Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 120

Θέμα: Προς Κρητικό κλιμάκιο ........ εκεί στο Νότο !!!

A cold-hearted bastard Το avatar του/της Gares'
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    το πιο γρήγορο response στην άγρια δύση..
    Και εγώ δεν θα έλεγα όχι...
    Yesterday is history.
    Tommorow is mystery.
    But today is a gift.
    That is why it is called the "present"...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Mέσα ..........
    θα προτιμούσα Κυριακή απογευματοβραδάκυ και ουζο κατάσταση δίπλα στη θάλασσα ......

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Mέσα ..........
    θα προτιμούσα Κυριακή απογευματοβραδάκυ και ουζο κατάσταση δίπλα στη θάλασσα ......
    xm.. για πες για πες..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

xm.. για πες για πες..
    Βολτούλα χαλαρή ............. χωρίς ζέστη και άλλα εμπριμέ ........... μπανάκι με φόντο το ηλιοβασίλεμα και μετά ουζάκι με μεζεδάκι οπουδήποτε παραθαλάσσια ................

Πως σας φαίνεται ;;;

Μανιβελάτο μέλος
    Βολτούλα χαλαρή ............. χωρίς ζέστη και άλλα εμπριμέ ........... μπανάκι με φόντο το ηλιοβασίλεμα και μετά ουζάκι με μεζεδάκι οπουδήποτε παραθαλάσσια ................

Πως σας φαίνεται ;;;
    ακούγεται τέλειο αλλά δεν ξέρω αν θα έχω τόσο χρόνο.. είδομεν..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

ακούγεται τέλειο αλλά δεν ξέρω αν θα έχω τόσο χρόνο.. είδομεν..
    Να φροντίσεις να βρεις ................... η διαφορά μεταξύ μιας απλης βόλτας με καφέ και αυτού που προτείνω είναι με το ζόρι 1 ώρα (το μπανάκι) .............. και μάλιστα βραδινή ..........
    Μπορείς να φέρεις και τον άμαχο πληθυσμό ................ θα της αρέσει !!!

Οι υπόλοιποι ;;;;;;;;

MikeG ?
    GreekGares ?
    Akatanomastos ?
    Sonik ?
    Mikios400 ?
    Gigenis ?
    Efieeee ?
    Gsx1400 ?
    Barbatus ?
    Fasma ?
    .........κλπ

άντε ξεκουνάτε επιτέλους .................

Κι εγώ είμαι μέσα

Μανιβελάτο μέλος
    Να φροντίσεις να βρεις ................... η διαφορά μεταξύ μιας απλης βόλτας με καφέ και αυτού που προτείνω είναι με το ζόρι 1 ώρα (το μπανάκι) .............. και μάλιστα βραδινή ..........
    Μπορείς να φέρεις και τον άμαχο πληθυσμό ................ θα της αρέσει !!!

Οι υπόλοιποι ;;;;;;;;

MikeG ?
    GreekGares ?
    Akatanomastos ?
    Sonik ?
    Mikios400 ?
    Gigenis ?
    Efieeee ?
    Gsx1400 ?
    Barbatus ?
    Fasma ?
    .........κλπ

άντε ξεκουνάτε επιτέλους .................
    πείτε ώρα προορισμό κτλπ να προσπαθήσω να κανονίσω τα πρόγραμμα μου

παίζει δλδ κάτι σε Ξύλινο μεριά για καφέ ή τπτ άλλο?
    Αν παίξει κάτι ποστάρεται (για Σ ή Κ) και ίσως σκάσω μύτη κι εγω αν δεν την εχω κάνει καμιά βόλιτα απο το πρωϊ!!
    CALCULATOR ISLAND

Μανιβελάτο μέλος
    λοιπόν, να προτείνω εγώ 17:00 γούβες κυριακή, μπανάκι όποιος θέλει μέχρι τις 6 μιση, κάνα ουζάκι μετά by the κύμα? :smilea:

λοιπόν, να προτείνω εγώ 17:00 γούβες κυριακή, μπανάκι όποιος θέλει μέχρι τις 6 μιση, κάνα ουζάκι μετά by the κύμα? :smilea:
    Πολύ ηλιοφάνεια ρε Εππάκο ...........

Πρόταση ............ 6.00 ώρα συνάντηση Πλατεία Ελευθερίας (Τρ. Κύπρου), αναχώρηση, βόλτα ως Γούβες και επιστροφή για μπανάκι στον Καρτερό δίπλα από το Μινώα (μάλλον αυτό που λέει ξύλινο ο Γιάννης).
    Μόλις ο ήλιος αναχωρίσει για Αμερική ........ μετακομίζουμε για Ουζάκι χωρίς ξεκ#@#$$λιάσματα κατά το παλιό Τομπρούκ ............ και 9.00 - 9.30 επιστροφή ...........

Επαναλαμβάνω ΔΕΚΤΟΣ και ο άμαχος πληθυσμός !!!

Τα χλμ είναι λίγα εως ελάχιστα και κανένας δεν θα κουραστεί ............ (για τις γριές με τα τέϊα πάει αυτό)

Εππάκο αν ζορίζει το 6.00 ............ ας ξεκινήσουμε την ώρα που λες ..........

Μανιβελάτο μέλος
    Πολύ ηλιοφάνεια ρε Εππάκο ...........

Πρόταση ............ 6.00 ώρα συνάντηση Πλατεία Ελευθερίας (Τρ. Κύπρου), αναχώρηση, βόλτα ως Γούβες και επιστροφή για μπανάκι στον Καρτερό δίπλα από το Μινώα (μάλλον αυτό που λέει ξύλινο ο Γιάννης).
    Μόλις ο ήλιος αναχωρίσει για Αμερική ........ μετακομίζουμε για Ουζάκι χωρίς ξεκ#@#$$λιάσματα κατά το παλιό Τομπρούκ ............ και 9.00 - 9.30 επιστροφή ...........

Επαναλαμβάνω ΔΕΚΤΟΣ και ο άμαχος πληθυσμός !!!

Τα χλμ είναι λίγα εως ελάχιστα και κανένας δεν θα κουραστεί ............ (για τις γριές με τα τέϊα πάει αυτό)

Εππάκο αν ζορίζει το 6.00 ............ ας ξεκινήσουμε την ώρα που λες ..........

ο Γιάννης αν δεν κάνω λάθος λέει το ξύλινο, την καφετέρια που είχαμε κάτσει στις γούβες μια φορά.. έχω υποσχεθεί σινεμάν.. στον άμαχο κυριακή για αυτό ζορίζομαι ολίγον.. αλλά στην χειρότερη εγώ γυρνάω λίγο νωρίτερα.. θα κάνω απόψε διαπραγματεύσεις για την προβολή..

Μανιβελάτο μέλος
    έλα να δηλώνουμε συμμετοχές

1)Arxaios - Leader
    2)epp1640 - hoover

ο Γιάννης αν δεν κάνω λάθος λέει το ξύλινο, την καφετέρια που είχαμε κάτσει στις γούβες μια φορά..
    yep .....
    είναι βασικά κι ένα καινούριο cafe που πήρε ο μάτις μου έναντι ΜΑΡΙΝΑ στο λιμανάκι (αλλά είναι trendy και θα γίνεται πάνικ)......

το κακό είναι προς αυτήν την μεριά...ο ΔΡΟΜΟΣ....εκεί μεταξύ ΠΡΑΣΣΑΣ και ΚΤΕΟ είναι άστα να πάνε ρε γμτ...ο διάολος μου με πιάνει όποτε περνάω από το λοκομέρος αυτό!!

θα σας έλεγα να σκεφτείτε και την CALDERA στην Αγ. Πελαγία αλλά ίσως να γίνεται κι εκεί πάνικ!!!!

θα έχω το νου μου να δω τι θα αποφανθείτε και μακάρι να μπορέσω να σας βρω στην πορεία!
    CALCULATOR ISLAND

ΒΡΟΥΜΜΜΜΜΜΜMMM MΜΜΜ! Το avatar του/της effieee

Πως σας φαίνεται ;;;

χμμμ... ακούγεται ενδιαφέρον..
    θα σας ακολουθούσαμε... αλλά το νότιο κλιμάκιο... βρίσκεται στο βορρά...
    στον πολύ βορρά...
    βγάλαμε το suzukaki μια βόλτα ώς.... την Αλεξανδρούπολη να ξεσκάσει το καημενούλι...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p6261218111.jpg 
Προβολές:	90 
Μέγεθος:	70,5 KB 
ID:	167075

we are just a moment in time,
    a blink of an eye, a dream for the blind,
    visions from a dying brain,
    i hope u don't understand

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προς Κρητικό κλιμάκιο ........ παρτ ναϊν !!!
    από arxaios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2008, 07:17
  2. Προς Κρητικό κλιμάκιο ........
    από arxaios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2008, 16:52
  3. Προς Κρητικό κλιμάκιο
    από Gares' στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2008, 12:50
  4. Προς Κρητικό κλιμάκιο...