Πάντως έχω να δηλώσω οτι άμα ψήνεστε μπορούμε να πάμε και για Pro μετα.Think about it
![]()
Πάντως έχω να δηλώσω οτι άμα ψήνεστε μπορούμε να πάμε και για Pro μετα.Think about it
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
ΛΟΙΠΟΝ .............. ντύνομαι για Τίτα !!!
ΔΕΝ βρέχει κορίτσια ....... οπότε ...........
ρε...δεν ντρέπεστε λίγο...μέχρι και εγώ κατέβηκα Τιτα κι άφαντοι όλοι? πλην Κώστα (Arxaios).......που είναι οι εντουράδες...τα σκληροτράχηλα παιδιά των βουνών....που βολτάρουν μέσα στις κακουχίες!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
CALCULATOR ISLAND
Kαι ο Φιλ με το Μαράκι ήλθαν αλλά την ώρα που φεύγαμε .......... ακούτε εντουράδες της παντόφλας ;;; Μέχρι και γυναικόπαιδα άντεξαν τον καιρό !!!
![]()
![]()
![]()
Λούληδες, κοιμόνουνα.
Δεν είχε να κάνει ο καιρός.. Εμείς χθες με τέτοιο καιρό κάναμε τουλάχιστον 20 χιλιόμετρα πάνω κάτω στη πόλη.
![]()
Εγώ με την σειρά δεν θα περιαυτολογίσω και απλά θα πω οτι είμαι ένας φλούφλης και μισός και οτι κώλωσα να έρθω... :o
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
εεεεε ρε....μόνο η HAYABUSA ήταν ΜΑΧΗΜΗ....τι KTM και BMW κλπ μου λες.....![]()
CALCULATOR ISLAND
ακριβώς... εγώ όλη μέρα στη βροχή ήμουνα....
σήμερα θα παίξει πράμα, γη;
ντιελεξιμισι καπα οχτώ .. Scientia est potentia
"καβάλα παν στην εκκλησά, καβάλα προσκυνάνε..."
δεν ξερω που εισασταν όλη μέρα...αλλά χθες ΤΙΤΑ....είδα ΜΟΝΟ μια Hayabusa.....ΤΠΤ άλλο!!!
![]()
CALCULATOR ISLAND
Γιάννη ο Φιλ ήλθε μόλις είχατε φύγει ...........Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
δεν ξερω που εισασταν όλη μέρα...αλλά χθες ΤΙΤΑ....είδα ΜΟΝΟ μια Hayabusa.....ΤΠΤ άλλο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κρίμα που δεν γνωριστήκαμε φίλε....![]()
ντιελεξιμισι καπα οχτώ .. Scientia est potentia
"καβάλα παν στην εκκλησά, καβάλα προσκυνάνε..."
μα ρε Φιλίππ....που παααα 21.00+ ή ώρα...TITA είναι.....απο τις 19.30....και μονο 2-3 νομάτoι που είμασταν.......καλά μας ήταν....![]()
next time!![]()
CALCULATOR ISLAND