Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 82

Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ!!!σβήστε τα φώτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Εχεις παιδια?Αν ναι οκ,αν δεν εχεις καλυτερα μην μιλας μεχρι αυτα να ειναι κοματι της ζωης σου.
    Τα παραδειγματα στα παιδια τα δινουμε με τον καθημερινο τροπο ζωης μας.Αυτο ειναι ενα ακομα παραδειγμα.Σε σενα μπορει να φαινεται σαν χειραγωγηση σε καποιυς αλλους σαν εναν τροπο αντιδρασης και αφυπνισης συνειδησεων.Ο καθενας διαλεγει το δρομο και τις πραξεις του.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a...2/2009_1288082

Αυτός είναι τρόπος αφύπνισης... μερικές δεκάδες χιλιάδες κόσμου συνολικά!!!!

Ο κόσμος που συμμετέχει στις δενδροφυτεύσεις ξεπερνά και τις μαζικότερες πορείες είτε για το περιβάλλον, είτε για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα. Δεκάδες σχολεία, χιλιάδες παιδιά.

Και κάτσε πες μετά στο παιδί ότι το κλείσιμο των φώτων για μια ώρα είναι πράξη προστασίας του περιβάλλοντος, όταν ο συμμαθητής του έχει πάει βουνό και έχει φυτέψει δένδρα...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    "Η Ώρα της Γης ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας με τη συμμετοχή 2.2 εκατομμυρίων νοικοκυριών και επιχειρήσεων που έσβησαν τα φώτα τους για μία ώρα. Μόλις έναν χρόνο αργότερα η εκστρατεία μετατράπηκε σε ένα παγκόσμιο κίνημα για το κλίμα με τη συμμετοχή 100 εκατομμυρίων ανθρώπων σε 35 χώρες. Παγκοσμίως γνωστά κτίρια και τοποθεσίες όπως η γέφυρα Golden Gate και το Κολοσσαίο, σκοτείνιασαν για μία ώρα και μετατράπηκαν σε σύμβολα ελπίδας για ένα πρόβλημα που γίνεται κάθε ώρα και πιο έντονο."

Στις 28 Μαρτιου αναψτε φωτα, τηλεορασεις, ραδιοφωνα, κουζινες, θερμοσιφωνες!!! Η τρομοκρατια 35 χωρων και εκατομυρίων ανθρώπων δεν θα περασει!!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

Ο κόσμος που συμμετέχει στις δενδροφυτεύσεις ξεπερνά και τις μαζικότερες πορείες είτε για το περιβάλλον, είτε για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα. Δεκάδες σχολεία, χιλιάδες παιδιά.

Και κάτσε πες μετά στο παιδί ότι το κλείσιμο των φώτων για μια ώρα είναι πράξη προστασίας του περιβάλλοντος, όταν ο συμμαθητής του έχει πάει βουνό και έχει φυτέψει δένδρα...

Ξερεις εσυ πως μεγαλωνω εγω τα παιδια μου και μου κανεις υποδειξεις?Ειπα εγω οτι κλεινουμε τα φωτα και μετα ησυχαζουμε?Ο γιος μου ξερει για τις απελευθερωσεις ζωων που εχω συμμετεχει σ ολη την Ελλαδα κι οταν μεγαλωσει λιγο θα πηγαινουμε μαζι.Γκεκε?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Accipere quam facere praestat injuriam

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

Ένας φίλος γεωπόνος μού έλεγε ότι η δεντροφύτευση είναι σίγουρη αποτυχία γιατί το πεύκο θέλει ιδιαίτερη φροντίδα.
    Από τη στιγμή που δεν φυτρώνει μόνο του αλλά μ' αυτόν τον τρόπο,σε λίγο καιρό θα ξεραθεί.Αν λέει αλήθεια,τότε δεν μιλάμε για αφύπνιση αλλά τον ύπνο τού δικαίου.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ξερεις εσυ πως μεγαλωνω εγω τα παιδια μου και μου κανεις υποδειξεις?Ειπα εγω οτι κλεινουμε τα φωτα και μετα ησυχαζουμε?Ο γιος μου ξερει για τις απελευθερωσεις ζωων που εχω συμμετεχει σ ολη την Ελλαδα κι οταν μεγαλωσει λιγο θα πηγαινουμε μαζι.Γκεκε?
    ρε φίλε δεν σε κρίνουμε σαν γονιό ούτε σου κάνει κάποιες υποδείξεις...

δεν ασχολειτε κανείς με σένα....

με αυτήν την βλακεία που διαδίδεται ασχολούμαστε κ ο καθείς την βλέπει διαφορετικά...

αυτό πο γράφεις τώρα αυτό λέμε....με αυτα που λες ότι κάνεις το γεγονός με τα φώτα είναι κοροιδια μπροστα στο καθημερινό....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    αυτοί που με εκπροσωπούν;... οχι ακριβώς.. μιας και προσωπικά δεν είναι επιλογή μου αλλά έχουμε κοινοβουλευτική ολιγαρχία βλέπεις και αναγκαστικά με "εκπροσωπούν".\

Τώρα για τα καλσόν... μάλλον σε άλλον αναφέρεσαι γιατί εγώ δεν ανέφερα κάτι σχετικά.

Gandalf
    Δες πιο καλα το reply φιλε...
    ...cause the place seems still alive...

Εχω ακουσει οτι παπαρια μπορει κανεις να φανταστει περι υπερθερμανσης.
    Να διαχωρισουμε λιγο τα πραματα.
    Αν το ψαξετε ΛΙΙΙΙΙΓΟ παραπανω θα δείτε πως ολο το θεμα της υπερθερμανσης και των προσπαθειών σβηνω φοτα δεν πλενω πανω απο 40 βαθμους στο πλυντηριο κλπ ειναι μια μεγαλη μούφα. ΔΕΝ ειναι ουτε το 1% της πραγματικής ευθήνης που είναι ο Ηλιος!!!!

Και για να εξηγούμε καλυτερα.

Αν πουμε πχ λεω τωρα....οι αριθμοί ειναι απλα για το παραδειγμα.

σε 100 χρονια πχ θα καούμε απο την υπερθερμανση θα πνιγουμε γιατι θα λιωσουν οι παγοι κλπ....
    Σβυνοντας φωτα και ολες τις αλλες παπαριες που λενε δεν μας γλυτώνουν ΟΥΤΕ 1 μηνα.

Και αυτο γιατι το όλο θέμα της υπερθέρμανσης ΔΕΝ οφειλετε στον άνθρωπο αλλα πολυ απλα στις μαγνητικες δυναμεις τον πλανητών που αποτελούν το Ηλιακόμας Συστημα.

Και για να μην γίνομαι κουραστικός και να εξηγησω με απλα λόγια.....

ΒΑΡΥΤΗΤΑ

Η Γη μας ΔΕΝ επιρεάζεται μόνο απο την ελξη της απο τον Ήλιο λογο βαρυτητας ΑΛΛΑ ΚΑΙ απο αλλους πλανητες. Αυτο εχει αποτέλεσμα την αλλαγή του άξονα καθώς και της τροχιάς της Γής γυρω απο τον Ήλιο, η οποία τίνει να γίνετε ΟΛΟ και ποιο οβαλ.. σαν αυγό ένα πραμα. Δεδομένου λοιπόν αυτου, και του οτι αλλαζοντας τον ΑΞΟΝΑ οι πάγοι βρίσκοντε ολοένα και ποιο κοντά στον Ήλιο συνεπάγουμε οτι και τον κόλο μας κάτω να βαράμε και να εξαφανιστούμε απο τη Γή και να μην υπαρχουν καταναλώσεις ενεργειας, καυσαέρια κλπ, οι παγοι θα λιωσουν και ο πλανήτης θα το υποστεί.

Λυπάμαι αλλα τα παραπανω είναι ερευνες ανθρώπων που αφιαίρωσαν τη ζωή τους σε αυτό.
    Κατι παραπανω θα ξέρουν δε νομίζετε?

Edit: Οσον αφορά όλες αυτες τις προσπάθειες......Ειμαι υπερ.. μην νομίζετε οτι θέλω να ζω σένα σκουπιδαριό υπερκαταναλοτιζμου κλπ κλπ κλπ.... Απλα λεω...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αυτο που ξερω ειναι οτι οσοι περισσοτεροι ανθρωποι κανουν κατι ,εστω και μικρο,για τη Γη τοσο το καλυτερο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αυτο που ξερω ειναι οτι οσοι περισσοτεροι ανθρωποι κανουν κατι ,εστω και μικρο,για τη Γη τοσο το καλυτερο.
    Ναι, συμφωνώ. Αρκεί αυτό το κάτι να μην είναι στιγμιαίο για να μας προσφέρει άλλοθι για την άθλια συμπεριφορά μας τον υπόλοιπο καιρό.

Τι να το κάνω που η Ελλάδα ειναι πρώτη εδω, όταν είναι πρώτη και στον αριθμο των παράνομων χωματερών....
    Όταν πολλοι έλληνες νομίζουν οτι οι μπλε κάδοι μπήκαν για να έχουμε ποικιλια χρώματος και "ποιος ξέρει πόσα θα έφαγαν πάλι"

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρεξήγησες φίλος, δεν ήταν προσωπικό. Δεν είπα στο παιδί ΣΟΥ. Ήταν γενική αναφορά. Μάλλον θα έπρεπε να έλεγα στα παιδιά ΜΑΣ.

Παλαιό μέλος
    Στην αρχη ειπαν σβηστε τα φωτα για μια ωρα ,μετα απο ενα μηνα καποιος σκεφθηκε να κλεισουμε το νερο για μιση ημερα ,την επομενη εβδομαδα καποιος αλλος θεωρησε οτι δεν πρεπει να μιλαμε στο τηλεφωνο γενικα γιατι υπαρχει προβλημα με τις συχνοτητες των Πελεκανων ετσι τα τηλφ σταδιακα ειχαν διαρκεια μεχρι 10λεπτα μετα επεφτε προστιμο ταριφα ,τα μετρα χωρις να το καταλαβουμε μπηκαν αθωα και σιγα σιγα στην ζωη μας ,για το καλο του πλανητη ειπαν ,το καλο της ζωης μας .μεγαλη σπαταλη ενεργειας και φυσικων πορων .το πετρελαιο πλεον το βρισκεις στα φαρμακεια σε νεα μορφη αντιδοτου για την θεραπεια των καλλων και για εντριβες η τιμη του δε ειναι ισαξια του χρυσου και φυλασεται σε ειδικα πετρελαιοκιβωτια .τα αυτοκινητα απλα δεν υπαρχουν μια και τα εργοστασια εκλεισαν τοτε με την κριση του 20010 η παραγωγη κατερευσε γενικα ,τα τανκερς και τα καραβια αεροπλανα τρενα κλπ χρησιμοποιηθηκαν για την κατασκευη του ΤΕΙΧΟΥΣ ως πρωτη υλη .Η μετακινηση ισχυει πλεον διανοητικα ,πρωτοπορος μια μικρη εταιρεια της Ενωμενης Βαλκανικης με το ονομα Ιντρακινισις ,το χρημα δεν υπαρχει ως υλικη ενοια στο παρον ,εχει αντικατασταθει και αυτο με σωματικη-ψυχωτικη δεσμευση δλδ ο καθε ενας που γενιεται φερει τα χρεη του γενητορα του ,ενα νεο ειδος διασυνοριακης δουλοπαροικιας .ολα για το καλο του κρατους ,της Μεγαλης Εταιρειας μιας και το κρατος ανελαβε τοτε τα χρεη ολων των εταιρειων ,μετα τα κρατη συνεταιρισθησαν και οδηγησε αυτο τελικα σε μια ΜΕGA COM. με ελαχιστες εξαιρεσεις καποιες μικρες και ειδικες κομπανιες,οπως εξαιρεσεις αναμεσα στην μαζα υπηρχαν και υπαρχουν ,συνομωτικα σε καθορισμενες περιοχες εντος του μικρου τειχους οπου η μαζα δεν εχει προσβαση, και σε αυστηρα περιορισμενο αριθμο εταιρων κρυφες αποθηκες οπλισμου τροποποιημενες σε ομαδικες λεσχες βγαζουν στο φως παλια αντικειμενα με μυθικα ονοματα οπως bandit ,africa,fazer ,tenere ,zephyr ,astrea ,vespa ..τα ανεβαζουν στην κορυφη του λοφου διπλα απο τα αρχαια μαρμαρα και εκει αφου τα καβαλησουν ξεχυνονται στον κατηφορο με κραυγες αλαλαγμους οπως γκρρρρρ,,,,,ααανννν,,,,, ιιννννν μεχρι την δυση του Ηλιου και την ελευση του μαυρου σκοταδιου .μιας και δεν υπαρχει φωτισμος γενικα, επειδη πριν απο πολλα χρονια κατι ΜΑΛΑΚΕΣ δεχθηκαν να κλεισουν τα φωτα τους στο πλανητη για μια ωρα .

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
    Στην αρχη ειπαν σβηστε τα φωτα για μια ωρα ,μετα απο ενα μηνα καποιος σκεφθηκε να κλεισουμε το νερο για μιση ημερα ,την επομενη εβδομαδα καποιος αλλος θεωρησε οτι δεν πρεπει να μιλαμε στο τηλεφωνο γενικα γιατι υπαρχει προβλημα με τις συχνοτητες των Πελεκανων ετσι τα τηλφ σταδιακα ειχαν διαρκεια μεχρι 10λεπτα μετα επεφτε προστιμο ταριφα ,τα μετρα χωρις να το καταλαβουμε μπηκαν αθωα και σιγα σιγα στην ζωη μας ,για το καλο του πλανητη ειπαν ,το καλο της ζωης μας .μεγαλη σπαταλη ενεργειας και φυσικων πορων .το πετρελαιο πλεον το βρισκεις στα φαρμακεια σε νεα μορφη αντιδοτου για την θεραπεια των καλλων και για εντριβες η τιμη του δε ειναι ισαξια του χρυσου και φυλασεται σε ειδικα πετρελαιοκιβωτια .τα αυτοκινητα απλα δεν υπαρχουν μια και τα εργοστασια εκλεισαν τοτε με την κριση του 20010 η παραγωγη κατερευσε γενικα ,τα τανκερς και τα καραβια αεροπλανα τρενα κλπ χρησιμοποιηθηκαν για την κατασκευη του ΤΕΙΧΟΥΣ ως πρωτη υλη .Η μετακινηση ισχυει πλεον διανοητικα ,πρωτοπορος μια μικρη εταιρεια της Ενωμενης Βαλκανικης με το ονομα Ιντρακινισις ,το χρημα δεν υπαρχει ως υλικη ενοια στο παρον ,εχει αντικατασταθει και αυτο με σωματικη-ψυχωτικη δεσμευση δλδ ο καθε ενας που γενιεται φερει τα χρεη του γενητορα του ,ενα νεο ειδος διασυνοριακης δουλοπαροικιας .ολα για το καλο του κρατους ,της Μεγαλης Εταιρειας μιας και το κρατος ανελαβε τοτε τα χρεη ολων των εταιρειων ,μετα τα κρατη συνεταιρισθησαν και οδηγησε αυτο τελικα σε μια ΜΕGA COM. με ελαχιστες εξαιρεσεις καποιες μικρες και ειδικες κομπανιες,οπως εξαιρεσεις αναμεσα στην μαζα υπηρχαν και υπαρχουν ,συνομωτικα σε καθορισμενες περιοχες εντος του μικρου τειχους οπου η μαζα δεν εχει προσβαση, και σε αυστηρα περιορισμενο αριθμο εταιρων κρυφες αποθηκες οπλισμου τροποποιημενες σε ομαδικες λεσχες βγαζουν στο φως παλια αντικειμενα με μυθικα ονοματα οπως bandit ,africa,fazer ,tenere ,zephyr ,astrea ,vespa ..τα ανεβαζουν στην κορυφη του λοφου διπλα απο τα αρχαια μαρμαρα και εκει αφου τα καβαλησουν ξεχυνονται στον κατηφορο με κραυγες αλαλαγμους οπως γκρρρρρ,,,,,ααανννν,,,,, ιιννννν μεχρι την δυση του Ηλιου και την ελευση του μαυρου σκοταδιου .μιας και δεν υπαρχει φωτισμος γενικα, επειδη πριν απο πολλα χρονια κατι ΜΑΛΑΚΕΣ δεχθηκαν να κλεισουν τα φωτα τους στο πλανητη για μια ωρα .

Τα ζοφερο μελλον που περιγραφεις, εχει πολλες περισσοτερες πιθανοτητες να γινει πραγματικοτητα επειδη καποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ προτιμησοαν οταν υπηρχε ακομα καιρος, να παραμεινουν ετυχισμενοι ΗΛΙΘΙΟΙ, μεσα στην ληθη της ευμαρειας...

Παλαιό μέλος
    συμφωνω δεν λεω τιποτε το αντιθετο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Προσωπικά θεωρώ το θέμα μπούρδα...Για το θεαθήναι είναι όλα αυτά...όπως και αυτή η μόδα της καθιέρωσης μέρας του παιδιού, του νερού, της πείνας, της δίψας, της φάλαινας, του κέρατού μας του τράγιου, και εγώ δεν ξέρω τι άλλο...

Παρ' όλα αυτά αν κάποιος το πιστεύει και θέλει να συμμετέσχει εμένα δεν μου πέφτει λόγος... Στο κάτω-κάτω της γραφής κακό δεν κάνει σε κανέναν και όλοι είναι ελέυθεροι και έχουν δικαίωμα να πιστεύουν ότι θέλουν...

Νομίζω ότι πολύ ασχοληθήκαμε με το θέμα.... Μάλλον ο καιρός δεν ευνοεί τις βόλτες και βγάζουμε τα απωθημένα μας στο πληκτρολόγιο...Πάρτε λοιπόν τα μηχανάκια σας για καμμία βόλτα να ξελαμπικάρετε και όποιος γουστάρει ας κλείσει και τα φώτα...

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα Φωτα Σασ!!!
    από christin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 08:23
  2. Τα Φωτα Σασ Παρακαλω...
    από anisoropos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 23:15
  3. Τα φώτα σας
    από frikis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks