:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Tι κακοπροεραιτοι πουστε ........ :a47:
επειδη εσεις δεν ψαχνεστε και δεν βρηκατε ΤΕΤΟΙΕΣ ευκαιρειες ζηλευουτε και λετε τα δικα σας... πατε και παιρνετε γουρουνι στο σακι απ ' τις απανταχου ΑΝτιπροσωποι των μηχανωνΕ...... τσ...τσσσ...ΤΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
μακάρι να ταν.. αλλά από ότι φαίνεται..Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
...ή μήπως είναι Yamaha R125 και ξέχασε να βάλει το ...25 και γινόμαστε εδώ
πέρα μαλλιά κουβάρια??![]()
:rotflmao:
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
και εγώ την είχα δει την αγγελία αλλά δεν πήρα τηλ γιατί μου την δίνει το κίτρινο ρε γμτ...Πάντως να την χαίρεσαι. Πήρα τελικά μια MV Agusta αλλά δεν την κόλλησα στον τοίχο ακόμα...
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Ρε μη κανετε τζαμπα θεματα..
Βλεπω ειδοποιηση και μπαινω μεσα να διαβασω εντυπωσεις απο ακομα ενα ικανοποιημενο πελατη αλλα μπα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Ρε μη κανετε τζαμπα θεματα..
Βλεπω ειδοποιηση και μπαινω μεσα να διαβασω εντυπωσεις απο ακομα ενα ικανοποιημενο πελατη αλλα μπα![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι κουφαλα εισαι
Διαλεγμένη ! Από υπεραιωνόβιο πλάτανο :oΑρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Τι κουφαλα εισαι
![]()
ρε μην απαντατε λεμεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Διαλεγμένη ! Από υπεραιωνόβιο πλάτανο :o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακομα εκεινες οι φωτο??
![]()
Το λοιπόν πωλείτε 1098 στα 5000? μαζί με ενα 696 για την πόλη.
Το μόνο που με χαλάει είναι οτι το 696 είναι μαύρο και κάνει αντίθεση με το 1098.
Λέω να μην το αγοράσω , όποιος όμως ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ![]()
Στη γειτονια μου ενας τυπος πηρε ενα ninja zx6R '06 με 2500?, απο τους γονεις ενος παιδιου, που σκοτωθηκε σε δυστυχημα με αυτοκινητο και πανω στην απογνωση τους το ξεφορτωθηκαν.