πολύ σκουντημα πεφτει εδω μεσα![]()
![]()
![]()
πολύ σκουντημα πεφτει εδω μεσα![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Ρε Κώστααααα...έλεος ρε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Όπου Ρου να βάζω Γου ε;;Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ω τον μπουσ .................
Στο Βέλγιο ρε τα 'μαθες τα γαλλικά ;;;
Είναι προφορά αυτή ;;;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Εκείνη με τα μαλλιά τα ράστα ........ την έχεις πουθενά ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ρε Κώστααααα...έλεος ρε!!!
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακγιβώς !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όπου Ρου να βάζω Γου ε;;:rotflmao:
Όπως λέμε ............. είσαι γουγούνι !!!:hypnotize :hypnotize :hypnotize![]()
![]()
![]()
επειδη ειμαι ο παρα''σκουντημενος''Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Επειδή είμαι ο πρώτος παρα"σκουντήσας" το θέμα ............ θα ήθελα να πω τα εξής ..............
Συνήθως αυτοί που τραβούν τα πάνδεινα από εμάς, είναι οι άνθρωποι που για κάποιους λόγους συμπαθούμε, αγαπάμε και αισθανόμαστε οικείοι μαζί τους ............
Αυτούς πειράζουμε ..........
Για μένα έτσι είναι και ο TROOPER ...........
Άλλωστε ............. το κινητό μου το έχει και αν θέλει να με μπινελικώσει, ξέρει να με βρει !!!
Βέβαια ............. σιγά μην με φτάσει το κουλάδι !!!![]()
![]()
![]()
θα ηθελα να πω τα εξης....ευχαριστω ρε κωστακη που με ολο αυτον το χαβαλε μου θυμισες παλιο καλο μοτο.πλακα που δεν θιγει παρα μονο αν εισαι κομπλεξικος με σκοπο να γελασουμε ολοι (και οχι μονο οι παρα''σκουντησαντες'' αλλα και ο παρα''σκουντημενος'').
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
+1299...οντως τον τελευταιο μηνα σαν να υπαρχει μια αφυπνηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
επειδη ειμαι ο παρα''σκουντημενος''θα ηθελα να πω τα εξης....ευχαριστω ρε κωστακη που με ολο αυτον το χαβαλε μου θυμισες παλιο καλο μοτο.πλακα που δεν θιγει παρα μονο αν εισαι κομπλεξικος με σκοπο να γελασουμε ολοι (και οχι μονο οι παρα''σκουντησαντες'' αλλα και ο παρα''σκουντημενος'').
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
επειδη ειμαι ο παρα''σκουντημενος''θα ηθελα να πω τα εξης....ευχαριστω ρε κωστακη που με ολο αυτον το χαβαλε μου θυμισες παλιο καλο μοτο.πλακα που δεν θιγει παρα μονο αν εισαι κομπλεξικος με σκοπο να γελασουμε ολοι (και οχι μονο οι παρα''σκουντησαντες'' αλλα και ο παρα''σκουντημενος'').
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και μια ρακί με μπουγάτσα .........
υ.γ. έβγαλα μερικές μπύρες γιατί με έπιασε συχνουρία ................. η ηλικία βλέπεις![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα που σε σκουντανε το διασκεδαζεις οταν αρχισει το "ζμπρωξιμο"να σε δω :ΡΡΡΡΡ
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
μαγκες κρυφτειτε... τον επιασε ο συναισθηματικος παλιμπαιδισμοςΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε λιγο θα αρχισει να θυμαται την εκδρομη που ειχανε χαθει σε κατι βουνα κ για να ζεσταθουνε τα βραδυα αγκαλιαζοντουσταν 4 ατομα σε μια σκηνουλα...
:a13:
κατι θα βρω να κανω τοτε ματΑρχικά δημιουργήθηκε από matmat
τωρα που σε σκουντανε το διασκεδαζεις οταν αρχισει το "ζμπρωξιμο"να σε δω :ΡΡΡΡΡ
![]()
![]()
![]()
στριτας ειμαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
μαγκες κρυφτειτε... τον επιασε ο συναισθηματικος παλιμπαιδισμος
σε λιγο θα αρχισει να θυμαται την εκδρομη που ειχανε χαθει σε κατι βουνα κ για να ζεσταθουνε τα βραδυα αγκαλιαζοντουσταν 4 ατομα σε μια σκηνουλα...
:a13:
στα βουνα οι χωματινοι χανοντε.![]()
:a31: :a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
στριτας ειμαι.
στα βουνα οι χωματινοι χανοντε.![]()
You BETA believe...
:a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
:a31: :a31:
Όχι ρε γαμώτο και την έψαχνα πριν από κανα χρόνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εκείνη με τα μαλλιά τα ράστα ........ την έχεις πουθενά ;;;![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]