με έπνιξες :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
![]()
![]()
είσαι νούμερο όμως :smilea:
![]()
με έπνιξες :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
![]()
![]()
Από που τον κατάλαβες...?![]()
Σεμνά...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Κοριτσάρα μη με παρεξηγείς, ίσα ίσα που παίνεψα το γούστο σου![]()
Όταν τελειώσω το remake θα σου βάλω φώτο να συγκινηθείς ρε μπαγάσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Σε βαθμό που δεν φαντάζεσαι.. ένα ίδιο με αυτό που βλέπεις ήταν το πρώτο μου δίτροχο πέρισυ.. 50 ολόκληρα κυβικά.. 5-6 άγρια άλογα.. ασυγκράτητα..σε καράβι το είδα πρώτη φορά.. σε καράβι το είδα και για τελευταία φορά.. όταν το πήγαινα να το βάλω στο πλοίο έτοιμος ήμουν να με πάρουν τα ζουμιά.. δεν ξέρω.. αλλά είχα δεθεί πολύ μαζί του.. όσο σπρώξιμο και αν είχα ρίξει όσες μανιβελιές και αν είχα τραβήξει στο καταχείμωνο.. ο μαλάκας το έκανα ταξίδι Γαλλία αφού είχα πάρει άλλο..
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοπελιά, γνώμη μου για κράνος κοίταξε τα KBC, πολύ αλήτικα σχέδια και πολύ φτηνά από ebay
Για τζάκετ άσε τα δέρματα και τα εφέ, πάρε μια κορντούρα να μην κρυώνεις το χειμώνα, το γυναικείο της κολόρι έχει μια χαρά γυναικεία γραμμή. Με τα πρώτα χοντρά κρύα θα με θυμηθείς.![]()
τώρα αν σου πω ότι χθες σκεφτόμουν να σε ρωτήσω αν το παράτησες να στο ξαναγοράσω να του κάνω rebuild...Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Όταν τελειώσω το remake θα σου βάλω φώτο να συγκινηθείς ρε μπαγάσα!![]()
![]()
![]()
Κοπελιά, γνώμη μου για κράνος κοίταξε τα KBC, πολύ αλήτικα σχέδια και πολύ φτηνά από ebay
Για τζάκετ άσε τα δέρματα και τα εφέ, πάρε μια κορντούρα να μην κρυώνεις το χειμώνα, το γυναικείο της κολόρι έχει μια χαρά γυναικεία γραμμή. Με τα πρώτα χοντρά κρύα θα με θυμηθείς.![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Kalispera NEWBIE Natali....NEWBIE Kali edw....Xaxaxaaaa......
Tin paleueis se androkratoumeni koinwnia?
Na mou ekmustireuteis ton tropo!
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Kali, όπως θεά kali..?Αρχικά δημιουργήθηκε από KaliM
....NEWBIE Kali edw....Xaxaxaaaa......
Καλώς ήλθες και καλή συνέχεια και σε σένα...![]()
![]()
Ανδροκρατούμενη η παρέα μας...?Αρχικά δημιουργήθηκε από KaliM
Tin paleueis se androkratoumeni koinwnia?![]()
Λάθος κάνεις καλή μου...στα πληκτρολόγια μπορεί να είναι οι άνδρες αλλά τα κουμάντα τα κάνουν οι γυναίκες τους...
Άρα μάλλον γυναικοκρατούμενο είναι το φορουμάκι μας. Ακριβώς όπως η κενωνία.![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
KaliM, opws Kali M(aurokoridi), to onoma mou....
Episis Kali, me tonismo sto "I", kai oxi k'Ali san tin thea (ftou ftou makria apo emas!)
Ante na sas dw "antres sta pliktra" poso gentlemen mporeite na afetheite na eiste, na kanete tin diafora me alla paromoia foroum mixanwn....!
P.S.: SVX? Tin latrepsa tin photo! xaxaxaaa Auto kai an einai mikrografia tis koinwnias mas!
χαχα, χαλάρωσε! Δεν παρεξήγω εύκολαΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κοριτσάρα μη με παρεξηγείς, ίσα ίσα που παίνεψα το γούστο σου![]()
καλως ήρθες Kali μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaliM
Kalispera NEWBIE Natali....NEWBIE Kali edw....Xaxaxaaaa......
Tin paleueis se androkratoumeni koinwnia?
Na mou ekmustireuteis ton tropo!
![]()
![]()
Ανδροκρατούμενη όσων αφορά της μηχανές εννοείς?![]()
Μπορεί και να είναι έτσι τι να σου πωΓια μένα δεν υπήρχε και ποτέ το φύλο ως κριτήριο, λίγη τρέλα χρειάζεται μόνο , ξέρεις, ίσα να γυαλίζει το μάτι σου
![]()
Πάντως, μπορεί να είμαι λίγο καιρό μέλος εδώ , αλλά τα παιδιά μου έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις so far
btw , τι γνώμη έχετε για το Dainese SF Lady? Άκουσα πως βολεύει και για τον χειμώνα και για το καλοκαιράκι... αλλά είμαι λιγάκι δύσπιστη πάνω σ'αυτό καθότι είναι δερμάτινο.
Πολυ αγχομενη εισαι με το θεμα!!!!!!
Μα ειναι δυνατον 7 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ να στελενεις μνμ στο μοτο.γρ........δεν ειχες κατι καλυτερο να κανεις....σαν να πουμε:a025: :a025: :a025: :a025: :a025:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ πλακα κανω!!
το μπουφανακι τα σπαει αν το εχεις δοκιμασει κιολας και σου κα8εται καλα........τσιμπισε το.
The interior features the new 3D Bubble liner with the revolutionary “ideal microclimate” concept with a completely perforated structure that creates a cushion of air between the rider’s body
Φυσικα θες και γαντακια για χειμωνα και αν εχεις και περισεια ?????????
παρε και παντελονι.
καθολουΑρχικά δημιουργήθηκε από KaliM
.......
Ante na sas dw "antres sta pliktra" poso gentlemen mporeite na afetheite na eiste........![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καθολου![]()
Xaxaxaaaa...... Auta einai!