Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Φιλαρακι, αν δεν αναψεις τα φωτα στο avatar σου δεν σου δινουμε σημασια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:http://i32.tinypic.com/fbxs21.gif
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Φιλαρακι, αν δεν αναψεις τα φωτα στο avatar σου δεν σου δινουμε σημασια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:http://i32.tinypic.com/fbxs21.gif
Courier Services - Ταχυμεταφορές αγγλιστί...
Α, και πάω για πτυχείο αρχαιολόγου....
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
τεχνιτης ελαστικων auto-moto και αμορτισερ αυτοκινητων!
Χειριστής offset(λιθογράφος-τυπογράφος)
αν μπορείς να περιμένεις λίγο καιρό γιατί τώρα πνίγομαι εγώ μέσα είμαι..Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε εδω και αυτοι που ξερω καλα και ειμαστε και φιλαρακια...
μολις μαθαν τι σκεπτομαι..κλεισανε τηλ αφου πρωτα διαγραψαν απο τις sim τους το κινητο μου..![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
οινοποιος - αμπελουργος - γεωπονος....αν θελετε κρασι η τσιπουρο εδω ειμαι εγω![]()
![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Μια ζωη παιχνιδια στον υπολογιστη επαιζα, πληροφορικη σπουδασα, ως προγραμματιστης δουλευω!
(και θελω να κανω και τον ντελιβερα τα απογευματο-βραδακια αλλα οι κατα ταλλα αξιαγαπητοι pakis μου εχουνε φαει τις θεσεις)
Eχεις ενδιαφερον εργασια:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
οινοποιος - αμπελουργος - γεωπονος....αν θελετε κρασι η τσιπουρο εδω ειμαι εγω![]()
![]()
![]()
![]()
Οσο για 'μενα: Κουρευς
screw the limits
FREE 2 RIDE
roadbook holders
ΤΕΙ Οχηματων εχω τελειωσει ασχοληθηκα και κανα δυο χρονια με τον στρατο αλλα δεν ειχε χρημα οποτε πηρα ταξι και την περναω φινα
atc 350
λογιστακος...
Keep on rocking in a free world !!!
γεωπόνος σε ΤΕΙ έχω τελειώσει και προς το παρόν αχολούμαι με αγροτικές καλλιέργειες παράγοντας λάδι το χειμώνα και βερύκοκα το καλοκαίρι.
Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό
Γιάννης
Φυτική παραγωγή;Αρχικά δημιουργήθηκε από anwrimos
γεωπόνος σε ΤΕΙ έχω τελειώσει και προς το παρόν αχολούμαι με αγροτικές καλλιέργειες παράγοντας λάδι το χειμώνα και βερύκοκα το καλοκαίρι.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
ναι στο Φυτικής στην Καλαμάτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Φυτική παραγωγή;
Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό
Γιάννης
Υποπτο επαγγελμα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από anwrimos
ναι στο Φυτικής στην Καλαμάτα.
![]()
![]()
![]()