Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 84

Θέμα: Χρονολογια κατασκευης...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
    Η αδεια γιατι γραφει 2005 ?
    Παρολο που το ειχε στο καταστημα ο εμπορος απο το 2002 το 2005 "αναγκαστηκε" να του βγαλει πινακιδα (σωστα?ετοιμο με πινακιδα δεν το πηρες?) γιατι θα εληγε η εγκριση τυπου της μηχανης και μετα δεν θα μπορουσε να βγαλει καθολου πινακιδα.

Για να καταλαβεις αν ενας εμπορος εχει ενα Yamaha R6 καινουριο στη βιτρινα του μοντελο 2001, και πας εσυ να το αγορασεις, αν δεν το εχει βγαλει πινακιδα ΔΕΝ θα μπορεσει να το βγαλει πινακιδα τωρα για να το παρεις να κυκλοφορεις στους δρομους.

Μπορεις πιστευω να πατησεις στο οτι το αγορασες το 2008 και σου απεκρυψε οτι ειχε ΗΔΗ εκδοσει αδεια απο το 2005!!!!!!!!!!!!!

Καλη τυχη και καλο κουραγιο

edit

Τωρα ειδα οτι απαντησε επι του θεματος ο THEOD

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Συνέβη σε αρκετές περιπτώσεις...ΚΟΥΤΑ μηχανάκια που είχαν ήδη αγοραστεί από τις αντιπροσωπείες και τους εμπόρους αναγκάστηκαν τέλος του 2005 κακήν-κακώς να βγάλουν αριθμό κυκλοφορίας γιατί από το 2006 και μετά δεν θα μπορούσαν να ταξινομηθούν επειδή δεν είχαν έγκριση τύπου που να καλύπτει Euro3....
    Έχω υπ' όψιν μου αρκετές περιπτώσεις KLE500 που με 0 χιλιόμετρα πουλιώντουσαν το 2006 και το 2007 με ημερομηνία έκδοσης αδείας το 2005....

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
    Εδω τι λεει ???
    Μα αυτό είναι το ποστ που έγραψες πάνω απ' το δικό μου και η πρώτη φορά που κάνεις χρήση αυτού που σου είπε ο έμπορος. Τον τρελό παριστάνεις; Αυτό σου έγραψα οτι δεν υπάρχει σε κανένα άλλο ποστ.

Το αν είναι του πατέρα σου ή αν θα το άφηνες στον πατέρα σου δεν κολλάει πουθένα αλλά δείχνει οτι φάσκεις κι αντιφάσκεις και τα μπουρδουκλώνεις. Εσύ το ανέφερες οτι είναι του πατέρα σου όχι εγώ. Εσύ το ενέπλεξες.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    διαβαζωντας την συζητηση απο την αρχη και ενω συμμεριζομουνα την αποψη του Sn7per
    και τους προβληματισμους τους......μου φαινεται οτι τωρα πια....καπως μας τα μπερδευει τα πραγματα.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Παρολο που το ειχε στο καταστημα ο εμπορος απο το 2002 το 2005 "αναγκαστηκε" να του βγαλει πινακιδα (σωστα?ετοιμο με πινακιδα δεν το πηρες?) γιατι θα εληγε η εγκριση τυπου της μηχανης και μετα δεν θα μπορουσε να βγαλει καθολου πινακιδα.

Για να καταλαβεις αν ενας εμπορος εχει ενα Yamaha R6 καινουριο στη βιτρινα του μοντελο 2001, και πας εσυ να το αγορασεις, αν δεν το εχει βγαλει πινακιδα ΔΕΝ θα μπορεσει να το βγαλει πινακιδα τωρα για να το παρεις να κυκλοφορεις στους δρομους.

Μπορεις πιστευω να πατησεις στο οτι το αγορασες το 2008 και σου απεκρυψε οτι ειχε ΗΔΗ εκδοσει αδεια απο το 2005!!!!!!!!!!!!!

Καλη τυχη και καλο κουραγιο

edit

Τωρα ειδα οτι απαντησε επι του θεματος ο THEOD
    Να σαι καλα, αυτο δε το γνωριζα !

Στον αλλο θα επιστρεψω τους χαρακτηρισμους διοτι σημερα δεν εχω ορεξη...

yannis24 Κανενα μπερδεμα, οτι υπαρχει για την υποθεση μου βρισκεται εδω μεσα, ουτε αντιφασεις ουτε κατι αλλο απο αυτα που λενε οι παραπανω

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Στον αλλο θα επιστρεψω τους χαρακτηρισμους διοτι σημερα δεν εχω ορεξη...
    Εμένα θα εννοεί...

Δε σε χαρακτήρισα, θα έλεγα οτι μάλλον σε αποχαρακτήρισα.

Μπορώ να καταλάβω την οργή σου αλλά δε βλέπεις οτι τα μπερδεύεις κι οτι υπάρχουν κενά που δε μπορείς να καλύψεις λεκτικά τουλάχιστον; Κάνε το κομμάτι σου με τη διεύθυνση εμπορίου, δύσκολα πάντως θα βγάλεις άκρη. Δεν είναι κι απίθανο αλλά δε νομίζω να ακυρώσουν την αγορά, ίσως πάντως να πετύχεις κάποια έκπτωση. Κι αυτό γιατί ο έμπορος δε θα θέλει τα τρεχάματα κι όχι γιατί έχει κάποια υποχρέωση για μοτό κούτα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Ρε φιλε δεν ειπα οτι θελω ακυρωση, χρησιμοποιησα μια λεξη που μου ειπε ο τυπος στην υπηρεσια.

Φυσικα και εκπτωση ηθελα απο την αρχη.

Τη μηχανη μηχανη γιατι να τη δωσω

Και εσυ μη το παιρνεις πατριωτικα το θεμα, δε διεκδικω απο εσενα κατι

Παραθεση απο την επιστολη προς την υπηρεσια

"Με δεδομενο, οτι η αγορα ενος μοντελου 6 ετων εγινε χωρις την γνωση και συγκαταθεση μου δεν ειναι εφυκτο να δεχτω σαν εγκυρη την αγορα, εκτος αν υπαρξει μια αρκετα δελεαστικη εκπτωση.

Σημειωνω, οτι σε προηγουμενη δοσοληψια που ειχα με την εν λογω εταιρια για αγορα μοτοποδηλατου δεν ειχα κανενα προβλημα"

Εσυ απλως πηγες να το παιξεις μαγος και αντι να δεις τι ακριβως προβλημα υπαρχει... "μαντευες" γιατι... και πως θελω να τη δωσω και λοιπα και λοιπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Μου κανει δυσαρεστη εντυπωση πως ενας συνφορμιτης εξαπατηθηκε με το γαντι απο εναν εμπορο που ηθελε να σπρωξει μια μοτο κατασκευης 2002 ,χωρις να τον ενημερωσει-ως οφειλε- για την χρονολογια,και καποιοι ψαχνουν ψυλλους στα αχυρα.Μεχρι και για το μηχανακι βρηκαν να πουν.Την αλλη φορα θα αγορασει r1 για να μεινει το φορουμ ευτυχισμενο.

Πες τα ρε φιλε. Ακριβως ετσι.

Αναλωσαμε ολη τη συζητηση στο αν ειναι καλο το μηχανακι μου, τι μηχανη φοραει, στο αν μου αρεσε και το πηρα, στο αν αρεσε στον πατερα μου (που τελικως ειπα την "ανακριβεια" ταχα), και οτι δε μου αρεσει το μηχανακι μου και και και και και....

Που κολανε αυτα δε μπορεσα να καταλαβω...

Αν ειχα το ιδιο θεμα αλλα με μια μουρατη R1 η hayabusha θα υπηρχαν περισσοτεροι συμπασχοντες, μεχρι και κομμα θα καναμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    μ'αρεσει που πολλοι απο σας σε αλλες συζητησεις χαρακτηριζετε τους εμπορους κλεφτες και οτι βγαζουν τρελα κερδη.
    αλλοι παλι διαμαρτυρονται για τον ιταλο που δεν κατεβαζει τις τιμες σε στοκ οπως κανουν στο εξωτερικο και οτι μας εχει για κοροιδα και μας τα παιρνει χοντρα.

και τωρα εκπληκτος βλεπω οτι πατε να βγαλετε τρελο ενα παληκαρι που απλα δεν εκανε ερευνα αγορας και καποιος εκμεταλευτικε την αφελεια του.

ο πωλητης ηταν υποχρεωμενος να αναφερει τι μοντελο ειναι και ολα τα τεχνικα χαρακτηριστικα του εφοσον του ζητηθηκαν και να αναφερει και οτι εχει κοπει οπως και αν υπαρχουν διαθεσιμα ανταλλακτικα γιατι οταν κατι ειναι στοκ αν εισαι επαγγελματιας ενημερωνεις εναν αγοραστη τι θα συναντησει.

αν εβγαλε αδεια το 2005 λογικα δεν υπαρχει ουτε εγγυηση και λογικα εχει γινει μεταβιβαση και οχι πωληση κατι που δεν δικαιολογει και την τιμη.

πραγματικα ελπιζω να βγαλεις ακρη και αν μη τι αλλο να παρεις καποια διαφορα πισω

Οχι την αληθεια να την λεμε, εγγυηση μου εδωσαν 2 χρονων, τωρα...

Απο την εταιρια Kymco η απο το καταστημα δε το γνωριζω.

Συγνωμη αν παραφερθηκα νωριτερα σε καποια μηνυματα μου απλως ενω αισθανομουν οτι εχω δικιο, εβλεπα κατι ερωτησεις "και γιατι το πηρες το μηχανακι, αφου σου αρεσε" οπως και "εσυ το διαλεξες, ο εμπορος τι φταιει" και τα λοιπα και μου αναβαν τα λαμπακια.

Υποσχεθηκα να το παω μεχρι τελους, και οπως ειπα σε αλλο Thread την ζημια δε θα την παθει απο εμενα το καταστημα αλλα απο την φημη που δημιουργειται απο παρομοια περιστατικα.

Και το σιγουρο ειναι οτι.... μακρια και αγαπημενοι απο εδω και περα.

Εχω αγορασει 2 μηχανακια απο εκει, το τριτο θα το παρω απο αλλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Φίλε μου λυπάμε που σταναχωρήθηκες και μπορεί να έχεις δίκιο και ελπίζω να το βρείς, αλλά επί της ουσίας ξεκίνησες με γενικόλογα και είναι φυσικό να προκληθούν ερωτήματα, όσπου να βγεί κάποια άκρη επί των γεγονότων.

Μετα την καταγγελια πηρε ο εμπορος τον πατερα μου και του ειπε οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο αυτο που συνεβει και οτι εχει αρκετα τετοια παλια μηχανακια.

Η αδεια γραφει 2005 για τον λογο που ειπαν μερικοι εδω μεσα, οτι για ανταλακτικα δεν τιθεται θεμα και οτι

"εδω εχουμε ανταλακτικα απο μηχανακια 30 χρονων για Kymco που ειναι φιρμα δε θα εχουμε" και αλλα τετοια κουλα.

Του ειπε φυσικα ο πατερας μου οτι... αν ηξερε οτι ειναι 2002 το μηχανακι δε θα το αγοραζε και του απαντησε εν ολιγης οτι η χρονολογια δεν παιζει κανενα... μα κανενα ρολο.

Μαλιστα...

Παρ ολα αυτα αυριο θα παρω τηλεφωνο στην υπηρεσια να μαθω το τι μπορει να γινει απο μερους μου, μιας και μας περναει για μαλακες...

Σημερα επιτελους θα μιλησω ο ιδιος με τον κυριο... να μου πει πως ειναι τοσο λογικο μετα την αγορα της μηχανης να μου στελνει την αδεια που γραφει 2005.

Λοιπον, συμφωνα με μια εκτενη συζητηση που εκανα με τον εμπορα μου ειπε οτι... Ναι μεν το μηχανακι λεει η Kymco οτι κατασκευαστικε το 2002,

Αυτο ομως σημαινει οτι τοτε απλως πηρε την εγκριση η εταιρια και ξεκινησε... και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ μπορει να κατασκευαστικε το... 2005 παραδειγμα.

Η αδεια γραφει 2005 για λογους εγκρισης.

Σε ερωτηση μου "Τελικα, αν θελω να το πουλισω το μηχανακι... σαν ΤΙ θα το πουλισω, σαν 2002 ? 2005 ? 2008 ? 3000 ?"

Μου απαντησε "μα φυσικα σαν 2007 και θα δειξεις και το τιμολογιο και θα εξηγησεις την ιστορια αυτη"

Ρε παιδια για εξηγηστε μου γιατι ειμαι χαζος οπως φαινεται...

Αλλα πραγματα υσχιουν για ημερομηνια κατασκευης αυτοκινητου, και Αλλα για μοτοσυκλετας ?

Εχει δικιο ? ? ?

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    ενα ειναι το σιγουρο, οτι συνεχιζει το δουλεμα.

Ο αριθμος πλαισιου σου δειχνει ποτε κατασκευαστηκε το μηχανακι σου κι οχι ποτε πηρε εγκριση οπως λεει.

Το μηχανακι σου εσυ εαν θελεις να το πουλησεις, δυστυχως θα παει συμφωνα με την ημ/νια πρωτης κυκλοφοριας που λεει στην αδεια, που απο οτι καταλαβα ειναι το 2005.

Εμενα η γνωμη μου ειναι να τον απειλησεις με καποια προσφυγη κι οτι μπορεις να κερδισεις καλο θα ειναι..
    If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2008, 11:27
  2. Ποιότητα κατασκευής νέου V-Strom
    από VforVSTrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2007, 12:17
  3. Χρονολογία ΑΧ-1
    από downhill στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2007, 18:55
  4. Χρώμα και χρονολογία
    από Desperado στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2006, 11:55
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 17:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία