Αρχικά δημιουργήθηκε από george88
25 όμως καλύτερα απο 15 ε;![]()
![]()
![]()
:a5:
Βρε μανία να θέλετε όλα τα μοντέλα να μοιάσετε στην ομορφιά και στα χαρίσματα των Fazers
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από george88
25 όμως καλύτερα απο 15 ε;![]()
![]()
![]()
:a5:
Βρε μανία να θέλετε όλα τα μοντέλα να μοιάσετε στην ομορφιά και στα χαρίσματα των Fazers
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Δεν έχει νόημα να λέμε για FAZER kai GSR ... Εμείς θα θάβουμε τα FAZER και εσείς τα GSR..Έτσι πάει!!!
Καληνυχτώ εγώ παιδιά!Συνεχίζουμε αύριο τον πόλεμο!!![]()
![]()
![]()
Rocking All the Way
τι κριμα που δεν εχει fazer me gsr ........ γιατι αραγε??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ολο με κατι 750 τα βαζουμε!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=n10Ml...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4f9CB...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=AWD90...eature=related
καληνυχτα παιδες
αυριο παλι![]()
:rotflmao: Καληνύχτα ρε μάγκες και μην χαλιέστε βρέ στην επόμενη αγορά σας θα μπέιτε στο σωστό μαγαζί και θα πάρετε αυτό που πρέπει έτσι να μεγαλώνει η τεράαααααααστια οικογένεια των Fazers!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Καλημέρα...Δεν νομίζω,γιατί δεν πίνω πολύ αλκοόλ οπότε δύσκολα να γίνει κάτι τέτοιο!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Rocking All the Way
παιδια σορυ αλλα θα πω κι εγω την αποψη μου χωρις να ειμαι με κανεναν,,το gsr ειναι πολυ πιο ομορφο μχν απο το φαζερ,,κατι το χαλαει το φαζερ,το κανει αδιαφορο αισθητικα,,και κακα τα ψεματα εκεινη η ψαλιδαρα πισω,του gsr ειναι πανεμορφη
πες τα να ακούνε μερικοί μερικοί ...Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
παιδια σορυ αλλα θα πω κι εγω την αποψη μου χωρις να ειμαι με κανεναν,,το gsr ειναι πολυ πιο ομορφο μχν απο το φαζερ,,κατι το χαλαει το φαζερ,το κανει αδιαφορο αισθητικα,,και κακα τα ψεματα εκεινη η ψαλιδαρα πισω,του gsr ειναι πανεμορφη![]()
![]()
Rocking All the Way
καλημερα καταρχην σε ολα τα παιδια,,ειναι κουκλι το gsr,,ειδικα σε μαυρο και πορτοκαλομαυρο
Καλημέρα Καλημέρα!! ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΜΑΥΡΟ![]()
![]()
Rocking All the Way
αρχηγε στο στρωσιμο το πηγαινες και καμια φορα απο ανηφορες?Αρχικά δημιουργήθηκε από george88
πες τα να ακούνε μερικοί μερικοί ...![]()
![]()
βρε δεν πάτε να μου χαθείτε όλοι άπό δώ![]()
Τι στα διάλα σε σφηκοφωλιά έπεσα
![]()
![]()
Ακου η γκουμούτσα του GSR καλύτερη από τη μωράκλα το Fazer!!!
![]()
![]()
Η ζήλεια θα σας φάει πήγατε και πέσατε σαν στραβάδια στη Suzuki
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
αρχηγε στο στρωσιμο το πηγαινες και καμια φορα απο ανηφορες?![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελατε ρε παιδια,,μην τρελαθουμε τελειως,,δεν ειναι και πολυ ομορφο το φαζερ,,ολοι το λενε