Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 100

Θέμα: Θα παρακαλουσα....

Aν μπορείς φίλε Menos απλά να προσπεράσεις και να ξεχάσεις την κατάσταση που επικρατεί απλά και μόνο επειδή είναι Χριστούγεννα και πρέπει όλοι να το παίζουμε άνετοι,χαρούμενοι και χαμογελαστοί εγώ πάω πάσο γιατι προσωπικά δε μπορώ να το κάνω...

Ένα μέρος του προβλήματος μας ως (νεο)Έλληνες είναι ακριβώς αυτό...Οτι ξεχνάμε εύκολα...και θέλουμε και επιμένουμε να ξεχνάμε...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Και εγω εκανα πορεια στην Ελληνικη πρεσβεια εδω

Και φωναξα τα συνθηματα, και εκανα και 2 φιλους παραπανω απο τη πρεσβεια με την ευκαιρια

και το μυνημα η Ελλαδα απο την Ελληνικη Πρεσβεια στην Σλοβακια το ελαβε "Δυνατα,Καθαρα"

Δεν σημαινει σε καμμια περιπτωση οτι θελω να μουδιασω τις συνειδησεις εδω μεσα

Μια χριστουγεννιατικη κουβεντα ζητησα λογω των ημερων

<<Λίγο μετά τις 11.00 χθες το βράδυ ένας μαθητής της 2ης τάξης Λυκείου και μέλος της 15μελούς επιτροπής του σχολείου του, δέχθηκε πυρά έξω από το 1ο Λύκειο Περιστερίου στην περιοχή Εκατόδεντρα, από άγνωστο δράστη. Η σφαίρα σφηνώθηκε στον καρπό του και αυτήν την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο. Συμμαθητές του αναφέρουν ότι υπήρξε και δεύτερος πυροβολισμός λίγη ώρα αργότερα.>>

Απο οτι βλεπω θα αργησουν πολυ οι γιορτες φετος....

το ερευνά λέει η ΕΛ.ΑΣ....

και αυτή καμιά ουρανόσφαιρα θα ήταν....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Από αεροβόλο ήταν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

βολτάδικο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Από αεροβόλο ήταν.
    Για χαζεμένο γείτονα μου μυρίζει η υπόθεση...
    ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    μπα ειδικη ομαδα των ματ ειναι που εχουν αεροβολα για να αποπροσανατολιζουν την κοινη γνωμη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

προσωπικά δε πα να ναι χριστούγενα, πρωτοχρονια, πασχα κτλ δεν μου καίγεται καρφάκι, προτιμώ 1000 φορές συγκεντρώσεις παρά να μαζευτώ γύρω από ένα χριστουγενιατικο δέντρο ξέροντας πως μένω αμέτοχος σε όσα γίνονται.

τόσα χρόνια παρακαλούσα να υπάρξει μια μαζική αντίδραση για όλα αυτά που γίνονται γύρω μας, από τους μισθούς πείνας, το ξεπούλημα των πάντων, την ακρίβεια, κτλ, κτλ (μπορώ να γράφω 5 ώρες) και τώρα που υπάρχει επιτέλους μια αντίδραση που ξεκίνησε με αφορμή την δολοφονία μιας αθώας ψυχής θα κάνουμε διάλειμα για χριστούγενα?

μπορεί τα 15χρονα που βγήκαν στους δρόμους να μην πετύχουν και τίποτα με τις διαμαρτυρίες τους τουλάχιστον όμως προσπαθούν να αλλάξουν κάτι, και αν τελικά καταφέρουν κάτι θα το καταφέρουν όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για τους βολεμένους που τους βρίζουν λέγοντας τα τσογλάνια αλήτες κτλ

καλά Χριστούγεννα

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μπορει καποιος να μου πει οτι ΔΕΝ μυριζει..."αλλες εποχες" και οτι η μυτη μου ειναι βουλωμενη ???
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Εμένα κάτι σε προβοκάτσια μου κάνει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Από αεροβόλο ήταν.

Πυροβολο ηταν

<<Πρόκεται για τον 16χρονο Γιώργο Παπλωματά, μέλος του δεκαπενταμελούς του σχολείου και γιο του συνδικαλιστή, μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας (ΔΟΕ), Κώστα Παπλωματά.

Οι συμμαθητές του 16χρονου αναφέρουν ότι επιστρέφοντας στο σημείο για να βρουν τον κάλυκα άκουσαν έναν ακόμη πυροβολισμό.

Ο πατέρας του μαθητή Κ.Παπλωματάς δήλωσε ότι οι ακτινογραφίες έδειξαν πως το βλήμα προήλθε από πυροβόλο όπλο. >>

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=968905

Και ειναι τυχαιος στοχος;Δεν ξερω αλλα μαλλον οχι...

ΥΓ <<Για βλήμα από πυροβόλο όπλο έκανε λόγο και ο διοικητής Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Π.Ευσταθίου. Ωστόσο, ο κ. Ευσταθίου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η βολίδα να προέρχεται από αεροβόλο όπλο, σημειώνοντας πως η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία.>>

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Τα αεροβόλα είναι αθόρυβα , άρα για να άκουσαν πυροβολισμο-ούς προφανώς προέρχεται από πυροβόλολο όπλο...
    Επιπλέον η βολίδα τους είναι εντελώς διαφορετική και δύσκολα η μολυβένια βολίδα αεροβόλου μπορεί να εισωρήσει βαθιά ώστε να χρειαστεί χειρουργείο για την αφαίρεσή της...μόνο αν γινότανε σχεδόν εξ' επαφής θα εισχωρούσε....
    Αν και θα το δείξει η αφαίρεσή της (η βολίδα του αεροβόλου και αυτή ενός πιστολιού είναι εντελώς διαφορετικές) όλα δείχνουν ότι είναι από πυροβόλο όπλο....

<<Βλήμα όπλου μήκους 20 χιλιοστών και πάχους 5, αφαίρεσαν πριν από λίγο οι γιατροί από το χέρι του 16χρονου που διακομίστηκε τη νύχτα στο ξενοδοχείο "Μετροπόλιταν".>>

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=27423924

βολτάδικο μέλος
    ...η σφαίρα δεν προκάλεσε κάποια βλάβη στο χέρι του νεαρού μαθητή.
    Πάλι καλά!
    ...

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θα παρακαλουσα γιατην γνωμη σας
    από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2009, 11:58
  2. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16