Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 80

Θέμα: ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ . . . Ο ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    φτιαχτο .... (και δες το σαν αναβαθμιση...τα κουσουρια του τα ξερεις εσυ μονο ... )

και να βγειτε πιο δυνατοι απο την στραβη με ακομη περισσοτερες Βολτες....
    +660

Αφού τη γουστάρεις και την αγαπάς, φτιάξτη και απόλαυσέ τη!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H0NDAKIAS
    Επιτέλους βγάλανε την εκτίμηση. . .

Ο μάστορας εκτίμησε (φουσκωμένα) ότι για να επισκευαστεί θέλει 1800 ευρω

Η ασφαλιστική εκτίμησε ότι δεν συμφέρει οπότε την έβγαλε ολική και μου πρότεινε ή 1500 και στο χέρι ή 1100 και η μηχανή δικιά μου.

Τώρα όσο για το κράνος - το δερμάτινο - και το ρολόι που μου έσπασε θα κουβεντιάσουμε την άλλη βδομάδα που θα πάω να πάρω και τα λεφτά.

Τώρα βέβαια με τρώει να το φτιάξω το fouraki μου τι να κάνω ρε παιδιά ? ? ? πείτε καμιά γνώμη . . . 3 χρόνια είναι αυτά . . .

1100 και το fouraki η 1500 και δεν το ξαναβλέπω.

Να του δώσεις ξανά ζωή...

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    να πάς και να τους αλλάξεις όλα τα καντήλια.
    1500 και το μηχανάκι.

Μπορείς να γράψεις λίγο τι ανταλλακτικά χρειάζεσαι;
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Απολογισμός

Από ανταλλακτικά . . .

1) Θέλουν τα καλάμια μπροστα να μπούν σε καλίμπρα για να ισιώσουν
    2) Χρειάζομαι για τα όργανα τα καβούκια και το πλαστικό που συγκρατεί όλα τα όραγανα.
    Το κοντέρ - το στροφόμετρο - και τα κρύσταλα είναι οκ.
    3) Χρειάζομαι το πλαινό καπάκι του κιβωτίου ταχυτήτων (εκεί που έγινε η τρύπα).
    4) Θέλει ίσιωμα η βάση του μαρσπιέ του οδηγού και καινούργιο μαρσπιε. Ο συνοδηγός θέλει και αυτός μαρσπιέ.
    5) Εννοείται τα λαδάκια του μιας και χύθηκαν όλα.
    6) Το τιμόνι στράβωσε.

7) Τώρα από θέμα εμφάνισης. Έχουμε και λέμε έχει ραγίσει λίγο το μπροστά φτερό (το οποίο μετά από τρίψιμο και βαψιμο ίσως και να μην φαίνεται) θέλει στοκάρισμα και βαψιμο το ντεπόζιτο από τα δεξιά.
    Πίσω τα πράγματα είναι χειρότερα γιατί έχει σπάσει και το πλαστικό το μπλέ αλλά και η λίγο από τη βάση του πλαστικού που είναι από τη μέσα μεριά και δεν φαίνεται.
    Δεν Θα Πεθάνουμε Ποτέ Κουφάλα Νεκροθάφτη

Απολογισμός

Από ανταλλακτικά . . .

1) Θέλουν τα καλάμια μπροστα να μπούν σε καλίμπρα για να ισιώσουν
    2) Χρειάζομαι για τα όργανα τα καβούκια και το πλαστικό που συγκρατεί όλα τα όραγανα.
    Το κοντέρ - το στροφόμετρο - και τα κρύσταλα είναι οκ.
    3) Χρειάζομαι το πλαινό καπάκι του κιβωτίου ταχυτήτων (εκεί που έγινε η τρύπα).
    4) Θέλει ίσιωμα η βάση του μαρσπιέ του οδηγού και καινούργιο μαρσπιε. Ο συνοδηγός θέλει και αυτός μαρσπιέ.
    5) Εννοείται τα λαδάκια του μιας και χύθηκαν όλα.
    6) Το τιμόνι στράβωσε.

7) Τώρα από θέμα εμφάνισης. Έχουμε και λέμε έχει ραγίσει λίγο το μπροστά φτερό (το οποίο μετά από τρίψιμο και βαψιμο ίσως και να μην φαίνεται) θέλει στοκάρισμα και βαψιμο το ντεπόζιτο από τα δεξιά.
    Πίσω τα πράγματα είναι χειρότερα γιατί έχει σπάσει και το πλαστικό το μπλέ αλλά και η λίγο από τη βάση του πλαστικού που είναι από τη μέσα μεριά και δεν φαίνεται.
    1)Καλημέρα.Εγώ στο μηχανάκι που θα καβαλούσα δεν θα ίσιωνα καλάμια...
    Σταυρός,τιμονόπλακες;Δεν πρέπει να αλλαχθούν;
    Ζάντα,δισκόπλακες,ρουλεμάν ελέχθηκαν ότι είναι οκ;
    2)τυχερός στην ατυχία σου αφού θές μόνο καβούκια.Παίζουν και απο ebay αυτά,σε φυσιολογικές τιμές.
    3)Δεν έχω ιδέα για τιμή.
    4)Στραβωσε η βάση;Και ποιός μπορεί να το ισιώσει αυτό το πράγμα...αλλαγή.
    6)Το μόνο που δέχομαι να ισιώσει.Αν και παίζουν και τα aftermarket και είσαι μια χαρά.
    7)Το φτερό έχει 40-45ε καινούργιο.Γιατί να κάθεσαι να στοκάρεις;Μόνο το χρώμα σου είναι θέμα.
    Ντεπόζιτο...κανά 150-200 δεν θα θέλει για να φτιαχτεί;
    Και το πίσω το πλαστικό (την ουρά δεν λές; ) είναι ακριβούτσικο.

Κανάς δικηγόρος γνωστός δεν παίζει για να πιέσετε να κρατήσεις το μηχανάκι με 1500;

Ρε φίλε τι να πώ,τυχερός που δεν έχεις χτυπήσει αλλά άτυχος γιατί σε ταλαιπωρούν.
    Κουράγιο και καλή συνέχεια.

Καλήμερα πρώτα από όλα .
    Κοίτα και εγώ όταν ξέρω ότι ένα μηχανάκι εχει ισιωμένα καλάμια δύσκολα θα το εμπιστευθώ ξανά 100%. Μόνο να σκεφτείς ότι όλα οι καταπονήσεις από στροφές και φρεναρίσματα ασκούνται κυρίως στο μπροστινό μέρος , αυτό φτάνει για να είσαι επιφυλακτικός.

Απτην άλλη όμως τι να κάνω ? ? ? Καινούρια δεν θα μπω καν στο κόπο να ρωτήσω . . . φαντάζομαι κανα 1500 ευρώ.

Τώρα ο μαρσπιέ του οδηγού έχει κοπεί. Αλλά έχουν στραβώσει λίγο τα έδρανα πα΄νω στα οποία στηρίζεται τα οποία έχουν και μία οπή μεσα απτην οποία περνάει ο κοχλίας που συγκρατεί το μαρσπιέ. Αυτό πιστεύω ότι έρχεται με μια σκύλα η μια πένσα δεν έιναι κάτι τραγικό.

Η τιμονόπλακα δεν ξέρω τι είναι? ούτε ο σταυρός ξέρω τι είναι ? ? ?

Τι να κανω ρε akaposto ; ετσι έχουν τα πράγματα.

Τώρα όσο για τα λεφτα αυτοί μου έλεγαν στην αρχή για 800 με 900 και η μηχανή δικιά μου. Και μετα εγώ με τα χιλια ζορια και παζαρια καταφερα το 1100. Μακάρι να είχα μια δεύτερη μηχανή για να μετακινούμαι και να τους πήγαινα δικαστικώς αλλα . . . No money

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Aν δεχτείς την ολική καταστροφή δεν παει να πει οτι η μοτο καταστρέφεται και παει στα σκουπίδια.

Σου προτείνω το εξής, το οποίο είναι νόμιμη διαδικασία και εχει γίνει.

Κάνεις μια δήλωση του ν105 όπου δηλώνεις οτι πουλάς την μοτοσυκλέτα για ανταλλακτικά στον τάδε για 100 Ευρω. Για να είσαι νόμιμος κανονικά πρέπει να τημ μεταβιβάσεις στον τάδε, είναι και τσάμπα σήμερα.

Παίρνεις τα 1500-100 = 1400 και μετα ο τάδε σου ξαναμεταβιβάζει την μοτο.
    Ρωτα και τον δικηγόρο σου και κάνε αυτη την πρόταση στη ασφάλεια.

Τα καλάμια ισιώνουν χωρίς πρόβλημα στην χρήση, αλλά με δυνατό χτύπημα στραβώνουν πιο εύκολα απο οτι την πρωτη φορά.
    Το τιμόνι είναι το μόνο που δεν ισιώνει ποτέ σωστά.

Αυτα απο μένα κι ελπίζω να βοήθησα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    εχει δικιο σε αυτο που λεει ο σαπιλας...

ξερω καποιον με καινουριο SS που επειτα απο ολικη μεταβιβασε το μηχανακι στη γιαγια(!) του

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτό με τη μεταβίβαση πρώτη φορά το ακούω. Πάντως ένα εύλογο ερώτημα είναι γιατί η ασφαλιστική να δεχτεί να πληρώσει 1400ευρώ και να χάσει και το μηχανάκι ? ? ?

Δηλαδή δεν μπορεί να μου πει ότι το πουλάω πολύ λιγο το μηχανάκι ? Μόνο 100 ευρώ

Πάντως ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις με έχετε βοηθήσει παρα πολύ γενικά. Να στε καλα !

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αυτό με τη μεταβίβαση πρώτη φορά το ακούω. Πάντως ένα εύλογο ερώτημα είναι γιατί η ασφαλιστική να δεχτεί να πληρώσει 1400ευρώ και να χάσει και το μηχανάκι ? ? ?

Δηλαδή δεν μπορεί να μου πει ότι το πουλάω πολύ λιγο το μηχανάκι ? Μόνο 100 ευρώ

Πάντως ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις με έχετε βοηθήσει παρα πολύ γενικά. Να στε καλα !

καλησπερα.προσφατα αποζημιωθηκα απο το τροχαιο ππου ειχα.
    να ξερεις ενα πραγμα.επειδη πριν συμφωνησω με την ασφαλιστικη για την αποζημιωση,ειχα μιλησει με την δικηγορο μου,μου ειχε πει(η δικηγορος μου) οτι απο την στιγμη που σου εχουν πει οτι θα αποζημιωθεις ,εσυ κανεις οτι θελεις με το μηχανακι σου.το κρατας,το πουλας,το επιδιωρθωνεις,το δινεις για ανταλακτικα,οτι θες κανεις...
    εχεις π.μ

κανένα update απο την ασφαλιστική;

Εστω και καθυστερημενα θα ήθελα να αναφέρω τα νέα από την ασφαλιστική. Πρώτα απόλα απολογούμαι για την καθυστέρηση.

Λοιπόν, με τα πολλα ζορια η ασφαλιστική με εκρινε ότι το super four μου αξιζε 1500 ευρω. Για την ακρίβεια μου ανέφεραν ότι θα μου έδιναν 1100 στο χερι και τα σώστρα δηλαδή ότι απεμεινε από τη μηχανή.

Αυτό έγινε περίπου 10 ιουλίου. Μετά από 2 ημερες παω απο εκεί για να παραλάβω τα 1100 ευρώ. Με περίμενε όμως μία έκπληξη. Μου λεει η ασφαλίστρια εκεί ότι τη μηχανή μου την ανεβάσανε στο internet και ότι κτυπήθηκε από έναν τύπο απο Θεσσαλονίκη στη τιμή των 410 ευρώ και ότι για να πάρω τα λεφτά μου απο την ασφαλιστική θα έπρεπε να του κάνω την μεταβίβαση.

Ερχομαι σε επικοινωνία μαζί του, μου βαζει τα 410 στο λογαριασμό μου, και τη επόμενη έρχεται η ιντερσαλονικα και παίρνει τη μηχανή (βγάζω τις τελευταιαες φωτογραφίες μαζί της).

Να μην σας πολυλογώ έκανε 2μιση με 3 εβδομαδες να παει Θεσσαλονίκη τρελλη καθυστέρηση (με τα πόδια πιο γρήγορα θα την πηγαινα).

Συμπέρασμα και τελειώνω με happy end .
    Πήρα 1100 απο την ασφαλιστική, 410 απο την πώληση της μηχανής, 500 για το μπουφάν και 250 για το κράνος.

και επίσης πήρα ένα Fazer1000 του 2006 ! ! !
    :rotflmao: :rotflmao:

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Ωραίος!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

ογκωδες μελος Το avatar του/της ftsmf
    αντε ρε αγορινα... επιτελους... μια χαρα ολα δηλαδη κωλοφαρδε και βγηκες και fazerατος... προσοχη(περισσοτερη) απο δω και περα λοιπον και καλοριζικη και καλοταξιδι...

αλλαξε και το HONDAKIAS σε FAZERAKIAS εεεεε.....
    "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"

" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Εστω και καθυστερημενα θα ήθελα να αναφέρω τα νέα από την ασφαλιστική. Πρώτα απόλα απολογούμαι για την καθυστέρηση.

Λοιπόν, με τα πολλα ζορια η ασφαλιστική με εκρινε ότι το super four μου αξιζε 1500 ευρω. Για την ακρίβεια μου ανέφεραν ότι θα μου έδιναν 1100 στο χερι και τα σώστρα δηλαδή ότι απεμεινε από τη μηχανή.

Αυτό έγινε περίπου 10 ιουλίου. Μετά από 2 ημερες παω απο εκεί για να παραλάβω τα 1100 ευρώ. Με περίμενε όμως μία έκπληξη. Μου λεει η ασφαλίστρια εκεί ότι τη μηχανή μου την ανεβάσανε στο internet και ότι κτυπήθηκε από έναν τύπο απο Θεσσαλονίκη στη τιμή των 410 ευρώ και ότι για να πάρω τα λεφτά μου απο την ασφαλιστική θα έπρεπε να του κάνω την μεταβίβαση.

Ερχομαι σε επικοινωνία μαζί του, μου βαζει τα 410 στο λογαριασμό μου, και τη επόμενη έρχεται η ιντερσαλονικα και παίρνει τη μηχανή (βγάζω τις τελευταιαες φωτογραφίες μαζί της).

Να μην σας πολυλογώ έκανε 2μιση με 3 εβδομαδες να παει Θεσσαλονίκη τρελλη καθυστέρηση (με τα πόδια πιο γρήγορα θα την πηγαινα).

Συμπέρασμα και τελειώνω με happy end .
    Πήρα 1100 απο την ασφαλιστική, 410 απο την πώληση της μηχανής, 500 για το μπουφάν και 250 για το κράνος.

Τελος καλο ολα καλα λοιπον φιλε μου!
    Καλοριζικο το καινουριο και παντα ορθιος!
    Αξιζε την αναμονη σου τελικα!
    2260 δεν ειναι κι ασχημα!

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2008, 16:45
  2. Νταλίκα με Κόκκινο
    από Draculas-GR στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2007, 20:42
  3. Αν περασει με κοκκινο...
    από warlord στο forum Off topic