Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 87

Θέμα: Ημερομηνίες Track Days Μαρτίου Μέγαρα - chat περί κόστους κι άλλων τινών

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kiloMeater
    Πρώτη φορά Μέγαρα σήμερα...
    Ακουγα και εγώ τόσα παράπονα λέω κανα αχούρι θα είναι..

Μια χαρα το βρήκα... τώρα όσοι γκρινιάζετε προφανώς είστε τίποτα χεράδες και το εχετε εξαντλήσει το θέμα.. οκ εκει πάω πάσω... για μένα και οσους είναι στο πράσινο γκρούπ (και ειδικά προς τα .. κάτω) μια χαρά ήτανε..

Δε λέω, λίγο κλειστή η πίστα αλλα μη γκρινιάζουμε, μη γκρινάζουμε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS
    Παιδιά, από το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα.

Αυτό υπάρχει εδώ στην Αθήνα, τι να κάνουμε ???

Σέρρες πολύ ωραία και καλά αλλά μακριά.
    Τη κυριακή θα μπω πρώτη φορά Μέγαρα για να δούμε
    Μάκης

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas
    Ολα αυτα θα τα λετε μεχρι να μπειτε Σερρες....

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
    Πρώτη φορά Μέγαρα σήμερα...
    Ακουγα και εγώ τόσα παράπονα λέω κανα αχούρι θα είναι..

Μια χαρα το βρήκα... τώρα όσοι γκρινιάζετε προφανώς είστε τίποτα χεράδες και το εχετε εξαντλήσει το θέμα.. οκ εκει πάω πάσω... για μένα και οσους είναι στο πράσινο γκρούπ (και ειδικά προς τα .. κάτω) μια χαρά ήτανε..

Δε λέω, λίγο κλειστή η πίστα αλλα μη γκρινιάζουμε, μη γκρινάζουμε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
    Παιδιά, από το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα.

Αυτό υπάρχει εδώ στην Αθήνα, τι να κάνουμε ???

Σέρρες πολύ ωραία και καλά αλλά μακριά.
    Τη κυριακή θα μπω πρώτη φορά Μέγαρα για να δούμε
    να γκρινιάζουμε - να γκρινιάζουμε σε ότι μας ενοχλεί και υποτιμά την νοημοσύνη μας.
    Δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε σε ότι δεν είναι εντάξει.
    Δυστυχώς σαν λαός το έχουμε μάθει καλά αυτό να μην μιλάμε σε ότι και να μας κάνουν.
    Είδατε προκοπή με αυτή την συμπεριφορά στη ζωή μας ? άλλαξε κάτι ?
    αξιοκρατεία-πολιτικοί-υγεία-παιδεία και η όλη η μκλία που τους δέρνει?
    Να γκρινιάζουμε λοιπόν γιατί με το μπέέέέέέ δεν γίνεται κάτι

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    να γκρινιάζουμε - να γκρινιάζουμε σε ότι μας ενοχλεί και υποτιμά την νοημοσύνη μας.
    Δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε σε ότι δεν είναι εντάξει.
    Δυστυχώς σαν λαός το έχουμε μάθει καλά αυτό να μην μιλάμε σε ότι και να μας κάνουν.
    Είδατε προκοπή με αυτή την συμπεριφορά στη ζωή μας ? άλλαξε κάτι ?
    αξιοκρατεία-πολιτικοί-υγεία-παιδεία και η όλη η μκλία που τους δέρνει?
    Να γκρινιάζουμε λοιπόν γιατί με το μπέέέέέέ δεν γίνεται κάτι
    μπορει να μεγαρα να ειναι το μονο που εχουμε αλλα δεν πρεπει να αρκεστουμε μονο σε αυτο!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon
    Ήθελα καιρό να μοιραστώ την εμπειρία μου απο Μέγαρα και Σέρρες, αλλά μάλλον πάλι θα το αφήσω για κάποιο άλλο post... Το μόνο που θέλω να πω εδώ, αφού όπως λέτε "όλο και κάτι μένει...αρκεί να τα γράφουμε και να τα συζητάμε", είναι οτι όταν πήγα πέρσι Σέρρες (Σαβάτο έφυγα οδικώς απο Πάτρα, Κυριακη όλη μέρα Πίστα και Δευτέρα οδικώς επιστροφή) είχα ξοδέψει συνολικά 220Ε.....
    Καταλαβαίνω οτι σε κάποιον που έχει μπεί μόνο στα Μέγαρα ίσως του φαίνονται πολλά, και εγω έτσι σκεφτόμουν, αλλά όπως λέει και ο συνφορουμίτης R-1nas "ολα αυτα θα τα λετε μεχρι να μπειτε Σερρες...." και έχει δίκιο...
    Δε θέλω να στεναχωρήσω/θυμώσω κανέναν "Μεγαράκια", απ'ότι καταλαβαίνω είναι ΑΠΟΛΥΤΑ υποκειμενικό το θέμα "ποια πίστα είναι καλύτερη", αλλα προσωπικά προτιμώ 2 φορες/χρόνο Σέρρες παρά 15 φορές/χρόνο Μέγαρα...
    Άλλη προσωπική επίσης άποψη είναι οτι όσοι μπαίνετε με 1000ρια στα Μέγαρα σκεφτείτε το σοβαρά για μια επίσκεψη στις Σέρρες... θα το ευχαριστηθείτε στο 10πλάσιο
    Αυτά απο μένα... προσωπική άποψη πάντα έ? Δε προσπαθώ να την επιβάλλω σε κανέναν...
    Θυμηθείτε, το μυαλό είναι όπως το γκάζι... Καλύτερα ανοιχτό....
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Ήθελα καιρό να μοιραστώ την εμπειρία μου απο Μέγαρα και Σέρρες, αλλά μάλλον πάλι θα το αφήσω για κάποιο άλλο post... Το μόνο που θέλω να πω εδώ, αφού όπως λέτε "όλο και κάτι μένει...αρκεί να τα γράφουμε και να τα συζητάμε", είναι οτι όταν πήγα πέρσι Σέρρες (Σαβάτο έφυγα οδικώς απο Πάτρα, Κυριακη όλη μέρα Πίστα και Δευτέρα οδικώς επιστροφή) είχα ξοδέψει συνολικά 220Ε.....
    Καταλαβαίνω οτι σε κάποιον που έχει μπεί μόνο στα Μέγαρα ίσως του φαίνονται πολλά, και εγω έτσι σκεφτόμουν, αλλά όπως λέει και ο συνφορουμίτης R-1nas "ολα αυτα θα τα λετε μεχρι να μπειτε Σερρες...." και έχει δίκιο...
    Δε θέλω να στεναχωρήσω/θυμώσω κανέναν "Μεγαράκια", απ'ότι καταλαβαίνω είναι ΑΠΟΛΥΤΑ υποκειμενικό το θέμα "ποια πίστα είναι καλύτερη", αλλα προσωπικά προτιμώ 2 φορες/χρόνο Σέρρες παρά 15 φορές/χρόνο Μέγαρα...
    Άλλη προσωπική επίσης άποψη είναι οτι όσοι μπαίνετε με 1000ρια στα Μέγαρα σκεφτείτε το σοβαρά για μια επίσκεψη στις Σέρρες... θα το ευχαριστηθείτε στο 10πλάσιο
    Αυτά απο μένα... προσωπική άποψη πάντα έ? Δε προσπαθώ να την επιβάλλω σε κανέναν...
    Θυμηθείτε, το μυαλό είναι όπως το γκάζι... Καλύτερα ανοιχτό....
    Το ποια πιστα ειναι καλυτερη ειναι απολυτα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ, οι Σερρες!
    Τωρα το αν αξιζει να πηγαινεις πιο συχνα Σερρες παρα Μεγαρα, η το να κανεις κρατει και αντι να πας 5 φορες Μεγαρα να πας ενα διημερο Σερρες και το αν ειναι καλυτερο η σωστοτερο η πιο πρεπον η πιο must, ε ναι αυτο ειναι απολυτα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Το ποια πιστα ειναι καλυτερη ειναι απολυτα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ, οι Σερρες!
    Τωρα το αν αξιζει να πηγαινεις πιο συχνα Σερρες παρα Μεγαρα, η το να κανεις κρατει και αντι να πας 5 φορες Μεγαρα να πας ενα διημερο Σερρες και το αν ειναι καλυτερο η σωστοτερο η πιο πρεπον η πιο must, ε ναι αυτο ειναι απολυτα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.
    :rotflmao: σωστός!! Σε ευχαριστώ για τη διόρθωση, αυτό εννοούσα
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    δε μπορω να συγκρινω 2 ανομοια πραματα.

οι σερρες προσφερουν διασκεδαση με το μηχανακι σου.ταχυτητες,χρονους,λυσα,αδρεναλινη,παρεα.

τα μεγαρα προσφερουν τεχνικη,προσομοιωση του δρομου,φρενα

δεν τα συγκρινω.και τα 2 χρειαζονται και μου αρεσουν !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δε μπορω να συγκρινω 2 ανομοια πραματα.

οι σερρες προσφερουν διασκεδαση με το μηχανακι σου.ταχυτητες,χρονους,λυσα,αδρεναλινη,παρεα.

τα μεγαρα προσφερουν τεχνικη,προσομοιωση του δρομου,φρενα

δεν τα συγκρινω.και τα 2 χρειαζονται και μου αρεσουν !!!

μιλησε ο γυρναω 1 και 30 σερρες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

+750
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900

Re: εγώ ο άσχετος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kouremenos
    ένας άσχετος με πίστες σαν και εμένα (ταρζάν δημοσίου δρόμου ) που ο εξοπλισμός του είναι το μηχανάκι του ,το μπουφάν του ,το κράνος του .και δεν αντέχει οικονομικά αγορά των υπολοίπων -έχει δυνατότητα να τα νοικιάσει από εκεί;η κάποια άλλη λύση, ΕΊΜΑΙ 33 ΚΑΙ ΑΚΌΜΑ ΤΟ ΠΑΛΕΎΩ ΝΑ ΜΠΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

Πάρε ένα τηλέφωνο μερικές ημέρες πρίν το track day σε αυτόν που το διοργανώνει και ρώτησε.Απο όσο θυμάμαι νοικιάζουνε.
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    μιλησε ο γυρναω 1 και 30 σερρες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

+750
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

starship crew member
    Ως νεος στο forum,μολις σημερα εριξα μια ματια στις αποψεις σας περι td και τις κριτικες σας περι πιστων...λοιπον παιδια παω στις σερρες απο το 2000 για td(απο 2 ως 4 φορες το χρονο) και στους αγωνες απο το '98(ως θεατης) που ανοιξε αν θυμαμαι καλα.εχω κανει level 1 και 2 του css το 2002-03 αντιστοιχα.στα μεγαρα δεν βρεθηκα ποτε.Σας βλεπω και ''τσακωνεστε" για "μικροπραγματα".Θελω την αποψη σας για κατι που με ανησυχει ιδιαιτερα> δεν ειδα ποτε,εστω και εναν με μια γαμημενη σημαια σε td για να με προειδοποιει αν καποιος επεσε μπροστα μου. ειδα πολλες φορες καποιον ξαπλα στην αμμοπαγιδα οπου μπορει να κατεληγα πανω του αν επεφτα γιατι πηγαινα "τερμα"η' να κανω ελιγμο για να αποφυγω καποιον αλλο. τον σκυλο που κατα καιρους κανει βολτες μεσα τον ειδατε? εχω κιαλλα αλλα ας ξεκινησουμε ετσι και βλεπουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
    ...
    Θελω την αποψη σας για κατι που με ανησυχει ιδιαιτερα> δεν ειδα ποτε,εστω και εναν με μια γαμημενη σημαια σε td για να με προειδοποιει αν καποιος επεσε μπροστα μου. ειδα πολλες φορες καποιον ξαπλα στην αμμοπαγιδα οπου μπορει να κατεληγα πανω του αν επεφτα γιατι πηγαινα "τερμα"η' να κανω ελιγμο για να αποφυγω καποιον αλλο. τον σκυλο που κατα καιρους κανει βολτες μεσα τον ειδατε? εχω κιαλλα αλλα ας ξεκινησουμε ετσι και βλεπουμε
    Στα Μέγαρα ήμαστε 3 κριτές και οι σημαίες βγαίνουν ΠΑΝΤΑ όποτε χρειαστεί (ακόμη και οι μαύρες )

αυτο εξαρταται απο τον διοργανωτη και το ποσο καλα θελει να στηστει το όλο θέμα.
    Εχω δει διοργανωτη να ειναι αρκετα τυπικος και εχω δει αλλον να μου λεει καταμουτρα "δεν μπορω να του βγαλω μαυρη σημαια εχει πληρωσει 2 μερες..." στο σημειο αυτο η κουβεντα ελαβε τελος.
    Αρα δεν ειναι θεμα πιστας οσον αφορα το θεμα ασφαλεια, ειναι καθαρα υποχρεωση του εκαστοτε διοργανωτη. Για τον λογο αυτο τσεκαρουμε τον διοργανωτη πριν παμε για ειμαστε καλυμενοι.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2009, 04:44
  2. Ποτε θα γινει το καινουργιο track-day στα Μεγαρα
    από anco στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2005, 18:34
  3. Track day στα Μέγαρα