Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 77

Θέμα: ΑΧΡΗΣΤΕΣ....@#$##$$#$$

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos_t
    Α και πούσαι Κατερίνα; Δεν χαλάσαν οι υαλοκαθαριστήρες και δεν βγάζουν νερό γλυκιά μου. Απλά δεν πλήρωσες τον λογαριασμό και σου έκοψε η ΕΥΔΑΠ την παροχή....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λέτε να είναι τυχαίο οτι και οι ΑΜΑΝ πριν απο χρόνια είχαν βγάλει σχετικό video;

http://www.youtube.com/watch?v=6U3Th3Ow8WM

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Αν δε σε ενοχλησουν ομως....περνας τωρα το καλοκαιρι διπλα τους...χαζευεις ηλιοκαμμενα μπουτακια...ραντακια....τι να λεμε τωρα.
    Μαλλον ειναι το τιμημα για οσες φορες ξερογλυφτικαμε.

Οι γυναικες στο τιμονι απλα δεν παιζονται.Εχουν την εντυπωσει πως το αυτοκινητο ειναι μπιζουτιερα και απλα αντι να την κουβαλανε μαζι τους για να βαζουν τα μπιχλιμπιδια τους,μπαινουνε μεσα μαζι με αυτα και απλα πανε παρεα.Μαλλον τους ειπαν πως το αυτοκινητο το εφηβραν για να ελατωσουν τα τσαντακια και τις αλλες παπαριες τους.Ασε που εχει και καθρεπτες παντου για να κοιτιουνται αν ειναι τιγκα βαμενες..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Παντως αν θελουν μια φορα σκοτωμα αυτες που οδηγανε σαν βληματα θελουν 100 φορες σκοτωμα οι σχολες οδηγων που εγκρινουν και συμφωνουν για να περνουν τα διπλωματα. :a29:
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

ΣΑΙΝΗ

Βρε παιδια ρωτατεμαι&εμενα που δουλευω μια νταλικα που τα βλεπω σχεδων ολα,τωρα ολα τα κοριτσια ξεχασανε τι παει να πει φουστα θα σου πουνε τη ειναι αυτο.Ααα αμ το αλλο,αμα κανουνε καμια μαλακια &τις πεις πηγενε να πληνεις κανενα πιατο σου λενε εχω τον μαλακα σπιτι, γι'αυτο μην το ψαχνετε καντε τον σταυρο σας πρην ξεκινησετε.

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Λέτε να είναι τυχαίο οτι και οι ΑΜΑΝ πριν απο χρόνια είχαν βγάλει σχετικό video;

http://www.youtube.com/watch?v=6U3Th3Ow8WM

Gandalf
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Που το θυμηθηκες...
    The Ace of Spades

Μέχρι και παροιμία υπάρχει για το θέμα.

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΔΗΓΟ! :hypnotize
    Fun Is Not A Straight Line

Ζετα Αγαπη μου!!
    παιδια βασικα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα γυναικας η ανδρα..βασικα νομιζω οτι ειναι θεμα νοοτροπιας εγωισμου παιδειας και επιπεδου που ολα αυτα προκυπτουν απο πολλα οπως υπερκαταναλωτισμος,τα σκουπιδια που μας σερβιρει η τν ολη μερα το bluetooth στο αυτι το οποιο εκφραζει εναν νεουορκεζικο τροπο ζωης πραγμα που η/ο καθε βλαχαρα/βλαχος παντα ονειρευοτανε και νομιζει οτι το πετυχει την στιγμη που μετακομισε απο το μπουρτζοχωρι του/της στην Αθηνα.δηστυχως αυτη ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα και κλεινοντας με μια φραση του Παυλου Σιδηροπουλου εχε το νου σου στο παιδι γιατι αν γλυτωσει το παιδι..υπαρχει ελπιδα..ισως αυριο τα πραγματα να ειναι καλυτερα γιαυτον τον μαυρο τοπο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από xesemas
    ισως αυριο τα πραγματα να ειναι καλυτερα γιαυτον τον μαυρο τοπο.
    Θες τη γνώμη μου για να φτιάξουν πραγματικά τα πράματα; Και εννοώ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ, χωρίς μεσοβέζικες λύσεις; Γροίκα!
    Καταρχάς αποσύρεις από τους δρόμους όλους τους οδηγούς που κυκλοφορούν σήμερα. ΟΛΟΥΣ, και καλούς (επειδή αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό) και κακούς (επειδή ΚΑΙ αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό).
    Κατόπιν απαγορεύεις να κυκλοφορήσουν στους δρόμους οδηγοί για τα επόμενα 15 χρόνια. ΕΝΤΕΛΩΣ!
    Και τέλος, μπαίνεις στα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς και κάνεις καθημερινά 2-3 ώρες μάθημα οδική και οδηγική συμπεριφορά. Και τα συνεχίζεις τα μαθήματα, ΔΙΑ ΒΙΟΥ!
    Έτσι, ΙΣΩΣ, οι οδηγοί που θα πάρουν δίπλωμα το 2024, ΙΣΩΣ, να ξέρουνε που παν τα τέσσερα.
    Εγώ δε θωρρώ άλλη λύση, και το έχω ξεψαχνίσει αρκετά το θέμα τοσανά χρόνια.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ζετα Αγαπη μου!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Θες τη γνώμη μου για να φτιάξουν πραγματικά τα πράματα; Και εννοώ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ, χωρίς μεσοβέζικες λύσεις; Γροίκα!
    Καταρχάς αποσύρεις από τους δρόμους όλους τους οδηγούς που κυκλοφορούν σήμερα. ΟΛΟΥΣ, και καλούς (επειδή αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό) και κακούς (επειδή ΚΑΙ αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό).
    Κατόπιν απαγορεύεις να κυκλοφορήσουν στους δρόμους οδηγοί για τα επόμενα 15 χρόνια. ΕΝΤΕΛΩΣ!
    Και τέλος, μπαίνεις στα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς και κάνεις καθημερινά 2-3 ώρες μάθημα οδική και οδηγική συμπεριφορά. Και τα συνεχίζεις τα μαθήματα, ΔΙΑ ΒΙΟΥ!
    Έτσι, ΙΣΩΣ, οι οδηγοί που θα πάρουν δίπλωμα το 2024, ΙΣΩΣ, να ξέρουνε που παν τα τέσσερα.
    Εγώ δε θωρρώ άλλη λύση, και το έχω ξεψαχνίσει αρκετά το θέμα τοσανά χρόνια.
    αυτο πραγματικα ειναι σαν σκεψη σιγουρα μια λυση με 90% επιτυχια,παρ'ολα αυτα φιλε εχετλαιε ειναι και καθαρα ουτοπικο και δεν γινεται στην πραξη.τουλαχιστον εγω προτιμω προς το παρων να μην βριζομαι με τον εκαστοτε οδηγο τουλαχιστον μπροστα στα παιδια μου γιατι δεν θελω να το υπολαβουν σαν προτυπο αυτο και να γινουν ιδια με μενα,προσπαθω να τα κανω καλυτερα αυριο που θα οδηγουν και αυτα.τουλαχιστον ετσι πιστευω οτι για να γινουν λιγο καλυτερα τα πραγματα πρεπει η παιδεια να ξεκινησει απο την μικρη κοινωνια πρωτα που ονομαζεται οικογενεια.

Παλαιό μέλος
    Εχθές πηγαίνοντας για ψώνια, μετά τον φοίνικα στην Θεσσαλονίκη είμαι με 120 και βλέπω ένα κυριλέ αυτοκίνητο μπροστά μου να τρέχει με καμιά 100. Το αυτοκίνητο που λέτε είχε ένα τεράστιο παιδικό μπαλόνι δεμένο κάπου στην πόρτα (δεν κατάλαβα που) και ανέμιζε ξέφρενα χαρούμενο έξω από το παράθυρο. Εστιάζω που λέτε τον εχθρό ελαττώνοντας ταχύτητα και προσπαθώ να αποφασίσω τις κινήσεις μου για την αποφυγή της κίνησης ματ. Πριν προλάβω όμως να συνειδητοποιήσω ποιος ανεγκέφαλος κάγκουρας έχει κάνει αυτή τη μαλακία το σκοινί κόνβεται και το μπαλόνι φεύγει με δύναμη προς τα πίσω.. (μιλάμε για αυτά τα μπαλόνια που είναι ποιο μεγάλα από τον μονόφθλαλμο γίγαντα). Ευτυχώς είχα αφήσει απόσταση και η ρουκέτα έφυγε προς τα πάνω..

Στα φανάρια που λέτε σταματάω δίπλα στο αυτοκίνητο και αντικρίζω μια κυρία με 2 παιδάκια μέσα. Ανοίγω το κράνος και της λέω.. Κάλα ρε.. άμα ερχόταν το μπαλόνι στα μούτρα μου τι θα γινόταν???

Και τι μου λέει.. έμεινα παγωτό.....
    "ΑΑΑΑΑΑΑΑ έφυγε το μπαλόνι... αααααααααα χίλια συγνώμη τα παιδιά με παρέσυραν και το έβαλα εκεί.... "

Τα σχόλια δικά σας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paulopoulos
    Εχθές πηγαίνοντας για ψώνια, μετά τον φοίνικα στην Θεσσαλονίκη είμαι με 120 και βλέπω ένα κυριλέ αυτοκίνητο μπροστά μου να τρέχει με καμιά 100. Το αυτοκίνητο που λέτε είχε ένα τεράστιο παιδικό μπαλόνι δεμένο κάπου στην πόρτα (δεν κατάλαβα που) και ανέμιζε ξέφρενα χαρούμενο έξω από το παράθυρο. Εστιάζω που λέτε τον εχθρό ελαττώνοντας ταχύτητα και προσπαθώ να αποφασίσω τις κινήσεις μου για την αποφυγή της κίνησης ματ. Πριν προλάβω όμως να συνειδητοποιήσω ποιος ανεγκέφαλος κάγκουρας έχει κάνει αυτή τη μαλακία το σκοινί κόνβεται και το μπαλόνι φεύγει με δύναμη προς τα πίσω.. (μιλάμε για αυτά τα μπαλόνια που είναι ποιο μεγάλα από τον μονόφθλαλμο γίγαντα). Ευτυχώς είχα αφήσει απόσταση και η ρουκέτα έφυγε προς τα πάνω..

Στα φανάρια που λέτε σταματάω δίπλα στο αυτοκίνητο και αντικρίζω μια κυρία με 2 παιδάκια μέσα. Ανοίγω το κράνος και της λέω.. Κάλα ρε.. άμα ερχόταν το μπαλόνι στα μούτρα μου τι θα γινόταν???

Και τι μου λέει.. έμεινα παγωτό.....
    "ΑΑΑΑΑΑΑΑ έφυγε το μπαλόνι... αααααααααα χίλια συγνώμη τα παιδιά με παρέσυραν και το έβαλα εκεί.... "

Τα σχόλια δικά σας.
    έχω δέσει και 'γω Μπομπ Σφουγγαράκη στο παπί ... παλιά
    αλλά δεν έτρεχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από paulopoulos
    ...το σκοινί κόνβεται και το μπαλόνι φεύγει με δύναμη προς τα πίσω..

Λίγο χλωμό δεν είναι να κοπεί από αυτοκίνητο που τρέχει προς τα μπροστά και να φύγει με δύναμη προς τα πίσω;

Τέλος πάντων, πιο πιθανό βρίσκω να το έτρωγες κατακέφαλα ενώ ήταν δεμένο στο αυτοκίνητο (περνώντας από δίπλα ας πούμε) παρά να σου έρθει αφού κοπεί.
    safety doesn't happen by accident

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ