ειρωνικά το έγραψα, και χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι πόσο γελοίο είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
το ακούσαμε κι αυτό:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειρωνικά το έγραψα, και χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι πόσο γελοίο είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ειπε ο τυπος με το διχρονο, μονοκυλινδρο των 97κιλων (φουλ υγρων) και χαθηκε μεσα στα μονοπατια του βουνου....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υπονοείς ότι τα μηχανάκια μου είναι δυσκίνητα?![]()
(ωχ, μ΄έπιασε το εγωϊστικό μου πάλι...)![]()
απορω και που ακους ακομα με τοσες αδιακοπες ξερογκαζιες με ξεταπωτες εξατμισεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
όντως, είναι εκπληκτικό το πως καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο ...Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
ειρωνικά το έγραψα, και χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι πόσο γελοίο είναι
βέβαια εγώ γελάω επειδή όντως πιστεύεις ότι η επιθετική οδήγηση πρέπει σώνει και καλά να συνδέεται με εγωϊσμό, ή κόμπλεξ, ή δεν ξέρω γω τι, αλλά τέλος πάντων ...
μη με παρεξηγείς, φταίει που δεν έχω πάει διακοπές ακόμα ...![]()
στο έγραψα και παραπάνω, όλα τα ελαττώματα του κόσμου τα έχουν οι άλλοιΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
βέβαια εγώ γελάω επειδή όντως πιστεύεις ότι η επιθετική οδήγηση πρέπει σώνει και καλά να συνδέεται με εγωϊσμό, ή κόμπλεξ, ή δεν ξέρω γω τι, αλλά τέλος πάντων ...
να πας μπας και ησυχασουν οι δρομοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
...μη με παρεξηγείς, φταίει που δεν έχω πάει διακοπές ακόμα ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
απορω και που ακους ακομα με τοσες αδιακοπες ξερογκαζιες με ξεταπωτες εξατμισεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο μηχανικός μου είπε ότι είναι road legal![]()
τώρα θα μου πεις, είχε δηλώσει ότι θα το έκανε και γρήγορο ....
γμσ τα ...έτσι ακριβώς .....και άντε να συννενοηθούμε μετά εμείς οι λίγοι τέλειοι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
στο έγραψα και παραπάνω, όλα τα ελαττώματα του κόσμου τα έχουν οι άλλοι
τι μλκς ..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
να πας μπας και ησυχασουν οι δρομοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ! θα μείνω εδώ μέχρι να φύγουν όλοι, να βγάλω τ΄απωθημένα μου![]()
κανεις λάθος που τον λες εγωιστή...ειναι μεγαλος αλτρουιστής.Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
...ενώ η επιθετική οδήγηση δεν έχει καμία σχέση με εγωισμό...![]()
έχει καθαρά αλτρουϊστικά κίνητρα...
Να φανταστεις ότι οταν βγαινει το βραδυ εθνική να ανοιξει το busa, αφηνει ανοικτο το tank bag και μοιραζει ότι έχει μεσα δεξια κι αριστερα στο δρομο...
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
τι μλκς ..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ! θα μείνω εδώ μέχρι να φύγουν όλοι, να βγάλω τ΄απωθημένα μου![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Ghj3kp96xwQ![]()
δε μου λες, που τα πίνετε μεσημεριάτικο να ρθω και γω τώρα που σχολάω?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
κανεις λάθος που τον λες εγωιστή...ειναι μεγαλος αλτρουιστής.
Να φανταστεις ότι οταν βγαινει το βραδυ εθνική να ανοιξει το busa, αφηνει ανοικτο το tank bag και μοιραζει ότι έχει μεσα δεξια κι αριστερα στο δρομο...
:rotflmao:
![]()
εγω ειμαι στεγνος, στο ορκιζομαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
δε μου λες, που τα πίνετε μεσημεριάτικο να ρθω και γω τώρα που σχολάω?:rotflmao:
απλα τραβηξα πριν κατι κωλίδια, βαλε και κατι διηθήσεις και κατι σπινιαρίματα... ε μέθυσα! :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Kαλά κι εσύ που πήγαινες? Δεν εχει απαγορευθεί ο απόπλους με τόσο αέρα σήμερα??Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
εγω ειμαι στεγνος, στο ορκιζομαι...
απλα τραβηξα πριν κατι κωλίδια, βαλε και κατι διηθήσεις και κατι σπινιαρίματα... ε μέθυσα! :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
φιλε εμεις ειμαστε παντως καιρου. Δεν είμαστε εποχιακοί :oΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Kαλά κι εσύ που πήγαινες? Δεν εχει απαγορευθεί ο απόπλους με τόσο αέρα σήμερα??
![]()
![]()