για εκτος δρομου χρηση τα λαστιχα του θα το περιορισουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Οφ ρόουντ δυνατότητες ;![]()
Σταθερότητα μετά τα 350 ;![]()
:rotflmao:
σταθεροτητα μετα τα 350...
http://www.youtube.com/watch?v=rBCOkTxewjU
για εκτος δρομου χρηση τα λαστιχα του θα το περιορισουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Οφ ρόουντ δυνατότητες ;![]()
Σταθερότητα μετά τα 350 ;![]()
http://www.youtube.com/watch?v=rBCOkTxewjU
frankly my dear, i dont give a damn...
Πφφφ, το Βεστρόμ εκεί αρχίζει...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
http://www.youtube.com/watch?v=rBCOkTxewjU![]()
Καιπουσαι..... μαλακία θα κάνεις να πάρεις το παπί που έλεγες εχθές. Πιο πολλά θα σου καίειΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
καταναλωση σε ταξιδι με 200 απο 6-7 λιτρα![]()
το οδηγησα...δεν θα παρω παπι...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καιπουσαι..... μαλακία θα κάνεις να πάρεις το παπί που έλεγες εχθές. Πιο πολλά θα σου καίει![]()
![]()
τι "άλλο?", αν νομίζεις πως θα πείσεις εμένα ή κάποιον άλλο πως το χαλιαμούτρα πάει καλύτερα στην κίνηση από ΤΔΜ, ή πως τα 250 κιλα είναι πλεονέκτημα... :rotflmao: ή πως ανοίγει ήπια το γκάζι σε μηχανάκι με ιπποδύναμη κατάλληλη για σπορ αυτοκίνητο ενός τόνου... ή πως συγχωρεί λακουβίτσες και σαμαράκια καλύτερα από ΤΔΜ ή στρώμα... άστο... δεν το 'χεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
παρε ενα vstrom εσυ (τριτο προσωπο το "εσυ") η tdm κι εγω το μπουσα να δουμε ποιος θα ελιχθει καλυτερα στην κινηση...
καταναλωση σε ταξιδι με 200 απο 6-7 λιτρα ,μεσα στην πολη γυρω στα 8 (το fmx μου καιει 7-8), τα 250 κιλα του εγγυωνται πολυ καλυτερη απορροφηση κραδασμων απο ανωμαλιες του δρομου ( εκτος αν μιλαμε για φρεσκοσκαμμενο ταφο)...
και ναι...ειναι ηπιο στο ανοιγμα του γκαζιου ακομη και τερμα...η παροχη δυναμης ειναι ναι μεν πολλη ,αλλα παραλληλα ειναι χωρις ξεσπασματα...
σε θεματα δυναμης,ροπης,ανεσης ταξιδιου θεωρω βλασφημια να επεκταθω...
αλλο?![]()
α, ξέχασα πως σε μια χαζοπτώση δεν έχεις και πολλά πλαστικά να κλάψεις... :rotflmao:
...και πως έχει και φτηνά τέλη κυκλοφορίας...![]()
αλήθεια αφού είναι πασπαρτού μηχανάκι και τα κάνει ΟΛΑ και συμφέρει, το ΦΜΧ τι το 'χεις;![]()
....να κουμπωνει δευτερα!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πφφφ, το Βεστρόμ εκεί αρχίζει...
![]()
![]()
![]()
Αν και ο rein είναι κακός όσον αφορά τις σκουτερόπαπιες, θα συμφωνήσω μαζί του ότι σε σχέση με το TDM το Busa είναι σαφώς καλύτερο σε όλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
αλήθεια αφού είναι πασπαρτού μηχανάκι και τα κάνει ΟΛΑ και συμφέρει, το ΦΜΧ τι το 'χεις;![]()
ΥΓ: Το ΦΜΧ το έχει για το φούτσο :rotflmao::rotflmao:
η βαλιτσα χαλαει οπτικα το μπουσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
τ
υ.γ. η προταση για τα vstrom, tdm - busa, σε κινηση γινεται και προσωπικα αν θες...
και μολις φτασεις θα μου κανεις παρεα μεχρι να τελειωσω τον καφε μου...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
κοιτα,να παμε μια Αγιο να δουμε τι γινετε....
αλλα μετα μην μου λες να φωναξω οδικες και ιστοριες...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καβαλα στο δικο μου σιγουρα...:a13:
ο αλλος πως θα γυρισει δεν ξερω...:rotflmao:
:a029: :a029:
Ποιός κάλεσε οδική είπαμε...??:rotflmao:
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ντεν έκω τέτοιο μηχανάτσι καρντιά μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
η βαλιτσα χαλαει οπτικα το μπουσα...
υ.γ. η προταση για τα vstrom, tdm - busa, σε κινηση γινεται και προσωπικα αν θες...
και μολις φτασεις θα μου κανεις παρεα μεχρι να τελειωσω τον καφε μου...![]()
αλλά ΑΝ με νικούσες, θα ήταν επειδή είσαι ΤΡΟΜΕΡΟΣ χεράς (μόνο οι τρομεροί χεράδες λένε το κλασσικό "το μηχανάκι μου περνάει εκεί που περνάει και τα Χ μικρώτερο μηχανάκι")
εξάλλου δύο άτομα που κινούνται παράλληλα στην αλεξάνδρας δεν αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες, δεν περνούν από τα ίδια "στενά", άρα τι σύγκριση θα πετύχαινες με την κοντρίτσα σου;
το ποιο είναι πιο ογκώδες, και τίνος το τιμόνι κόβει περισσότερο, δεν χωρούν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ αμφισβήτηση, πάρε το μέτρο και μέτρα πού χωράει το μεν και το δε, και τι ακτίνα στροφής έχει το μεν και το δε, και πόσο απέχουν τα γόνατά σου στο μεν και στο δε
ατυχη στιγμη!Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Καλα οτιναναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Ο ενας φορτωνει το μηχανακι και οι αλλοι απο πισω φωτογραφιζονται και στα παπαρια τους.![]()
Κλασσικη βολτα μοτο.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Είχε κι άλλη φωτό που ζμπρώχνανε,αλλά έβαλα αυτή επειδής είναι πιο πανοραμικήΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καλα οτιναναι.
Ο ενας φορτωνει το μηχανακι και οι αλλοι απο πισω φωτογραφιζονται και στα παπαρια τους.![]()
Κλασσικη βολτα μοτο.![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αφού υπενθυμίσω ότι ο δημιουργός τού θρεντ ενδιαφέρεται κυρίως για ταξιδάκια και ότι το μπούσα δεν φτιάχτηκε για την κίνηση,άρα το τιμόνι του δεν κόβει πιθανόν όσο τού TDM...για πες...Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
το ποιο είναι πιο ογκώδες, και τίνος το τιμόνι κόβει περισσότερο, δεν χωρούν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ αμφισβήτηση, πάρε το μέτρο και μέτρα πού χωράει το μεν και το δε, και τι ακτίνα στροφής έχει το μεν και το δε, και πόσο απέχουν τα γόνατά σου στο μεν και στο δε![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
πιθανόν.... πιθανόν...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αφού υπενθυμίσω ότι ο δημιουργός τού θρεντ ενδιαφέρεται κυρίως για ταξιδάκια και ότι το μπούσα δεν φτιάχτηκε για την κίνηση,άρα το τιμόνι του δεν κόβει πιθανόν όσο τού TDM...![]()