δεν αντιλέγω !Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
Eχει πολυ καλη μουσικη και πολυ κρυα μπυρα![]()
![]()
δεν αντιλέγω !Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
Eχει πολυ καλη μουσικη και πολυ κρυα μπυρα![]()
![]()
Oπως και να το κανουμε η λεβεντογεννα Κρητη εχει απλα τα παντα!
The only easy day was yesterday.
Τερκενλή δεν έχει η ρουφιάνα...Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
Oπως και να το κανουμε η λεβεντογεννα Κρητη εχει απλα τα παντα!![]()
![]()
![]()
Τι είπες τώρα!!!:a32:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τερκενλή δεν έχει η ρουφιάνα...![]()
![]()
![]()
Εχει στο Ελ Βενιζέλος,πριν πετάξεις παίρνεις 4-5 για το δρόμο!!!
Oύτε Ελ Βενιζέλ δεν έχει το παλιονήσι !!Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Τι είπες τώρα!!!:a32:
Εχει στο Ελ Βενιζέλος,πριν πετάξεις παίρνεις 4-5 για το δρόμο!!!![]()
:rotflmao:
Να σου βάλω ταπερ στο καράβι???Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Oύτε Ελ Βενιζέλ δεν έχει το παλιονήσι !!![]()
![]()
έχει ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Oύτε Ελ Βενιζέλ δεν έχει το παλιονήσι !!![]()
οδό Ελ. Βενιζέλου
το πατρικό σπίτι του Ελ. Βενιζέλου
τους τάφους των Βενιζέλων
![]()
![]()
Να ρωτήσεις τον Blackbusa αν χωράει το τάπερ στο πλοίο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Να σου βάλω ταπερ στο καράβι???![]()
![]()
![]()
![]()
Μην μείνεις με το τάπερ στο χέρι ............
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Να ρωτήσεις τον Blackbusa αν χωράει το τάπερ στο πλοίο !!!
![]()
![]()
![]()
Μην μείνεις με το τάπερ στο χέρι ............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι ...........Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε παλιόπαιδα με τον πόνο μου παίζετε πάλι ; :a015:![]()
![]()
![]()
!!!
Με αλλουνού τον πόνο ............. παίξαμε !!!![]()
![]()
![]()
Και για να τον γλυτώνω από τον κόπο ............... ΓΑΜΙΩΜΑΣΤΕ !!!
Ξέρουμε εμείς ποιοί !!!
![]()
![]()
![]()
Νίκο για την Παλαιόχωρα που ρώτησες δεν χρειάζεται να ανησυχείς, έχει πολλά ξενοδοχεία και δωμάτια κι είναι όλα σχεδόν δίπλα το ένα με το άλλο, με το που θα φτάσεις ρωτάς σ'όποιο σ'αρέσει με την πρώτη ματιά κι αν δεν έχει διαθέσιμο δωμάτιο θα σε στείλουν οι ίδιοι σε κάποιο που να έχει !
Κάθε χρόνο βρίσκω σε χρόνο dt, φέτος ειδικά που λένε ότι από πληρότητα κόσμου δεν πάνε και τόσο καλά όσο άλλες χρονιές θα είναι παράλογο αν ταλαιπωρηθείς έστω και στο ελάχιστο. Οι μόνες μέρες που πιθανόν να υπάρξει πρόβλημα θα είναι στην εβδομάδα του 15Αύγουστου αλλά για φέτος αμφιβάλω και για τότε![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Νίκο για την Παλαιόχωρα που ρώτησες δεν χρειάζεται να ανησυχείς, έχει πολλά ξενοδοχεία και δωμάτια κι είναι όλα σχεδόν δίπλα το ένα με το άλλο, με το που θα φτάσεις ρωτάς σ'όποιο σ'αρέσει με την πρώτη ματιά κι αν δεν έχει διαθέσιμο δωμάτιο θα σε στείλουν οι ίδιοι σε κάποιο που να έχει !
Κάθε χρόνο βρίσκω σε χρόνο dt, φέτος ειδικά που λένε ότι από πληρότητα κόσμου δεν πάνε και τόσο καλά όσο άλλες χρονιές θα είναι παράλογο αν ταλαιπωρηθείς έστω και στο ελάχιστο. Οι μόνες μέρες που πιθανόν να υπάρξει πρόβλημα θα είναι στην εβδομάδα του 15Αύγουστου αλλά για φέτος αμφιβάλω και για τότε![]()
![]()
χαχα οκ man thanks!!![]()
![]()
βασικά κι εγώ έτσι έλεγα να το κάνω αλλά άρχισε τη μουρμούρα (γλυκιά μουρμούρα κατά τ'άλλα) η δικιά μου. οπότε όταν θα κατέβω θα ψάξω επί τόπου!
![]()
![]()
![]()
Mείνετε ήσυχοι Νικολή, το μόνο που θα σας αγχώσει θα είναι αν διαλέξατε το καλύτερο που θα μπορούσατε να περάσετε το βράδυ σαςΑρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
χαχα οκ man thanks!!![]()
![]()
βασικά κι εγώ έτσι έλεγα να το κάνω αλλά άρχισε τη μουρμούρα (γλυκιά μουρμούρα κατά τ'άλλα) η δικιά μου. οπότε όταν θα κατέβω θα ψάξω επί τόπου!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχει πολύ πράγμα εκεί κάτω και σε μεγάλη ποικιλία τιμών, από 20-25 ευρώ τα καραχυμαδιάμέχρι και 35-50 τα αξιοπρεπέστατα, υπάρχουν και ακριβότερα βέβαια της τάξης των 70-80+++ ότι πρέπει για να κάνεις πρόταση γάμου μέσα στα τζακούζια με αιθέρια έλαια και ροδοπέταλα και όλα τα συναφή που θα την κάνουν να πει το "ΝΑΙ".
Διαλέγεις και παίρνεις![]()
![]()
![]()