Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 85

Θέμα: 200 euros κληση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Εγώ δεν θέλω να κόβουν κλήσεις για θόρυβο. Θέλω να μου τον φέρουν σπίτι να μου ξανακοιμίσει τον μπέμπη που ξύπνησε.Φέτος θα στήσω ξώβεργες να πιάσω τον κάγκουρα με το παπί με τη SEBRING που περνάει από κάτω κάθε μεσημέρι στις 4

Και οι δυο τελευταιοι εχετε δικιο.(αν εξαιρεσουμε τον χαρακτηρησμο του καγκουρα) ΑΛΛΑ πρωτον η εξατμηση μου κανει λιγο θορυβο παραπανο απο την (μαμα) οποτε ειναι λιγο δυσκολο να ενοχλει τοσο οσο λετε και δευτερον,εγω γνωριζοντας αυτον τον οποιο θορυβο οταν περναω απο στενακια,γειτονιες ειδικα το βραδυ και το μεσημερι απλα δεν το ανοιγω!!!
    Rock hard ride free

Φίλε μου επειδή το σπίτι μου είναι σε ένα σχετικά ήσυχο στενό και ο άλλος περνάει μεσημέρι με ξερογκαζιές ο χαρακτηρισμός κάγκουρας είναι ότι ηπιότερο βρήκα

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pan0s78
    Ήμαρτον που λέει και ο άλλος ρε παιδιά ... διαβάζω τέσσερις σελίδες post και κανένας δεν λέει το αυτονόητο ... Το μηχανάκι έκανε θόρυβο (αντικειμενικά μιλώντας) ? Γιατί αν έκανε κακώς το έγραψαν ... Έπρεπε να του ρίξουν ένα μπιτόνι βενζίνη και να το κάψουν εκεί μπροστά ...
    ΕΛΕΟΣ πια με όλα τα μηχανάκια με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ εξατμίσεις , χωμένες και λασπωμένες πινακίδες στο φτερό πίσω από τη ρόδα, μικροσκοπικά φλας ή καθόλου, χωρίς καθρέφτες ...
    Τι φταίω να με αναστατώνει όταν κάθομαι σπίτι μου ή όταν πίνω τον καφέ μου ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ με την εξάτμιση ?... τι φταίω να κινδυνεύω από τον τύπο ο οποίος δεν έχει φλας ή καθρέφτες ? .... τι φταίω να "ψάχνω" τον τύπο που δεν έχει πινακίδα σωστά στο μηχανάκι του ?....
    Ούτε ο νομοθέτης είναι χαζός που βάζει προδιαγραφές σε κάθε όχημα, ούτε ο κατασκευαστής που επίσης παράγει με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές .... και στο κάτω-κάτω αυτοί είναι πιο έξυπνοι από όλους τους άλλους οι οποίοι είναι νομότυποι ? ...
    κάθεστε όλοι σας και δίνεται συμβουλές πως να γλιτώσει τα 200? ... τόσα και άλλα τόσα να πληρώσει για να μάθει να σέβεται τους συνανθρώπους του ....

Καλά για την εξάτμιση τώρα........είναι και θέμα ασφάλειας από μια πλευρά!!!!

Δε μας βλέπουν που δε μας βλέπουν τουλάχιστον να μας ακούνε!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Εγώ δεν θέλω να κόβουν κλήσεις για θόρυβο. Θέλω να μου τον φέρουν σπίτι να μου ξανακοιμίσει τον μπέμπη που ξύπνησε.Φέτος θα στήσω ξώβεργες να πιάσω τον κάγκουρα με το παπί με τη SEBRING που περνάει από κάτω κάθε μεσημέρι στις 4

Και ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι!!!!!

Επειδή αυτός έχει την εξάτμιση για να σηκώνει την γειτονιά στο ποδάρι δε σημαίνει πώς κάνουν όλοι το ίδιο!!!!

Ποιο καζάνι;
    ποιοι όλοι;
    Μιλάω για αυτούς που το κάνουν επίτηδες
    Κι εγώ με μηχανή δεν κυκλοφορώ;
    Έχεις δει βρέφος να πετάγεται από τον ύπνο του από ξαφνικό θόρυβο;

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Καλά για την εξάτμιση τώρα........είναι και θέμα ασφάλειας από μια πλευρά!!!!

Δε μας βλέπουν που δε μας βλέπουν τουλάχιστον να μας ακούνε!!!!
    το λες σοβαρά τώρα αυτό ?... Γιατί αν το λες σοβαρά να πάω να πάρω ένα "φάρο" και μια σειρήνα να κοτσάρω πάνω στο όχημα και να να με ακούν στον Πειραιά όταν ξεκινάω από μαρούσι ...Εκεί να δεις ασφάλεια που θα έχω !!!

Η μότο στο αβατάρ σου είναι δικιά σου ? .... Γιατί αν είναι τα φλασάκια πίσω (δεν διακρίνω αν έχει μπροστά) και οι καθρέφτες δεν είναι ασφάλεια ...Γιατί τους έβγαλες ? Ή με αυτό πας ΜΟΝΟ χώμα ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Επι της ουσιας οι δυο παραπανω εχετε να πειτε τιποτα ή απλα το trolling το παιζετε στα δαχτυλα.

Τα αυτια σας σε καμμια περιπτωση δεν μπορουν ντουμπλαρουν τα οργανα μετρησης.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Στις αντιπαραθεσεις γρηγορα.Η ηχορυπανση ειναι η μεγαλυτερη ενοχληση για ΟΛΟΥΣ μας.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από pan0s78
    το λες σοβαρά τώρα αυτό ?... Γιατί αν το λες σοβαρά να πάω να πάρω ένα "φάρο" και μια σειρήνα να κοτσάρω πάνω στο όχημα και να να με ακούν στον Πειραιά όταν ξεκινάω από μαρούσι ...Εκεί να δεις ασφάλεια που θα έχω !!!

Η μότο στο αβατάρ σου είναι δικιά σου ? .... Γιατί αν είναι τα φλασάκια πίσω (δεν διακρίνω αν έχει μπροστά) και οι καθρέφτες δεν είναι ασφάλεια ...Γιατί τους έβγαλες ? Ή με αυτό πας ΜΟΝΟ χώμα ?

Ναι δικιά μου είναι (ήταν γιατί την πούλησα!)

Συγνώμη σε αυτή τη μηχανή αναφέρεσαι ότι δεν έχει καθρέφτες και φλας???

Άλλα μήπως κάνουμε την τρίχα τριχιά????? Ποιά η ομοιότητα του να κάνει θόρυβο μια εξάτμηση με το να ξεσηκώνει την γειτονιά????

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hpim0465 (small).jpg 
Προβολές:	125 
Μέγεθος:	79,1 KB 
ID:	157358

Άλλα μήπως κάνουμε την τρίχα τριχιά????? Ποιά η ομοιότητα του να κάνει θόρυβο μια εξάτμηση με το να ξεσηκώνει την γειτονιά????

Ποια η διαφορά;

ναι ναι οκ...αλλα οι καθρεφτες τι dot sae ειναι???
    ε?
    ε?
    ε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Ποια η διαφορά;

Καμία!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ναι ναι οκ...αλλα οι καθρεφτες τι dot sae ειναι???
    ε?
    ε?
    ε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Είναι dot 4950 σαε 39248923 με γερμανικές προδιαγραφές για να μην θαμπόνουν με την βροχή και να στεγνώνουν αμέσως, καθώς επίσης είναι σχεδιασμένς από την ΝΑΣΑ για αεροδυναμικό σχήμα τέτοιο ώστε να δίνει 5 άλογα παραπάνω!!!!

Νέο μέλος
    Είναι dot 4950 σαε 39248923 με γερμανικές προδιαγραφές για να μην θαμπόνουν με την βροχή και να στεγνώνουν αμέσως, καθώς επίσης είναι σχεδιασμένς από την ΝΑΣΑ για αεροδυναμικό σχήμα τέτοιο ώστε να δίνει 5 άλογα παραπάνω!!!!

έκανα και εγώ ένα λάθος και πέσατε αμέσως να με φάτε !!! καλά ντε sorry πώς κάνετε έτσι ????

από την αρχή πάντως μίλησα για ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ εξατμίσεις ... φαντάζομαι (δεν ήμουν εκεί για να ξέρω) ότι για να του έκοψαν κλήση "εξ ακοής" το μηχανάκι απλά θα χάλαγε τον κόσμο και όχι απλά έκανε λίγο παραπάνω θόρυβο από το "μαμά" ... για αυτό μιλάω ... και το "δεν το ανοίγω σε στενάκια" εμένα μου ακούγεται "δεν τον μαχαίρωσα, αυτός έπεσε 42 φορές πάνω στο μαχαίρι που κρατούσα" !!!

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF