Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 113

Θέμα: Σερραϊκή Τροχαία (ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Επίσης πολύ σημαντικό και να μην μου διαφύγει... ΠΑΝΤΑ στον πληθυντικό και ποτέ μην εκραγείτε οτι και αν λένε. Με αυτό τον τρόπο δεν δίνετε βάση για περαιτέρω κατηγορίες.

http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=69&t=2426 περί βεβαιωσης και διαδικασίας παραβάσεων ΚΟΚ με τεχνικά μέσα

http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=69&t=2420 περί σωματικής έρευνας.

http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=69&t=2648 περί δικαιωμάτων συνάθροιση και κατά την σύλληψη.

Gandalf
    ναι...θυμαμαι που μιλουσα με το σεις και με το σας οταν ετρωγα σφαλιαρες και κλωτσιες επειδη ειχα μακρυ μαλι,μουσια,παντελονι σωληνα και μπλουζα kreator και ανταποκριθηκανε αμεσα!!!μου περασανε το αλατι,κερασανε αστακομακαροναδα,δεν με τρομοκρατησανε καθολου...αλλαξε αρδην η συμπεριφορα τους!!!

καλα δε τολμω να σας πω δε τι εγινε οταν μιλησα για τα δικαιωματα μου...θα πηγαινα για εξυβριση,αντισταση και μπορει να κουβαλουσα και τπτ επανω μου χωρις να το ξερω...(δεν ειναι ουτε υποθεσεις δικες μου αυτες ουτε δικα μου λογια)

ευτυχως ρε μαγε που εχουμε εσενα να μας βαζεις αποσπασματα απο το μπατσοφορουμ να μας ανοιγεις τα ματια!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πότε είχε γίνει αυτο ρε φίλε;... παντελόνι σωλήνα;... δεκαετία του 80 αρχές;.. .όταν οι Χουντικοί ήταν ακόμα μέσα πιο πολλοί απο μελίσσι;

Και γιατί σε είχαν πιάσει;

Σέβομαι σαφώς το οτι έχεις την χείριστη άποψη για την ΕΛ.ΑΣ, αλλά αυτό εμένα δεν μου λέει κάτι , γιατί έχω αρκετές καλύτερες εντυπώσεις σήμερα..

Είπαμε.... συμφωνούμε οτι διαφωνούμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Πότε είχε γίνει αυτο ρε φίλε;... παντελόνι σωλήνα;... δεκαετία του 80 αρχές;.. .όταν οι Χουντικοί ήταν ακόμα μέσα πιο πολλοί απο μελίσσι;

Και γιατί σε είχαν πιάσει;

Σέβομαι σαφώς το οτι έχεις την χείριστη άποψη για την ΕΛ.ΑΣ, αλλά αυτό εμένα δεν μου λέει κάτι , γιατί έχω αρκετές καλύτερες εντυπώσεις σήμερα..

Είπαμε.... συμφωνούμε οτι διαφωνούμε.

Gandalf
    το περιστατικο εγινε το 1998.με πιασανε απογευμα καλοκαιριου (ιουνιος) γιατι δεν του αρεσε του ζητα που εκανε μπλοκο για τα μηχανακια η φατσα μου.ημουνα πεζος και πηγαινα να παρω το λεωφορειο για να παω στη κοπελια μου.

συμφωνουμε οτι διαφωνουμε αλλα το μεγαλο μου χαλασμα ειναι οτι προσπαθεις να πεισεις (?)βαζοντας αρθρα του συνταγματος οχι μεσα απο το συνταγμα αλλα απο ενα μπατσοφορουμ.

φυσικα μπορεις να μη με πιστεψεις αλλα δε μπορω να κανω κατι γι αυτο.

απο περιέργεια και μόνο, χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω...

Σε σταμάτησαν μάλλον για έλεγχο.. σωστά;... σου ζήτησαν ταυτότητα, αν είχες τους την έδειξες και παρόλα αυτά σε πήγαν για εξακριβωση;.. πως έγινε τέλος πάντων;

Όσον αφορά τα κείμενα... τι σημασία έχει απο που τα βάζω, εφόσον είναι κείμενα που προέρχονται απο το Σύνταγμα;... επίσης το κείμενο επί του πρακτέου για το τι μπορείς να διεκδικήσεις και να κάνεις δεν προέρχεται απο το Σύνταγμα αλλά το δίνουν αστυνομικοί.

Δηλαδή ο ίδιος χώρος που δεν "σου κάνει" , παρόλα αυτά αναγράφει το τι δικαιώματα έχει ο πολίτης πριν , κατά και μετά την σύλληψη/παράβαση. Δείξε μου εσύ ενα άλλο χώρο που να τα έχει συγκεντρωμένα και εγώ θα τα βάλω.

Υπόψη επίσης οτι ο συγκεκριμένος παραπάνω χώρος διαχειρίζεται απο μια ομάδα ανθρώπων που ουδεμία σχέση έχει με αστυνομικούς. Είναι απλά χώρος συζητήσεων όπου πολλές απορίες έχουν λυθεί... τέλος πάντων όμως, δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Περιμένω την απάντηση σου , περισσότερο όπως σου είπα απο ενδιαφέρον .... ουτε θα κρίνω ούτε θα σχολιάσω... απλά αν δεν σε πειράζει και θέλεις φυσικά , δίνεις λίγο παραπάνω στοιχεία στο τι έγινε και βρέθηκες κρατούμενος. Όπως είπα... ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ... μην με παρεξηγήσεις για αυτό.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

απο περιέργεια και μόνο, χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω...

Σε σταμάτησαν μάλλον για έλεγχο.. σωστά;... σου ζήτησαν ταυτότητα, αν είχες τους την έδειξες και παρόλα αυτά σε πήγαν για εξακριβωση;.. πως έγινε τέλος πάντων;

Όσον αφορά τα κείμενα... τι σημασία έχει απο που τα βάζω, εφόσον είναι κείμενα που προέρχονται απο το Σύνταγμα;... επίσης το κείμενο επί του πρακτέου για το τι μπορείς να διεκδικήσεις και να κάνεις δεν προέρχεται απο το Σύνταγμα αλλά το δίνουν αστυνομικοί.

Δηλαδή ο ίδιος χώρος που δεν "σου κάνει" , παρόλα αυτά αναγράφει το τι δικαιώματα έχει ο πολίτης πριν , κατά και μετά την σύλληψη/παράβαση. Δείξε μου εσύ ενα άλλο χώρο που να τα έχει συγκεντρωμένα και εγώ θα τα βάλω.

Υπόψη επίσης οτι ο συγκεκριμένος παραπάνω χώρος διαχειρίζεται απο μια ομάδα ανθρώπων που ουδεμία σχέση έχει με αστυνομικούς. Είναι απλά χώρος συζητήσεων όπου πολλές απορίες έχουν λυθεί... τέλος πάντων όμως, δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Περιμένω την απάντηση σου , περισσότερο όπως σου είπα απο ενδιαφέρον .... ουτε θα κρίνω ούτε θα σχολιάσω... απλά αν δεν σε πειράζει και θέλεις φυσικά , δίνεις λίγο παραπάνω στοιχεία στο τι έγινε και βρέθηκες κρατούμενος. Όπως είπα... ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ... μην με παρεξηγήσεις για αυτό.

Gandalf
    δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης με ενα ατομο που μπορω να διαφωνω χωρις να φανατιζεται οποτε μη το συζητας.

επισης δεν εχω προβλημα να σου αναφερω ολο το περιστατικο μια και δεν εχω τπτ να φοβηθω.

ο μπατσος λοιπον αφοτου περασα 5 μετρα μακρυα του και χωρις καν να τον κοιταξω νε φωναξε σαν να ημουν ζωο:ψιτ ρε!!!

γυρισα και απαντησα σαστισμενος...οριστε?

μπ:ελα δω
    εγω:οριστε...
    μπ:παμε μεσα!
    ε: γιατι?
    μπ:δε γουσταρω τη φατσα σου!
    ε:μα αν υπαρχει καποιο προβλημα να σας δωσω την ταυτοτητα μου!(χρησιμοποιουσα πλυθηντικο μια και ηταν εκει και ο εταιρος καπαδοκης και οχι επειδη σεβομουνα τον μπατσο)
    μπ:αντιστεκεσαι?
    ε:τι αντιστεκομαι?παρτε την ταυτοτητα μου για εξακριβωση!γιατι να παμε μεσα?

εκει η αγαπημενη μας αρχη κανει κινηση και με στριμωχνει ο ενας απο μπροστα και ο αλλος απο πισω!!

μπ:παμε μεσα με το καλο η θα εχουμε αλλα?

εκει καταλαβα οτι δεν εχω περιθωρια..

ε:αντε παμε (και απο μεσα μου αλλα μετα σε γαμησα)
    μπ:προχωρα.

οπως παω να προχωρησω μου στραμπουλαει το χερι απο πισω

μπ:και μη κανεις καμια μαλακια σου την αναψα αρχιδι!!!

και με παει ετσι 100 μετρα μεχρι την ασφαλεια ριχνοντας μου και τις σφαλιαρες μου να μαθω να ξερω τα δικαιωματα μου!!

ε τα υπολοιπα σου τα ειπα.

τωρα οσο για το οτι βαζει τα δικαιωματα μου ενας ανθρωπος που υπογραφει με το Η ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ, το αφηνω ασχολιαστο και στη κριση ολων.

και ειλικρινα μαγε δεν θελω να με βαλεις στη διαδικασια να γραφω παραδειγματα κουκουλωματος και απειλων και συμπεριφορων απο τους αντιπροσωπους της αστυνομιας γιατι θα κουραστω και εχει και ζεστη και δεν εχει και νοημα.

αυτα.

μπορεις να συνεχισεις να εχεις οποια αποψη θελεις.και εγω επισης.

φυσικα οι αστυνομικοι που γραφουνε τα δικαιωματα μας στο υπεροχο φορουμ τους αυτο θα το εκλαβουνε ως αναρχικο και αν με ειχανε μπροστα τους πολυ θα θελανε να με ''συνετισουν'' και μενα και οσους εχουμε αντιθετες αποψεις αλλα και αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.

εν ολιγης...οποιαδηποτε εξουσια δωθει σε οποιονδηποτε ανθρωπο θα την χρησιμοποιησει κατα τω δωκουν.επιστημονικα αποδεδειγμενο.οποιος κυνηγαει την εξουσια τοσο πιο ευκολα θα την χρησιμοποιησει κατα τω δωκουν.

συμφωνησαμε οτι διαφωνουμε.
    σου περιεγραψα και το περιστατικο.
    δεν νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχισουμε μια κουβεντα που προφανως δεν βγαζει πουθενα.

αποχωρω εδω λοιπον.

Δεν το κρίνω και δεν το σχολιάζω το επεισόδιο... όπως υποσχέθηκα ... δεν νομίζω οτι χρειάζεται άλλωστε.

Πάντως για τον τύπο που λες με την υπογραφή εκεί , και 1-2 ακόμα που κυμαίνονται στο ίδιο μήκος κύμματος, πρέπει να δείς και τι κράξιμο τρώνε απο τους υπόλοιπους μέσα στον συγκεκριμένο χώρο για τις απόψεις τους...

Όπως σε κάθε χώρο φίλε υπάρχουν και οι σωστοί ... υπάρχουν και οι κάφροι.

Σε κάθε επάγγελμα οι κάφροι χαρακτηρίζουν δυστυχώς το σύνολο. Σε όλα τα επαγγέλματα ανεξαιρέτως.

Και οχι μόνο επαγγέλματα.. σκέψου τι λένε και για εμάς που οδηγούμε μηχανές.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Gandalf

Δεν το κρίνω και δεν το σχολιάζω το επεισόδιο... όπως υποσχέθηκα ... δεν νομίζω οτι χρειάζεται άλλωστε.

Πάντως για τον τύπο που λες με την υπογραφή εκεί , και 1-2 ακόμα που κυμαίνονται στο ίδιο μήκος κύμματος, πρέπει να δείς και τι κράξιμο τρώνε απο τους υπόλοιπους μέσα στον συγκεκριμένο χώρο για τις απόψεις τους...

Όπως σε κάθε χώρο φίλε υπάρχουν και οι σωστοί ... υπάρχουν και οι κάφροι.

Σε κάθε επάγγελμα οι κάφροι χαρακτηρίζουν δυστυχώς το σύνολο. Σε όλα τα επαγγέλματα ανεξαιρέτως.

Και οχι μόνο επαγγέλματα.. σκέψου τι λένε και για εμάς που οδηγούμε μηχανές.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Gandalf
    συμφωνω σε ολα οσα ειπες με μια ενσταση.αλλο να υπηρετεις την υγεια (ως κακος γιατρος) η την τεχνολογια (ως κακος πληροφορικαριος) η την επιστημη (ως κακος επιστημονας) και αλλο να υπηρετεις την εξουσια (ως καλος η κακος αστυνομικος).

και εγω σε ευχαριστω για την δικια σου απαντηση μαγε.

Ξέρεις τι γίνεται;... δεν είναι μόνο οι αστυνομικοί! Είναι όλοι όσοι έχουν άμεση ευκαιρία για επέμβαση στην ζωή σου.

Σε αυτό το κομμάτι φίλε μου είναι μόνο 2 ... αίντε και ενα τρίτος τομέας.

Αστυνομία/Τάξη, Υγεία, Νομικό τμήμα. Αυτοί οι τρείς μπορούν ακόμα και να σου καταστρέψουν/αφαιρέσουν την ζωή σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορείς να κάνεις τίποτα. Ακριβώς εκεί είναι το θέμα οτι οι "κάποιοι" που θα κάνουν την κακή πρακτική ή την κατάχρηση της εξουσίας τους, επάνω στους ανθρώπους που στηρίζονται σε αυτούς.

Έτσι λοιπόν μπορεί να έχεις 10 ανθρώπους απο αυτούς τους τομείς να είναι άριστοι επαγγελματίες και σωστοί άνθρωποι... αλλά θα σου κάτσει και ενας ή και δύο που θα σε κάνουν να αγαναχτήσεις και με την απλή λογική που έχουμε όλοι όταν αδικουμαστε , θα τους χώσουμε όλους μέσα στο ίδιο τσουβάλι.

Καλησπέρα και απο μένα... και προσοχή στους δρόμους παιδιά... παραλίγο σήμερα ενα παληκάρι να κάνει στενές επαφές τρίτου τύπου μπροστά μου , με ενα Ι.Χ. ξανθιάς και μάλλον τυφλής ύπαρξης.

Gandalf

Αστυνομία/Τάξη, Υγεία, Νομικό τμήμα. Αυτοί οι τρείς μπορούν ακόμα και να σου καταστρέψουν/αφαιρέσουν την ζωή σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορείς να κάνεις τίποτα. Ακριβώς εκεί είναι το θέμα οτι οι "κάποιοι" που θα κάνουν την κακή πρακτική ή την κατάχρηση της εξουσίας τους, επάνω στους ανθρώπους που στηρίζονται σε αυτούς.
    εδω ειναι το κομματι που διαφωνουμε μαγε!

ο γιατρος δεν εχει ΕΞΟΥΣΙΑ επανω σου!!!καταλαβαινεις τι θελω να πω φανταζομαι...

ο μπατσος οποτε θελει εχει και οποτε θελει την χρησιμοποιει.ο λογος που υπαρχει ειναι αυτος.ειναι Η ΑΡΧΗ !!οτι και να κανει ειναι Η ΑΡΧΗ και αυτο πρεπει να ειναι για να εξυπηρετει τα συμφεροντα αυτων που τον ορισαν ως ΑΡΧΗ !!

σε οποιαδηποτε δυσκολη κατασταση βρεθει θα επικαλεστει αυτην ακριβως την ΑΡΧΗ.και αυτο ειναι που με βγαζει απο τα ρουχα μου!

δεν ισχυουν οι ιδιοι νομοι για τον απλο πολιτη και την ΑΡΧΗ.ουτε εμπιπτουν στις ιδιες κυρωσεις.
    το ζουμε ολοι καθημερινα με χιλιους δυο τροπους.

τελος παντων...καλους δρομους να χουμε και πολυ προσοχη !!!

βρε μπαγάσα δεν με αφήνεις να φύγω...

ο γιατρος δεν εχει ΕΞΟΥΣΙΑ επανω σου!!!καταλαβαινεις τι θελω να πω φανταζομαι...
    Διαφωνώ... απο την στιγμή που βρίσκεσαι στα χέρια του όσον αφορά θεραπεία είτε φαρμακευτική , είτε μέσω εγχείρισης ουσιαστικά του παραδίδεις τον έλεγχο της ζωής σου , όσον αφορά την Υγεία και την ύπαρξη σου.

Οπότε κάποιοι που ονομάζονται δήθεν "γιατροί" έρχονται εκεί και σου λένε οτι για να κάνω εγώ αυτό ή το άλλο ή το εκείνο θέλω τόσα.. ή χειρότερα ακόμα δεν τους τα δίνεις και δεν σου δίνουν την πρέπουσα προσοχή.

Είσαι δηλαδή σε στιγμή αδυναμίας και τους δίνεις εσύ την εξουσία οικειοθελώς για να σωθείς... και κάπου εκεί αυτοί είναι χειρότεροι ακόμα και απο τους μπάτσους γιατί σε πατάνε πάνω στην αδυναμία υγείας σου.

Οι βλαχόμπατσοι είναι και αυτοί μια καφροτάξη απο μόνοι τους.... αλλά δεν κάνουν διακρίσεις... υγιής ή οχι.. μαύρος/άσπρος/κόκκινος , όποιος και αν είσαι οτι και αν είσαι... όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω.

Και οι δύο όμως ασκούν εξουσία πάνω στην ζωή μας. Δεν έχουν διαφορά. Το οτι βρίσκομαι σε αδυναμία υγείας και την δίνω οικειοθελώς , δεν σημαίνει οτι έχουν διαφορά.

Gandalf

αντε να σε αφησω να φυγεις...

χαχαχαχα... οχι δεν φεύγω πείσμωσα.. παρε και αυτό να διαβάσεις να γελάσεις όπως πρέπει.

Διαζύγιο λόγω… πολλαπλών οργασμών!
    14 Ιουλίου 2009, 13:55

Ντίνα Καραμάνου

Αν αιτία διαζυγίου στις ημέρες μας είναι η αδυναμία ενός εκ των δύο συζύγων να ανταποκριθούν στα… πολύ προσωπικά καθήκοντά τους, σε αλλοτινές εποχές το ακριβώς αντίθετο οδήγησε τη σύζυγο στα δικαστήρια.

Η εβδομαδιαία δικαστική εφημερίδα των αρχών του περασμένου αιώνα, η «Θέμις», δημοσίευσε στις 8 Οκτωβρίου 1929 τη δικογραφία ενός από τα πρώτα διαζύγια που εκδόθηκαν στη χώρα μας. Όπως αναφέρεται στην έγκλιση του συζύγου:

«…η γυνή, η οποία ούτε καν ήτο παρθένος, ευθύς κατά την πρώτη νύκτα του γάμου επεθύμει συχνοτάτην επανάληψιν της συνουσίας. Ο ανήρ ικανοποίησε μεν τας επιθυμίας αυτής, έφθασεν όμως η στιγμή κατά την οποίαν ούτος, παρ’όλην την ακμήν και την ζωτικότητάν του, ηδυνάται πλέον φυσιολογικώς να ανταπεξέλθη εις τας ορμάς και τας επιθέσεις της γυναικός… Ο ανήρ ευρεθής προ της καταστάσεως ταύτης, και προ της ρητής δηλώσεως της γυναικός ότι και κατά τη στιγμήν ακόμη καθ’ην ο κουρεύς κόπτει τα μαλλιά της διεγείρεται η γεννετήσιος ορμή της, και προβλέπων κίνδυνον σωματικής του κατεξαντλήσεως… συνασθάνεται ότι βρίσκεται εν πλήρει αδυναμία όπως επαναλάβει την συμβίωσην».

Το αντίγραφο αυτό, αν και η αυθεντικότητά του δεν αμφισβητείται, δεν μπορεί όμως και να εξακριβωθεί χωρίς αμφιβολία, τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου… ταλαιπωρημένων συζύγων της εποχής μας.

πηγη: http://www.zougla.gr/news.php?id=52748

Πόσες συνταγές για "κεφαλαλγίες" και αντίστοιχα χάπια δίνεις φίλε μου εσύ;... δώστες όλες ΤΩΡΑ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

χαχαχαχα... οχι δεν φεύγω πείσμωσα.. παρε και αυτό να διαβάσεις να γελάσεις όπως πρέπει.

πηγη: http://www.zougla.gr/news.php?id=52748

Πόσες συνταγές για "κεφαλαλγίες" και αντίστοιχα χάπια δίνεις φίλε μου εσύ;... δώστες όλες ΤΩΡΑ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Στην περίπτωση του αποστολέα της επιστολής όπως γράφει το κείμενο ....ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, γιατί πολλές φορές ο αδικημένος τα φουσκώνει λίγο λόγω συναισθημάτων... συνεχίζεις και δεν υπογράφεις και πας μαζί στο τμήμα.
    Μ' αρέσει ρε Gandalf που λες ότι πιστεύεις πως υπάρχουν και σκάρτοι , αλλά κάθε περίπτωση την αποδίδεις σε "πιθανή συναισθηματική φόρτιση", λάθη και παραλείψεις των πολιτών.
    Η θέση του ένστολου είναι καλώς ή κακώς πολύ λεπτή και ο παραμικρός λάθος χειρισμός εξοργίζει τον πολίτη. Από το ΑΝ θα πει καλημέρα μέχρι το αν εφαρμόζει σωστά το νόμο/κανονισμό που υπηρετεί. Είναι θέμα επαγγελματισμού. Άλλοι σε γράφουν και ζητάς και συγνώμη από πάνω, πιο μάγκες είναι δηλαδή? Αν δεν ξέρουν να μιλάνε ας τους κλείσουν σε κανένα γραφείο να μην τρομάζουν και τον κόσμο
    Fun Is Not A Straight Line

Διαφωνώ... απο την στιγμή που βρίσκεσαι στα χέρια του όσον αφορά θεραπεία είτε φαρμακευτική , είτε μέσω εγχείρισης ουσιαστικά του παραδίδεις τον έλεγχο της ζωής σου , όσον αφορά την Υγεία και την ύπαρξη σου.

Οπότε κάποιοι που ονομάζονται δήθεν "γιατροί" έρχονται εκεί και σου λένε οτι για να κάνω εγώ αυτό ή το άλλο ή το εκείνο θέλω τόσα.. ή χειρότερα ακόμα δεν τους τα δίνεις και δεν σου δίνουν την πρέπουσα προσοχή.

Είσαι δηλαδή σε στιγμή αδυναμίας και τους δίνεις εσύ την εξουσία οικειοθελώς για να σωθείς... και κάπου εκεί αυτοί είναι χειρότεροι ακόμα και απο τους μπάτσους γιατί σε πατάνε πάνω στην αδυναμία υγείας σου.

Οι βλαχόμπατσοι είναι και αυτοί μια καφροτάξη απο μόνοι τους.... αλλά δεν κάνουν διακρίσεις... υγιής ή οχι.. μαύρος/άσπρος/κόκκινος , όποιος και αν είσαι οτι και αν είσαι... όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω.

Και οι δύο όμως ασκούν εξουσία πάνω στην ζωή μας. Δεν έχουν διαφορά. Το οτι βρίσκομαι σε αδυναμία υγείας και την δίνω οικειοθελώς , δεν σημαίνει οτι έχουν διαφορά.

Gandalf
    και εγω διαφωνω!

οταν ο γιατρος πληρωνεται ψιχουλα και κατεβαινει σε πορεια διαμαρτυριας τον δερνει ο μπατσος που πληρωνεται τα ιδια λεφτα!!

ετσι καταλαβαινω τον γιατρο να ζηταει χρηματα για να κανει αποσβεση τα χρονια που διαβαζε (και δεν ανταμοιβεται σωστα γι αυτο) προσπαθωντας να σωσει ζωες,την στιγμη που αλλος τα ιδια χρονια εβγαζε φραγκα πουλοντας μουρη,τσαμπουκα και αρχη.

αστο ρε δε βγαζουμε ακρη.

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διαμαχη μεταξυ Rc31 & Τροχαία Γλυφάδας
    από rc31 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 15:50
  2. Τι βλέπει η Τροχαία και πως μας πιάνει το Laser Radar
    από Wizard13 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:30
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 23:59