Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 136

Θέμα: Η Ακρόπολη στο google.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σκεφτομουν να ανοιξω θρεντ, αλλα δε το ανοιξα μιας και θα πεταγοντας καποιοι να ποουν την εξυπναδα τους σιγουρα, αλλα μιας και το φερε η κουβεντα...

αυτος που νικησε τον <<υπεροχο ανθρωπο>>

ολοι κατηγορειτε τους ελληνες, την ελλαδα, τους αλλους γενικα, γιατι αυτο εχει γινει μοδα τωρα τελευταια, απο κει που ολοι κοιτουσαμε να κρυψουμε τη καμπουρα μας(οπως ολοι) καθομαστε και ''μας'' κατηγορουμε συνεχεια γιατι αυτο εχει γινει μοδα...Ναι, μοδα ειναι, που την εχει φερει ο Λαζοπουλος, και γενικα οι τηλε-ψαγμενοι που λενε τα δικα τους...

ολο λοιπον κατηγορειτε τους αλλους, αλλα δε λετε τι κανετε εσεις, για να παει μπροστα η χωρα...
    μηπως δε λετε/λεμε/λεω γιατι δεν κανουμε και τιποτα?

σταματηστε λοιπον να κλαψουριζεται/κλαψουριζω ολη την ωρα και να τα βλεπετε ολα μαυρα και αραχνα...
    τη μυζερια στη ζωη του την φερνει ο καθε ανθρωπος απο μονος του, και οχι το κρατος, δε φταιει για ολα αυτο...
    οποιος νιωθει μυζερος θα πρεπει να αλλαξει τροπο ζωης, δε φταινε για ολα οι αλλοι που με τοση ευκολια κατηγορουμε...

και επισης, σε οποιον δεν αρεσει η ελλαδα, και δε γουσταρει καθολου, υπαρχουν τοσες χωρες, δε μπορει, σε οποιον δεν αρεσει η ελλαδα καποια χωρα θα του ταιριαζει, οποτε να φυγει και να παει αλλου αμα δε θελει να κανει κατι για να αλλαξει αυτο το μπαχαλο στο οποιο πιστευει οτι ζει...

ενα μουσειο ανοιξαν, που ειναι ενας φορος τιμης σε αυτους που διεδωσαν την ελλαδα και ολο το συγχρονο πολιτισμο, και αρχισε ο πανικος παλι και οι εξυπναδες, αν ειναι δυνατον...

edit:banditgr, αυτα δε πανε σε σενα προσωπικα, πανε προς ολους μας...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    & ποιες οικονομίες ωφελούνται από αυτό....? Ποιες χώρες κερδίζουν? Where are the head offices and head designers...?
    ε σορυ που σου τη σπαω αλλα της sony ericsson (που ειπες σα παραδειγμα πιο πανω) τα αφεντιακα πρεπει να ειναι στην ιαπωνια φανταζομαι.... εκτος αν η sony εγινε ξαφνικα τουρκικη ή αυστραλιανη

και της Husqvarna τα μηχανακια δεν εχουν πια καμια σχεση με σκανδιναβια... φτιαχνονται στην Ιταλια και ανηκουν σε ιταλικους ομιλους

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    βλεπω την ξεναγηση στο μουσειο στην ΝΕΤ και ενα εχω να πω..

τρελο ΜΩΡΟ η Πετραλια με το ροζακι σημερα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    βλεπω την ξεναγηση στο μουσειο στην ΝΕΤ και ενα εχω να πω..

τρελο ΜΩΡΟ η Πετραλια με το ροζακι σημερα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να σε παίξει με το ματάκι να πέσεις ανάσκελα!!!!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras

Να σε παίξει με το ματάκι να πέσεις ανάσκελα!!!!!

Eidika an foraei kai thn omprela.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Υπαρχει μια γενικοτερη συγχυση και υπερβολη σε ολα αυτα που λες... anyway!

Εγω παντως οσα χρονια εζησα στην Αγγλια (σε τρεις διαφορετικες πολεις), δεν ειδα πουθενα μυαλα απο πυροβολημενους πακιστανους που λες
    Οτι υπαρχουν καποια συγκεκριμενες περιοχες σε καποιες πολεις που υπαρχουν φαινομενα ρατσισμου ειναι γεγονος, αλλα αυτα δεν μπορουν να χαρακτηρισουν ολοκληρη χωρα... μη τρελαθουμε εντελως!
    ... και μη μου πεις οτι εδω δεν υπαρχουν τετοιες περιοχες... για παραδειγμα μη μου πεις κυκλοφορουν πακιστανοι στην περιοχη των γραφεια της χρυσης αυγης?

Μιλας για "κλεφτοκοταδες λορδους" (μαζι σου κι εγω!) οτι δεν γουσταρεις και μπλα μπλα... ενω εδω ζει και ΚΥΒΕΡΝΑ ο αρχοντας της αρχαιοκαπηλιας...
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ :a53:τον λενε,
    κι ολα τα παιδακια κλαινε!!!

... τουλαχιστον οι κλεφτοκοταδες λορδοι εκλεβαν τους αλλους και οχι τον ΙΔΙΟ τους το λαο!

Τελος, δεν αμφισβητει κανενας τις γνωσεις και τις ικανοτητες των ελληνων συντηρητων/αρχαιολογων, απλα εδω δεν υπαρχουν τα ΜΕΣΑ και η ΟΡΓΑΝΩΣΗ... διστυχως!

Φιλικα παντα!

ΥΓ. Μπορει χαρητολογοντας ισως να λες οτι στην αγγλια να εχει υγρασια, η Αθηνα απο την αλλη εχει τοσο πολυ καυσαεριο, που εχει αποδειχθει επιστημονικα οτι καταστρεφει με γοργους ρυθμους τα μαρμαρα της Ακροπολης!

δεν εγραψα πουθενα χυμενα μυαλα ολη σου η απαντηση ειναι εκτος απο αυτα που εγραψα ουτε υπερασπιστικα πουθενα την Ελλαδα σε τιποτα αν ξανα διαβασεις το κειμενο μου ομως ΥΠΑΡΧΟΥΝ τωρα εδω οχι εκει ναι σε αυτην την πολη οχι στην αλλη ναι ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΛΠ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ

ολη η ουσια του ποστ μου ηταν στις τελευταιες προτασεις μου

κατεβειτε κατω και υπερασπιστιτε την ιστορια μας (φασιστικο?)

αφου ειναι ολα σκατα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΩΝΑΧΤΕ!!! δε μπορω να βλεπω πορειες για μπατσους για αμερικανους για δασκαλους για για για και για σοβαρα θεματα απλα μια αυταπαρνηση και τιποτα αλλο

δε πανε σε σενα αυτα αντιλαμβανεσε αλλα γενικα

ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ!!!!!!ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ

ΥΣ¨στη αθηνα εχει καυσαεριο αλλα οχι σε ολη την Ελλαδα...υπαρχουν πολλα μερη να φιλοξενισουν το στοουνχετζ

ποτε το μεταφερουμε ειπαμε?

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

ΥΣ¨στη αθηνα εχει καυσαεριο αλλα οχι σε ολη την Ελλαδα...υπαρχουν πολλα μερη να φιλοξενισουν το στοουνχετζ

ποτε το μεταφερουμε ειπαμε?

Την ιδια μερα και στο ιδιο μερος που θα μεταφερουμε και την ακροπολη...
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    [B]re παιδια, το μουσειο για καποιο λογο εχει και το εισητηριο...

δεν ειναι ντε και καλα επιχειριση, ειναι ενα ολοκαινουριο μουσειο, που εχει εξοδα, και η κατασκευη του κοστισε πολλα...

απλα με το εισητηριο βοηθαει στη συντηρηση του μουσειου, και ελεος, 5? ζητανε, και ενα σωρο κοσμος θα μπαινει και δωρεαν μεσa
    Φίλε μου είμαι στον χώρο, και είναι επειχήρηση για κάποιους.
    Μακάρι να ξαναγυρνούσαν τα έσοδα στα Μουσεία-Χώρους για συντήρηση. Θα είχαμε τα καλύτερα Μουσεία και Χώρους. Αλλά δεν... πάνε αλλού τα χρήματα και τα παραπάνω μαραζώνουν...
    Άσε που κάνουν πολιτική πάνω στα Μνημεία μας και στον πολιτισμό μας.. Αυτό που το πας..
    Δες προγράμματα σ τ έ ι τ σ και ε π ι λ ο γ έ ς προσωπικού και θα καταλάβεις τι εννοώ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    Μπήκα πριν λίγο και είδα το post και απορώ με τις απαντήσεις κάποιων φίλων...προφανώς γράφουν την μισή αλήθεια γιατί είτε δεν την ξέρουν είτε δεν αναρωτήθηκαν την αιτία του γεγονότος ΔΗΛΑΔΗ τον ΛΟΓΟ που το Βρετανικό Μουσείο δεν έχει εισιτήριο εισόδου!!!Προφανώς κανείς σας δεν θα το επισκέφθηκε γιατί αν ξεναγηθήκατε σε αυτό θα είσασταν τουλαχιστον υποψιασμένοι για την πραγματική αιτία που το Βρετανικό Δημόσιο δεν κόβει δικαίωμα εισόδου στο συγκεκριμένο μουσείο...
    Γιατί κύριοι το συγκεκριμένο μουσείο σε ΠΟΣΟΣΤΟ 95% έχει εκθέματα ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΛΟΠΗΣ που δεν ανήκουν στο Βρετανικό κράτος απλά με τον έναν ή τον αλλο τρόπο βρέθηκαν εκεί και δήθεν για λόγους οικουμενικότητας και άλλες παπαριές της Διοίκησης του Μουσείου δεν κόβουν εισιτήριο για το συμβολικό του πράγματος ότι ταχα μου είναι κομάτια του παγκόσμιου πολιτισμού και ότι δεν ανήκουν στο Μουσείο αλλα σε όλο τον κόσμο για αυτό και δεν κόβουν εισιτήρια...
    ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ στο επακρο με τους αλήτες!!!! Στο κόσμημα που άνοιξε σήμερα κάτω από τον ιερό βράχο είναι όλα μισα...5 καρυάτιδες και η 6η στο Λονδίνο η μισή ζωφόρος με την πομπή των Παναθηναίων και τα υπόλοιπα στο Λονδίνο και τοσα και τόσα αλλα εκθέματα!!!Μια ντροπή για τον παγκόσμιο πολιτισμό...Είναι σαν να έχεις μια φωτογραφία και να λείπουν κάποια μέλη από αυτή ένα κοματι και ναναι αλλού είναι σαν να χεις ενα έργο τέχνης του Ρεμπραντ η του Μιχελάντζελο μισο έδώ μισό αλλού....Τέλος παντων έχω πολύ θυμό για την όλη ιστορία όσες φορές επισκέφτηκα το Βρετανικό θλιβομαι!!!Γιατί να βάλουν ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ εισιτήριο είναι αν θέλετε δείγμα από το βρετανικό τάκτ που διαθέτουν για να μην τους λέν και επισήμως ότι τα παίρνουν...Να πληρώσεις για να δείς τα κλεμένα της Αιγύπτου που καλύπτουν ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ με τα αριστουργήματα των πυραμίδων ή τα κλεμένα της Μεσοποταμίας και του περσικού πολιτισμού ή τα κλεμένα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού???????
    ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ Δυστυχώς...
    Παντως για την ιστορια στην Αγγλια ειναι δωρεαν σχεδον ολα τα μουσεια και για ολους τους χωρους!πχ το μουσειο φυσικης ιστοριας και το μουσειο επιστημης που ειναι ισως οτι καλυτερο εχω δει ειναι δωρεαν ολο το μουσειο!Σημειωτεον περσυ που πηγα να δω την Ακροπολη με 2 ισπανους φιλους εγω πληρωσα 10 η 15ε και οι φιλοι μου τπτ!
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Καλα τα λες, ετσι ειναι τα πραγματα σχετικα με το βρετανικο μουσειο, αλλα ολα αυτα δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με το δωρεαν εισητηριο

Φιλικα παντα!
    Φυσικά και έχουν σχέση φίλε μου!!!Αν ΕΝΑ...ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ έκθεμα του Βρετανικού Μουσείου ανήκει στο βρετανικό πολιτισμό να είσαι σίγουρος ότι όχι απλά θα είχαν εισιτήριο αλλά και πενταπλάσιο σε αξία άλλων Μουσείων του κόσμου...Επειδή λοιπόν δεν θέλουν να προκαλούν ότι τάχα μου βγάζουν λεφτά από αυτήν την ιστορία και για αυτό το λόγο κρατούν τα εκθέματα ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ και πιπιλίζουν την καραμέλα ότι τάχα μου το Μουσείο αποτελεί το κτίριο φύλαξης μιας παγκόσμιας κληρονομιάς πολλών λαών και ότι εκεί ο τουρίστας της χώρας θα μπορεί να τα δεί χωρίς να ξοδέψει τίποτα!!!
    Αν ήθελαν να κάνουν την ΥΠΕΡΒΑΣΗ οι αλήτες θα επέστρεφαν στην Κίνα τα ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ αγγεία και σκεύη που έχουν,ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΓΙΝ στην Ελλάδα ΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΑΠΟ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΙΡΑΝ,ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ και τοοοοοσα και τόσα άλλα που φιλοξενεί αυτό το ΚΑΤΑΓΩΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ πραγματικά!!!
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    κοιτα τι ειδα εγω τωρα στο κειμενο σου

!)ρατσισμο (τι εχουν οι πακιστανοι δλδ????) (ΔΕΝ σε λεω ρατσιστη απλα καυτηριαζω την κατασταση)
    2) α!στην αγγλια οπου δουν πακιστανο τον πυροβολουν (εκ των εσω πληροφοριες οκ????απο αυτους που πηγαν εκει μειναν εκει και διαφορα αλλα -λονδινο) αλλα ειναι ΑΝΩΤΕΡΟΙ οπωτε δεν τιθετε θεμα ρατσισμου εκει
    3)το ξαναπα΄....η υγρασια τρωει το στοουνχετζ φερτε εδω στην λιακαδα
    4)ποιος σου ειπε οτι εγω θελω κλεφτοκοταδες λορδους που παιρνουν τα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ απο το <<πορτο λεονε>> ακτη ξαβεριου για να στολισουν το σαλονι τους ???????? α ναι

εχουν υπηρετριες που τα καθαριζαν εκει ενω εδω..δεν θα τα ξεσκονιζαμε ποτε....ασε που κατι παιδακια θα περναν σπρευ και θα γραφαν πανω <<κατω η σημαια κατω το εθνος>> και <<Σουλα ειναι κ@υλα>>

το λεπον

επειδη γνωριζω παιδια αρχαιολογους συντηριτες κλπ κλπ ειναι ΠΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ και δεν υστερουν απο κανεναν κλεφτοκοτα που μαζευει τουρισμο με τσαμπα εισοδο στο μουσειο αλλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΙΤΗΡΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΦΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

και οταν κατεβαινετε κατω για πορειες για τους μπατσους-φυλακισμενους-δασκαλους-τα @@ μου κουνιουντε-

κατεβειτε ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ

αλλα ξεχασα......ειναι φασιστικο αυτο

σωστα

δυστηχως αυτοι που ασχολουντε με αυτα ειναι κατι πυροβολημενοι γραφικοι τυποι.....οπως φυσικα ειναι και οι αλλοι που ασχολουντε με τα αλλα απλα τα αλλα ειναι της ''μοδας''
    Άλλα λόγια να αγαπιώμαστε.

Από τον Παρθενώνα στο ρατσισμό και από την υγρασία στις πορείες.
    Φυσιολογικά δεν θα έμπαινα κάν στον κόπο να απαντήσω σε ένα τόσο κουκουρουκου ποστ αλλά επειδή αναφέρθηκες στο ποστ μου και με είπες ρατσιστή (ασχετα αν είπες ότι δεν με είπες).
    Αυτό που έγραψα για τους Πακιστανούς δεν αφορούσε τους Πακιστανούς. Είπα ότι Πακιστανοί πουλάνε 5 ευρώ το νεράκι έξω από τον Παρθενώνα.
    Φυσικά δεν ζω στον κόσμο μου ώστε να πιστεύω ότι αυτοί καρπώνονται την αισχροκέρδια αυτή. Λογικά μια Ελληνική μαφία έχει απλώσει και εκεί τα πλοκάμια της.

Το σχόλιό μου είχε να κάνει με το γεγονός ότι το σημαντικότερο μνημείο της Ελλάδας και ίσως ολόκληρου του αρχαίου κόσμου έχει αφεθεί στο έλεος του κάθε απατεώνα που πουλάει νερό σε τιμές κρασιού και το επίσημο κράτος αυνανίζεται αδιάφορα.

Και κάτι ακόμα. Ο καθένας κατεβαίνει στον δρόμο για ότι αυτός πιστεύει. Κάποιοι κατεβαίνουν στο δρόμο για φυλακισμένους, άλλοι για την παιδεία, άλλοι για τους μισθούς, άλλοι για το κοράνι, άλλοι για την ομοφυλοφιλία. Αντι να προτρέπεις τους άλλους να κατεβαίνουν στο δρόμο για αυτά που εσύ θέλεις καλύτερα θα ήταν να κατέβαινες εσύ στο δρόμο για αυτά που εσύ πιστεύεις.
    Αν θέλεις να κατέβεις για τον επαναπατρισμό των μαρμάρων δεν θα σε εμποδίσει κανείς. Μάζεψε ομοϊδεάτες σου και προχώρα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    Φυσικά και έχουν σχέση φίλε μου!!!Αν ΕΝΑ...ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ έκθεμα του Βρετανικού Μουσείου ανήκει στο βρετανικό πολιτισμό να είσαι σίγουρος ότι όχι απλά θα είχαν εισιτήριο αλλά και πενταπλάσιο σε αξία άλλων Μουσείων του κόσμου...Επειδή λοιπόν δεν θέλουν να προκαλούν ότι τάχα μου βγάζουν λεφτά από αυτήν την ιστορία και για αυτό το λόγο κρατούν τα εκθέματα ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ και πιπιλίζουν την καραμέλα ότι τάχα μου το Μουσείο αποτελεί το κτίριο φύλαξης μιας παγκόσμιας κληρονομιάς πολλών λαών και ότι εκεί ο τουρίστας της χώρας θα μπορεί να τα δεί χωρίς να ξοδέψει τίποτα!!!
    Αν ήθελαν να κάνουν την ΥΠΕΡΒΑΣΗ οι αλήτες θα επέστρεφαν στην Κίνα τα ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ αγγεία και σκεύη που έχουν,ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΓΙΝ στην Ελλάδα ΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΑΠΟ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΙΡΑΝ,ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ και τοοοοοσα και τόσα άλλα που φιλοξενεί αυτό το ΚΑΤΑΓΩΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ πραγματικά!!!
    Συνεχιζω να μην σε καταλαβαινω... δηλαδη αμα βαζανε εισητηριο τι θα γινοταν?
    Πυρηνικος πολεμος ή μηπως θα εκανε η ελλαδα και η αιγυπτος οικονομικο εμπαργκο στους βρετανους?

Για να ειμαστε και λιγο σοβαροι και ρεαλιστες σε αυτα που λεμε, να σου υπενθυμισω φιλε μου σε περιπτωση που σου εχει διαφυγει, οτι ειτε μας αρεσει ειτε οχι, στο συxχρονο πολιτικο χαρτη η μεγαλη βρετανια θεωρηται ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ (g8 κτλ)!!!

Σαν υπερδυναμη λοιπον εχει κανει πολλα αλλα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ αισχη (φοκλαντς, αφγανισταν, ιρακ κτλ) και παρ' ολα αυτα ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ολοι παγκοσμιως!!! Κανω λαθος?
    Λες λοιπον να υδρωσει το αυτακι τους για την επιβολη εισητηριου???

Εν το μεταξυ εχεις κολλησει με το βρετανικο μουσειο... το οτι το 99% των μουσειων στην αγγλια οπως το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ το ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ και τοσα αλλα ειναι ΔΩΡΕΑΝ, αυτο πως το εξηγεις δηλαδη???

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

Και κάτι ακόμα. Ο καθένας κατεβαίνει στον δρόμο για ότι αυτός πιστεύει. Κάποιοι κατεβαίνουν στο δρόμο για φυλακισμένους, άλλοι για την παιδεία, άλλοι για τους μισθούς, άλλοι για το κοράνι, άλλοι για την ομοφυλοφιλία. Αντι να προτρέπεις τους άλλους να κατεβαίνουν στο δρόμο για αυτά που εσύ θέλεις καλύτερα θα ήταν να κατέβαινες εσύ στο δρόμο για αυτά που εσύ πιστεύεις.
    Αν θέλεις να κατέβεις για τον επαναπατρισμό των μαρμάρων δεν θα σε εμποδίσει κανείς. Μάζεψε ομοϊδεάτες σου και προχώρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Άλλα λόγια να αγαπιώμαστε.

Από τον Παρθενώνα στο ρατσισμό και από την υγρασία στις πορείες.
    Φυσιολογικά δεν θα έμπαινα κάν στον κόπο να απαντήσω σε ένα τόσο κουκουρουκου ποστ αλλά επειδή αναφέρθηκες στο ποστ μου και με είπες ρατσιστή (ασχετα αν είπες ότι δεν με είπες).
    Αυτό που έγραψα για τους Πακιστανούς δεν αφορούσε τους Πακιστανούς. Είπα ότι Πακιστανοί πουλάνε 5 ευρώ το νεράκι έξω από τον Παρθενώνα.
    Φυσικά δεν ζω στον κόσμο μου ώστε να πιστεύω ότι αυτοί καρπώνονται την αισχροκέρδια αυτή. Λογικά μια Ελληνική μαφία έχει απλώσει και εκεί τα πλοκάμια της.

Το σχόλιό μου είχε να κάνει με το γεγονός ότι το σημαντικότερο μνημείο της Ελλάδας και ίσως ολόκληρου του αρχαίου κόσμου έχει αφεθεί στο έλεος του κάθε απατεώνα που πουλάει νερό σε τιμές κρασιού και το επίσημο κράτος αυνανίζεται αδιάφορα.

αμα θεωρεις οτι δεν εισαι ομοιδεατης μου περι αρχαιων εκθεματων

να μην εχεις και αποψη η μαλλον εχε αποψη ελευθερα κατι μαλακες σαν τους αρχαιους ελληνες στο μαθαν αυτο (ναι ναι δεν ειμαστε σαν και αυτους ναι ναι οι πολιτικοι οι βουλευτες οι εφοπλιστες τα καγκουρο ολοι φταινε το ξερω εσυ κατσε πισω απο το λαπτοπ να γραφεις ποστακια εναντια σε ξενους που τους εχεις ψυχολογισει και τους ξερεις καλα οτι να ναι)

κουκουρουκου ειναι ολα σου τα ποστ αλλα δεν το εκανα ποτε θεμα

(ζεις στην κοσμαρα σου αν πιστευεις οτι δεν υπαρχουν ρωσικες αλαβανικες κλπ μαφιες στη Ελλαδα που καρπονωνται την αισχροκερδια αυτη.... )ημιμαθια αγαπητε σε αυτο το θεμα ρωτα!

αν αποφασισουμε ολοι εμεις που δεν φτυνουμε εκει που μενουμε να βγουμε στους δρομους θα τρομαξεις ποσο ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ εισαι,γιατι ανα τα χρονια παντα υπηρχε η μειοψηφια σου αλλοι πεθαιναν ομως για να μπορεις εσυ να εισαι οτι εισαι ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟ και αντι να κλαιγεσε ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ να αλλαξεις αυτο που δεν σου αρεσει (δικαιως ισως)

και επισεις αν δεν μπορεις να απαντησει σε καποιον που εχει αντιθετη αποψη απο εσενα χωρις να εισαι προκατηλημμενος τοτε δε μπορεις να κανεις και διαλογο

μην προσπαθεις αστο για τους αλλους

εχω βαρεθει να ακουω η ελλαδα αυτο η ελλαδα εκεινο ενω οι αλλοι πςςςςςςςςςς ποσο γαματοι ειναι
    νταξη ρε παιδια οκ θα λεμε τα ιδια και ιδια και τα ιδια και θα τσακωνομαστε (χωρις νοημα)

τα μαρμαρα να επιστραφουν στην χωρα που τα εφτιαξε ειναι η κληρονομια μας οσο και αν χαλαει μερικους αλλιως να τα δωσουμε ολα για να μπορουν ολοι οι ανθρωποι να βλεπουν το εργο ολοκληρωμενο και οχι μισο κομματι εδω και μισο εκει....και μαλιστα με δικη μας εγκριση χορηγια και οχι ΜΕ ΚΛΕΨΙΑ

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

δε μπορουμε ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ να πουμε οτι πιστευουμε χωρις να το γυρισουμε σε προσωπικη αντιπαραθεση λες και κατι θα κερδισουμε με ολο αυτο και εγω εχω κανει απειρες φορες το λαθος αυτο και ισως το ξανακανω και καθε φορα σκευτομαι ποσο μαλακια ειναι τες πα

λες και αν καποιος μου πει κατι εδω μεσα θα βαλω την γατα μου να κλαιει wgf

δεν θα αλλαξει ποτε αυτο περιμενουμε να την πουμε σε καποιον κρυμμενοι....φανερα ομως ολοι ειμαστε μια παρεα η δεν εμφανιζομαστε ποτε (μερικοι μερικοι)

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι βρισκει κανεις στο google maps....!
    από rantanplan στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 15:20
  2. Τι ψάχνουν στο google απο "mou"
    από jp79 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2009, 13:28
  3. Google: η μεγαλυτερη επανασταση στο internet?
    από Ταξιδευτής στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2007, 14:00
  4. Πάλι στο....Google
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2005, 12:24
  5. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF