Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 67 από 67

Θέμα: 990 smt

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Ασφαλως και δεν θα τρελαθουμε, αλλα πως το λες αυτο?
    Τα 'χεις καβαλησει (ξεμουνι@σει ) και τα δυο?

ΥΓ. Προσωπικα, δεν εχω καβαλησει κανενα απο τα δυο, αλλα μου κανει φοβερη εντυπωση που λες οτι "δεν εχει καμια σχεση", λες και συγκρινουμε παπι με xt!!!
    φιλε μου face και εγω θα συμφωνησω με τον alex γιατι τα μηχανακια ειναι ΣΧΕΔΟΝ ιδια σε νουμερα μεταξονιο,κιλα,ιππους,ροπη κ.τ.λ. αλλα στην οδηγηση εχουν πολυ διαφορα.τι πληροφορηση σου δινει το καθε ενα,τι μπορεις να κανεις με το ενα και με τι το αλλο,οσο αφορα την σιγουρια την απολαυση κ.τ.λ. το ktm ειναι πολυ ποιο fun ,το tiger ποιο touring.αποψη μου παντα
    φιλικα fournas

Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
    φιλε μου face και εγω θα συμφωνησω με τον alex γιατι τα μηχανακια ειναι ΣΧΕΔΟΝ ιδια σε νουμερα μεταξονιο,κιλα,ιππους,ροπη κ.τ.λ. αλλα στην οδηγηση εχουν πολυ διαφορα.τι πληροφορηση σου δινει το καθε ενα,τι μπορεις να κανεις με το ενα και με τι το αλλο,οσο αφορα την σιγουρια την απολαυση κ.τ.λ. το ktm ειναι πολυ ποιο fun ,το tiger ποιο touring.αποψη μου παντα
    φιλικα fournas
    ... τη σεβομαι απολυτα την αποψη σου, παρ' ολα αυτα μου φαινεται περιεργο πως απο τη στιγμη που οπως λες κι εσυ, τα 2 μηχανακια εχουν (σχεδον) ΙΔΙΑ χαρακτηριστικα, να εχουν τοσο μεγαλη διαφορα στην οδηγηση τους

... παντως για να το λες εσυ που απ' οτι καταλαβα τα 'χεις καβαλησει και τα δυο, κατι παραπανω θα ξερεις απο εμενα που ψαχνω ακομα την ευκαιρια

money cant buy me love !!!

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Ασφαλως και δεν θα τρελαθουμε, αλλα πως το λες αυτο?
    Τα 'χεις καβαλησει (ξεμουνι@σει ) και τα δυο?

ΥΓ. Προσωπικα, δεν εχω καβαλησει κανενα απο τα δυο, αλλα μου κανει φοβερη εντυπωση που λες οτι "δεν εχει καμια σχεση", λες και συγκρινουμε παπι με xt!!!
    Τα εχω οδηγησει και τα 2.
    Aντε θα περιμενω να τα καβαλησεις και μετα θα μου πεις τις εντυπωσεις σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
    Τα εχω οδηγησει και τα 2.
    Aντε θα περιμενω να τα καβαλησεις και μετα θα μου πεις τις εντυπωσεις σου...

Ελπιζω να ΜΗΝ χρειαστει να περιμενεις πολυ (γ@μημενο τζοκερ!)...

money cant buy me love !!!

kai an krino apo toys floroys poy pernoyn ktm...(απο doukasii)

Α!! δεν θα συμφωνησω και για τους φλορους!!γιατι εχουμε γεμισει απο δαυτους που το παιζουν γρηγοροι και μονο λεζαντα ειναι..και δεν εννοω αλλους απο τους τυπους με τα 1000,750,600 super sport...πολυ μαγκια και λεζαντα ρε φιλε.

ρε παιδια δεν ειπα οτι το tiger ειναι καλητερο .ειπα απλα αυτο που εγινε
    και ναι πιστευω οτι το tiger ειναι γρηγοροτερο, αλλα και τι εγινε?
    δεν ειναι το παν αυτο, γιατι και εγω αν ειχα τα φραγκα το κτμ θα επερνα που ειχα και στο παρελθον και σε λιγες μερες θα εχω παλι.
    δεν θυμαμαι ποιος συγκρινε smr me tiger αλλα επειδη εχει ο κολητος μου ναι το tiger ειναι πιο γρηγορο αλλα και παλι δεν ειναι το παν αυτο

ρε φιλε,τι το πινεις??;αφου σε πινει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. KTM 990 SMT Test
    από advblack στο forum KTM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2010, 08:17
  2. Νεο ΚΤΜ Smt 990
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2009, 21:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα