Aυτο ειναι πολυ πιθανο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
λεω οτι μπορει να μην παταει καλα η βαλβιδα εξαγωγης και να βγανει μειγμα που καιγεται...
η ειναι πολυ καθυστεριμενη η αναφλεξη.
Θα δειξει η αυτοψια...![]()
![]()
![]()
Aυτο ειναι πολυ πιθανο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
λεω οτι μπορει να μην παταει καλα η βαλβιδα εξαγωγης και να βγανει μειγμα που καιγεται...
![]()
![]()
η η νεκροψιαΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Aυτο ειναι πολυ πιθανο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
To απευχομαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
η η νεκροψια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+∞Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
To απευχομαι...![]()
![]()
![]()
Τότε το μηχανάκι απλά θα "σερνόταν" (όχι ότι κανονικά πάει αξιοπρεπώς..)Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
αν η καθυστέρηση είναι τέτοια που ο σπινθήρας δημιουργείται στην φάση της εκτόνωσης, βλ. ως άνω..Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
αν δημιουργείται στην φάση της εξαγωγής (ώστε να υποθέτεις ότι γίνεται καύση στην εξάτμιση..), απλά ΔΕΝ θα λειτουργούσε το μοτέρ...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Πολυ αξιοπρεπως σε πληροφορω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τότε το μηχανάκι απλά θα "σερνόταν" (όχι ότι κανονικά πάει αξιοπρεπώς..)
![]()
![]()
![]()
αυτο το λεω γιατι διαβασα για παρομοια προβληματα και η λυση ειχε δοθει με την επισκευη των παραπανω προβληματων.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τότε το μηχανάκι απλά θα "σερνόταν" (όχι ότι κανονικά πάει αξιοπρεπώς..)
αν η καθυστέρηση είναι τέτοια που ο σπινθήρας δημιουργείται στην φάση της εκτόνωσης, βλ. ως άνω..
αν δημιουργείται στην φάση της εξαγωγής (ώστε να υποθέτεις ότι γίνεται καύση στην εξάτμιση..), απλά ΔΕΝ θα λειτουργούσε το μοτέρ...
ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, το προβλημα ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ, αυτο που εφταιγε ηταν το ΓΑΜΗΜ...Ο ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ,ειχαμε δοκιμασει αλλο καρμπυρατερ,οχι απο serow εν κινησει αλλα μαs το ειχε δανεισει εναs φιλοs που το ειχε για πουλημα,ετσι λοιπον ο μαστοραs που το πηγαμε,εκοβε το κεφαλι του ,οτι εφταιγε η το καρμπυρατερ η ηλεκτρονικη,ετσι λοιπον βγαλαμε απο το δικο μου serow,που δεν ειχα ποτε αυτο το προβλημα,και το βαλαμε στο προβληματικο serow,το βαλαμε μπροστα και ωs δια μαγειαs σταματησε να κοκκινιζει ο λαιμοs. καναμε πολλεs δοκιμεs ,χωριs να κοκκινιζει ενω μου φαινεται οτι πηγαινε και καλυτερα , χαρεs και πανηγυρια λοιπον μπυρεs-σουβλακια βαρελοτα κλπ ,πηγαμε το προβληματικο καρμπυρατερ για service,ο μαστοραs το εκανε βιδεs και φτερο,αλλαξε καποια τσιμουχακια,το καθαρισε με spray για καρμπυρατερ,το βαλαμε πανω,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, παλι κοκκινιζει ο λαιμοs,αντε παλι αυριο στο μαστορα,παιξαμε με το μιγμα αλλα τιποτα.ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ....![]()
![]()
Η δεν καθάρισε λοιπόν το καρμπ, ή είναι τελειωμένο.Αρχικά δημιουργήθηκε από alexis72
ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, το προβλημα ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ, αυτο που εφταιγε ηταν το ΓΑΜΗΜ...Ο ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ,ειχαμε δοκιμασει αλλο καρμπυρατερ,οχι απο serow εν κινησει αλλα μαs το ειχε δανεισει εναs φιλοs που το ειχε για πουλημα,ετσι λοιπον ο μαστοραs που το πηγαμε,εκοβε το κεφαλι του ,οτι εφταιγε η το καρμπυρατερ η ηλεκτρονικη,ετσι λοιπον βγαλαμε απο το δικο μου serow,που δεν ειχα ποτε αυτο το προβλημα,και το βαλαμε στο προβληματικο serow,το βαλαμε μπροστα και ωs δια μαγειαs σταματησε να κοκκινιζει ο λαιμοs. καναμε πολλεs δοκιμεs ,χωριs να κοκκινιζει ενω μου φαινεται οτι πηγαινε και καλυτερα , χαρεs και πανηγυρια λοιπον μπυρεs-σουβλακια βαρελοτα κλπ ,πηγαμε το προβληματικο καρμπυρατερ για service,ο μαστοραs το εκανε βιδεs και φτερο,αλλαξε καποια τσιμουχακια,το καθαρισε με spray για καρμπυρατερ,το βαλαμε πανω,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, παλι κοκκινιζει ο λαιμοs,αντε παλι αυριο στο μαστορα,παιξαμε με το μιγμα αλλα τιποτα.ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ....![]()
![]()
Υποθέτω οτι μπήκε κιτ επισκευής με καινούργια ζιγκλέρ βελόνα και ελέχθηκε το ύψος στάθμης βενζίνης και η βίδα του αέρα είναι ολόκληρη και δεν της λείπει κανα κομάτι στην άκρη και δεν έχει πατουριάσει και έχει αεροστεγή συναρμογή με το σπείρωμά της.
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, πηγε παλι στο μαστορα,για να το δει και παλι ,ΑΥΡΙΟ μαλλον θα ξερουμε οριστικα,ευτυχωs που ηταν το καρμπυρατερ,και δεν λυθηκε η κεφαλη,η πλακα ειναι για να βγει το καρμπυρατερ απο πανω ,πρεπει να βγουν πλαινα πλαστικα,σελλα,ντεποζιτο.πολλη φασαρια ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ...![]()
![]()
και δεν πας να τσιμπήσεις ένα καρμπυρατεράκι?
πόσο πάει?
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,δεν το συζηταμε 300euro,μεταχειρισμενο μονο,αλλα μονο απο serow εν λειτουργια και μονο με δοκιμη. μηπωs καποιοs φιλοs ξερει ποιο moto, φοραει το MIKUNI BST 34 ,μου φαινεται φοραγαν καποια suzuki, αλλα δεν ξερω ποιο? η ποια?![]()
![]()
Παλληκάρια και ...Αμαζόνες, καλησπέρα.
Παρακολουθώ την συζήτηση με το κοκκίνισμα του λαιμού της εξατμησης.
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και γώ.
Μήπως οφείλεται και στηνστασιμότητα της μηχανής?????
Έχω να την κυκλοφορήσω από τον 11/08, αλλά κατά διαστήματα (ανά15 ημέρες) την έβαζα μπρός για 15'-20'. Διάβασα στο forum , ότι για το κοκκίνισμα της εξάτμησης ,έφταιγε το καρμπυρατέρ.
Αν μπορεί κάποιος , ας μου στείλει με ΠΜ , την διεύθυνση συνεργείου ,ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ!!! .....γιατί το καρμπυρατέρ είναι η καρδιά της μηχανής.....Καρδιολόγοι πολλοί , καλοί λίγοι.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων.
ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ,τελοs καλο ολα καλα.πηραμε σημερα το απογευμα το serow,απο τον μαστορα.λοιπον το εφτιαξε ο μαστοραs. το δοκιμασαμε αποψε το βραδυ, και ειδαμε οτι σταματησε να ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ,επιτελουs διορθωθηκε το προβλημα.αυτο που εφταιγε ηταν,οτι εμπαινε απο καπου αεραs στο καρμπυρατερ,και μαλλον 99% ηταν στην εισοδο του τσοκ του αερα πανω στο καρμπυρατερ.το κοστοs 50 euro, αλλα χαλαλι στο μαστορα που το βρηκε. φανταστειτε αλλα μαστορια μαs ελεγαν οτι πρεπει να λυθει Η ΚΕΦΑΛΗ ????? συμπερασμα ,ποτε μονο μια γνωμη απο εναν μαστορα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ,οσουs φιλουs διαβασαν αυτο το post, και ειδικα σε αυτουs που μαs ειπαν τη γνωμη τουs.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()