Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 76

Θέμα: Βοήθεια για επιλογη καινούργιας μηχανής.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Ρε mods.. καμιά σφουγγαρίστρα δεν πέφτει εδώ;...

Gandalf

Νομίζω ότι το thread πρέπει να παραμείνει, μιας & αυτά που έχουν γραφτεί από το 90% των μελών που απάντησαν είναι απολύτως χρήσιμα για άλλους μικρούς φίλους που είναι στο ίδιο δίλλημα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Νομίζω ότι το thread πρέπει να παραμείνει, μιας & αυτά που έχουν γραφτεί από το 90% των μελών που απάντησαν είναι απολύτως χρήσιμα για άλλους μικρούς φίλους που είναι στο ίδιο δίλλημα.

Ποιό δίλημμα ρε Mike? To μόνο δίλημμα που έχουν οι μικροί μας φίλοι , είναι ποιο είναι πιο γρήγορο και τι χρώμα να το πάρουν....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ποιό δίλημμα ρε Mike? To μόνο δίλημμα που έχουν οι μικροί μας φίλοι , είναι ποιο είναι πιο γρήγορο και τι χρώμα να το πάρουν....

Νομίζω ότι σε αυτό το thread αποτυπώνεται πλήρως η όλη "επιχειρηματολογία" & από τις "δυο" πλευρές & μπορεί διαβάζοντας το 5 πιτσιρίκια με περισσότερη λογική να καταλάβουν. Τουλάχιστον αυτό θεωρώ.

Τώρα αν οι περισσότεροι θεωρείτε ότι πρέπει να πάρει το πούλο, ένα κουμπάκι είναι :wacko:

βολτάδικο μέλος
    τα παιδιά δεν φταίνε. και εγώ όταν ήμουν 15 ήθελα παπάκι, αλλά δεν τολμούσα καν να το ζητήσω.
    έπρεπε να γίνω πρώτα 20 για να το πάρω μόνος μου. και ακόμα και τότε, δεν ήθελα από μόνος μου το γρήγορο, αλλά προτίμησα μία μεταβατική περίοδο παπιού για 2 χρόνια, cbfάκι για άλλα 3 και να καταλήξω πλέον σε κάτι γρήγορο, όπως το gsr που έχω το τελευταίο χρόνο.

ντροπή για τους συγκεκριμένους γονείς, αν κ αμφιβάλλω αν όντως είναι έτσι η ιστορία όπως μας παρουσιάζεται. δεν γίνεται να είσαι τόσο αναίσθητος.

καλά, σχετικό είναι αυτό , δεν είναι ανάγκη να γίνει 20 για να οδηγήσει μηχανάκι!
    εγώ επειδή είχα μηχανόβιο πατέρα κι αυτός το ίδιο αφού το κουβεντιάσαμε και συμφώνησα
    ότι θα φοράω κράνος και θα σκέφτομαι με το πάνω κεφάλι, έβγαλα στα 16 μου ένα 50άρι δίπλωμα
    και κυκλοφορούσα με ένα 50άρι παπάκι, πήγαινα σχολείο , τις βόλτες μου κλπ. και δέν υπήρχαν πολλοί,
    2 είμασταν οι μηχανόβιοι του σχολείου! στα 18 πήρα το 125 και αγόρασα ένα KAZE R και στα 20 είχα
    το απεριόριστο οπότε μπορούσα να πάρω ότι θέλω! Γιαυτό και η πρώτη ερώτησή μου ήταν αν
    γνωρίζει τι δίπλωμα μπορεί να βγάλει στα 16 του! Τώρα το γεγονός οτι οι γονείς του συμφωνούν
    είναι άλλο θέμα γιατί δεν νομίζω οτι θέλουν να σκοτωθεί ή οτι γνωρίζουν τι έχουν να τραβήξουν
    αν το παιδί τους σκοτώσει κάποιον ! απλά του κάνουν το χατήρι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Kυκλοφορεί πιτσιρικάς στη Ρόδο με R1 2009(αλήθεια σας λέω).Ετών 18-19.Ξεκράνωτος.
    Έχω μαθητή ένα φίλο του και του'πα να του πει να μη την καβαλάει.Δεν ξέρω αν του'το πε και τι θα κάνει.
    Αυτό που συνειδητοποιώ λόγω επαγγέλματος είναι άβυσσος η ανθρώπινη μαλακία.
    Τρελός μαλάκας ο γονιός που κάνει όλα τα χατήρια στο παιδί επειδή βαριέται ν'ασχοληθεί πραγματικά μαζί του.Αποτέλεσμα το παιδί να τον καβαλάει(τον γονιό) και ν'αποκτά άγνοια για τα πάντα(όχι μόνο για τον κίνδυνο).
    Πιστέψτε με ότι 3 χρόνια κατάλαβα ότι οι μαλάκες γονείς είναι πολλοί περισσότεροι απ'όσους μπορείτε να φανταστείτε...

Γι'αυτό έχω γράψει ότι η αστυνομία σε τέτοια θέματα δεν πρέπει να χαρίζει κάστανα.
    Χωρίς δίπλωμα ή/και ξεκράνωτος το μπούλο!
    Υπάρχει πλέον πληροφόρηση και δε δικαιολογείται άγνοια...

AchilleasDucati μην καβαλάς χωρίς δίπλωμα.Αν γίνει η στραβή την έβαψες,εσύ και η οικογένειά σου(και καλά θα πάθετε).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AchilleasDucati
    Καθημερινός τωρα οδηγάω το Modenas Dinamik.Τι κακό θα μου κανει το Yamaha ??
    μήπως είναι βαρύ σαν την hayabusa???
    μήπως είναι γρήγορο σαν καμιά 1000cc???
    μήπως το Yamaha πιασει 300 και σκοτωθώ??

μήπως είναι πολύ βαρύ και με ρίξει κάτω???

εδώ ανέβηκα σε Kawasaki 1000cc και δεν έπαθα τιποτα.[zx 10r]
    Κοίτα καλύτερα τί κακό θα σου κάνει καμμιά κ@ριόλα που θα σε χτυπήσει από STOP.
    Και δε θα σε αποζημιώσει επειδή δεν έχεις δίπλωμα.Αντίθετα θα πληρώνεις εσύ(ή μάλλον ο γονιός σου) σα μαλάκας!

Ρακόμελος...... Το avatar του/της JAD
    Αφού το παιδί (αν όντως είναι 15, όπως είπε κ ο Μάγος πιο πάνω) μπήκε εδω για να ακούσει αυτά που θέλει, να πάρει επιβεβαίωση σ'αυτό που έχει ήδη αποφασίσει...

HERE WE GO...:

Πάρε ότι γουστάρεις αγόρι μου...μην ακούς ότι σου λένε οι τύποι εδώ μέσα...τι και αν μερικοί έχουν παιδιά στην ηλικία σου, τι και αν πολλοί έχουν φάει ώρες ατελείωτες και πολλά ζευγάρια λάστιχα σε πίστες κ δρόμους, τι και αν μερικοί είναι και αγωνιζόμενοι κιόλας....γράφ' τους, τι ξέρουν μπροστα σε 'σένα....
    ¨αλλωστε παρακολουθείς και MotoGP...έτσι?
    Αααα κάτσε να σου προτείνω κ μηχανάκι....αφού ανέβηκες σα ΖΧ-10 κ δεν έπαθες τίποτα (στο stand ήταν η μηχανί ή πήγες 1 τετράγωνο βόλτα?) πάρε το 10άρι του '04. Γάμώ τα εργαλεία και πάνω απ' όλα εύκολο, φιλικό, δεν σε τρομάζει με τον τρόπο που περνάει τη δύναμη στον τροχό., άνετη θέση......αλλά τι στα λέω ....σίγουρα τα γνωρίζεις αυτά αφού τότε ήσουν 10(!) χρονών και ήδη παρακολουθούσες GP..
    :a24:

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    …φίλε, εδώ όπως καταλαβαίνεις έχουμε θέμα…
    Αν όντως είσαι 1,81 στα 15 (κλαψ) κ έχεις και μπόλικη ανάπτυξη μπροστά σου (λέμε τώρα), τότε θα είσαι σαν ένα ξυλάγγουρο πάνω σε κάτι που προσπαθεί να φανεί μηχανή πίστας. Δεν σου πάει .+-
    …αφού το’χεις παίξε σε κάτι σαν 990adv ή gs1200…κ μην μασάς για τα φράγκα, ο μπαμπάς είναι δίπλα σου…
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Mike καλα κανεις και το αφηνεις για νεαρους με τα ιδια μυαλα

Ο συγκεκριμενος ωστοσο δε μου φαινεται για αλη8ινος,αν με εννοειτε

+10000000000...Σε ολα τα στερια το forum...που αποδεικνυουν ποση σοφια μπορει να κουβαλαει ενας συνετος μοτοσυκλετιστης!...κ επειδη ζηλεψα!!!θα πω κ τα δικα μου!

Φιλε Αχιλλεα...οι λογοι που παραθεσες για να παρεις τη μηχανη ειναι οι δυο χειροτεροι!!!
    1) Η αναγκη
    2) Η μοστρα (βολτες)

τη μοτοσυκλετα πρεπει να την αγαπας...το να κανεις κατι απο πεισμα ειναι οτι χειροτερο!!!

εχεις οδηγησει παπι,εχεις οδηγησει supersport...ξερεις τι δεν εχεις???

δεν εχεις συρθει στην ασφαλτο!!!...και εισαι παιδι!!!οταν λοιπον θα μαθεις να πηγαινεις στο νοσοκομειο μονος σου...που αυτο γινεται κοντα στα 20!!!τοτε εισαι σχεδον ετοιμος....αν δεν εχεις την υπομονη να περιμενεις για να καβαλησεις μια μοτοσυκλετα...δεν θα καταλαβεις ποτε την ιδεα του μοτοσυκλετισμου...κ πιστεψε με ολοι εδω θα σε λυπομαστε...(οπως κανουμε ηδη με ολους τους τραμπουκους καγκουρες)

Ακου κ εναν που περιμενε 21 χρονια για να οδηγησει μηχανη!

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΤΩΝ 22!!!...τρακαριθεις εις τριπλουν επι ασφαλτω...εως αρτι!!!

Ξεχασα κ το σημαντικοτερο πρεπει να ζησεις.....να δεις πως κανουν σεξ κ οι 20+++ αρες
    Και ο νοων...νοητω.....

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!

Κατ'αρχην να σας πω οτι ειμαι 26 χρονων γυρω στο 1,87 και στα 120 κιλα!!!!!!!!!!!
    Δευτερον, αποφασισα κ εγω τωρα που μεγαλωσα λιγακι να παρω μηχανη!!!:rotflmao:
    Εχω βρει δυο πολυ καλες ευκαιριες κ θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας.
    Η πρωτη μου επιλογη ειναι μια HONDA CBF 500 04' κ η αλλη μια BMW F650 FUNDURO 02'.
    Εσεις που ξερεται κ απο μηχανες πια απο τις δυο μου προτεινεται?
    Η αν εχετε κ καποια αλλη να μου προτεινεται σε μεταχειρισμενη κ γυρω στο 3500 ευρω.
    Περιμενω τις συμβουλες σας..!!!!!!!

YAMAHA FZ6 600 06', AKRAPOVIC EXHAUSTS.

Re: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από giorlesvos
    [B]Κατ'αρχην να σας πω οτι ειμαι 26 χρονων γυρω στο 1,87 και στα 120 κιλα!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ νο 1
    κατ'αρχην να αδυνατισεις
    gas......N

Μανιβελάτο μέλος

Re: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorlesvos
    Κατ'αρχην να σας πω οτι ειμαι 26 χρονων γυρω στο 1,87 και στα 120 κιλα!!!!!!!!!!!
    Δευτερον, αποφασισα κ εγω τωρα που μεγαλωσα λιγακι να παρω μηχανη!!!:rotflmao:
    Εχω βρει δυο πολυ καλες ευκαιριες κ θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας.
    Η πρωτη μου επιλογη ειναι μια HONDA CBF 500 04' κ η αλλη μια BMW F650 FUNDURO 02'.
    Εσεις που ξερεται κ απο μηχανες πια απο τις δυο μου προτεινεται?
    Η αν εχετε κ καποια αλλη να μου προτεινεται σε μεταχειρισμενη κ γυρω στο 3500 ευρω.
    Περιμενω τις συμβουλες σας..!!!!!!!

Κοίτα, σε γενικές γραμμές και τα δύο είναι αρκετά φιλικά.. όμως δεν γνωρίζω αν είναι αρκετά για πρώτη επαφή με δίτροχο..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Εγω την κατάλαβα τη "δουλειά" απο το πρώτο μυνημα! (αν είναι πραγματικός ο Αχχιλέας και δεν ειναι ο ήρωας του Ομήρου)

Ο πατέρας του Αχχιλέα εχει κάνει ασφάλεια ζωής στο "καμάρι" του !!!!!!! οπώτε οσο ποιο γρήγορα του πάρει μηχανή τοσο ποιο γρήγορα θα πάρει λεφτά!!!!! τα παντα για τα λεφτά δεν γίνονται;;;

Χαίρομαι πραγματικα που οι δικοί μου γονείς με αγαπάνε! και κατάφερα να παρω το πρώτο μου μηχανάκι κανοντας το σκατο μου παξιμάδι στα 23!

και κατι αλλο ! Αχχιλέα που μένεις και σε ποιο σχολείο θα πηγαινεις, να κανονίσουμε κάτι απλο !!! θα είμαι μπροστά σου με το αυτοκίνητο και απλα θα πέσεις πανω μου (δε θα πονεσει, πιστεψε με) ολα ταλλα τα κανονιζω με τους γονεις σου..

Και επειδή τρελένομαι λιγακι τωρα !!! Το φορουμ για να μαθαίνεις ειναι μια παρεα ατόμων που έχουν την ίδια ¨"καύλα" και νιάζονται ο ένας τον άλλο πάνω απο όλα (τα λεω απλά και κατανοητά) και δεν είμαστε εδω σαν ρομποτακια.

και αντε πηγαινε σε μια αντιπροσωπια να σου προτείνουν το μηχανακι που σου ταιριαζει.. και επειδη παραπονιεσαι κοιτα τα μινιμοτο καταπληκτικο επίσης είναι και αυτο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2009-pw50-static-01.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	9,7 KB 
ID:	163749
    Ούτε χιλιοστό μη κάνεις χωρίς το ΚΡΑΝΟΣ σου!!

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βοήθεια για επιλογή πρώτης μηχανής!
    από virelai στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2014, 21:15
  2. Βοήθεια για επιλογή μηχανής
    από LAntwnis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2010, 08:58
  3. Βοήθεια για επιλογή μηχανής.
    από Batman007 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2009, 08:51
  4. Βοηθεια παιδες,για επιλογη πρωτης μηχανης
    από gatoupardos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 20:02
  5. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ