Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορώ Αθήνα και πέριξ με δαυτο..ναιιι ναι το σκράμπλ της Natassas.Έχει ABS,ABD,ABBBBD καθώς και ΑVND με ACCD.Eπίσης έχει σούπα αναρτήσεις αλλά δεν το κάνουμε θέμα.
(μεταχείρα γαρ) Πάντως γεγονός κινούμαι πιο γρήγορα στην πόλη απ'ότι με το CBR,μάλλον έχει να κάνει με το φρενάρισμα στους γλυστερούς μας κωλόδρομους(ΑBS rules σε τέτοιες περιπτώσεις)
![]()
Βανέσσα τι καφριλίκια είναι αυτά;Όλα στη μαμά σου. :oΑρχικά δημιουργήθηκε από r6van
me and my boubou
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
ωραιος man....καλοριζικο...:smilea:
ασφαλως και υπαρχει και 1150 εδω μεσα,γιαυτο και εχω παραθεσει και σχετικη φωτο!θα βαλω και αλλη,αφου βαλω τα καγκελα της h&p πρωτα!το μονο προβλημα ειναι οτι φαγωθηκαν οι στροφες,οπου βιδωνει η πισω βιδα του καγκελου-μαρσπιε αριστερο οδηγου,γιαυτο θα το παω στο παναγιωτοπουλο να μου το βαλουν!Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Καλα ρε
Δεν υπαρχει καποιος με 1100 η εστω 1150 εδω μεσα;
Ολοι ειστε με το 1200;
Ε βεβαια , βγηκατε ολοι και μας λετε "κοιτατε τι εχω"
Αυτη ειναι η δικια μου![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
ασφαλως και υπαρχει και 1150 εδω μεσα,γιαυτο και εχω παραθεσει και σχετικη φωτο!θα βαλω και αλλη,αφου βαλω τα καγκελα της h&p πρωτα!το μονο προβλημα ειναι οτι φαγωθηκαν οι στροφες,οπου βιδωνει η πισω βιδα του καγκελου-μαρσπιε αριστερο οδηγου,γιαυτο θα το παω στο παναγιωτοπουλο να μου το βαλουν!![]()
NA ENAS .. ME 1100GS PALIALOGO
bmw power