Καλα τι σοϊ θεατρικο εργο ειναι αυτο το "ισχυουν εργατικα εισιτηρια";
Καλα τι σοϊ θεατρικο εργο ειναι αυτο το "ισχυουν εργατικα εισιτηρια";
κόψτε το δούλεμα διότι δεν έχει βόλτα άμα (άμα λέμε...) την πάρω!
*πάω να τη σχεδιάσω...
fonzareli
αυτό που εμένα τουλάχιστον με κούφανε έιναι ότι ψάχνεις για μηχανάκι που θα δεν θα έχει χαμηλά πρόβλημα που έχεις όχι εσύ, αλλά είχε ένας αρχάριος φίλος σου, με το 250άρι σου....
μου φαίνεται πως πρέπει να ξαναπιάσεις το θέμα από την αρχή
παρε ενα παπι και εκει να δεις δουλεμα απο χαμηλα (δεν εχει και ψηλα ουσιαστικα)![]()
![]()
ΟΚ.
Με αναγκάζετε να μπω σε λεπτομέρειες που δεν χρειαζόταν να πω...
Εγώ οδηγώ πάνω από 27 χρόνια μοτοσυκλέτα και μάλιστα δεν είμαι των τριών μηνών οδηγός αλλά "παντός καιρού". Με δίχρονο 125 έκανα ταξίδια χειμώνα των 250 χλμ με βροχή και κρύο. Ομως άλλα χρόνια εκείνα! Μετά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το άθλημα. Δηλαδή δεν πέρασα πολλές και διαφορετικές μηχανές από τα χέρια μου. Βολευόμουν αρκετά χρόνια με τις ίδιες διότι άλλωστε και τα χλμ που έκανα δεν ήταν πιά πολλά λόγω αυτοκινήτου. (Την 250ρα την έχω 10 χρόνια σχεδόν τώρα).
Δεν έπαψα όμως ποτέ να αγαπάω πολύ την μηχανή και όταν σχολάω από τη δουλειά το να πάω σπίτι και να με φυσάει ο αέρας στη μηχανή με ξεκουράζει αφάνταστα.
Ο "αρχάριος" που γράφω είναι γιός μου και με ενδιαφέρουν όσα ρωτάω όχι μόνο για μένα αλλά και γιατί δεν θα μου άρεσε να πάρει την δική μου μηχανή και να τσακιστεί ενώ θα μπορούσα να έχω πάρει κάτι που θα ήταν με ελαστικό μοτερ και με ABS. Και το βάρος γι αυτό το κοιτάω διότι ξέρω καλά ότι αν σου πέσει πάνω στο πόδι σου σταματημένη μοτο 220 κιλών άστα να πάνε...
*πριν ρωτήσετε: Σε λίγο καιρό θα βγάζει δίπλωμα νόμιμα. Εχω σκεφτεί και τη λύση να του πάρω πχ ένα ninja 250r να μάθει καλά στην αρχή, αλλά δεν βγαίνω οικονομικά να έχω 2 μηχανές (ασφάλειες, τέλη κλπ κλπ) και εμένα νομίζω πάλι 250ρι δεν θα με βολέψει. Μεταχειρισμένο λέω να το αποφύγω. Την δική μου θέλω να την αλλάξω έτσι κι αλλιώς (την βαρέθηκα 10 χρόνια τώρα).
ΜΠΕΡΔΕΜΑ ε;
Τεσπα νομίζω κατάλαβα αρκετά απ' όσα μου είπατε και θα τα σκεφτώ. Μην σας ζαλίζω άλλο και μην αρχίσετε φιλοσοφικές συζητήσεις...
Θα ποστάρω το τι πήρα τελικά.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάλι!
Γενικα να κοιταξεις να εχει μεγαλη ροπη και πανω απο 2 κυλινδρους.
πχ οι 3 κυλινδροι ειναι πολυ καλη επιλογη και αν ειναι και 1000 κυβικα ακομα καλητερα
η 4 κυλινδροι με πολλα πολλα κυβικα
Χρωστάω να πω τι απέγινε:
Μετά από αρκετές δοκιμές εντυπωσιάστηκα τελικά πολύ από το hornet. Το hornet ήταν άπαιχτο. Οτι και να έβαζα και με οσαδήποτε χλμ/ωρα δεν σκορτσάριζε!
Δυστυχώς δεν βρήκα cbf600si για δοκιμή αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι ακόμα καλύτερο σε "ηλεκτρικό" δούλεμα!
Φαντάζομαι το cbf600si να έχει εξίσου ωραίο ήχο και ακόμα πιό όρθια-ξεκούραστη θέση οδήγησης. Σωστό;
Η τιμή είναι περιπου η ίδια ( ~8000 ευρώ)
Ισως λίγο υπερβολικά μηχανάκια για την ελάχιστη χρήση που κάνω εγώ ΑΛΛΑ πάνε στο δρόμο ακριβώς όπως τα θέλω.
Και συγχαρητήρια σε αυτούς που μου έγραψαν για το μοτερ της honda διότι κατάλαβαν τι έψαχνα και με οδήγησαν και ακριβώς σε αυτό που μου κάνει!