kofti oxi alla sta 240 mporei na eixa kai 14 me 15 xiliades strofes kai den anevaze allo!epaize anamesa 240 kai 243....kapou ekei!ekti eixa sigoura!
kofti oxi alla sta 240 mporei na eixa kai 14 me 15 xiliades strofes kai den anevaze allo!epaize anamesa 240 kai 243....kapou ekei!ekti eixa sigoura!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakistrs
15,500 εχει κοφτη.
ή ειναι κοντο ή σου εβγαζε τα πρωτα του καπριτσια το μοτερ.
![]()
και γω το ιδιο μηχανακι εχω και δεν μου χει κανει τετοια ναζια. ψαξτο με τον αριθμο πλαισιου μεσω της αντιπροσωπειας οπως σου ειπαν. με το δικο μου παντως ειδα τελικη 295χλμ,οπου επιασε δουλεια ο κοφτης, αλλα σε καμια περιπτωση πραγματικα. βεβαια παιζει ρολο και το βαρος σου οπως επισης και η κλιση του δρομου και ο καιρος. τον νιντζα τον εχω απο το 2006 οποτε αν θες να ρωτησεις κατι παραπανω ελευθερα. προσοχη και στο συνεργειο που το πας. απο ασχημη προσωπικη εμπειρια προτεινω ανεπιφυλακτα εξουσιοδοτημενο σερβις. οχι οτι θα κοιμασαι ησυχος,γιατι ποτε δεν ξες, απλα γλυτωνεις πολλα κακα κι ας πληρωνεις παραπανω.
an diavaseis ola ta sxolia tha katalaveis file mou!pleon to mixanaki pantos einai mia xara....me allo moter!!!
Πιστευω αυτος που στο πουλησε σε δουλεψε. Το μοτερ ηταν 99% σκαρτο εξ'αρχης.
Τεσπα αφου ειναι ολα καλα τωρα ευχομαι να το ευχαριστηθεις τουλαχιστον.
ti na sou pw file den kserw!den eimai atomo pou tha asxolithei!afou eimai egw kala kai den epesa asto na paei sta komatia i malakia!ola kala twra!
postαρε καμμιά photo να το δούμε!![]()