Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 146

Θέμα: Δολοφονική εγκατάλειψη

Αρχικά δημιουργήθηκε από jskf16
    μου δειχνει ενα τεραστιο φακελο με μπλε 146...που για να τα ψαξεις ενα ενα..θελεις 2χρονια ...
    Απελπισία..που στο καλό κρύβονται τόσα 146 ;

Για το κοριτσάκι κάτι νεότερο ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Για το κοριτσάκι κάτι νεότερο ;
    Έχω εγώ !

Τα πράγματα πάνε αρκετά καλύτερα απ'ότι πληροφορήθηκα πριν λίγο, δεν θέλω ν'αρχίσω να αναλλύω τα μπακαλίστικα που μου είπε ο συνάδελφος όμως το κοριτσάκι ξεπέρασε κατά πολύ τον κίνδυνο απ'ότι μου έδωσε να καταλάβω και η αισιοδοξία πολλαπλασιάστηκε αν και -χωρίς να ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει- υπολογίζω ότι η κατάστασή του είναι ακόμα κρίσιμη.

Οι ελπίδες έγιναν περισσότερες, ελπίζω να βγούνε σύντομα αληθινές !

τελικα απο εχτες το βραδυ..ξεκινησαν και ψαχνουν ολα τα μπλε ενα ενα , μεσω του φακελου που ειναι καταχωρημενα ολα τα μπλε 146....ειναι θεμα ημερων να τον βρουν πιστευω!!
    www.fazerclub.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody

Thumbs up

ωραια τα νεα ρε παιδια!αντε μπραβο!τα καλυτερα στο κοριτσακι!!περαστικα της και συντομοτατα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jskf16
    τελικα απο εχτες το βραδυ..ξεκινησαν και ψαχνουν ολα τα μπλε ενα ενα , μεσω του φακελου που ειναι καταχωρημενα ολα τα μπλε 146....ειναι θεμα ημερων να τον βρουν πιστευω!!
    Μακάρι..αλλά γιατί από χτες το βράδυ ;
    Στάνταρ θα προλάβαινε να το επισκευάσει μετά από τόσες μέρες αν είχε την άκρη να το κάνει στα κρυφά...τι να πω, προσωπικά εκτός από 2-3 ματιές που ρίχνω ενώ κινούμαι μέσα στην πόλη και παραέξω και ρωτώντας συνεχώς για το κοριτσάκι δεν ξέρω και πολύ καλά τι έγινε από την πλευρά της τροχαίας για να κρίνω αλλά..τόσες μέρες όλοι στα μπλόκα των αγροτών ήταν ;

Παλαιό μέλος
    Υπαρχει κανενα νεο απο το περιστατικο?Το κοριτσακι ειναι καλυτερα?Κανενα νεο για την μαιμου των αντρων με το 146?

αρτοποιος 3ης γενιας Το avatar του/της Fournaris
    Εαν τον πιασουν καποια στιγμη θα τον περιποιηθουν στην ασφαλεια. Ειδικα κανενας "ευαισθητος" ασφαλιτης γονιος.

Αλλα και να προφυλακιστει μετα και μεσα δεν θα καλοπερασει. Οι καταδικοι εχουν και ενα κωδικα τιμης. Ειναι μαγκια και μπορει να σε σεβαστουν αν σκοτωσεις ενα κλεφτη που μπηκε σπιτι σου αλλα ενα παιδεραστη ή ενα τυπο σαν τον εν λογω δραστη θα τον ξεσκισουν και καλα θα κανουν.

Ας ειναι καλα το κοριτσακι και τα υπολοιπα θα παρουν το δρομο τους.
    Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!

Πετρος

in standby mode Το avatar του/της liakaros

...

λοιπον νεοτερα...

alfa romeo χρωματος ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ομως, ηταν εξω απο το μεγαρο με ζημια ιδια ακριβως με αυτη που περιγραφεται,3 αστυνομικοι απο πανω προσπαθουσαν να ταυτοποιησουν τα κομματια που βρηκαν στο τοπο του ατυχηματος...περισσοτερα δεν μπορεσα να μαθω...ιδωμεν...

Στο κεφάλι σου! Το avatar του/της Scandal
    άντε ωραία να τον βρουν τον αλήτη και εύχομαι να σαπίσει στην φυλακή...
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal
    άντε ωραία να τον βρουν τον αλήτη και εύχομαι να σαπίσει στην φυλακή...
    δεν θα προλαβει να σαπισει.... θα τον "εγκαταλειψουν" στις φυλακες.... και θα τον "αναλαβουν" εκει να του κανουν περιποιηση SPA ....

ΣΚΑΝΔΑΛΕ , για δισκοπλακες θα εχεις π.μ. αυριο
    Accipere quam facere praestat injuriam

Μηχανή = τρόπος ζωής

paintball

Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
    Λετε να εχει καταλαβει τι εχει προκαλεσει?
    Τις περισσοτερες φορες ως δικυκλιστης,οι τυποι που μιλανε στο τηλεφωνο,αν πανε να σε φανε και τους κορναρεις δεν σε παιρνουν αμεσα χαμπαρι...Κατι τετοιες ωρες λιγουρευομαι ενα οπλο paintball.
    ωραιο το paintball.σωστος!
    κρικα το κοριτσακι...

Χοντρά χοντρά, το κοριτσάκι βρίσκεται στο Ηράκλειο σε στάσιμη όπως μου είπαν κατάσταση και ναι..μάλλον ο οδηγός βρέθηκε..

edit: Από έγκυρη πηγή μέσα απ'το τμήμα ασφαλείας Χανίων ο οδηγός και το αυτοκίνητο βρέθηκαν, το Σάββατο ξαναπήγαν στο τόπο του ατυχήματος για την περισυλλογή περισσοτέρων κομματιών από σπασμένο γυαλί (απ'το φανάρι μάλλον) κι έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι στο αυτοκίνητο ώστε να αποδειχτεί η συμμετοχή του στο συμβάν, σκούρο πράσινο τελικά..

Ρακόμελος...... Το avatar του/της JAD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Χοντρά χοντρά, το κοριτσάκι βρίσκεται στο Ηράκλειο σε στάσιμη όπως μου είπαν κατάσταση και ναι..μάλλον ο οδηγός βρέθηκε..
    Μπράβο για το κοριτσάκι, αντε και ένα καλό νέο......

Όσο για τον τύπο........καλά θα περάσει.......:a13: :a13:

Γειά σου Μάκη με τα καλά νέα!!

Όλοι ευχόμαστε να ξεφύγει το κοριτσάκι από τη στασιμότητα και να αναρρώσει. Τουλάχιστον ξεπέρασε την κρίσιμη κατάσταση...

Ένα μπράβο και στην ΕΛΑΣ που έκαναν τη δουλειά τους και τσιμπήσανε το ανθρωποειδές...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Mπράβο για το κοριτσάκι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Ένα μπράβο και στην ΕΛΑΣ που έκαναν τη δουλειά τους και τσιμπήσανε το ανθρωποειδές...
    Ας τους λέμε κανά μπράβο μπας και κάνουν συχνότερα τη δουλειά τους.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΣΟΧΗ! : Εγκατάλειψη θύματος τροχαίου
    από sfigas στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2007, 16:48
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2007, 10:58
  3. Τροχαίο και εγκατάλειψη
    από jarv στο forum Off topic