εεε... με τετοια καφετερια που εχει απο τωρα πρεπει να ξεκινησει!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εεε... με τετοια καφετερια που εχει απο τωρα πρεπει να ξεκινησει!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Trigger άκυρος? 6 θα είμαι τίτα.. Σούγια λέω δεν.. (ευτυχώς για σας)
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αναφορά μοίρας: Μόλις μπήκα σπίτι, Gigenis και MikeG πορίσανε για Σούγια. Εδώ τό'χω να ξανακαβαλήσω να κατέβω να τους κάνω λιάρδα στα ρακάκια![]()
Ένας καφές που άξιζε πολλά, μια όμορφη παρέα και μπόλικα κοριτσόπουλα να περιφέρουν τους αλήτες...κάθε χιλιόμετρο άξιζε, στα επόμενα παίδες !
![]()
Λοιπόν Μανωλιό στην επόμενη έχει ρακές και μεζέδες αλλά να κανονίσεις να μπορείς την επομένη να την έχεις ελεύθερη να ξωμίνεις επαέ μια βραδιά που να μην έχεις άγχος.Όσο για σπίτι να μην ανησυχείς καθόλου,πάντα ευπρόσδεκτος.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αναφορά μοίρας: Μόλις μπήκα σπίτι, Gigenis και MikeG πορίσανε για Σούγια. Εδώ τό'χω να ξανακαβαλήσω να κατέβω να τους κάνω λιάρδα στα ρακάκια![]()
Ένας καφές που άξιζε πολλά, μια όμορφη παρέα και μπόλικα κοριτσόπουλα να περιφέρουν τους αλήτες...κάθε χιλιόμετρο άξιζε, στα επόμενα παίδες !
![]()
Άντε και στην επόμενη![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Έχω μπόλικα σπίτια να βολευτώ στο Ηράκλειο, το θέμα είναι αν θα καταφέρουμε να τα βρούμε μετά τον ρεφενέΑρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Λοιπόν Μανωλιό στην επόμενη έχει ρακές και μεζέδες αλλά να κανονίσεις να μπορείς την επομένη να την έχεις ελεύθερη να ξωμίνεις επαέ μια βραδιά που να μην έχεις άγχος.
Άντε και στην επόμενη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Του πούστη...Το πολύ πολύ να μας γυρίσει σπίτι καμιά από αυτές που είδαμε σήμερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έχω μπόλικα σπίτια να βολευτώ στο Ηράκλειο, το θέμα είναι αν θα καταφέρουμε να τα βρούμε μετά τον ρεφενέ![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα σπίτι μας ή σπίτι τζη εμένα δεν πειράζει![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Μωρέ και στα βοτσαλάκια βολεύομαι άμα είναι έτσι, ειδικά αν δείνει απλόχερα τα μαξιλάρια τηςΑρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Του πούστη...Το πολύ πολύ να μας γυρίσει σπίτι καμιά από αυτές που είδαμε σήμερο.![]()
![]()
Τώρα σπίτι μας ή σπίτι τζη εμένα δεν πειράζει![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Ήρθα αλλά... ούτε γυναίκες... ούτε αλήτες μηχανόβιοι... ούτε μπύρες... και ενας πεζόδρομος άδειος!![]()
![]()
20:45 ήμουν εκεί... μα που πήγατε όλοι;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αργήσαμε να φτάσουμε αλλά έκανα την προσπάθειά μου, την επόμενη φορά ίσως είμαι πιο τυχερός![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
τις είχανε πάρει και είχαν φύγει..Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Ήρθα αλλά... ούτε γυναίκες... ούτε αλήτες μηχανόβιοι... ούτε μπύρες... και ενας πεζόδρομος άδειος!![]()
![]()
20:45 ήμουν εκεί... μα που πήγατε όλοι;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αργήσαμε να φτάσουμε αλλά έκανα την προσπάθειά μου, την επόμενη φορά ίσως είμαι πιο τυχερός![]()
![]()
Eννοείται πως θα υπάρξει και επόμενη φορά Δημήτρη και δεν θ'αργήσει κιόλας, σε σκεφτόμασταν πάντως να είσαι σίγουρος. Ξεκινώντας για Χανιά είδαμε και το καράβι που σ'έφερνε Ηράκλειο!Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
![]()
Θα μπορούσα να σου πω ότι σου φωνάζαμε κιόλας και δεν μας άκουγες, σου κάναμε σινιάλα απ'το λιμάνι και δεν μας έβλεπες, σου κάναμε κλήσεις αλλά δεν είχες σήμα και ότι γμται η Vodafone και δεν σ'ενημέρωσε με SMS για τις αναπάντητες και άλλα τέτοια αλλά είμαι καλό παιδί και δεν το κάνω![]()
Την επόμενη φορά να το κανονίσουμε έχοντας λάβει υπόψιν μας την ώρα που θα βρίσκεσαι ήδη στο νησί!
![]()
![]()
Εννοειται φυσικα πως ηδη εχουμε κανονισει για μεγαλη βολτουλα το επομενο ΣΚ...
Κατι λεγαμε για Λασιθι μερια...
Αναμενω τοπικ.![]()