Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 123

Θέμα: Και το θέμα κλειδώνεται...

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Νομιζω πως το forum ειναι μια ιδιωτικη μικρογραφια της κοινωνιας μας .
    Και πως καποιος εχων την εξουσια "δολοφονησε" ψηφιακα τον vestroma μεσα σε αυτη για τον x,y ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ κατα πολλους λογο...ποσο διαφερουμε απ'τους απ'εξω ?

Η πρωτη μου απαντηση το βραδυ που μαθευτηκε το συμβαν με το πιτσιρικι ηταν αθωωτικη για το μπατσο...δε μπορουσε να τη χωρεσει το μυαλο μου την αληθεια....ειπα πως σιγουρα ο ανθρωπος υπερασπιζοταν τη ζωουλα του εκεινη τη στιγμη...
    Αφου βγηκαν ολα στη φορα , ακουσα τις δηλωσεις του μπατσου δεν ξαναεγραψα για το θεμα απο ντροπη για το πρωτο μου ποστ...
    Παρ'ολα αυτα θα ηθελα καποιος να εμμενει στην αρχικη του αποψη γιατι με βαζει σε διαρκη σκεψη για το τι πιστευω και γιατι και αυτο μονο καλο μπορει να κανει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Πολλά ειπώθηκαν παραπάνω

Δεν θα γράψω για τα αυτονόητα, για τον σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή κλπ

Ο κάθε ένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή όσο σέβεται και αυτός τον χώρο και τους ανθρώπους που τον μοιράζεται.

Ο Vestromas έγινε ban όχι για τις απόψεις του, αλλά για την εμμονή του (παρά τις προηγούμενες συστάσεις) να δημιουργεί μόνιμος διαμάχες και εντάσεις στο Forum.

Και νομίζω ότι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται όλοι οι χρήστες που μπαίνουν στο site με πρόσχημα την μοτοσυκλέτα, ΜΟΝΟ για να δημιουργήσουν εντάσεις και να σπάσουν τα νεύρα όλων μας.
    για να γραφει ο τρισμεγιστος με ελληνικους χαρακτηρες,τα πραγματα ειναι σοβαρα..

+636 παντως σε αυτα. τα ιδια εγραψα και εγω στην αρχη του thread.

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"

"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon

Ναι καλα...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
    Και πως καποιος εχων την εξουσια "δολοφονησε" ψηφιακα τον vestroma μεσα σε αυτη για τον x,y ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ κατα πολλους λογο...ποσο διαφερουμε απ'τους απ'εξω ?

Παρ'ολα αυτα θα ηθελα καποιος να εμμενει στην αρχικη του αποψη γιατι με βαζει σε διαρκη σκεψη για το τι πιστευω και γιατι και αυτο μονο καλο μπορει να κανει...

Πλάκα κάνεις, έτσι;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    πόσοι από σας τους διαβασμένους βγήκατε στους δρόμους να διαμαρτυρηθείτε σε μια απλή πορεία που σκοτώνουν τα παιδιά σας?

Πόσοι σηκωθήκατε από το πληκτρολόγιο?
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Πλάκα κάνεις, έτσι;
    Εγω τον vestroma τον ειχα για ρομαντικο λατρη της μοτοσυκλετας (εστω μονο του στρομ)
    Το αν οι αποψεις του επι πολιτικων θεματων και ανθρωπινων δικαιωματων ηταν ανταξιες 15χρονου κατα τη γνωμη μου παντα ΚΑΙ ενα στα 3 ποστ του προκαλει διαμαχες....παλι δε μου φτανει για να δικαιολογησω τη διαγραφη του απο μια παρεα...
    Καλα ρε παιδες...στις παρεες σας δεν υπαρχει καποιος που σας εκνευριζει συστηματικα ? Στις δικες μου υπαρχει και δεν τον κανουμε περα...
    (εγω ειμαι γ'ιαυτο σσσσσ.....)

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    πόσοι από σας τους διαβασμένους βγήκατε στους δρόμους να διαμαρτυρηθείτε σε μια απλή πορεία που σκοτώνουν τα παιδιά σας?

Πόσοι σηκωθήκατε από το πληκτρολόγιο?
    θελω να πιστευω οτι ειμασταν πολλοι.

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    θελω να πιστευω οτι ειμασταν πολλοι.
    πόσοι είναι "πολλοί" από τους 20-30.000 που έχει το μοτο?

Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    πόσοι είναι "πολλοί" από τους 20-30.000 που έχει το μοτο?
    δεν ξερω ρε μαγκα. εγω δεν ειδα κανεναν. βεβαια γινοταν και του μ..ου
    αλλα θελω να πιστευω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν συνειδηση στην κοινωνικη κριση.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    αντε να αρχίσουμε τώρα για την κοινωνική συνείδηση των μελών εδώ να γίνει του βιετνάμ!

κανονίστε να τα κλειδώνουμε όλα τα ποστ
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it

Η πρωτη μου απαντηση το βραδυ που μαθευτηκε το συμβαν με το πιτσιρικι ηταν αθωωτικη για το μπατσο...δε μπορουσε να τη χωρεσει το μυαλο μου την αληθεια....ειπα πως σιγουρα ο ανθρωπος υπερασπιζοταν τη ζωουλα του εκεινη τη στιγμη...
    Αφου βγηκαν ολα στη φορα , ακουσα τις δηλωσεις του μπατσου δεν ξαναεγραψα για το θεμα απο ντροπη για το πρωτο μου ποστ...
    Το να έχεις διαφορετική άποψη και να την εκφράζεις κόσμια δεν είναι κατακριταίο. Αλλά θα πρέπει να επιχειρηματολογείς και όχι να βρίζεις και πολυ περισότερο να προσβάλεις την μνήμη ενός νεκρού, όπως έκαναν κάποιοι. Φαντάζομαι (και από τα λεγόμενά τους), οτι αυτό που ενόχλησε τους Mods είναι οι συνεχείς προκλήσεις, προσβολές και ύβρεις.

Μιλόντας για τον εαυτό μου, από την αρχή της κουβέντας εξέφρασα την άποψή μου (ενάντιας στον ειδικό φρουρό), αλλά δεν χρησιμοποίησα καν την λέξη "μπάτσος"...
    Αντίστοιχη συμπεριφορά είχαν και πολλοί άλλοι που μπορεί να συμφωνούσαν ή και να διαφωνουσαν μαζί μου.

Είναι όμως προκλητικότατο και άκρως εξοργηστικό να λές ότι καλά έπαθε ένα παιδί που έφαγε την σφαίρα ή ότι χρειαζόταν τις πιστολιές του και άλλα τέτοια γραφικά... Αυτά δεν είναι επιχειρήματα...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Πολιτισμένη συζήτηση για τέτοια θέματα δεν μπορεί να υπάρξει. Οι διαφορές στις αξίες που έχουμε εδώ μέσα είναι αγεφύρωτες και το ότι μοιραζόμαστε κάποιο κοινό χόμπυ δεν μπορεί να τις αμβλύνει.
    Επομένως το moto.gr ξαναγυρνά στον αρχικό σκοπό του της επικοινωνίας μεταξύ μοτοσυκλετιστών.
    Mε βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο, πολιτικά θέματα δεν θα έπρεπε να έχουν θέση εδώ.

...κανείς δεν έχει δικαίωμα να μου υποδείξει ή να μου επιβάλλει ......
    θέλω να πιστεύω ότι το παραπάνω το ξεκαθάρισα εξ'αρχής...

Όπως και να έχει, σεβαστές οι επιλογές σας και ας διαφωνώ ακόμη με αυτές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Το να έχεις διαφορετική άποψη και να την εκφράζεις κόσμια δεν είναι κατακριταίο. Αλλά θα πρέπει να επιχειρηματολογείς και όχι να βρίζεις και πολυ περισότερο να προσβάλεις την μνήμη ενός νεκρού, όπως έκαναν κάποιοι. Φαντάζομαι (και από τα λεγόμενά τους), οτι αυτό που ενόχλησε τους Mods είναι οι συνεχείς προκλήσεις, προσβολές και ύβρεις.

Μιλόντας για τον εαυτό μου, από την αρχή της κουβέντας εξέφρασα την άποψή μου (ενάντιας στον ειδικό φρουρό), αλλά δεν χρησιμοποίησα καν την λέξη "μπάτσος"...
    Αντίστοιχη συμπεριφορά είχαν και πολλοί άλλοι που μπορεί να συμφωνούσαν ή και να διαφωνουσαν μαζί μου.

Είναι όμως προκλητικότατο και άκρως εξοργηστικό να λές ότι καλά έπαθε ένα παιδί που έφαγε την σφαίρα ή ότι χρειαζόταν τις πιστολιές του και άλλα τέτοια γραφικά... Αυτά δεν είναι επιχειρήματα...
    Δικιο εχεις και εσυ και οι μοντ σε οσα λενε...
    Αν οι προσβλητικες εκφρασεις ανηκαν μονο στον βεστρομα θα τον μπαναραμε απο ολα τα φορουμ και το προβλημα θα εξαφανιζοταν δια παντος .
    Δυστυχως ομως εκφραζει μια μεριδα του πληθυσμου μας και η ανοχη στη διαφορετικοτητα για μενα ειναι προτεραιοτητα...
    (μπορει βεβαια σε αυτο να ειμαι μονος...)
    Διαβαζα στους κανονες του φορουμ οτι μπορει ο καθενας να γραφει την αποψη του με ελευθερια στις διαμαχες αρκει να μη προσβαλλει τα χρηστα ηθη...
    Το να μη σκοτωνουμε κοσμο θεωρω πως ειναι σαφως εδραιωμενο στην Ελληνικη κοινωνια οποτε σε μεγαλο βαθμο παρεβη αυτο τον κανονα .
    Ξερω γω...απλα δε μ'αρεσει να χανονται οι εκφραστες διαφορετικων αποψεων απο πουθενα .

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Πολλά ειπώθηκαν παραπάνω

Δεν θα γράψω για τα αυτονόητα, για τον σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή κλπ

Ο κάθε ένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή όσο σέβεται και αυτός τον χώρο και τους ανθρώπους που τον μοιράζεται.

Ο Vestromas έγινε ban όχι για τις απόψεις του, αλλά για την εμμονή του (παρά τις προηγούμενες συστάσεις) να δημιουργεί μόνιμος διαμάχες και εντάσεις στο Forum.

Και νομίζω ότι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται όλοι οι χρήστες που μπαίνουν στο site με πρόσχημα την μοτοσυκλέτα, ΜΟΝΟ για να δημιουργήσουν εντάσεις και να σπάσουν τα νεύρα όλων μας.

ΣΤΟΝ ΚΑΥΓΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ..........ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ

Άρκεί νά ύπάρχει ή κουλτούρα..............καί ή παιδεία
    γιά νά περιφρονήσεις κάποιον πού έκστομίζει.........

ΥΒΡΕΙΣ............!!!!!!!!!

Δέν έχει νόημα νά άπαντήσεις σέ κάποιον ό όποίος είναι...........

ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.............

50.000000 νεκροί...........ή τρέλλα του μεγαλείου του.........!!!!!!!!

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο ΟΗΕ και το θέμα μπαν(ΑΝΑΝ)οφλούδα....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2004, 13:41
  2. Μου το στειλανε με μελι......και το μοιραζομαι μαζι σας!!
    από almalibera στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:32
  3. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30
  4. η πριγκίπισσα και το βατράχι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 15:17

Κανόνες δημοσιεύσεων