Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 85

Θέμα: 20χρονος εφυγε...

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    δεν φταιει ουτε ο 20χρονος ουτε η 1000ρα.-
    φταιει η ΠΑΙΔΕΙΑ!!!! εγω ειμαι 18 και ειμαι νομιμος απο ολες τις πλευρες αλλα οπως αναφερθηκε πιο πριν το διπλωμα δεν θα τον εσωζε.το ΚΡΑΝΟΣ ισως.εγω δεν εχω ζησει ακομα καμια αλλη γενια εκτος απο του παιδιου που πεθανε.
    το θεμα της προληψης του ατυχηματος και της σωματικης αλλα και νομικης προστασιας ειναι κατι που οι 9 στους 10 συνομιληκους μου αψηφα καθημερινα.καποιοι λοιπον πληρωνουν τα λαθοι της κοινωνιας και των γονιων τους.το προβλημα ειναι αλλου οχι στον 20χρονο οδηγο αλλα στην νοοτροποια των ελληνων γενικοτερα.
    μερικοι λοιπον "μισουν" τον 20χρονο γιατι πολυ απλα μπορουσε να σκοτωσει αντι να σκοτωθει και αντι για αυτοκτονια να ηταν δολοφονια.το να "καψουμε" τον 20χρονο ειναι λαθος νομιζω.πρεπει να δουμε τι εκανε εμενα να φοραω κρανος(και να εχω διπλωμα) και τι τους αλλους 9 να μην φορουν(και να μην εχουν).επισης δηλωνω οτι λυπαμε που το παιδι αυτο επελεξε να αυτοκτονησει.το οπλο ομως το εδωσε το κρατος,ο πολιτισμος μας και την σκανδαλη την πατησε αυτος με την 1000ρα.

Έτσι!!! ραντεβού αύριο στο σύνταγμα να κάψουμε το δέντρο (λέτε να το έχουν πάρει?),
    και να πετάξουμε μολότοφ στον άγνωστο στρατιώτη!
    Για το θάνατο του 20χρονου φταίει το κράτος και οι μπάτσοι που δεν τον έγραψαν για δίπλωμα και κράνος!!!

παντως οταν λεω κρατος δεν εννοω τους μπατσους και τους πολιτικους...
    εμας εννοω.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos RG

Για το θάνατο του 20χρονου φταίει το κράτος και οι μπάτσοι που δεν τον έγραψαν για δίπλωμα και κράνος!!!

εσυ γραφεις αλλη μια ειρωνεια οπως διαφοροι αλλοι και νομιζεις πως ετσι δεν εχει κανεις ευθηνη για αυτον τον θανατο παρα μονο η ανωριμοτητα του παιδιου,

αλλα εσυ που θεωρεισαι ωριμος δεν σκεφτεσαι πως στο κρατος που ζεις δεν σου μαθαινουν στο σχολειο ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ(αλλα ενα σωρο αλλα αχρηστα πραγματα: πχ θρησκευτικα).
    και εκτος απο το σχολειο, τα διπλωματα οδηγησης τα παιρνουμε σαν εφημεριδες..

λοιπον σκεψου τα λιγο αυτα και συ, και οι αλλοι δικαστες νεκρων και εδω ειμαστε να συζηταμε..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Πριν κάποια χρόνια, 2-3, θα ήταν νόμιμος..
    Δεν λέει κάτι αυτό.. παιδεία χρειαζόμαστε..
    Κουράγιο στους δικούς του..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εσυ γραφεις αλλη μια ειρωνεια οπως διαφοροι αλλοι και νομιζεις πως ετσι δεν εχει κανεις ευθηνη για αυτον τον θανατο παρα μονο η ανωριμοτητα του παιδιου,

αλλα εσυ που θεωρεισαι ωριμος δεν σκεφτεσαι πως στο κρατος που ζεις δεν σου μαθαινουν στο σχολειο ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ(αλλα ενα σωρο αλλα αχρηστα πραγματα: πχ θρησκευτικα).

λοιπον σκεψου τα λιγο αυτα και συ, και οι αλλοι δικαστες νεκρων και εδω ειμαστε να συζηταμε..

+1 στα θρησκευτικα!

Υ.Γ μπορει να ηταν νομιμος παντως.στα 20 μπορεις να εχεις το απεριοριστο αν εχεις μικρο απο τα 18 αλλα και παλι δεν λεει τιποτα αυτο.

Still Improving.. Το avatar του/της Xigo
    Που κολλαει η νομιμοτητα τωρα εγω δεν καταλαβαινω,οπως επισης βρισκω λαθος τα περι γενιας..
    απλα αστε το παιδι ησυχο εκει που ειναι..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Κουράγιο στους δικούς του.
    Τώρα σε ό,τι αφορά στα περί παιδείας,ωριμότητας,νομιμότητας κλπ:
    *Ξέρετε πολλούς πιτσιρικάδες που να μηνέχουν παρανομήσει έστω και μια φορά;
    *Δε σας είχατε κάνει στην ηλικία του ΠΟΤΕ μαλακία με αμάξι/μοτό και να τη γλιτώσετε επειδή σας "βγήκε",όχι λόγω ικανότητας χειρισμών;
    *Επειδή το παιδί δεν το ξέρουμε,άρα δεν ξέρουμε κατά πόσο έκανε μια φορά μαλακία και την πλήρωσε μια κι έξω(δεν είναι όλοι τυχεροί) ή έκανε συνεχώς καγκουριές,καλό θα'ναι χαρακτηρισμοί όπως"δε λυπάμαι τη μάνα/πατέρα/θείο/θεία" κλπ να λείπουν.
    Ακόμα και ο χειρότερος εγκληματίας δεν αξίζει να σκοτωθεί σε τροχαίο,ξεκολλάτε πια!!!ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΕΦΥΓΕ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ,ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.-
    Τα υπόλοιπα είναι πίπες.
    *Η παιδεία δεν μπορεί να σου βάλει μυαλό ΑΝ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.100000 δασκάλους και εκπαιδευτές να έχεις άμα δεν έχεις το γνώθι σ'αυτόν μαλακίες θα κάνεις.Τόσα περιοδικά,εκπομπές υπάρχουν,δε δικαιολογείται άγνοια.
    Στην τελική δε ζούσε σε κανένα κατσικοχώρι,είχε παραστάσεις.

Στατιστικά σ'αυτή την ηλικία κάποιοι θα σταθούν είτε άτυχοι είτε όχι τόσο τυχεροί όσο κάποιοι άλλοι...
    Καλό του ταξίδι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

Είπα εγώ κάτι για νομιμότητα? από τα 20 έχω απεριόριστο γιατί πήρα το μικρό στα 18! μπορεί και ο 20χρονος να το είχε πάρει, δεν λέει κάτι αυτό!
    ο φίλος είπε "λυπαμαι που το παιδί αυτο επέλεξε να αυτοκτονήσει.το όπλο ομως το έδωσε το κρατος,ο πολιτισμος μας και την σκανδαλη την πατησε αυτος με την 1000ρα."

δηλαδή ποιο είναι το όπλο? το δίπλωμα ? άρα όλοι οπλοφορούμε? πόλεμο έχουμε? αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω!
    Στα 18 πάμε φαντάροι και πιάνουμε όπλο, μπορούμε να αρχίσουμε να ρίχνουμε και όποιον πάρει ο χάρος?
    Απολαμβάνω τη βόλτα μου και μπορεί ο κάθε "πιστολάς" να μου την μπουμπουνίσει? γιατί?

Λέμε το ίδιο πράγμα αλλά ψάχνουμε αλλού την αιτία! Είπαμε, χάθηκε ένα παιδί αλλά αντί να λέμε ...τι κρίμα και φταίει το κράτος και ο πολιτισμός και τα "θρησκευτικά" να σκεφτούμε ....εμείς δεν φταίμε ποτέ?
    ή θα μας σώσει η Κυκλοφοριακή αγωγή?
    Το ότι έκανα θρησκευτικά στο σχολείο αυτό δεν με κάνει αυτομάτως καλό Χριστιανό!!!

Ο θεός Βοηθός......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    ειμαι την προηγουμενη Παρασκευη στα εξ.ιατρεια του γενικου κρατικου ,που ευημερευε
    (ειχα παει συγγενικο προσωπο).
    μεσα στον χαμο λοιπον που γινοταν (για ποια Αφρικη λεμε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ,ακουμε φωνες
    κλαματα κ.λ.π. φθανουν 2 εικοσαχρονα παιδια σε κομα .
    ολοι καταλαβατε απο τι. ΝΑΙ επεσαν με μηχανη μεγαλου κυβισμου χωρις κρανος.
    επειδη ημουν εκει ωρες ατελειωτες εζησα ολη την αγωνια της οικογενειας και των φιλων τους.
    πολλοι εβριζαν αυτον που τους εκλισε τον δρομο, τον δρομο που γλιστρουσε, που δεν ειχε
    φωτισμο ,και οτι αλλο.

απο κανεναν δεν ακουσα οτι δεν φορουσαν κρανη..........επρεπε να ξεμοναχιασω εναν φιλο τους
    για να μου το εκμηστυρευτει. Δηλ. ολη η οικογενεια ΔΕΝ ειχε καταλαβει την αιτια του κακου???

δυο εικονες δεν θα ξεχασω,,,,του πατερα που απειλουσε να σκοτωσει αυτον που τους "εκλισε"
    και της ΜΑΝΑΣ που εκλεγε και δεν μιλαγε,,,,

Still Improving.. Το avatar του/της Xigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
    ειμαι την προηγουμενη Παρασκευη στα εξ.ιατρεια του γενικου κρατικου ,που ευημερευε
    (ειχα παει συγγενικο προσωπο).
    μεσα στον χαμο λοιπον που γινοταν (για ποια Αφρικη λεμε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ,ακουμε φωνες
    κλαματα κ.λ.π. φθανουν 2 εικοσαχρονα παιδια σε κομα .
    ολοι καταλαβατε απο τι. ΝΑΙ επεσαν με μηχανη μεγαλου κυβισμου χωρις κρανος.
    επειδη ημουν εκει ωρες ατελειωτες εζησα ολη την αγωνια της οικογενειας και των φιλων τους.
    πολλοι εβριζαν αυτον που τους εκλισε τον δρομο, τον δρομο που γλιστρουσε, που δεν ειχε
    φωτισμο ,και οτι αλλο.

απο κανεναν δεν ακουσα οτι δεν φορουσαν κρανη..........επρεπε να ξεμοναχιασω εναν φιλο τους
    για να μου το εκμηστυρευτει. Δηλ. ολη η οικογενεια ΔΕΝ ειχε καταλαβει την αιτια του κακου???

δυο εικονες δεν θα ξεχασω,,,,του πατερα που απειλουσε να σκοτωσει αυτον που τους "εκλισε"
    και της ΜΑΝΑΣ που εκλεγε και δεν μιλαγε,,,,
    Σε ολο αυτο που οπως λες βγηκε καποιος και τους εκλεισε το δρομο,η ΑΙΤΙΑ του κακου ειναι πως δεν φορουσαν κρανος??Ο αλλος που τους εκλεισε το δρομο δεν ειναι ΑΙΤΙΑ ε?

το κρανος το φορας γιατι θα σε "κλεισουν"....και θες να εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου ΟΤΑΝ συμβει αυτο...(εδω χανει οποιος βαλει το ΑΝ)
    και πιο πανω οταν λεω οπλο δεν εννοω ουτε το διπλωμα ουτε την μηχανη αλλα την νοοτροπια που περναει ο λαος μας στους νεους....να μην θελουν(νοιαζονται) να εχουν τις πιθανοτητες με το μερος τους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    *Η παιδεία δεν μπορεί να σου βάλει μυαλό ΑΝ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.100000 δασκάλους και εκπαιδευτές να έχεις άμα δεν έχεις το γνώθι σ'αυτόν μαλακίες θα κάνεις.
    δυστυχως και ευτυχως βαζει μυαλο......οταν σε μια παρεα "σκας" με κρανος και σε δουλευουν ολοι αυτο για μενα ειναι παιδεια με αρνητικη τιμη (σε αλλα κρατη εχει θετικη τιμη)
    συνηθως οι νεοι λειτουργουν με προτιπα και παραδειγματα και οχι με την δικια τους βουληση.οταν λοιπον βλεπουν τον μπαμπα να καβαλαει το σκουτερ ακρανοτος τι θα κανουν στην θεση του?νομιζω οτι οσοι απο εδω εχουν παιδια με μηχανη και οι ιδιοι ειναι "καθως πρεπει" το ιδιο λογικα θα ειναι και τα παιδια τους...υπαρχει κανεις?(εγω δεν εχω παιδια )

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xigo
    Σε ολο αυτο που οπως λες βγηκε καποιος και τους εκλεισε το δρομο,η ΑΙΤΙΑ του κακου ειναι πως δεν φορουσαν κρανος??Ο αλλος που τους εκλεισε το δρομο δεν ειναι ΑΙΤΙΑ ε?
    εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εαν φορουσαν κρανος δεν θα ειχαν ανοιγμενα κεφαλια.
    το οτι θα μας κλεισει καποιος μ@λ@κ@ς ειναι δεδομενο. αλλα το κεφαλι μας ειναι δικη μας
    ευθυνη. ειναι απαραδεκτο να βλεπω αναβατες στην ε.ο καθε πρωι ακρανοτους. ελεος πια

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
    το κρανος το φορας γιατι θα σε "κλεισουν"....και θες να εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου ΟΤΑΝ συμβει αυτο...(εδω χανει οποιος βαλει το ΑΝ)
    και πιο πανω οταν λεω οπλο δεν εννοω ουτε το διπλωμα ουτε την μηχανη αλλα την νοοτροπια που περναει ο λαος μας στους νεους....να μην θελουν(νοιαζονται) να εχουν τις πιθανοτητες με το μερος τους...
    +1000

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. H Kυριακή 9/4 εφυγε,η Κυριακη 16/4 ερχεται!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ,ΟΕΟ???
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2006, 03:30
  2. Άλλος ένας δικός μας έφυγε...
    από argy_kap στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2005, 13:57
  3. Έφυγε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2005, 13:49
  4. Φιλε εφυγε ο Πανος...........