Ειναι η παντελής κατάργηση παραδοσιακών δικαιωμάτων με την αποδοχή της πλειοψηφίαςΑρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Νομοθετικά υπάρχει και κατά το παρελθόν έχει γίνει η χρήση του.
Προς τι τότε η νομοθέτηση για την κατάργηση του?![]()
Ειναι η παντελής κατάργηση παραδοσιακών δικαιωμάτων με την αποδοχή της πλειοψηφίαςΑρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Νομοθετικά υπάρχει και κατά το παρελθόν έχει γίνει η χρήση του.
Προς τι τότε η νομοθέτηση για την κατάργηση του?![]()
όποιος παρανομεί (στην περίπτωση μας βανδαλίζει) συλλαμβάνεται επ'αυτοφώρο,
και δικάζεται με κάποιες διαδικασίες.
Για τέτοιες προφανείς πράξεις,δεν γράφει πουθενά ότι μπορεί να βρεί άσυλο εντός πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.
Η παραποίηση σε όλο της το μεγαλείο.Κάποιους βολεύει να παραποιούν βέβαια.
Ομοίως δεν ισχύει το βουλευτικό άσυλο για παράνομες πράξεις.
Ο λόγος δεν είναι πράξη.Αυτό τουλάχιστον έπρεπε να το είχαμε καταλάβει μέχρι τώρα στην μπανανία.
Τρομοκρατία.
Εκεί που κρατεί ο τρόμος ετυμολογικά.Στα εικοσιτόσα χρόνια της 17Ν είχαμε πόσα θύματα;
Είκοσι;Τριάντα;Δεν ήταν το πρόβλημα μας ως κοινωνία.
Και αυτό φάνηκε ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ με την σύλληψη/εξολόθρευση όπως θέλετε πείτε το,της 17Ν.
Τι άλλαξε;
Ποίος μπορεί να πει ότι κάτι άλλαξε.Περπατάμε ελεύθεροι πλέον;
Αμα πιάσουν και τον ΕΛΑ-ΦΥΓΕ-ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ θα μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ;
Το θεματάκι είναι εσωτερικής κατανάλωσης,και άκρως κερδοφόρο επίσης...
Το κωλονάκι δεν είναι η Ελλάδα.
Είναι ίσως αυτό που αν λείψει απο την Ελλλάδα-μαζί με αυτούς που έχει μέσα-
να μην μας στεναχωρήσει ιδιαίτερα.Σκληρό αλλά ταυτόχρονα αληθινό.
Οταν η "ομάδα" πάει γήπεδο και τα σπάει,είναι χούλιγκαν.
Οταν κατεβαίνει στις 17/11 και τα σπάει,είναι αναρχικοί.
Όταν δουλεύουν εκτός σεζόν,είναι τρομοκράτες.
Σορυ να ούμε,αλλά για τα ίδια άτομα δεν μιλάμε;
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Αρχικά δημιουργήθηκε από akaposto
Στα εικοσιτόσα χρόνια της 17Ν είχαμε πόσα θύματα;
Είκοσι;Τριάντα;Δεν ήταν το πρόβλημα μας ως κοινωνία.
Με τη ίδια λογική και οι νεκροί απο την αστυνομία τόσοι πανω-κατω ήταν, αρα σιγά το πρόβλημα.
Όταν ποσοτικοποιείς την ανθρώπινη ζωή (όπως έκανε ο μουστακαλής πατερούλης με το "1 εκατομμύριο νεκροι ειναι στατιστική" ), αυτά παθαίνεις...
Γιατί;Αρχικά δημιουργήθηκε από akaposto
Το κωλονάκι δεν είναι η Ελλάδα.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Η ζωή δεν έχει αξία,που να αντιστοιχεί σε οποιδήποτε υλικό αγαθό (call me money)Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Με τη ίδια λογική και οι νεκροί απο την αστυνομία τόσοι πανω-κατω ήταν, αρα σιγά το πρόβλημα.
Όταν ποσοτικοποιείς την ανθρώπινη ζωή (όπως έκανε ο μουστακαλής πατερούλης με το "1 εκατομμύριο νεκροι ειναι στατιστική" ), αυτά παθαίνεις...
Ανά θύμα,το ποσό δαπάνης,παραδόξως είναι πολύ υψηλό.
Ξαναγράφω,
To άθλημα είναι άκρως κερδοφόρο
Λυπάμαι,όχι για μένα όμως,αλλά δεν πείθομαι ότι η Ελλάδα αντιμετώπησε πρόβλημα άξιο αναφοράς
απο τρείς-τέσσερις νοματέους (Ξηρός Κουφοντήνας και η λοιπή παρωδία)
Εγραψα,δεν είναι η Ελλάδα,όχι δεν είναι Ελλάδα.Επομένως δεν χρειάζεται να εξηγήσω κάτι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γιατί;![]()
Επειδή κατέβηκαν είκοσι/τριάντα/σαράντα βάνδαλοι στο κέντρο της Αθήνας,
δεν βλέπω ειλικρινά τι διαφορά έχει απο τους εκατοντάδες βάνδαλους που πάνε την Κυριακή στο γήπεδο.
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Καλα, με τη λογική αυτή ουτε το Περιστέρι ειναι η Ελλάδα, ουτε η Ραφήνα, ουτε τα ΣούρμεναΑρχικά δημιουργήθηκε από akaposto
Εγραψα,δεν είναι η Ελλάδα,όχι δεν είναι Ελλάδα.Επομένως δεν χρειάζεται να εξηγήσω κάτι.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τρελή υποκρισία να αποδίδουμε όλα τα δεινά του τόπου στην τρομοκρατία. Όπως και το να βαφτίζουμε τρομοκρατία ότι μας συμφέρει κατά το δόγμα Μπους.
Ζούσαμε δηλαδή σε μια χώρα πρότυπο και ξαφνικά εμφανίστικαν οι τρομοκράτες και τα διέλυσαν όλα?
Συμφωνώ με τον akaposto. Ποτε μου δεν ένοιωσα απειλή σαν πολίτης από την τρομοκρατία στην Έλλάδα. Τούλάχιστον μέχρι πρόσφατα πρίν δηλαδή η κοινωνία μας , να συμφωνήσει με τον αυτοπροσδιορισμό κοινών εγκληματιών (σεχτες και τα ρέστα), και να τους βαφτίσει τρομοκράτες.
Αντίθετα πάντα φοβόμουν να βρεθώ βράδυ στις περιοχές γύρω από την Ομόνοια που το κράτος αφήνει ανεξέλεγκτες στα χέρια των πρεζέμπορων.
Και πολλές άλλες φοβίες τέτοιου είδους απέκτησα αλλά περιέργως την 17Ν δεν την φοβήθηκα ποτέ. Κάποιο πρόβλημα θα έχω.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Οι μοναδικοί τρομοκράτες είναι αυτοί που "κανονίζουν" τις ζωές μας.
Μια πιθανή λίστα θα μπορούσε να είναι :
- Θρησκεία
- Κράτος (με την έννοια της εξουσίας)
- Μπάτσοι
- Τράπεζες
- ΜΜΕ
και πάει λέγοντας
+900Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Οι μοναδικοί τρομοκράτες είναι αυτοί που "κανονίζουν" τις ζωές μας.
Μια πιθανή λίστα θα μπορούσε να είναι :
- Θρησκεία
- Κράτος (με την έννοια της εξουσίας)
- Μπάτσοι
- Τράπεζες
- ΜΜΕ
και πάει λέγοντας![]()
money cant buy me love !!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[B]Με τη ίδια λογική και οι νεκροί απο την αστυνομία τόσοι πανω-κατω ήταν, αρα σιγά το πρόβλημα.
Αφου εξισωνεις την αστυνομια με την 17Ν εισαι σε καλο δρομο.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
καλή η προσπάθεια δε λέω....Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Αφου εξισωνεις την αστυνομια με την 17Ν εισαι σε καλο δρομο.
Insert coin and try again![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
καλή η προσπάθεια δε λέω....
Insert coin and try again![]()
Τοφαγε.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Είδες αμα δε ξέρεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Τοφαγε.
Δε βάζουν μπλιμπλίκια στον Περισσό, ε;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Τρελή υποκρισία να αποδίδουμε όλα τα δεινά του τόπου στην τρομοκρατία. Όπως και το να βαφτίζουμε τρομοκρατία ότι μας συμφέρει κατά το δόγμα Μπους.
Ζούσαμε δηλαδή σε μια χώρα πρότυπο και ξαφνικά εμφανίστικαν οι τρομοκράτες και τα διέλυσαν όλα?
Συμφωνώ με τον akaposto. Ποτε μου δεν ένοιωσα απειλή σαν πολίτης από την τρομοκρατία στην Έλλάδα. Τούλάχιστον μέχρι πρόσφατα πρίν δηλαδή η κοινωνία μας , να συμφωνήσει με τον αυτοπροσδιορισμό κοινών εγκληματιών (σεχτες και τα ρέστα), και να τους βαφτίσει τρομοκράτες.
Αντίθετα πάντα φοβόμουν να βρεθώ βράδυ στις περιοχές γύρω από την Ομόνοια που το κράτος αφήνει ανεξέλεγκτες στα χέρια των πρεζέμπορων.
Και πολλές άλλες φοβίες τέτοιου είδους απέκτησα αλλά περιέργως την 17Ν δεν την φοβήθηκα ποτέ. Κάποιο πρόβλημα θα έχω.και στο Μιχαλη...
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Είδες αμα δε ξέρεις;
Δε βάζουν μπλιμπλίκια στον Περισσό, ε;![]()
Στον ποιο?Δεν κανω παρεα με προσκυνημενους εγω φιλαρακι,μην μπερδευεσαι.
ρεβιζιονιστήΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Στον ποιο?Δεν κανω παρεα με προσκυνημενους εγω φιλαρακι,μην μπερδευεσαι.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais