Δεν έχεις άδικο, η γιαγιά μου έλεγε "Τον Κων/ντινο να βλέπω στο αλογό του και ας πεινάω" , εννοώντας τον βασιλιά. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι πορωμένοι ,είτε μπλε είτε πράσινοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από +Arxiereas+
Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι έχουν επιλέξει μεταξύ τους τον πάρε τον έναν και βάρα τον άλλον για αρχηγό. Αη και το ρίξαμε εμείς στα μικρά. Υπάρχουν πολλοί άλλοι που επειδή υποστηρίζουν μια ομάδα στο ποδόσφαιρο νομίζουν ότι έτσι είναι και στην πολιτική. Είναι δυστυχώς πολλοί και το χειρότερο, δεν αλλάζουν!
Κάθε φορά στα ίδια καταλήγουμε
Ομως βλέπω και κατι που μου δίνει ελπίδα. Εσας να σχολιάζετε και να συζητάτε. Ιδίως σε ένα μη πολιτικό φόρουμ. Στατιστικά να το πάρεις σε μια κοινωνία 10000 μελών ίσως και περισσότερο, βλέπω μια αμφισβήτηση. Δεν νομίζω οτι επειδή υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι που ψηφίζουν με νοοτροπία ομάδας ή χωριού θα υπάρχουν μια ζωή. Οπως εσείς εξελιχθήκατε να ανταλλάσετε ιδέες έτσι και τα παιδιά τους ανήψια τους εγγόνια τους , θα μάθουν να είναι αν οχι πραγματικά ενεργοί πολίτες, τουλάχιστο λιγότερο κοιμισμένοι. Που το πάω τωρα..... "Κάθε φορά στα ίδια καταλήγουμε " που είπες είναι μια αποδοχή επικίνδυνη και συντηρητική. Το λές απο αγανάκτηση το ξέρω αλλά είναι κατι που πρέπει να ξεπεράσουμε. Πρέπει εμπρακτα να δείχνουμε την δυσαρέσκειά μας και το λιγοτερο που μπορουμε να κάνουμε είναι η κάλπη. Για αρχή ας αλλάξουμε την ψήφο μας και επειδη αυτο δεν φτάνει ας αλλάξουμε στην συνέχεια την νοοτοπία του νόμου της ζούγκλας που έχουμε φτιάξει για την Ελλάδα. Αντι του ισχυρότερου να επιβάλλεται στους ασθενέστερους , να προστατεύει.
Πολλά είπα:rotflmao: