ΣωστόςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αρκετά μπορούν να επιρρεάσουν τη σταθερότητα της μοτοσυκλέτας ανεβαίνοντας πάνω στη ράμπα![]()
![]()
ΣωστόςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αρκετά μπορούν να επιρρεάσουν τη σταθερότητα της μοτοσυκλέτας ανεβαίνοντας πάνω στη ράμπα![]()
![]()
σκεψου εσενα να περπατας μεσα σε ενα λεωφορειο ...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σκεφτείτε το έχοντας στο μυαλό τη μοτοσυκλέτα πάνω στο δυναμόμετρο...![]()
![]()
εγω λεω οτι ανεβαινει εξισου ευκολα με το αυτοκινητο ... οπως ειδαμε και στο βιντεο ...
PROzacRIDER
Όπως το έχω στο μυαλό αυτή τη στιγμή συμφωνώ αρκεί ο πίσω τροχός να πατήσει τη ράμπα σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τον μπροστινόΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
σκεψου εσενα να περπατας μεσα σε ενα λεωφορειο ...![]()
εγω λεω οτι ανεβαινει εξισου ευκολα με το αυτοκινητο ... οπως ειδαμε και στο βιντεο ...![]()
ακριβως αυτα που μπορουν να επιρρεασουν και τη μοτοσυκλετα οταν κινησε στο δρομο ...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ βασικά μίλησα λίγο πιο γενικά και μπακαλίστικα μιας και από φυσικοτέτοια...![]()
![]()
PROzacRIDER
Μπορεί στο μυαλό να το κάνω πολύ πιο απλοϊκό απ'ότι πραγματικά είναι στην πράξη, πάντως μου μοιάζει σαν μια μηχανή που κινείται με σταθερή ταχύτητα στις μεσαίες στροφές και με το ξαφνικό άνοιγμα του γκαζιού ν'αρχίσει ο πίσω τροχός να σπινάρει ανελέητα..Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ακριβως αυτα που μπορουν να επιρρεασουν και τη μοτοσυκλετα οταν κινησε στο δρομο ...![]()
Ο Road θα με δείρει..![]()
μόνο αν δεν μου πεις τι ετοιμάζεις με τον Άκη ...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ο Road θα με δείρει..![]()
κάτι πήρε το μάτι μου για ρακοκάζανα
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
![]()
![]()
![]()
Ρε μπας και ειστε απο αυτους που εχουν για "βιτρινα" κανα κουρειο;
Επισης τα πραγματικα σας ονοματα ειναι μεσα στα εισαγωγικα η αποξω;
Θεε μου αυτο το σαιτ προσφερει συγκινησεις....![]()
![]()
αχαχαχα μου θύμισες τώρα έναν τύπο στον Πειραιά (ο οποίος είχε κομμωτήριο) που πούλαγε ένα v-strom και δίπλα στο σήμα της suzuki στα καπάκια του ντεπόζιτου είχε αυτοκολλητάκια... του μπομπ σφουγγαράκι... τα είχε βάλει η κοπέλα του λέει..![]()
![]()
Πως σου θυμισα κατι τετοιο;Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
αχαχαχα μου θύμισες τώρα έναν τύπο στον Πειραιά (ο οποίος είχε κομμωτήριο) που πούλαγε ένα v-strom και δίπλα στο σήμα της suzuki στα καπάκια του ντεπόζιτου είχε αυτοκολλητάκια... του μπομπ σφουγγαράκι... τα είχε βάλει η κοπέλα του λέει..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εισαι τοσο αγνος και γκεϊ οσο ο Μπομπ!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Πως σου θυμισα κατι τετοιο;![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Ρε κανενας μπουστης πια δεν σκαμπαζει απο σαρκασμο;Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εισαι τοσο αγνος και γκεϊ οσο ο Μπομπ!
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
Υ.Γ Αμα σου πασαλειψω τα γκει γυαλια σου με την "αγνοτητα" μου ετσι αγνα θα τα βλεπεις και συ.![]()
![]()
-..Not Yet!
έκανα συνειρμό το κουρείο με το v-strom...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Πως σου θυμισα κατι τετοιο;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλα εγω επαιζα μπαλα αλλου....:hypnotize :hypnotize :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
έκανα συνειρμό το κουρείο με το v-strom...![]()
![]()
![]()
Μοτοτζιαρ...το σαιτ του σουρεαλιστικου διαλογου...![]()
-..Not Yet!
οτι γινετε γινετε.
αλλα απο ΟΔΗΓΑΡΕς..
εβλεπα στην τι βι μαλλον στον σκαι ενα με εξ τριμ μαλακιες και οι τυποι καναν το εξης:
ενα βανακι, το οποιο το χτυπεσε σε μια πλαγια ραμπα και σηκωθηκε στις 2 πλαγιες αριστερες ροδες και ο οδηγος το κρατουσε ετσι για πολλη ωρα,
οπως ηταν στις 2 ροδες πηδηξε πανω στο βαν μηχανακι trial αλλα επειδη ηταν στις 2 ροδες το βαν, το μηχανακι πατησε στο δεξι πλαι του βαν, δηλαδη εκει που ειναι η πορτα του συνοδηγου και η πλαγια πορτα του βαν και πηγαινανε ετσι για καμποσο
μετα απλα πηδηξε στο δρομο το μηχανακι, εριξε ο αλλος το βαν και ολα οκ.
νομιζω πως το καναν με λιγοτερα χλμ αλλα και παλι να πηγαινεις ενα βαν στις 2 ροδες και ενα μηχανακι πανω σου, ειναι καπως!!!!:rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ευκολα γίνεται....
Πάιρνεις το Βεστρόμ του φίλου stakis, πηγαίνεις σε σχετικά μεγάλη ευθεία για να μπορει και το κουτι με το τρέυλερ και την ράμπα να αναπτύξει μια κάποια ταχύτητα, και ακολουθόντας απο πίσω επιταχύνεις και με το που σκάσει ο μπροστά πάνω στην ράμπα κάνεις ρόλλινγ εντο.... και προσγγειώνεται ο πισω στροχός πάνω στη ράμπα και ανοιγεις λιγο γκάζι για να πάς μέσα στο τρέυλερ.... Μηδενικές ταχύτητες αδράνειες και μ@λ@κίες.....
Ευκολάκι ρε gayδες μικροί-μεγάλοι μηχανόβιοι της καφετέρειας.....
Αν παρόλα αυτά δεν το καταφέρεις, δίνεις το βεστρώμ πισω στο παλικάρι και του λές Μεγάλε δεν γίνεται αυτό που είπες....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Για πες και τι θα γίνει στη συνέχεια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Aν παρόλα αυτά δεν το καταφέρεις, δίνεις το βεστρώμ πισω στο παλικάρι και του λές Μεγάλε δεν γίνεται αυτό που είπες....