Σελίδα 5 από 52 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 780

Θέμα: moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos

Η αφρικανα ειναι πιο ελαφρια, πιο αδυναμη, αλλα και πιο ριζοσπαστικη.Ιδρυσε την κατηγορια on-off, και μαζι με τα χαλαρα ταξιδια στον αυτοκινητοδρομο δεν αρνηθηκε ποτε να παιξει και σε μια δασικη διαδρομη, αντιθετα το ζηταει.
    Απο την αλλη ομως μην γελιομαστε, δεν εχει ουτε την δυναμη ουτε την ανεση των υπολοιπων.Δεν μπορει να τα ακολουθησει σε γρηγορες διαδρομες και ταξιδια.ταξίδια με 150-160 σταθερά για μένα είναι υπέραρκετά
    Γιάυτο ισως αποτελει την χρυση τομη.Ειναι ενα πραγματικο on-off.Κατ'εμε κακως που αντικατασταθηκε.Επρεπε να βρισκεται σε παραλληλη παραγωγη με το varadero.Αλλωστε απευθυνονται σε διαφορετικο κοινο, οπως αποδειχθηκε.σωστός

Εχουμε συνηθισει οταν αγοραζουμε να τα θελουμε ολα, και σ'αυτη την κατηγορια τα λεφτα ειναι αρκετα, και οι αντιπαλοι δυσκολοι.Ενας αγοραστης που θελει λιγο απο ολα και δεν διαθετει πανω απο 4-5 χιλιαρικα, η λυση ειναι μονοδρομος.Οι υπολοιποι μπορουν να διαλεξουν αναμεσα σε αρκετους μνηστηρες, αρκει να υπαρχει ιεραρχιση των θελω μας..
    +742cc

κακά τα ψέμματα παίζει ρόλο και το οικονομικό
    αλλιώς διαθέτεις 4-5 χιλιάδες και αλλιώς 12-14-17
    και με λίγο μεράκι την φέρνεις στα μέτρα σου
    δίνοντάς της χαρακτήρα μοναδικότητας

άσε που ζώντας μόνιμα στην Νάξο τα πιό πολλά κυβικά είναι αχρείαστα για όποιον χρησιμοποιεί την μηχανή σε καθημερινή βάση

και με το μειονέκτημα(πολύ σοβαρό) του να πρέπει να στείλεις την μηχανή για συνεργείο με το καράβι στην αθήνα και να πρέπει να έχεις κολλητό που θα πρέπει να την παραλάβει και να κάνει την μεταφορά από πειραιά-συνεργείο-πειραιά

+50 ευρώ τα εισιτήρια πήγαινε-έλα

για αυτούς τους λόγους παραμένω πιστός στη αφρικάνα μου που και αξιοπιστία έχει και λόγω τεχνολογίας(έλλειψη ψεκασμού) η συντήρησή της γίνεται εδώ
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Γεια χαρα μαγκες,
    τα βασικα τα εχω ξαναπει...αλλα θα ηθελα να παρατηρησω οτι τα περιοδικα γραφουν οτι γραφουν και καλα κανουμε και τα διαβαζουμε αλλα να μην τρελαθουμε κιολας...Επισης καλο ειναι να λεμε μια γνωμη οχι επειδη ετσι διαβασαμε ή μας ειπαν αλλα να εχουμε οδηγησει και κανα μηχανακι... Ακου λεει το 990 πασχει απο ελλειψη οδηγικου προσανατολισμου...!!!??? το μηχανακι στο χωμα ειναι καθαροαιμο και στην ασφαλτο τσαγιαζει τετρακιλυνδρα αν εχεις κοτσια...
    Οποιος το εχει οδηγησει ξερει πως στριβει και πως φρεναρει το μηχανακι
    Κατα τα αλλα θα πω μονο οτι οι περισσοτεροι συγκρινουν το αφρικα μεταχειρισμενο και τα υπολοιπα καινουρια... Γιατι ρε παιδια? Οποιος δηλαδη πηρε κουτα αφρικα το 2002 με 10.000 ευρο περιπου( αν κανω λαθος διορθωστε με παρακαλω...) τι επιλογη εκανε?καλη ή κακη? Ενα μεταχειρισμενο vara κανει περιπου 7000 (μεσος ορος τιμων...) και σιγουρα ολα τα μηχανακια ειναι φτηνοτερα μεταχειρισμενα...καντε συγκριση μεταξυ μεταχειρισμενων μονο...ειναι πολυ πιο δικαιο και αντικειμενικο.
    Οσο για τα αφρικα (οπως και για ολα τα μηχανακια) σημασια εχει και το ποιος τα οδηγαει... εχω δει αφρικα να κατεβαινει την μητροπολεως πριν χρονια και να περναει αναμεσα απο κουτια σαν να ηταν παπι... με τις παντες το πηγαινε ο τυπος..(ειμαι σιγουρος οτι τωρα οδηγαει κτμ ) και εχω δει και κοσμο με αφρικα να φοβατε να ανεβει 2 σκαλακια...(τωρα μαλλον θα παρουν vara ή gs )
    να εισται ολοι καλα και παντα ορθιοι
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

i agree with louki....

ειναι πολυ απλα τα πραγματα . αλλα φιλε louk,,,να σου πω που εχω το προβλημα εγω με τα καινουρια......

βασικα πρωτον εχω οδηγησει τα μηχανακια ......και gs και ktm.... και εχω παει και σε αντιπροσοπιες να δω κτλ...και συμφωνω γιαυτα που λες! αλλα.....
    το κολιμα μου ειναι απλο.... on off λεμε χωμα......και τοτε με 10 000 οπως ελεγες επερνες ενα αφρικα .........
    βλεπεις κανενα αφρικα να ειναι χαρβαλο η να εχει χτυπηματα κτλ?

και με αναβατες που τοσα χρονια το πηγαινανε παντου οκ? οχι οπωσ σημερα που ολοι η ελλαδα ειναι ασφαλτος !

τωρα παω στην αντιπρωπια να δω το 800 το gs και ειχε ενα καγκελακι αδερφιστικο οσο ειναι η ποδια στο αφρικα......τι θα μηνει απο αυτο εαν το παω στο χωμα και σε πετρες που γουσταρω? αμα καταλαθως πατησω μια κοτρωνα τη θα κανει?

το κολιμα δεν ειναι απλα να εχεις ενα on off που θα γαμαει σε ταχυτητα και σε φρενο............σηγουρα οτι πιο καινουριο σε καλυτερο αλλα χωρις προστασια 10,000-13,000 δεν δηνω!
    γιατι αμα δωσο και πεσω στο χωμα γιατι δεν γηνεται να μην πεσεις και παθω 500 ευρα ζιμια με την μια 8α το βαλω φωτια!!!!!!

υ.γ το νεο tenere εχει πολυ εξυπνο σχεδιασμο και αν πεσει χτυπαει σε δυο σημεια οπου η yamaha για μενα εβαλε ενα φτηνο πλαστικο μονοχρωμο που το αλλαζεις πολυ ευκολα .......!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tasos 2.jpg 
Προβολές:	254 
Μέγεθος:	77,5 KB 
ID:	154218
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Οι περισσότερες μοτοσυκλέτες παρέχουν προστασία περιφερειακά . αλλά σαν εξτρα εξοπλισμός που ο αναβάτης θα πρέπει να ακριβοπληρώσει ...

Μην ξεχνάτε όμως πως ούτε η Άφρικα είχε ποτέ κάγκελα στο στάνταρ εξοπλισμό ...

... όπως επίσης τα φθηνά περιφερειακά της είναι μύθος ...

Ντεπόζιτο βαμμένο με αυτοκόλλητα κοντά στα 900 ?
    Πλαϊνά πλαστικά κοντά στα 350 ?
    Σιδεριά οργάνων (έχω στραβώσει δύο) 250 ?

Μην ακούτε τις παπάτζες των περιοδικών ... πρίν από τέσσερα πέντε χρόνια το 1200 GS και το 950 ADV τα έβγαζαν τούμπανα των πέντε ηπείρων και τώρα ξαφνικά το θυμήθηκαν να τα συγκρίνουν με Άφρικα ;;;

Δυστυχώς σε σύγκριση με πχ 950 ADV η Άφρικα στο χώμα τρώει σκόνη παντού ...

είπαμε καλή χρυσή αξιόπιστη αλλά τι πάμε να συγκρίνουμε ρε παιδιά ;;;

βασικα,,,,,

δεν συγκρηνουμε.....απλως συζηταμε ....

η συγκρηση υπαρχει μονο στο θεμα αν καπιοιος τωρα θελει να αγωρασει ενα on off μπορει και συγκρηνει 3500-4000 αφρικα και 10 000 και τα υπολοιπα....!

εγω παντως μεχρι στιγμης πηγα 4 φωρες να αλλαξω κατηγορια και δεν με εντηποσιαζει κανενα.....
    το tenere μου αρεσε αλλα και αυτο ακρηβω με τον κηνητηρα που εχει! αμα ητανε 800ρι....κατι θα ελεγε!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Πεστα ρε catmaster...+990
    Αν πεσεις με αφρικα σιγα μην την βγαλεις τσαμπα... ασε που για να μην πεσεις εχεις ριξει χρημα για αναρτησεις φρενα λαστιχα και παλι εισαι ελεφας. Οι μεγαλες ον-οφ δεν ειναι για μονοπατια και κλειστα κομματια (τουλαχιστον απο τους πρισσοτερους απο μας... )γιατι οπως ειπε και ο λαρισαιος μια ψιλη να φας μετα κλαις ... Nομιζω οτι οι περισσοτεροι απο εμας τετοιες μηχανες τις προοριζουμε για εκδρομικο εντουρο αντε και κανα αλματακι και κανα παντιλικι σε φλαταδουρες και σε ηπια γενικα κομματια...Με adventure 640 παντως εχω οργωσει αρκετα βουνα και δικαβαλα καμια φορα και γουσταρα ...χωρις να τρομαζω ουτε εγω ουτε και το ετερο ημισι (το μηχανακι μαμα ακομα και στα λαστιχα). Σε αυτο που εχει δικιο ο λαρισαιος ειναι οτι δεν υπαρχουν και πολλες προτασεις αγοραστικες που πραγματικα να σε κανουν να γουσταρεις... το tenere καλο και ωραιο αλλα μαλλον αδυναμο και δεν ξερω και για τις αναρτησεις... το gs800 κουκλα και δυνατο αλλα ακριβο (τα παντα τα πληρωνεις εξτρα )... τα αλλα χιλιαρια ακριβα σαν καινουρια(990 κ gs) και τα φτηνοτερα χοντρα και ασχημα(vara.capo),τα υπολοιπα ευρωπαικα μακρια απο χωματινες αναζητησεις(multi, stelvio).Ολα λοιπον σε φτιαχνουν αλλα σε χαλανε σε καποια λεπτομερεια...
    Βασικα αν διαλεγαμε χωρις να ξερουμε μαρκα, κοστος και νουμερα οι πιο πολλοι που γουσταρουν να ΟΔΗΓΑΝΕ και οχι μονο να βολταρουν θα επαιρναν το 990...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Ολα λοιπον σε φτιαχνουν αλλα σε χαλανε σε καποια λεπτομερεια...
    Βασικα αν διαλεγαμε χωρις να ξερουμε μαρκα, κοστος και νουμερα οι πιο πολλοι που γουσταρουν να ΟΔΗΓΑΝΕ και οχι μονο να βολταρουν θα επαιρναν το 990...
    Καποιοι απο εμας θελουν και να βολταρουν φιλτατε.
    Δεν ειπα οτι το ΚΤΜ ειναι κακο μηχανακι, αντιθετως ειναι εξαιρετικο.
    Ομως το μπαμ που εκανε η αφρικανα οταν βγηκε, οπως και ταυπολοιπα, αυτο δεν το εκανε. Φαινεται και απο τις πωλησεις του, και μην μου πεις λογω της τιμης του γιατι πολλοι που εχουν τα φραγκα τα ριχνουν σε ενα bmw, σε ενα vara και ολοι οι υπολοιποι σε vstrom.
    Το ξαναλεω, η κατηγορια on-off εχει μπερδευτει παρα πολυ, και κοσμος τα θελει ολα.
    Οταν καποιος θελει να ''ΟΔΗΓΗΣΕΙ'' οπως αναφερεις (νομιζω οτι εννοεις γρηγορη εντουροβολτα, αν κανω λαθος διορθωσε με), γιατι να μην παρει ενα LC4 (π.χ.) και να οργωσει;
    Εγω στο LC8 βλεπω ενα enduro wannabe on-off, φορτωμενο με 2 τετραγωνικα αχρηστο πλαστικο, πανυψηλο (δεν ειμαστε ολοι 1.90 για να το κανουμε καλα), και αλλα που ανεφερα.
    Δεν θα το αγοραζα γιατι θελω ενα πιο φιλικο, πολυχρηστικο μηχανακι, και σιγουρα αν εμπαινα στα on-off χωραφια, ενα transalp θα ηταν ο,τι πρεπει (που κακως λειπει απο το συγκριτικο).
    Ξαναλεω οτι δεν εχω εμπειρια σε αυτα τα εργαλεια, γι'αυτο και δεχομαι παρατηρησεις.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Nα ρωτησω κατι που με ''τρωει'', το TDM σε ποια κατηγορια ανηκει;
    Εδω στον βολο εχει γεμισει ο τοπος απο αυτα τα υπεροχα μηχανακια.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    απο αυτα τα υπεροχα μηχανακια.

:rotflmao:

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    στην κατηγορια
    "δεν κανω τιποτα καλα,τιποτα μετρια και γι αυτο πουλαω στην ελλαδα"
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Πειραζει που μου αρεσει;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Ακου λεει το 990 πασχει.................και στην ασφαλτο τσαγιαζει τετρακιλυνδρα αν εχεις κοτσια...

Ορίστε??????????????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Γιατί μωρέ μια χαρά είναι το TDM!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    στην κατηγορια
    "δεν κανω τιποτα καλα,τιποτα μετρια και γι αυτο πουλαω στην ελλαδα"
    χεχεχεχεχεχεχεχε οτι καλυτερο ............................

Πεστα ρε catmaster...+990
    Αν πεσεις με αφρικα σιγα μην την βγαλεις τσαμπα... ασε που για να μην πεσεις εχεις ριξει χρημα για αναρτησεις φρενα λαστιχα και παλι εισαι ελεφας.

πεδια μην συγκρηνουμε εαν πεσει το αφρικα με το κτμ κ το gs πιο θα πάθει ζιμια?
    το αφρικα εχει foul προστασια απο καγκελα που προστατεύουν απο μπροστα εως πισω κ το τιμονι...... δεν λεμε να σου φυγει στην χαραδρα αλλα απλα πεσίματα κτλ......

εμενα εχει πεσει 4-5 φωρες στο χωμα κ δεν εχει ουτε γρατσουνια. πιστευω χωρης καμια κάκια πως εαν ειχα το κτμ θα το έκλαιγα τωρα.......πολυ πλαστικο.

πιστευω βεβαια πως το tenere περα απο την μηχανη που εχει .......... σαν σχεδιασμος ειναι απο τα καλυτερα κ πιο γνησια on off ...... αμα γηνει 800 σηγουρα θα ειναι κατι που θα με ενδιαφερει.....κατσικι ειναι.

Σελίδα 5 από 52 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Transalp VS F650 (gs/funduro)
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2014, 11:05
  2. Ktm 990 Vs 1200 Gs?
    από electronics στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2009, 15:07
  3. MOTO 1996 vs MOTO 2008!!!!
    από castor στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2009, 23:52
  4. 1200 Gs Vs 1200 Gs Adventure
    από Spike στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 11:55
  5. Africa Vs Bmw Gs Dakar
    από antonislol στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 13:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF