα
    Το Πρωι Με Ξυπνας Με Κλοτσιες,
    Πως Γυρνουσα Με Αλλες Μου Λες,
    Αλλα Και Γω Θα Σου Πω..........
    Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    KASNAFERI PAIKSE 50-50 KAI OXI SAN TON ISPANO...

απο: GONIDIS TIS AMERIKIS
    Member Νικος Γκουμας Board

...
    KSEKINO LEGONTAS OTI O DIAITHTHS ADIKHSE TIN NEWCASTLE...

KAI EKSIGO TIS AMFISVITOYMENES FASEIS(ALA VAROYXAS):

1. PENALTY-APOVOLI: O AGGLOS SIKONETAI KAI O GOGATOS TOY SPROXNEI TON KOLO ME APOTELESMA NA VRETHEI TO PALIKARI NA KANEI "YPTIO"..... OI OLYMPIAKOI MILANE GIA "THEATRO" TOY AGGLOY...DHLADH O AGGLOS ANTI NA SKORAREI ANETA PROTIMISE NA VRETHEI SE THESI "YPTIOY" NA XASEI TO GOAL..PERIMENONTAS TO KORAKI NA DEIKSEI PENALTY KAI NA VGALEI KOKKINH...KAI NA EYSTOXHSEI O SHEARER KI OLAS

MONO ENAS GAY THA MPOROYSE NA SKEFTEI TETOIO SENARIO..

2. PENALTY STOLTIDH: O GAY-MESOS KANEI VOYTIA PROSPATHONTAS NA KOROIDEPSEI TO KORAKI KAI TO KATAFERNEI....

O KANONISMOS LEEI KITRINH STON GAY-MESO GIA THEATRO

3. STO EPOMENO TOY GAY-GOAL LEPTO..THEATRO-KITRINH-RIMPO: POY THA EPREPE NA DOTHEI STON "RI-MPOOOOOO" OTAN TO KORAKI EDOSE FOUL STIN GRAMMI TIS MEGALIS PERIOXHS YPER TOY GAY-VRAZILIANOY...H VOYTIA PROS TA PISO THYMISE ANASTO STIS KALES TOY...

ELEOS PIA ME TIN ASYLIA STO POYRO

4. KITRINH/KOKKINH KSOY-RE-R: FEYGEI O AGGLOS DAIMONAS GIA TO TRITO H TO TETARTO KAI TO PALTO H GABRIELA AGGALIAZEI TON AGGLO EPIVHTORA....KITRINH ASYZHTHTI-ORISMOS TIS KITRINHS POY THA HTAN H DEYTERH KAI H GAY-OMAS THA EPAIZE ME 8 ...

DHLOSH GAYROY: MA THA AFHNE TON GAY ME 8 PAIXTES..DEN EINAI DYNATON

H PROTROPH LOIPON PROS TON KASNAFERH EINAI...

PAIKSE 50-50 KAI OXI OPOS O ISPANOS DOLOFONOS....
    ....

ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Χαίρομε για άλλη μια φορά που κανείς ποστ πράγματα τα οποία δεν στεκουν, και έτσι μου δίνεις την ευκαιρία να τα σουλουπώσω
    Και ξεκινώ λέγοντας ότι ο διαιτητής αδίκησε τον κόκκινο στρατό

1ον ¨Φυσικά δεν υπήρχε πεναλτυ και αποβολή Η μπάλα ήταν στον αέρα και την διεκδικούσαν ούτε απλό τζαρτζάρισμα δεν έκανε ο Γεωργατος Φυσικά ήταν κόκκινη κάρτα για τον Άγγλο που έκανε θεαματική βουτιά να ξεγελάσει τον διαιτητή. Μονό ένας αεκτζιζ θα μπορούσε να κοιτάει έναν παίχτη να σκοράρει μονός του !!!!!

2ον ¨Ήταν καθαρό το πεναλτυ υπέρ του στολτιδη και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό γιατί ήταν τελευταίος παίχτης Για πιο λόγω να πέσει ο Στολτιδης όταν είναι μόνος με τα δίχτυα? Θα περίμενε να φάει κόκκινη κάρτα ο Άγγλος και να ευστοχήσει και στο πεναλτυ Σκέψου λίγο απλά πράγματα είναι !!!!!:wacko:

3ον - 4ον Άνευ σχολίων ο διαιτητής έχει χάσει τον έλεγχο του αγώνα .....ανεκδιηγητος

Η προτροπή στον Καζναφερη είναι παίξε 1%-99% για να έχει ενδιαφέρων λίγο το ματσάκι

Στείλτε στον Αμερικανό γονιδη να μαθαίνει και αυτός λίγο από μπάλα

Υ.Γ. Και μην ξεχάσω Δίαιτα μπρε........
    Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    1)xaxaxxaxaxa......δηλαδή μόνος του ο Άγγλος έπεσε στον αέρα, την στιγμή που πάει να σκοράρει;... μιλάμε για τρομερό γέλιο..... και ειδικά ο τρόπος που πέφτει ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΑΦΗ..... και αν δεντο καταλαβαίνεις δες και ξαναδές το replay...
    Τζαρτζάρισμα φυσικα΄και δεν υπήρχε... Αφού δεν πηδάει καν για να διεκδικήσει ο Γεωργάτος παρά πάει και τρέχει , και χώνεται απο κάτω(!!!!!) ....ΔΕΣ ΤΟ REPLAY...

2)Γιατί κόκκινη;... έχεις ξαναδεί τελευταίο παίκτη σε στημένη φάση να τρώει κόκκινη;... Είχε μπάλα ο Στολτίδης , και είναι έτοιμος να σκοράρει , την στιγμή που πέφτει;.....Στην φάση του Άγγλου , είχε κεδρίσει την κόντρα απο τον νικοπολίδη και ετοιμάζεται να σκοράρει προ ΚΕΝΗΣ ΕΣΤΙΑΣ...

Θα ξεχάσουμε και τους κανονισμούς που ξέρουμε με τους γαύρους...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πληρωμενες απαντησεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    1)xaxaxxaxaxa......δηλαδή μόνος του ο Άγγλος έπεσε στον αέρα, την στιγμή που πάει να σκοράρει;... μιλάμε για τρομερό γέλιο..... και ειδικά ο τρόπος που πέφτει ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΑΦΗ..... και αν δεντο καταλαβαίνεις δες και ξαναδές το replay...
    Τζαρτζάρισμα φυσικα΄και δεν υπήρχε... Αφού δεν πηδάει καν για να διεκδικήσει ο Γεωργάτος παρά πάει και τρέχει , και χώνεται απο κάτω(!!!!!) ....ΔΕΣ ΤΟ REPLAY...

2)Γιατί κόκκινη;... έχεις ξαναδεί τελευταίο παίκτη σε στημένη φάση να τρώει κόκκινη;... Είχε μπάλα ο Στολτίδης , και είναι έτοιμος να σκοράρει , την στιγμή που πέφτει;.....Στην φάση του Άγγλου , είχε κεδρίσει την κόντρα απο τον νικοπολίδη και ετοιμάζεται να σκοράρει προ ΚΕΝΗΣ ΕΣΤΙΑΣ...

Gandalf

Αχχχχχχ!!!!! Μην πεφτεις στην παγιδα Ειναι πληρωμενες απαντησεις αυτες που εχουν στοχο τον μαλλιαρο
    Παντως πιστευω οτι δεν ηταν πεναλτυ και ο ισπανος ηταν υπερβολικος Απο κει και περα εχασε την μπαλα ο τυπος ,το παιχνιδι ειχε χαλασει.
    Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    xexexexe...την πάτησα φαίνεται...

όσο για τις προσωπικές απόψεις πάντα αποδεκτές και σεβαστές αν διατυπώνονται τόσο κόσμια....

Καθείς με την ομαδάρα του....χεχεχε

ρε γμτ..πώς την πάτησα έτσι;.....:rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Admin, the ugly monster Το avatar του/της Alkis

Ρε σεις...

... ειλικρινά πιστεύετε ότι υπάρχει ο ποιο κακός σε αυτήν την ιστορία;

Είστε σοβαροί; Όλοι οι προέδροι τα ίδια είναι. Για μαζευτείτε λίγο και κοιτάξτε να υποστηρίξετε τους παίκτες και μόνο τις κάθε ομάδας, και άστε τα υπόλοιπα.

Δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. ρε σεις, όλοι στην ίδια χώρα ζουμε. Δεν κουβαλάμε διαφορετικά μυαλά. Οι πρόεδροι κοιτάζουν πως προφυλάξουν τις "επιχειρήσεις" τους, και πως θα προκαλέσουν οργές, κακή ώρα σαν αυτήν σε αυτό το φόρουμ, γιατί τους συμφέρει!

Πειράζει που αντιφάσκετε;
    Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Gandalf
    1)Με την ευκαιρία, να σε ενημερώσω, να δεις τη συγκεκριμένη φάση από οπτική πίσω από το τέρμα.
    Θα δεις πανεύκολα και πεντακάθαρα, ότι ο άγγλος καθίζει αγκωνιά στο κεφάλι του Γεωργάτου, (ο οποοίος ήταν στο ανέβασμα για κεφαλιά, και ο άγγλος με τον αγνώνα δεν τον άφησε) στο οποίο και στηρίζεται για απειροελάχιστο χρόνο. Για να σου λυθεί η απορεία γιατί, αυτό το ξαφνικό γύρισμα στον αέρα. Φυσικά και κάπου στηρίχθηκε. Και γι αυτό από την αντίθετη οπτική πλευρά, δεν φαίνεται φυσικά καμιά επαφή.

2) Είναι σε προφανή θέση για γκολ, γιατί την ώρα που τον ρίχνουν από πίσω, η μπάλα στρώνεται μπροστά του. Και άμα είσαι σε προφανή θέση για γκολ, δεν παίζει ρόλο εάν έχεις μπροστά σου τον τερματοφύλακα η μόνο το τέρμα. Είναι κόκκινη.

3) Εσένα γιατί σε καίει να αποδείξεις κάτι άλλο; Μήπως είσαι παίκτης της Newcastle, ή οπαδός της;

idi...

... χωρίς παρεξήγηση, αλλά έχω την εντύπωση ότι έχεις ξεφύγει τελείως.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕγώοΜικρόςοΑμνόςΤουΘεού Το avatar του/της jtoros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alkis
    1)Με την ευκαιρία, να σε ενημερώσω, να δεις τη συγκεκριμένη φάση από οπτική πίσω από το τέρμα.
    Θα δεις πανεύκολα και πεντακάθαρα, ότι ο άγγλος καθίζει αγκωνιά στο κεφάλι του Γεωργάτου, (ο οποοίος ήταν στο ανέβασμα για κεφαλιά, και ο άγγλος με τον αγνώνα δεν τον άφησε) στο οποίο και στηρίζεται για απειροελάχιστο χρόνο. Για να σου λυθεί η απορεία γιατί, αυτό το ξαφνικό γύρισμα στον αέρα. Φυσικά και κάπου στηρίχθηκε. Και γι αυτό από την αντίθετη οπτική πλευρά, δεν φαίνεται φυσικά καμιά επαφή.

2) Είναι σε προφανή θέση για γκολ, γιατί την ώρα που τον ρίχνουν από πίσω, η μπάλα στρώνεται μπροστά του. Και άμα είσαι σε προφανή θέση για γκολ, δεν παίζει ρόλο εάν έχεις μπροστά σου τον τερματοφύλακα η μόνο το τέρμα. Είναι κόκκινη.

3) Εσένα γιατί σε καίει να αποδείξεις κάτι άλλο; Μήπως είσαι παίκτης της Newcastle, ή οπαδός της;
    1) Αυτό το λες εσύ, δική σου άποψη είναι, και δεν έχει αξία και σημασία να σου την αλλάξει κανείς. Η ιστορία έγραψε 1-3. Αυτό έχει σημασία. Θα το φας και θα το κάνεις γαργάρα και θα δεις πόσο ωραίο είναι να σε αδικούν. Δε διαφωνώ, ο γαύρος έδωσε αφορμή στον Ισπανό να τον αδικήσει, κι αυτός δεν έχασε την ευκαιρία. Θες να σου θυμίσω το "πέναλτυ" του Ίβιτς, μισό μέτρο έξω από την περιοχή; Φωνάξαμε αλλά το κάναμε γαργάρα. Βγάλε λοιπόν το άχτι σου, αλλά το 1-3 δεν μπορείς να το αμφισβητείς. Ας έκανε 2 βήματα ο Γκεό πίσω, να είχε απόσταση από τον παίκτη και να δούμε αν ο Ισπανός σφύριζε τπτ... Πήγε κοντά του, τον ακούμπησε (κατα άλλους κανονικά, κατά άλλους αντικανονικά, κατά τρίτους καθόλου) και ο Ισπανός έδειξε τη βούλα. Περαστικά σας... Μήπως είχε δόλο, όπως έλεγε κάποτε και ο Αντωνάκης; Ρε είστε για γέλια ρε όργια!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

2) Σοβαρά; Δηλαδή δεν παίζει ο τερματοφύλακας να αποκρούσει; Ξέρεις πολλά καντάρια μπάλα φίλε... Προφανής θέση για γκολ είναι αυτή κατά την οποία το αν η μπάλα καταλήξει στο τέρμα ή άουτ εξαρτάται αποκλειστικά από τον επιτιθέμενο. Με απλά ελληνικά "βλέπει εστία". Στην περίπτωση του πολύ καλού και αεικίνητου Στολτίδη (τον οποίο πάω με 1000 σαν παίκτη), ο Ιεροκλής δεν βλέπει εστία αλλά τερματοφύλακα σε πρώτο πλάνο. Άρα προφανής θέση για γκολ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ που να χτυπιέστε όλοι οι γαύροι στο τηγάνι. Γκε κε;;;

3) Όχι εγώ είμαι βάζελος και δεν με καίει τπτ. Στην Ευρώπη με ξέρουν και με σέβονται (στο μέτρο του λογικού) και στην Ελλάδα έκανα το -7 ("έχει τελειώσει το πρωτάθλημα" είχαν πει κάποιοι) ισοβαθμία και ντέρμπυ στην έδρα μου. Άλλους καίει κάτι άλλο, αλλά αν το πω θα το κόψουν τα αντμινιστράρια... Ψάξτε κάπου χαμηλά...

Το είπαμε και θα το ξαναπούμε. Για την Ευρώπη είστε ακόμα
    ΛΙΓΟΙ!!! Άντε γειά... Περαστικά σας...
    Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Nothing is Impossible!

Και χωρίς πλάκα, έχω ξεφύγει κι εγώ. Αλλά χρόνια περίμενα αυτή τη στιγμή. Τη στιγμή μιας υποψίας αδικίας κατά του Ολυμπιακού που να τσούξει γερά... Έτσι γιατί τα μυαλά μερικών είχαν ξεφύγει πολύ πριν από μένα. Αυτά. Καληνύχτα, έχουμε καρναβάλι αύριο

Nothing is Impossible!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
    1) Αυτό το λες εσύ, δική σου άποψη είναι, και δεν έχει αξία και σημασία να σου την αλλάξει κανείς. Η ιστορία έγραψε 1-3. Αυτό έχει σημασία. Θα το φας και θα το κάνεις γαργάρα και θα δεις πόσο ωραίο είναι να σε αδικούν. Δε διαφωνώ, ο γαύρος έδωσε αφορμή στον Ισπανό να τον αδικήσει, κι αυτός δεν έχασε την ευκαιρία. Θες να σου θυμίσω το "πέναλτυ" του Ίβιτς, μισό μέτρο έξω από την περιοχή; Φωνάξαμε αλλά το κάναμε γαργάρα. Βγάλε λοιπόν το άχτι σου, αλλά το 1-3 δεν μπορείς να το αμφισβητείς. Ας έκανε 2 βήματα ο Γκεό πίσω, να είχε απόσταση από τον παίκτη και να δούμε αν ο Ισπανός σφύριζε τπτ... Πήγε κοντά του, τον ακούμπησε (κατα άλλους κανονικά, κατά άλλους αντικανονικά, κατά τρίτους καθόλου) και ο Ισπανός έδειξε τη βούλα. Περαστικά σας... Μήπως είχε δόλο, όπως έλεγε κάποτε και ο Αντωνάκης; Ρε είστε για γέλια ρε όργια!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

2) Σοβαρά; Δηλαδή δεν παίζει ο τερματοφύλακας να αποκρούσει; Ξέρεις πολλά καντάρια μπάλα φίλε... Προφανής θέση για γκολ είναι αυτή κατά την οποία το αν η μπάλα καταλήξει στο τέρμα ή άουτ εξαρτάται αποκλειστικά από τον επιτιθέμενο. Με απλά ελληνικά "βλέπει εστία". Στην περίπτωση του πολύ καλού και αεικίνητου Στολτίδη (τον οποίο πάω με 1000 σαν παίκτη), ο Ιεροκλής δεν βλέπει εστία αλλά τερματοφύλακα σε πρώτο πλάνο. Άρα προφανής θέση για γκολ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ που να χτυπιέστε όλοι οι γαύροι στο τηγάνι. Γκε κε;;;

3) Όχι εγώ είμαι βάζελος και δεν με καίει τπτ. Στην Ευρώπη με ξέρουν και με σέβονται (στο μέτρο του λογικού) και στην Ελλάδα έκανα το -7 ("έχει τελειώσει το πρωτάθλημα" είχαν πει κάποιοι) ισοβαθμία και ντέρμπυ στην έδρα μου. Άλλους καίει κάτι άλλο, αλλά αν το πω θα το κόψουν τα αντμινιστράρια... Ψάξτε κάπου χαμηλά...

Το είπαμε και θα το ξαναπούμε. Για την Ευρώπη είστε ακόμα
    ΛΙΓΟΙ!!! Άντε γειά... Περαστικά σας...

1) Φυσικά και είναι δική μου άποψη, και φυσικά έχεις και εσύ τη δική σου άποψη. Είπα το αντίθετο; Το ότι η ιστορία έγραψε 1-3 γιατί μου το λες ενώ συνεχίζεις και στολίζεις την πρότασή σου με διάφορα ξεσπαστικά; Διαφώνησε κανείς για το ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό; Ή μήπως νομίζεις ότι θα πονέσω με αυτό; Ή σου δίνει κάποια ικανοποίηση; Ικανοποίηση γιατί; Δεν είχα τον Παναθηναϊκό αντίπαλο χτες. Και σε πληροφορώ δεν χαίρομαι καθόλου όταν η ομάδα που υποστηρίζεις, έχει αποτυχίες στην Ευρώπη.
    Γιατί αρχίζεις το γνωστό βιολί το στυλ: ναι αλλά θυμάσαι τότε που κι εσείς έτσι;
    Φίλε μου έπεσες σε λάθος άτομο. Όσον αφορά το συγκεκριμένο γεγονός, τότε με το πέναλτι που λες, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όπως θα πρέπει να συμφωνείς κι εσύ μαζί μου σε ανάλογες περιπτώσεις. Γιατί όμως μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν είναι έτσι;
    ---Περαστικά σας... Μήπως είχε δόλο, όπως έλεγε κάποτε και ο Αντωνάκης; Ρε είστε για γέλια ρε όργια!!!---
    Περαστικά μας γιατί; Μήπως μας νοιάζεσαι; Η μήπως είναι που δεν ασχολείσαι. Όσον αφορά τα γέλια και τα όργια, μίλα καλύτερα, γιατί δεν με ξέρεις κι από χτες και ούτε σου έχω μιλήσει εγώ έτσι. Και σε κανέναν και κυρίως φίλαθλο του Παναθηναϊκού. Και μη μου πεις ότι αυτά τα λες για τους παίκτες, γιατί δεν νομίζω να είσαι ποδοσφαιριστής στην Α εθνική. Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν μας να κρίνουμε αθλητές από την στιγμή που δεν συμμετέχουμε σε αυτό.

2) Όσον αφορά σε αυτό το θέμα, ο κανονισμός είναι συγκεκριμένος:
    Ο παίκτης είναι σε προφανή θέση για γκολ, όταν είναι ο τελευταίος παίκτης προ η μετά του τερματοφύλακα, και φυσικά είναι σε θέση να σκοράρει μπροστά στο τέρμα, εν ολίγοις. Δεν καταλαβαίνω συνεπώς τι εννοείς. Εάν κάνω λάθος, και σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ο τερματοφύλακας, αλλά να είναι μόνο το τέρμα μπροστά στον παίκτη, τι να σου πω, αν και αμφιβάλω.

3)Το ότι δεν σε καίει δεν νομίζω. Αλλιώς δεν θα ασχολούσουνα. Αλλά οκ, δεν μου ακούγεται και κάτι εξωφρενικό αυτό. Εγώ δεν είπα στην Ευρώπη ότι δεν σε σέβονται και δεν σε ξέρουν. Γιατί τότε μου το αναφέρεις αυτό; Ούτε είπα ότι στο +7 τελείωσε το πρωτάθλημα. Ξέρω πολύ καλά τις αστάθειες της ομάδας μου, και σε πληροφορώ ότι δεν με εξέπληξε καθόλου που εκμηδενίστηκαν οι διαφορές.

---Το είπαμε και θα το ξαναπούμε. Για την Ευρώπη είστε ακόμα
    ΛΙΓΟΙ!!! Άντε γειά... Περαστικά σας... ---
    Να σαι καλά ρε μεγάλε. Αν είχαμε δηλαδή ένα καλό αποτέλεσμα δεν 8α είμαστε λίγοι; Ή θα είμαστε και δεν θα έβρισκες την αφορμή να το πεις; Η μήπως ξέσπασες σε πανηγύρια, επειδή ο Παναθηναϊκός αποκλείστικε στον προηγούμενο γύρο, και ήθελες με λαχτάρα να γίνει και στον Ολυμπιακό;
    Τη μια φορά έκανα μια άλφα πορεία εγώ, την άλλη έκανες εσύ, την παράλη αδικήθηκα εγώ, μετά εσύ.... τι ωραία. Και το ευχαριστιόμαστε να λέει ο ένας στον άλλον καλά να πάθεις; Τι λες; Πας καλά;

Το ποιους καίει κάτι άλλο δεν το ξέρω, μπορείς όμως να το πεις, με κόσμιο τρόπο, σε ανθρώπους απευθύνεσαι, θα το καταλάβουν. Εμένα δεν με καίει τίποτα σχετικό, παρά μόνο τι μέρα θα μου ξημερώσει άυριο φίλε μου.

Για μένα η ουσία είναι η απόκτηση κάποιου ευρωπαϊκού τροπαίου, είτε θέλει να είναι από ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ κ.τ.λ.. Ωραίες είναι οι πορείες σύμφωνοι, αλλά το ζουμί είναι στο τρόπαιο. Οι "ευρωπαϊκές πορείες" έτσι όπως διατυμπανίζονται, είναι τροφή φίλε μου πολλές φορές για να καλύψουν άλλα. Εσύ που χαίρεσαι από αυτές, κάποιοι άλλοι το χρησιμοποιούν για άλλους σκοπούς, αλλά και για να σε κοιμίζουν όποτε είναι απαραίτητο κατά καιρούς, όπως να ξεχνιέσαι τότε με τα 7 πρωταθλήματα, αλλά κι όταν τα θυμάσαι να σε ξαναβουλιάζουν με δήθεν "άπηρες" στημένες διαιτησίες, για να μην βλέπεις τα χάλια σου. Όπως συμβαίνει με διαφορετικό τρόπο πολλές φορές και στον Ολυμπιακό, και στην ΑΕΚ.

Και ξέρεις κάτι; Ποτέ δεν είναι αργά, να γίνεις ένας υγιείς οπαδός. Ναι, ακόμα και οπαδός. Δεν νομίζω ότι η αντίδρασή σου είναι από στεναχώρια γιατί χτες έχασε μια ελληνική ομάδα. Εγώ όμως δεν λειτουργώ έτσι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
    Και χωρίς πλάκα, έχω ξεφύγει κι εγώ. Αλλά χρόνια περίμενα αυτή τη στιγμή. Τη στιγμή μιας υποψίας αδικίας κατά του Ολυμπιακού που να τσούξει γερά... Έτσι γιατί τα μυαλά μερικών είχαν ξεφύγει πολύ πριν από μένα. Αυτά. Καληνύχτα, έχουμε καρναβάλι αύριο
    Τώρα που είδα και τις καληνύχτες σου, να σου ευχηθώ κι εγώ καλά να περάσεις. Περί αδικιών κολοκυθόπιτες... καλό καρναβάλι...

Τόση κυριλότητα δεν την αντέχω ρε Alkis... Μου τα γυρνάς τώρα... Γιατί δεν έρχεσαι από Πάτρα τώρα με το καρναβάλι, να κεράσουμε καμιά μαυροδάφνη και να τα πούμε από κοντά;

PS. Για να μη γινόμαστε γραφικοί, η θέση του Στολτίδη ΔΕΝ είναι προφανής θέση για γκολ. ΤΕΛΟΣ.

Nothing is Impossible!

Κάτι άσχετο. Όλα τα λεφτά ήταν η φάτσα του παικταρά με τους 2 τόνους @@ του Γκεό, όταν αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα! Βλέμμα απορίας και απόγνωσης... Έτσι για να δει πως νταηλίκι δεν αναγνωρίζουν οι Ευρωπαίοι. Πολύ νταβάς την είχε δει ο Γρηγοράκης, και αργά ή γρήγορα η σφαλιάρα θα ερχόταν... Έτσι είναι... Όλα γυρίζουν...

Nothing is Impossible!

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ
    από div400 στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 279
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2009, 14:14
  2. Άρχισαν οι ζέστες
    από Ασωτος στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2008, 16:31
  3. Απαντήσεις: 29