Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 76

Θέμα: rogmi plesiou

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GangBangBabis
    ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΤΟ Κ6 ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΠΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ..ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΡΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΕΨΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ..ΟΙ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 430 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ..ΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ 100% ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΕΝΑ 50ΡΙΚΟ..ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΩ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΝΙΣΧΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ..
    Ston Saki e?

ena 50ariko nera psigioy? se ti psigeio tha sou valei nera re man? ektos ean einai Taliro (5euro) kai to egrapses lathos.

ama sou pei 50 euro nera psigiou, pes toy mhn mou ta alakseis, vale ta idia

alios pigene se eksousiodotimeno suzuki
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Ston Saki e?

ena 50ariko nera psigioy? se ti psigeio tha sou valei nera re man? ektos ean einai Taliro (5euro) kai to egrapses lathos.

kala ekei kalimera na soy pei..soy zitaei k 20 riko..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Ston Saki e?

Δε φταίει ο Σάκης ρε μαν. Για να αλλάξει τα νερά, πρέπει να κόψει το πλαίσιο ο άνθρωπος :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zukikanas
    file mou kai apo 10 meries na kopsi to plesio ego pali suzuki tha eperna giati suzuki simeni axiopista moter opote oti kai na les ego ta akouo verese

Suzuki και ξερό ψωμί....και στο μοτέρ καβάλα πέρνει σώβρακα, αλλά πάρε και 2 χερούλια να κοτσάρεις στους εκκεντροφόρους να ΄χεις από κάπου να κρατιέσαι.

:rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Suzuki και ξερό ψωμί....και στο μοτέρ καβάλα πέρνει σώβρακα, αλλά πάρε και 2 χερούλια να κοτσάρεις στους εκκεντροφόρους να ΄χεις από κάπου να κρατιέσαι.

:rotflmao: :rotflmao:
    Ζουλιαρη !!!

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Το εχω βαλει και δεν εδωσα ουτε ενα ευρο.
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

starship crew member
    σημερα πηγα το δικο μου και ουτε εγω θα πληρωσω.επισης διαβασα την σχετικη οδηγια της suzuki αμερικης οπου περιγραφει ακριβως την τοποθετηση του κιτ και δεν λεει πουθενα οτι πρεπει να βγει το ψυγειο...

Re: rogmi plesiou

Αρχικά δημιουργήθηκε από zukikanas
    paidia trexte gia elexo sta k5,k6 gia plesio emena ipirxe rogmi kai paei gia antikatastasi..
    Φίλε Κώστα μια ερώτηση,σου έστειλε η εταιρεία ενημερωτικό σημείωμα ότι το πλαίσιο είναι στα προς απόσυρση-ενίσχυση?
    Εσύ πήγες προληπτικά μόνος σου?

ΩΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ..ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 50 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΦΛΟΥ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΙΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ Η ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΕΓΝΑ???ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΣ????

starship crew member
    φιλε το πηγα χτες 9/7 και παω σημερα 10/7 να το παρω.αλλα δεν μενω Αθηνα οπως προφανως εσυ.παρολα αυτα αν θες μπορω να σου πω σε ποιον το πηγα,αλλωστε στην πολη που μενω ειναι μονο ενας εξουσιοδοτημενος.το φυλλαδιο τοποθετησης του κιτ ειναι το καλυτερο επιχειρημα-αποδειξη οτι δεν βγαινει το ψυγειο

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΣΚΕΨΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΛ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ..Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΡΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ..ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΚΤΟΣ..Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ..
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ 50 EURO ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ 50 ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..

starship crew member
    συμφωνω με αυτα που λες αλλα δεν μου αρεσει να αμφισβυτει ο μαστορας αυτα που λεει η μαμα suzuki οτι δηλαδη δεν χρειαζεται να βγει. υποτιθεται η μαμα ξερει καλυτερα. τωρα θα μου πεις αν ξερει τοτε να το εφτιαχνε να μην κοβει το πλαισιο.εταξει παλι συμφωνω

ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΣΑΜΠΕ..ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ..550 ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ..

starship crew member
    oxι μεγαλε , δεν αισθανομαι καθολου υποχρεωμενος,σιγα μη τους χρωσταω και χαρη που εκανα τοσα km πανω σε μια κινητη βομβα, και μου την ανακαλουν μεα απο τεσσερα χρονια... η' μηπως νομιζεις οτι η ελληνικη αντιπροσωποια δεν πληρωνετε για τη δουλεια απο την ιαπωνια.και το δικο μου απο εξω ειναι το πηρα δευτερο χερι.δηλαδη την επομενη που θα παρω να ρωτω την καταγωγη της???και πως εμαθες αυτη την τιμη???απο οτι ξερω δεν το πουλανε το κιτ σε ιδιωτες!

ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΕΓΩ..

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF