Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 179

Θέμα: 28Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
    Κρίμα ρε γ@μ@το που η φετινή πανελλήνια δεν θα γίνει σε ένα νησί με περιμετρικό δρόμο και έτσι δεν θα μπορέσουν τα εκατοντάδες SS και οι χιλιάδες Rossi να αναπτύξουν το ταλέντο τους σε δημόσιους δρόμους.
    Ισως να ειναι και ο λογος που επελεξαν το συγκεκριμενο νησι

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Ισως να ειναι και ο λογος που επελεξαν το συγκεκριμενο νησι
    Μακάρι ρε menos η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ να πραγματοποιηθεί όπως θέλουν οι διοργανωτές. Να είναι μια γιορτή των μοτοσυκλετιστών της Ελλάδας χωρίς κανένα παρατράγουδο.
    ΄
    Άλλο όμως οι προθέσεις και άλλο οι πράξεις, από προθέσεις πιστεύω χορτάσαμε, από πράξεις όμως
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Πέρυσι αποφάσισα για πρώτη φορά να παρευρεθώ στην ΠΣΜ στη Θάσο.Είμαι 42 χρονών και με 2 παιδιά.Όταν αποβιβαστήκαμε στη Θάσο (μαζί με την γυναίκα μου),η πρώτη μας σκέψη ήταν να γυρίσουμε πίσω με το ίδιο φέρρυ.Κινδυνεύεις να περπατήσεις στο δρόμο έστω και με τα πόδια,κινδυνεύεις όταν πίνεις τον καφέ σου και στα 6 μέτρα ο $%^#*&&% κάνει burn out.
    Κινδυνεύεις...και μόνο που είσαι εκεί. Όχι ρε παιδιά. Δεν είναι ΠΣΜ αυτό το ...πράγμα.
    Ένα μήνα μετά,πήγαμε και στην Πύλλο,στην παγκόσμια,και στον δρόμο της ελιάς.
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ.
    Καμάρωνες που καβαλούσες μοτό. (Στην Θάσο ντρεπόμουνα)
    Τελικά μήπως το ΠΣΜ δεν σημαίνει ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ αλλά
    ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΛΑΚΙΩΝ???
    Λέω...μήπως?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Πέρυσι αποφάσισα για πρώτη φορά να παρευρεθώ στην ΠΣΜ στη Θάσο.Είμαι 42 χρονών και με 2 παιδιά.Όταν αποβιβαστήκαμε στη Θάσο (μαζί με την γυναίκα μου),η πρώτη μας σκέψη ήταν να γυρίσουμε πίσω με το ίδιο φέρρυ.Κινδυνεύεις να περπατήσεις στο δρόμο έστω και με τα πόδια,κινδυνεύεις όταν πίνεις τον καφέ σου και στα 6 μέτρα ο $%^#*&&% κάνει burn out.
    Κινδυνεύεις...και μόνο που είσαι εκεί. Όχι ρε παιδιά. Δεν είναι ΠΣΜ αυτό το ...πράγμα.
    Λέω...μήπως?????

θα συμφωνισω μαζι σου φιλε vales αλλα δυστηχως ετσι ειναι τα πραγματα.ειμαστε ολοι rossi

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Λέω...μήπως?????

Μα... γιατί το λες αυτό;;; Δυστυχώς φίλε μου έχεις πολύ δίκιο. Κάθε φορά στην πανελλήνια συμβαίνουν και ένα κάρο στραβά. Το έχουμε κουβεντιάσει πολλάκις το θέμα. Δυστυχώς πανελλήνια=η απόλυτη καγκουριά και μαλακία για κάποιους.
    Ίσως λέω ίσως γι αυτό και να επιλέχθηκε η Σαμοθράκη φέτος. Σου λέει κάτσε να έρθουν λιγότεροι να γλιτώσουμε
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Μα... γιατί το λες αυτό;;; Δυστυχώς φίλε μου έχεις πολύ δίκιο. Κάθε φορά στην πανελλήνια συμβαίνουν και ένα κάρο στραβά. Το έχουμε κουβεντιάσει πολλάκις το θέμα. Δυστυχώς πανελλήνια=η απόλυτη καγκουριά και μαλακία για κάποιους.
    Ίσως λέω ίσως γι αυτό και να επιλέχθηκε η Σαμοθράκη φέτος. Σου λέει κάτσε να έρθουν λιγότεροι να γλιτώσουμε
    Tι λιγοτεροι μου λες ρε φιλε?
    Σαν τρελοι κανουν να μας παρουν τα λεφτα
    Δεν μπορεις να φανταστεις τι χρημα βγαζουν
    Καθε χρονο το ανεβαζουν απο 10 ευρο.Αναρωτιεμαι φετος ποσο θα εχουν την εισοδο??
    Κατι πηρε το αυτη μου οτι μπορει να μην γινει Σαμοθρακη χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος
    Ακουσατε τιποτα::::

xaxxaa kai egw akousa oti akoma to syzhtane. enw sthn arxh eixan kleisei twra kati mporei na allaksei kai na mh ginei ekei. malakri. kai makari na mhn exoun eisodo 80-100 eurw!!!! einai treloi pou zhtane tosa lefta. agw 8a mpw mono an einai 50euro kai katw. toso thn kostologo. oute sent parapanw.

μακαρι να μη γινει εκει ειναι χαλια!!!!!!!!

εχω παει.ουτε δρομοι ...μονο κατσικια.οι δρομοι ειναι για τα κατσικια οχι για μηχανακια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    xaxxaa kai egw akousa oti akoma to syzhtane. enw sthn arxh eixan kleisei twra kati mporei na allaksei kai na mh ginei ekei. malakri. kai makari na mhn exoun eisodo 80-100 eurw!!!! einai treloi pou zhtane tosa lefta. agw 8a mpw mono an einai 50euro kai katw. toso thn kostologo. oute sent parapanw.

Μην ξεκινάς καθόλου,50 ? δεν είχε ούτε το 2006...

8a paw alla 8a meinw se ksenoxodeiaki bre!!!
    mia xara 8a einai.... synaulies... kses... apo thn pisw porta....!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    ... apo thn pisw porta....!

Ντουκατομπουρτζογυφτο.....!!!
    Accipere quam facere praestat injuriam

xaaxaxaxxaxa pitses tsampa.....
    synaulia tsampa....
    ti eimai egw re???

Νέο μέλος
    Εκανα εγγραφη στο μοτο gr MONO KAI MONO για να πω την αποψη μου για την πανελληνια.Ειναι μια (ΠΣΜ) μονο για κερδος,υπαρχη μια ζυγαρια αναμεσα (κερδος-ανθρωπινη ζωη)που για τους οργανωτες ειναι καθαρα θεμα χρηματων.Για τον φιλο που ρωταει την τοποθεσια της (ΠΣΜ) δεν εχουν καταληξη ( οι πεντε δεκα το πολυ που αποφασιζουν )που θα εχουν περισοτερο κερδος "για το καλο των ομιλων και της ΜΟΤΟΕ.

nai to kseroume auto kai gi auto skotonomaste gia to dikio mas.
    8a htan wraia omws na mh grafosoun mono gi auto.
    giati pisteuw oti mesa edw ektimamai poly atoma pou den exoun paropides.
    na doume pote 8a allaksei auto to ka8estos.

οταν παμε στις συναυλιες και μας ζητανε 50-60 ευρω τι θελουν ..εσενα για τα ομορφα σου ματια η τα λεφτα σου.δεν τους νοιαζει αν εσυ κανεις ζημιες η χαλασεις το μηχανακι σου ,να τους ακουμπησεις τα φραγκα σου θελουν

Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2011
    από alexioannides στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2011, 12:57
  2. 30η Πανελληνια Συγκεντρωση Μοτοσυκλετιστων
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2011, 16:11
  3. 28η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες