Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 63 από 63

Θέμα: Προστημο Συνεπιβατη

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Περι κρανους στον συνοδηγο πρωτη φορα το ακουω!!!

Με αυτο το σκεπτικο οποιος εχει ατομα στο πισω καθισμα αυτοκινητου και δεν φορανε ζωνη..τρωει κληση??

Ρε που φτασαμε...

if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
    Οχι παντα εχω δει παρα πολυ μεγαλη ελαστηκοτητα και εξω οχι για κρανος αλλα για ταχυτητα....Αφου εισαι απο το εξωτερικο τα ξερεις καλυτερα εδω απλα γινετε της π...τ...ς δεν ξερει κανενας τι του γινετε και κανει ο καθενας οτι του κατεβει...το θεμα μου ηταν τα χαρτια που μου πηραν....δεν μου αρεσει να κανουν καταχρηση εξουσιας επιδη ετσι τους ηρθε....μακαρι να ειχα χρονο να το πηγαινα δικαστηκα αλλα δεν μπορω...
    Οντως αυτο με τα χαρτια (το 20ημερο εννοω) πρεπει να ειναι μαλακια...αλλα φανταζομαι οτι για να εγραψε 20 μερες κατι παιζει...εγω θα το εψαχνα και θα εκανα ''τσαμπουκα'' στον διοικητη...

στην Ιταλια μου την εχει πει λιμενικος με το που βγηκα απο το καραβι απο την Βενετια γιατι δεν ειχα φορεσει το κρανος...λεμε απο τον καταπελτη 3 μετρα...δικαιολογηθηκα οτι θα σταματαγα αμεσα να το φορεσω γιατι μεσα στο γκαραζ δεν μπορουσα να αναπνευσω...
    αυτο με τα χλμ ειναι μονο αν ξεπερασεις το οριο κατα 10χλμ μαξ....μετα πεφτει χατζαρα....εδω οντως γινετε τις πουτανας γιατι ολοι μας (και εγω μεσα) ξερουμε οτι οι μπατσοι ειναι συζητησημοι και μπορει και να στην χαρισουν...θα πεις καμμια παπαρια καμμια εξυπναδα θα κλαφτεις και ισως να σε αφησουν...εξω με το που σε σταματανε για παραβαση που ειδαν εχουν γραψει κιολλας την κληση...

@Xrider...δηλαδη στην Ιταλια που μενεις δεν το ηξερες η δεν το εχεις προσεξει για τις ζωνες για τους πισω???ποσο μαλλον για το κρανος του συνεπιβατη...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Οντως αυτο με τα χαρτια (το 20ημερο εννοω) πρεπει να ειναι μαλακια...αλλα φανταζομαι οτι για να εγραψε 20 μερες κατι παιζει...εγω θα το εψαχνα και θα εκανα ''τσαμπουκα'' στον διοικητη...

στην Ιταλια μου την εχει πει λιμενικος με το που βγηκα απο το καραβι απο την Βενετια γιατι δεν ειχα φορεσει το κρανος...λεμε απο τον καταπελτη 3 μετρα...δικαιολογηθηκα οτι θα σταματαγα αμεσα να το φορεσω γιατι μεσα στο γκαραζ δεν μπορουσα να αναπνευσω...
    αυτο με τα χλμ ειναι μονο αν ξεπερασεις το οριο κατα 10χλμ μαξ....μετα πεφτει χατζαρα....εδω οντως γινετε τις πουτανας γιατι ολοι μας (και εγω μεσα) ξερουμε οτι οι μπατσοι ειναι συζητησημοι και μπορει και να στην χαρισουν...θα πεις καμμια παπαρια καμμια εξυπναδα θα κλαφτεις και ισως να σε αφησουν...εξω με το που σε σταματανε για παραβαση που ειδαν εχουν γραψει κιολλας την κληση...

@Xrider...δηλαδη στην Ιταλια που μενεις δεν το ηξερες η δεν το εχεις προσεξει για τις ζωνες για τους πισω???ποσο μαλλον για το κρανος του συνεπιβατη...

Για ζωνες στους πισω δεν υπαρχει περιπτωση να σε σταματησουν Ιταλια..για οδηγο και συνοδηγο ναι.
    Για το κρανος ετσι ειναι, αναγκαστικο και για τον συνεπιβατη.
    στην Ελλαδα δεν το περιμενα...εδω ειναι των ακρων φωσφοριζε γιλεκα να φαινονται στο πισω μερος του αυτοκινητου κ.α αλλες ιστοριες για αγριους.
    Ελλαδα εχω να ερθω ενα χρονο και δεν ηξερα οτι αρχησαν τετοια "κολπα".
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Δεν την παλεύω με συνεπιβάτη!
    από Kizoku στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2006, 16:12
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 20:09
  3. προβληματισμος οδηγου για συνεπιβατη
    από GST στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 70