Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 86

Θέμα: ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ.....ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από +Arxiereas+
    Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι έχουν επιλέξει μεταξύ τους τον πάρε τον έναν και βάρα τον άλλον για αρχηγό. Αη και το ρίξαμε εμείς στα μικρά. Υπάρχουν πολλοί άλλοι που επειδή υποστηρίζουν μια ομάδα στο ποδόσφαιρο νομίζουν ότι έτσι είναι και στην πολιτική. Είναι δυστυχώς πολλοί και το χειρότερο, δεν αλλάζουν!
    Κάθε φορά στα ίδια καταλήγουμε
    Δεν έχεις άδικο, η γιαγιά μου έλεγε "Τον Κων/ντινο να βλέπω στο αλογό του και ας πεινάω" , εννοώντας τον βασιλιά. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι πορωμένοι ,είτε μπλε είτε πράσινοι.
    Ομως βλέπω και κατι που μου δίνει ελπίδα. Εσας να σχολιάζετε και να συζητάτε. Ιδίως σε ένα μη πολιτικό φόρουμ. Στατιστικά να το πάρεις σε μια κοινωνία 10000 μελών ίσως και περισσότερο, βλέπω μια αμφισβήτηση. Δεν νομίζω οτι επειδή υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι που ψηφίζουν με νοοτροπία ομάδας ή χωριού θα υπάρχουν μια ζωή. Οπως εσείς εξελιχθήκατε να ανταλλάσετε ιδέες έτσι και τα παιδιά τους ανήψια τους εγγόνια τους , θα μάθουν να είναι αν οχι πραγματικά ενεργοί πολίτες, τουλάχιστο λιγότερο κοιμισμένοι. Που το πάω τωρα..... "Κάθε φορά στα ίδια καταλήγουμε " που είπες είναι μια αποδοχή επικίνδυνη και συντηρητική. Το λές απο αγανάκτηση το ξέρω αλλά είναι κατι που πρέπει να ξεπεράσουμε. Πρέπει εμπρακτα να δείχνουμε την δυσαρέσκειά μας και το λιγοτερο που μπορουμε να κάνουμε είναι η κάλπη. Για αρχή ας αλλάξουμε την ψήφο μας και επειδη αυτο δεν φτάνει ας αλλάξουμε στην συνέχεια την νοοτοπία του νόμου της ζούγκλας που έχουμε φτιάξει για την Ελλάδα. Αντι του ισχυρότερου να επιβάλλεται στους ασθενέστερους , να προστατεύει.

Πολλά είπα :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto
    Δεν έχεις άδικο, η γιαγιά μου έλεγε "Τον Κων/ντινο να βλέπω στο αλογό του και ας πεινάω" , εννοώντας τον βασιλιά. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι πορωμένοι ,είτε μπλε είτε πράσινοι.
    Ομως βλέπω και κατι που μου δίνει ελπίδα. Εσας να σχολιάζετε και να συζητάτε. Ιδίως σε ένα μη πολιτικό φόρουμ. Στατιστικά να το πάρεις σε μια κοινωνία 10000 μελών ίσως και περισσότερο, βλέπω μια αμφισβήτηση. Δεν νομίζω οτι επειδή υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι που ψηφίζουν με νοοτροπία ομάδας ή χωριού θα υπάρχουν μια ζωή. Οπως εσείς εξελιχθήκατε να ανταλλάσετε ιδέες έτσι και τα παιδιά τους ανήψια τους εγγόνια τους , θα μάθουν να είναι αν οχι πραγματικά ενεργοί πολίτες, τουλάχιστο λιγότερο κοιμισμένοι. Που το πάω τωρα..... "Κάθε φορά στα ίδια καταλήγουμε " που είπες είναι μια αποδοχή επικίνδυνη και συντηρητική. Το λές απο αγανάκτηση το ξέρω αλλά είναι κατι που πρέπει να ξεπεράσουμε. Πρέπει εμπρακτα να δείχνουμε την δυσαρέσκειά μας και το λιγοτερο που μπορουμε να κάνουμε είναι η κάλπη. Για αρχή ας αλλάξουμε την ψήφο μας και επειδη αυτο δεν φτάνει ας αλλάξουμε στην συνέχεια την νοοτοπία του νόμου της ζούγκλας που έχουμε φτιάξει για την Ελλάδα. Αντι του ισχυρότερου να επιβάλλεται στους ασθενέστερους , να προστατεύει.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ.......ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

Σκέπτεσαι........δύσκολο πράμμα καί έπικίνδυνο γιά πολλούς...!!
    Σέ αύτούς τούς δύσκολους καιρούς......
    τό νά σκέπτεσαι......είναι άθλος.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ.....!!!

Καί γιά νά σκεφτείς φίλε.......θέλει γεμάτο στομάχι
    Γιαυτό μάς έχουνε στήν πρέσσα.......
    ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ...........ΜΑΡΞ..........ΓΚΕΒΑΡΑ.............
    όλοι είχαν γεμάτα στομάχια.

Αύτό είναι καί τό στοίχημα τής άρχουσας τάξης..........όσο τρέχουμε γιά τόν άρτον
    ήμών τόν έπιούσιον..........ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ....!!!

Τό πρόβλημα τους βέβαια είναι οί ίσορροπίες........
    Έ έκεί καμμιά φορά πέφτουν έξω μέ τα γνωστά έπακόλουθα....!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Τό πρόβλημα τους βέβαια είναι οί ίσορροπίες........
    Έ έκεί καμμιά φορά πέφτουν έξω μέ τα γνωστά έπακόλουθα....!!!
    Μα αυτό είναι η γοητεία της ιστορίας. Κανένα σύστημα, καμία αυτοκρατορία , καμία εξουσία δεν κράτησε για πάντα. Βλέπεις το υλικό τους είναι πάντα σαθρό όπως και οι ιδέες των εξουσιαστών και κάποια στιγμή καταρέει. Απο την άλλη πλευρά, δες , οι φιλοσοφία, ελληνων και ξένων, η επιστήμη και η τεχνολογία ως παιδι των 2 προηγουμένων , ιδέες που αυτοαποδεικνύονται και έχουν μονο τους εχθρό την ανέχεια και την απάθεια, παραμέιναν πάντα δυνατές

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Καί γιά νά σκεφτείς φίλε.......θέλει γεμάτο στομάχι
    Μου αρκεί να σκέφτονται οι γύρω μου και ας πεινάω. Μοναχική σκέψη ποτέ δεν εξελίσσεται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto

Δεν το είπα με ύφος "ωχ βρε αδερφέ" αλλά σαν διαπίστωση από κάθε μας κουβέντα που καταλήγει στο ότι πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που ψηφίζουμε και να σκεφτούμε ΚΑΙ εμείς πολιτικά. Όχι συμφεροντολογικά, εθιμοτυπικά, χαριστικά ή από σεβασμό στον αντιπαραπροπάππου μας κτλ...
    Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται υπάρχουν νέοι που κοντεύουν τα 30 και δεν έχουν ιδέα ούτε καν στο περίπου τι πάει να πει αριστερά, δεξιά, κέντρο, καπιταλισμός, σοσιαλισμός. Έπαθα πλάκα όταν βρέθηκα σε τέτοια παρέα! Ε αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν. Τι ψηφίζουν? Ό,τι ψηφίζει η μαμά κι ο μπαμπάς!
    Fun Is Not A Straight Line

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nathens
    Τι να κάνουμε βρε παιδιά ο καθε λαος ειναι υπεύθυνος για αυτους που τον κυβερνάνε, εμεις τους βάζουμε εκει.
    Εμεις τους βαζουμε εκει , συμφωνα με αυτα που λενε προεκλογικα ομως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Εμεις τους βαζουμε εκει , συμφωνα με αυτα που λενε προεκλογικα ομως.

Xaxaxaaaaa :rotflmao: :rotflmao:

Καλο με έκανες και γέλασα, ο νοών νοείτω, για αυτα έχουμε αυτά τα χαλια
    Nikos

dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Re: ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ.....ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS1971
    ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ''ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ'' ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ..........

ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ 2010 ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ(301 cc -785 cc) ΘΑ ''ΠΑΕΙ'' ΣΤΑ 96 ΕΥΡΩ....
    ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009 + 50 ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ''ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΜΕ'' ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΡΥΠΟΥΣ.......

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...... ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ.........
    Μόλις πήρα το ΦΕΚ με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που υπέγραψε ο Παπούλιας......

Οι μηχανές τελικά δεν συμπεριλαμβάνονται στις αυξήσεις για τα τέλη κυκλοφορίας......Μόνο τα αυτοκίνητα θα έχουν ανάλογα με το έτος κυκλοφορίας την κλίμακα στα τέλη.

Ευτυχώς.........Την γλυτώσαμε!!!!!!!!!(Προς το παρόν βέβαια)........

Γιατί το λες ειρωνικά Κώστα; Μια 600άρα μοτοσικλέτα καίει όσο το μέσο 1400άρι αυτοκίνητο και καταλύτη δεν έχει, ή αν έχει στο 80% των περιπτώσεων βγαίνει για να πάρει ο ιδιοκτήτης μισό γαιδούρι στον τροχό. Οι 1000άρες καίνε περισσότερο από 2000 κυβικά αυτοκίνητο... Με την ίδια έλλειψη καταλυτών. Ακόμα και να μην αφαιρεθούν οι καταλύτες, πάλι δεν καλύπτουν τόσο αυστηρές προδιαγραφές ρύπων όσο τα αυτοκίνητα. Και χωρίς καταλύτη, όπως όλοι ξέρουμε, τα προϊόντα καύσης της αμόλυβδης είναι ιδιαίτερα βλαβερά. Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν ρυπαίνουν οι μοτοσικλέτες. Φυσικά και ρυπαίνουν και πολύ περισσότερο από το αντίστοιχης κατανάλωσης αυτοκίνητο. Το θέμα είναι, αν τα τέλη κυκλοφορίας είναι λογικό να βασίζονται σε μια ψεύτικη ευαισθησία για το περιβάλλον... Και δεν είναι καθόλου λογικό. Αυτός που μένει στην Τρίπολη πχ, γιατί να πληρώνει το νέφος της Αθήνας;

Re: Re: ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ.....ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS1971

Ευτυχώς.........Την γλυτώσαμε!!!!!!!!!(Προς το παρόν βέβαια)........
    Ποιος σου είπε ότι την γλιτώσαμε; Ξέρεις πόσοι εδώ μέσα έχουν αυτοκίνητο που τους πιάνει η ρύθμιση για τα "πράσινα τέλη" και τα πράσινα άλογα;
    I would rather make history than read about it.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Γιατί το λες ειρωνικά Κώστα; Μια 600άρα μοτοσικλέτα καίει όσο το μέσο 1400άρι αυτοκίνητο και καταλύτη δεν έχει, ή αν έχει στο 80% των περιπτώσεων βγαίνει για να πάρει ο ιδιοκτήτης μισό γαιδούρι στον τροχό. Οι 1000άρες καίνε περισσότερο από 2000 κυβικά αυτοκίνητο... Με την ίδια έλλειψη καταλυτών. Ακόμα και να μην αφαιρεθούν οι καταλύτες, πάλι δεν καλύπτουν τόσο αυστηρές προδιαγραφές ρύπων όσο τα αυτοκίνητα. Και χωρίς καταλύτη, όπως όλοι ξέρουμε, τα προϊόντα καύσης της αμόλυβδης είναι ιδιαίτερα βλαβερά. Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν ρυπαίνουν οι μοτοσικλέτες. Φυσικά και ρυπαίνουν και πολύ περισσότερο από το αντίστοιχης κατανάλωσης αυτοκίνητο. Το θέμα είναι, αν τα τέλη κυκλοφορίας είναι λογικό να βασίζονται σε μια ψεύτικη ευαισθησία για το περιβάλλον... Και δεν είναι καθόλου λογικό. Αυτός που μένει στην Τρίπολη πχ, γιατί να πληρώνει το νέφος της Αθήνας;
    Οφείλω να συμφωνήσω με τον φίλο.... Εγώ που έφυγα από την Αθήνα και ήρθα στην επαρχία να ζήσω... μέχρι πότε θα την πληρώνω την σκατ@# πόλη???
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

κάντε μια σούμα ρε παιδιά!

Δεν ισχύουν τελικά τα τέλη για μηχανάκια;

Για την απόσυρση τι ισχύει;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
    κάντε μια σούμα ρε παιδιά!

Δεν ισχύουν τελικά τα τέλη για μηχανάκια;

Για την απόσυρση τι ισχύει;;

Η απόσυρση για τις μοτοσικλέτες λήγει στο τέλος του χρόνου.

Τα τέλη για τις μοτοσικλέτες δεν αλλάζουν, όπως είπε ο Κώστας.

Re: Re: Re: ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ.....ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    Ποιος σου είπε ότι την γλιτώσαμε; Ξέρεις πόσοι εδώ μέσα έχουν αυτοκίνητο που τους πιάνει η ρύθμιση για τα "πράσινα τέλη" και τα πράσινα άλογα;
    Ως πρός τις μηχανές εννοώ ότι την γλυτώσαμε......Γιατί για τα αυτοκίνητα.......άστο καλύτερα!!!!!!!!!

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2008, 20:07
  2. 90% αυξηση στα διοδια για τα δικυκλα
    από urban στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2008, 19:09
  3. Αύξηση 20% στα τέλη κυκλοφορίας
    από Elle στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2008, 15:39