Και εγώ δεν θα έλεγα όχι...Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
το πιο γρήγορο response στην άγρια δύση..![]()
![]()
Και εγώ δεν θα έλεγα όχι...Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
το πιο γρήγορο response στην άγρια δύση..![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Mέσα ..........
θα προτιμούσα Κυριακή απογευματοβραδάκυ και ουζο κατάσταση δίπλα στη θάλασσα ......
![]()
xm.. για πες για πες..Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Mέσα ..........
θα προτιμούσα Κυριακή απογευματοβραδάκυ και ουζο κατάσταση δίπλα στη θάλασσα ......
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Βολτούλα χαλαρή ............. χωρίς ζέστη και άλλα εμπριμέ ........... μπανάκι με φόντο το ηλιοβασίλεμα και μετά ουζάκι με μεζεδάκι οπουδήποτε παραθαλάσσια ................Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
xm.. για πες για πες..
![]()
![]()
![]()
Πως σας φαίνεται ;;;
![]()
![]()
![]()
ακούγεται τέλειο αλλά δεν ξέρω αν θα έχω τόσο χρόνο.. είδομεν..Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Βολτούλα χαλαρή ............. χωρίς ζέστη και άλλα εμπριμέ ........... μπανάκι με φόντο το ηλιοβασίλεμα και μετά ουζάκι με μεζεδάκι οπουδήποτε παραθαλάσσια ................
![]()
![]()
![]()
Πως σας φαίνεται ;;;
![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Να φροντίσεις να βρεις ................... η διαφορά μεταξύ μιας απλης βόλτας με καφέ και αυτού που προτείνω είναι με το ζόρι 1 ώρα (το μπανάκι) .............. και μάλιστα βραδινή ..........Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
ακούγεται τέλειο αλλά δεν ξέρω αν θα έχω τόσο χρόνο.. είδομεν..
Μπορείς να φέρεις και τον άμαχο πληθυσμό ................![]()
![]()
θα της αρέσει !!!
Οι υπόλοιποι ;;;;;;;;
MikeG ?
GreekGares ?
Akatanomastos ?
Sonik ?
Mikios400 ?
Gigenis ?
Efieeee ?
Gsx1400 ?
Barbatus ?
Fasma ?
.........κλπ
άντε ξεκουνάτε επιτέλους .................
πείτε ώρα προορισμό κτλπ να προσπαθήσω να κανονίσω τα πρόγραμμα μουΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Να φροντίσεις να βρεις ................... η διαφορά μεταξύ μιας απλης βόλτας με καφέ και αυτού που προτείνω είναι με το ζόρι 1 ώρα (το μπανάκι) .............. και μάλιστα βραδινή ..........
Μπορείς να φέρεις και τον άμαχο πληθυσμό ................![]()
![]()
θα της αρέσει !!!
Οι υπόλοιποι ;;;;;;;;
MikeG ?
GreekGares ?
Akatanomastos ?
Sonik ?
Mikios400 ?
Gigenis ?
Efieeee ?
Gsx1400 ?
Barbatus ?
Fasma ?
.........κλπ
άντε ξεκουνάτε επιτέλους .................![]()
παίζει δλδ κάτι σε Ξύλινο μεριά για καφέ ή τπτ άλλο?
Αν παίξει κάτι ποστάρεται (για Σ ή Κ) και ίσως σκάσω μύτη κι εγω αν δεν την εχω κάνει καμιά βόλιτα απο το πρωϊ!!
CALCULATOR ISLAND
λοιπόν, να προτείνω εγώ 17:00 γούβες κυριακή, μπανάκι όποιος θέλει μέχρι τις 6 μιση, κάνα ουζάκι μετά by the κύμα? :smilea:
Πολύ ηλιοφάνεια ρε Εππάκο ...........Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
λοιπόν, να προτείνω εγώ 17:00 γούβες κυριακή, μπανάκι όποιος θέλει μέχρι τις 6 μιση, κάνα ουζάκι μετά by the κύμα? :smilea:
Πρόταση ............ 6.00 ώρα συνάντηση Πλατεία Ελευθερίας (Τρ. Κύπρου), αναχώρηση, βόλτα ως Γούβες και επιστροφή για μπανάκι στον Καρτερό δίπλα από το Μινώα (μάλλον αυτό που λέει ξύλινο ο Γιάννης).
Μόλις ο ήλιος αναχωρίσει για Αμερική ........ μετακομίζουμε για Ουζάκι χωρίς ξεκ#@#$$λιάσματα κατά το παλιό Τομπρούκ ............ και 9.00 - 9.30 επιστροφή ...........
Επαναλαμβάνω ΔΕΚΤΟΣ και ο άμαχος πληθυσμός !!!
Τα χλμ είναι λίγα εως ελάχιστα και κανένας δεν θα κουραστεί ............ (για τις γριές με τα τέϊα πάει αυτό)
Εππάκο αν ζορίζει το 6.00 ............ ας ξεκινήσουμε την ώρα που λες ..........
![]()
![]()
![]()
ο Γιάννης αν δεν κάνω λάθος λέει το ξύλινο, την καφετέρια που είχαμε κάτσει στις γούβες μια φορά.. έχω υποσχεθεί σινεμάν.. στον άμαχο κυριακή για αυτό ζορίζομαι ολίγον.. αλλά στην χειρότερη εγώ γυρνάω λίγο νωρίτερα.. θα κάνω απόψε διαπραγματεύσεις για την προβολή..Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Πολύ ηλιοφάνεια ρε Εππάκο ...........
Πρόταση ............ 6.00 ώρα συνάντηση Πλατεία Ελευθερίας (Τρ. Κύπρου), αναχώρηση, βόλτα ως Γούβες και επιστροφή για μπανάκι στον Καρτερό δίπλα από το Μινώα (μάλλον αυτό που λέει ξύλινο ο Γιάννης).
Μόλις ο ήλιος αναχωρίσει για Αμερική ........ μετακομίζουμε για Ουζάκι χωρίς ξεκ#@#$$λιάσματα κατά το παλιό Τομπρούκ ............ και 9.00 - 9.30 επιστροφή ...........
Επαναλαμβάνω ΔΕΚΤΟΣ και ο άμαχος πληθυσμός !!!
Τα χλμ είναι λίγα εως ελάχιστα και κανένας δεν θα κουραστεί ............ (για τις γριές με τα τέϊα πάει αυτό)
Εππάκο αν ζορίζει το 6.00 ............ ας ξεκινήσουμε την ώρα που λες ..........
![]()
![]()
![]()
![]()
έλα να δηλώνουμε συμμετοχές
1)Arxaios - Leader
2)epp1640 - hoover![]()
![]()
yepΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
ο Γιάννης αν δεν κάνω λάθος λέει το ξύλινο, την καφετέρια που είχαμε κάτσει στις γούβες μια φορά.......
είναι βασικά κι ένα καινούριο cafe που πήρε ο μάτις μου έναντι ΜΑΡΙΝΑ στο λιμανάκι (αλλά είναι trendy και θα γίνεται πάνικ)......
το κακό είναι προς αυτήν την μεριά...ο ΔΡΟΜΟΣ....εκεί μεταξύ ΠΡΑΣΣΑΣ και ΚΤΕΟ είναι άστα να πάνε ρε γμτ...ο διάολος μου με πιάνει όποτε περνάω από το λοκομέρος αυτό!!
θα σας έλεγα να σκεφτείτε και την CALDERA στην Αγ. Πελαγία αλλά ίσως να γίνεται κι εκεί πάνικ!!!!
θα έχω το νου μου να δω τι θα αποφανθείτε και μακάρι να μπορέσω να σας βρω στην πορεία!
CALCULATOR ISLAND
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Βολτούλα χαλαρή ............. χωρίς ζέστη και άλλα εμπριμέ ........... μπανάκι με φόντο το ηλιοβασίλεμα και μετά ουζάκι με μεζεδάκι οπουδήποτε παραθαλάσσια ................
![]()
![]()
![]()
Πως σας φαίνεται ;;;
![]()
![]()
![]()
χμμμ... ακούγεται ενδιαφέρον..
θα σας ακολουθούσαμε... αλλά το νότιο κλιμάκιο... βρίσκεται στο βορρά...
στον πολύ βορρά...
βγάλαμε το suzukaki μια βόλτα ώς.... την Αλεξανδρούπολη να ξεσκάσει το καημενούλι...
![]()
we are just a moment in time,
a blink of an eye, a dream for the blind,
visions from a dying brain,
i hope u don't understand