Γρήγορα περαστικά!Είναι ξενέρα,αλλά θέλει υπομονή και όλα θα είναι ok!![]()
Γρήγορα περαστικά!Είναι ξενέρα,αλλά θέλει υπομονή και όλα θα είναι ok!![]()
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
περαστικά στα παιδιά .
ενας γαιδαρος δεμενος, το χορταρι του βοσκούσε και ηταν τρισευτυχισμένος ...ο ΄καυμένος!!!τιποτα αλλο δεν ζητούσε ...μόνο να μην είναι ...δεμένος...ο καυμένος..
Περαστικά ρε παίδες....!!!![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
περαστικα και γρηγορη αναρωση!!!
αφου τα παιδια ειναι καλα στην υγεια τους ολα ειναι καλα ...περιμενουμε νεα σας...![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Περαστικα και αγυριστα παιδακια.......!!!!
![]()
Ειμαστε ολοι μοναδικοι
Περαστικά κι απο μένα , ευτυχως που τα παιδιά φόραγαν εξοπλισμό.
Τελικά οι αναστροφές εχουν γίνει νουμερο 1 κίνδυνος για τις μοτοσυκλέτες!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Περαστικά στα παιδιά.......
Προσοχή στη Μαραθώνος...από το ύψος της ραφήνας και προς νέα μάκρη τα φανάρια απλά δεν υπάρχουν....είναι τελείως επαρχία η φάση.....
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
Περαστικά στα παιδιά πρώτα απ' όλα και καλή ανάρρωση.
Προσοχή στη Μαραθώνος παιδιά, έχω δει τα μύρια όσα, κλειστά στροφιλίκια που είναι κίνδυνος θάνατος ακόμη και για αμάξι.
περαστικα και στους 2.. και το γραφω εδω να μην ενοχλω , αν θελετε κατι (εστω και παρεα) ξερετε ποια θα παρετε τηλ και θα ερθουμε πακετο με ψιψιψονια κτλ![]()
γρηγορη αναρρωση να εχετε παιδακια και να ειναι απλα και μονο περαστικα τα οποια τραυματα σας (σωματικα και ψυχολογικα)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περαστικά και γρήγορα πάλι στους δρόμους.
Ευαγγελισμό ε?? Καλό θα ήταν να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη..!!!
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
γενικά είμαστε καλά και ΠΟΛΥ τυχεροί, για τον Θοδωρή δεν μπορώ να μιλήσω διότι δεν μπορώ να τον δώ και να πώ.
δεν υπάρχουν κατάγματα τίποτα... μόνο θλάσεις στους προσαγωγούς και στην περιοχή του ιερού.
προσωπικά μου σύστησαν 10 μέρες ακινησία (και να 'θελα αλλιώς δεν παίζει). ήδη σήμερα είμαι πολύ καλύτερα.
ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ και οι δυο μας, για το πώς έγινε και πώς φύγαμε.
και πολύ τυχεροί που υπάρχει τόσος κόσμος και απο εδώ μέσα και έξω που έτρεξε, τρέχει και θα τρέξει για εμάς.
1000 thanks...
το ΝΟΥ σας!!!!!
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.