Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 121

Θέμα: Προτάσεις για φθηνή ασφάλιση μοτοσυκλέτας.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Οποιος αθηναιος παντως μπορει να βαλει διευθυνση στη σαλαμινα, θεωρειται επαρχια , και γλυτωνει καλα χρηματακια...
    Ωραια λογικη αυτη.... και μετα λεμε λαμογια τις εταιρεις ε???
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Το προβλημα σου δεν καταλαβαινω...δηλ αν καποιος εχει εξοχικο εκει εσενα τι σε πειραζει;

Banned
    Το προβλημα σου δεν καταλαβαινω...δηλ αν καποιος εχει εξοχικο εκει εσενα τι σε πειραζει;
    Δηλαδή αν έχεις εξοχικό στην Φλώρινα η στην Αλεξανδρούπολη και βάλεις εκείνη την διεύθυνση, έχεις έκπτωση?
    Και αν σου συμβεί ατύχημα δηλώσεις οτι ήσουν Αθήνα για βόλτα-δουλειες όλα είναι καλά?
    Πως δεν το σκέφτηκε κανένας νωρίτερα...

Η ασφάλιση είναι ποιο φθηνή στην επαρχεία επειδή στατιστικά έχεις λιγότερες πιθανότητες να τρακάρεις εκεί. Αν κάποιος μένει Αθήνα, κυκλοφορεί Αθήνα αλλά δηλώσει επαρχεία ως διεύθυνση, υπάρχει περίπτωση σε ατύχημα η ασφαλιστική να το ψάξει και να αρνηθεί* την κάλυψη. Σε μικροζημιές δεν το κάνει πιθανότατα, αλλά σε ατύχημα με τραυματισμούς και αποζημιώσεις μπορεί γιατί εκεί παίζονται λεφτά. Αν θέλει κάποιος να ρισκάρει ας το κάνει.

*και όταν λέω να αρνηθεί εννοώ να αποζημιώσει και μετά να στραφεί εναντίον σου για να πάρει πίσω τα χρήματα, για να μην παρεξηγηθώ.
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity...

Δεν είναι λίγοι οι ασφαλιστές που το προτείνουν ως μέθοδο για να παρέχουν φτηνότερα ασφάλιστρα πάντως.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ok,εγώ είμαι απο Λαμία πχ και έρχομαι για τρέφεν στη πρωτεύουσα.Κάτι παθαίνω,θα μου αρνηθεί τα δικαιώματά μου η ασφαλιστική;Παράλογο μου φαίνεται.Σα να σου λέει ξερώ γω μη κυκλοφορείς παραέξω απο νομό Φθιώτιδας;

Και να στραφεί εναντίον μου γιατί;επειδή πήγα βόλτα;Δε στέκει.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή αν έχεις εξοχικό στην Φλώρινα η στην Αλεξανδρούπολη και βάλεις εκείνη την διεύθυνση, έχεις έκπτωση?
    Και αν σου συμβεί ατύχημα δηλώσεις οτι ήσουν Αθήνα για βόλτα-δουλειες όλα είναι καλά?
    Πως δεν το σκέφτηκε κανένας νωρίτερα...
    Ναι,αλλα σε περιπτωση που μεινεις στον δρομο το αυτοκινητο σου θα παει εκει που το εχεις δηλωμενο και οχι εκει που μενεις.

Εγω ειχα την δυνατοτητα να δηλωσω και Θεσσαλονικη,αλλα προτιμησα τα Γιαννενα γιατι ειχα διαφορα.Παραλληλα ομως ,μιας και μενω Γιαννενα,με βολευει σε περιπτωση βλαβης.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Ok,εγώ είμαι απο Λαμία πχ και έρχομαι για τρέφεν στη πρωτεύουσα.Κάτι παθαίνω,θα μου αρνηθεί τα δικαιώματά μου η ασφαλιστική;Παράλογο μου φαίνεται.Σα να σου λέει ξερώ γω μη κυκλοφορείς παραέξω απο νομό Φθιώτιδας;

Και να στραφεί εναντίον μου γιατί;επειδή πήγα βόλτα;Δε στέκει.
    Αν ήμουν εγώ ασφαλιστική, θα σου πήγαινα το μηχανάκι σε ένα συνεργείο στη Λαμία
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αν ήμουν εγώ ασφαλιστική, θα σου πήγαινα το μηχανάκι σε ένα συνεργείο στη Λαμία
    Στο συμβόλαιο κάλυψης όμως λέει ότι το πάνε στο πλησιέστερο που μπορεί να επιδιορθώσει την ζημιά και αν δεν γίνεται, πάει στον τόπο κατοικίας.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι λίγοι οι ασφαλιστές που το προτείνουν ως μέθοδο για να παρέχουν φτηνότερα ασφάλιστρα πάντως.
    Ακριβώς
    Βέβαια απο την άλλη ενώ ήξερε η ασφαλίστρια μου ότι έμενα παραμεθώριο, δεν είχε αλλάξει τη διευθυνση κατοικίας (αν γινόταν στραβή θα τρέχαμε) και επιπλέον έχανα μια έκπτωση 15% αν θυμάμαι καλά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    εγω ξερω οτι η περιοχη διαμονης φαινεται απο την εφορια που κανει δηλωση ο ιδιοκτητης

Λαμογια σε αυτο σημαινει λαμογιο παντου. Κανονας. Οταν ο επαγγεματιας ειναι τιμιος ειναι παντου δεν κανει διακρισεις.

Εμενα? Εσενα που αμα δε σε πληρωσει η ασφαλιστικη σου δε θα κοιτας τη λαμογιά που εκανες αλλα θα βριζεις την ασφαλιστικη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    εγω ξερω οτι η περιοχη διαμονης φαινεται απο την εφορια που κανει δηλωση ο ιδιοκτητης
    Φαινεται στην αδεια κυκλοφοριας, γιατι το αυτοκινητο στην ουσια ασφαλιζεται οχι ο οδηγος. Αλλα και εκει υπαρχει ενα μικρο κενο (οπως και σε ολες τις καταστασεις) που π.χ. μπορει ο ιδιοκτητης να μετακομισε. Και γενικα το σε ποιον ανηκει η ασφαλιση αν ανηκει στο αμαξι ή στον οδηγο του αυτοκινητου ειναι κατι που σηκωνει σεμιναριο.

Η δηλωθησα διευθηνση του αυτοκινητου κρινει τη στατιστικη των ατυχηματων της συγκεκρημενης περιοχης. Αλλωστε το 80% των μετακινησεων ενος αυτοκινητου ειναι περιπου σε ακτινα ~4-8χλμ απο την εδρα του. Η ασφαλιση στηριζεται εξωλοκληρου στην στατιστικη.

Αρα λοιπον οπου ειναι δηλωμενο πληρωνει τα αναλογα ασφαλιστρα για να ειναι ο "κουβας" της γεματος να μπορει να πληρωσει αυτους που χρειαζονται χρηματα εξ αιτιας ατυχηματος. Αν εσυ και ο οποιος εσυ και ο οποιος ασφαλιστης κανει τετοιες λαμογιες σκαβει λιγο λιγο το λακο της εταιρειας και κατ΄επεκταση της αγορας.

Μνημονια μεχρι το 3000μ.χ. θελετε καποιοι.....
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Αλλωστε το 80% των μετακινησεων ενος αυτοκινητου ειναι περιπου σε ακτινα ~4-8χλμ απο την εδρα του. Η ασφαλιση στηριζεται εξωλοκληρου στην στατιστικη.
    Αυτό να δω πότε/πως θα αλλάξει ώστε να μη μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι.
    Έγινε ένα βήμα με το Buythemile αλλά εχει πολύ ψωμί ακόμα

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Στο συμβόλαιο κάλυψης όμως λέει ότι το πάνε στο πλησιέστερο που μπορεί να επιδιορθώσει την ζημιά και αν δεν γίνεται, πάει στον τόπο κατοικίας.
    οταν ξεκουμπωσε η πιπα και "χαλασε" ο τεντωτηρας της καδενας απο σαλονικα το φερανε πατρα χωρις μα μου κλπ.ουτε καν μου ειπα να παει σε συνεργειο εκει.στον υπαλληλο που ηρθε να την φορτωσει ανεφερα βεβαια τι εγινε,δεν ξερω αν παιζει ρολο.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Αυτό να δω πότε/πως θα αλλάξει ώστε να μη μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι.
    Έγινε ένα βήμα με το Buythemile αλλά εχει πολύ ψωμί ακόμα
    Αυτο που λες και αν σηκωνει σεμιναριο.... βασικα οχι σεμιναριο.... ολοκληρη σεζον πανεπιστημιακη σηκωνει.

Χοντρικα θα σου πω οτι δυο αιωνες κοντα που υπαρχει επισημα ο ορος ασφαλιση στηριζεται αλανθαστα σε αυτο. Το By the mile ειναι ενα πολυ συγκεκρημενο πακετο που αφορα πολυ συγκεκρημενα οχηματα.

Σχεδον ολες οι ασφαλιστικες εχουν τοσο παραμετρικα τιμολογια πλεον που σχεδον μπορω να πω οτι καλυπτουν σωστα και δικαια την πλειοψηφια των αυτοκινητων. Δηλαδη για να σου δωσω να καταλαβεις η συναρτηση ασφαλιστρα/κυβικα ειναι εντελως ξεπερασμενη.
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι άλλο? προτάσεις για αγορά μοτοσυκλέτας
    από Aboulafia στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 10:04
  2. Προτάσεις για 50cc-80cc
    από George-3- στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2004, 17:50
  3. Προτάσεις για όμορφα μέρη ανά την Ελλάδα...
    από bikersonly στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 20:02
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2004, 14:56
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 11:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας