Εγω δεν καταλαβα γιατι εδειρες το τσογλανι με το τσουλουφιΕπειδη σου ειπε <ποιο παπι ρε μαλακα?????>
![]()
Εγω δεν καταλαβα γιατι εδειρες το τσογλανι με το τσουλουφιΕπειδη σου ειπε <ποιο παπι ρε μαλακα?????>
![]()
τι γιατι φιλεΑρχικά δημιουργήθηκε από powerman95
![]()
επειδή εχει πάει να βρει το δικιο του απο τα κλεφτρονια που του κλεψαν το μηχανακι και του καναν και 100 χιλιαδες ζημια και πηγε ο τυπος να τους πουλησει προστασία...
και λιγα εκανε ...![]()
Αν δεν εισαι μεροκαματιαρης και δεν σου εχουν κλεψει κατι μεγαλης αξίας δεν μπορεις να καταλαβεις το συναισθημα που ένιωσε
αν παλι το εχεις νιωσει και μπορεις να μεινεις ψυχραιμος τοτε εισαι θεος![]()
Νικο με καλυψες απολυτα, ευχαριστω πολυ!! Να προσθεσω μονο οτι σιγουρα δεν ειμαι "θεος" αν και ειχα καταφερει να παραμεινω ψυχραιμος για αρκετη ωρα σε εκεινη τη φαση. Το καλυτερο ομως ειναι οτι τουλαχιστον το "αλανι" με το τσουλουφι καταλαβε γιατι τις εφαγε ...
Απαντωντας και στον καραπαπαμ να πω οτι σε ακαμια περιπτωση δεν δικαιολογησα την κλοπη εξαιτιας της φτωχιας, ισα ισα που ειπα οτι αντι να βοηθησει την κατασταση και να δουλεψει το κωλοπαιδι, αυτος αλητευε και ψειριζε μηχανακια αλλων που δουλευαν για να τα αγορασουν μονοι τους. Ο λογος που δεν τον πηγα στην αστυνομια ειναι γιατι θεωρησα καλυτερο να του δωσω μια ευκαιρια να βοηθησει τον εαυτο του και την οικογενεια του
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια