ελα μητσο βαλτο να παιζει την επομενη φορα που θα μπει στο δωματιο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα μητσο βαλτο να παιζει την επομενη φορα που θα μπει στο δωματιο
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν ειναι για μενα ρε!!
για το μαστορι ειναι!!![]()
να τον κανουμε λιγο μετροσεξουαλ!!
![]()
![]()
![]()
κι ύστερα μου λέτε ότι τα γυαλιά του δεν είναι gay!!!!
εδώ θέλει να χαλάσει και τους άλλους....
Θέλω να δω που θα καταλήξει αυτό το forum![]()
![]()
ο devil βγήκε από την ντουλάπα...ο άντρας μου κάθεται και του βάζει πράγματα ένας Θανάσης...![]()
![]()
ο trooper γύρισε από Λονδίνο (άντρας που παει Λονδίνο...πάει χαμένος...7 χρονια Αγγλία τα μαθα)
οημέ που οδεύουμε...:rotflmao:
![]()
Αντρας σου ειναι οΧιος?Εγω νομιζα πως εισαστανΑρχικά δημιουργήθηκε από Χαρά
κι ύστερα μου λέτε ότι τα γυαλιά του δεν είναι gay!!!!
εδώ θέλει να χαλάσει και τους άλλους....
Θέλω να δω που θα καταλήξει αυτό το forum![]()
![]()
ο devil βγήκε από την ντουλάπα...ο άντρας μου κάθεται και του βάζει πράγματα ένας Θανάσης...![]()
![]()
ο trooper γύρισε από Λονδίνο (άντρας που παει Λονδίνο...πάει χαμένος...7 χρονια Αγγλία τα μαθα)
οημέ που οδεύουμε...:rotflmao:
![]()
φιλεναδες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
λαθος ποστ:rotflmao: :a5:
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
άντρας μου ναι :PΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Αντρας σου ειναι οΧιος?Εγω νομιζα πως εισασταν
φιλεναδες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
και σε πληροφορώ ότι είναι με τα ούλα του...και με τα δόντια του
![]()
για λεγε λεπτομέρειες να μαθαίνουν και άλλοι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Τι πει η κοπελα Χρηστο?Θα διαβαζει και το ρεμαλι,αντρας της ειναι να τον εκθεσει?:rotflmao:
Περαστικα και στους δυο σας και σιδερενιοι.Εχω πει στο ρεμαλι οτι τον περιμενω αλλα τωρα εχει δικαιολογια.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
εσυ λέγε... που του προτεινες να τονε πλύνεις και αρνήθηκε....![]()
αν πω εδω ΤΙ ΔΕΝ αρνήθηκε
θα μας δείρουν![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
εγω παντως καταλαβα -μεταξύ μας ε?- οτι ντραπηκε μην αποκαλυφθει το μεγεθος...Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
αν πω εδω ΤΙ ΔΕΝ αρνήθηκε
θα μας δείρουν![]()
![]()
![]()
![]()
[FONT=times new roman],[/FONT]
δεν ξερω τι λετε εσεισ... εμενα με υπερκαλυπτει και δεν ειμαι και κανενα κοριτσακι τοσο δα...σήμερα ξύπνησε και το θηριο μετα απο 6 μερεσ χειμεριας ναρκης![]()
μην κοιτατε που το παιζει σεμνος και ταπεινος...το κανει για να μην ζηλεψουν οι μεγαλυτεροι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κοίτα να δεις που μπαίνει με το λογαριασμό τής Χαράς ο μπαγάσαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Χαρά
δεν ξερω τι λετε εσεισ... εμενα με υπερκαλυπτει και δεν ειμαι και κανενα κοριτσακι τοσο δα...σήμερα ξύπνησε και το θηριο μετα απο 6 μερεσ χειμεριας ναρκης![]()
μην κοιτατε που το παιζει σεμνος και ταπεινος...το κανει για να μην ζηλεψουν οι μεγαλυτεροι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]