Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 109

Θέμα: ΜΕΓΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.... Πόθεν έσχες πολιτικών..

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

και κάτι τελευταίο! να με συμπαθάτε φίλτατοι συμφορουμίτες αλλά η Αριστερά δνε ε΄χει τέτοια συνθήματα κι όταν λέω Αριστερά εγώ προσωπικά αναφέρομαι κυρίως στο ΚΚΕ! Ουδέποτε θα ακούσεις κάτι τέτοιο από το ΚΚΕ δεν θα ακούσεις τέτοιου είδους αηδίες ούτε θα κάνουν αντιπαράθεση με τέτοια συνθήματα.

Ντάξει δε βρίζουν οι κουμουνιστές ..... απλά δέρνουν που και που ... με κανα καδρόνι.. (έχει γινει αξεσουαρ πλεον)

Και το αριστερό.... του ΚΚΕ... άστο καλύτερα.............

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Επειδη ξερω κατι ΚΝΙτες που ξυπνανε 5 η ωρα πριν την δουλεια τους για να πανε να περιφρουρησουν κατι καλοπεδα "εργοστασιαρχες" και επιχειρηματιες ...

δεν πιστευω οτι η συζητηση ειναι ανταξια του iq το τι ειναι και το τι κανει το ΚΚΕ
    και ποσο μαλλον κακιες(ετσι Κωστη ? ) για το ιq των παιδιων που τρεχουν

Το λεω εγω που δεν με εκφραζει απολυτα το ΚΚΕ και που οντως εχει κανει τραγικα λαθη
    και μερικες φορες διασπαει την αριστερα(εγκλημα)

Εκτος κι αν τους λεμε χαζους επειδη δεν ανηκουν στα πρασινα και τα μπλε δοντια ...

υγ Οταν η συζητηση περιεχει ονοματα οπως Βουλγαρακη,Μαρκογιαννακη κτλ
    ειναι φανερο που ΠΡΕΠΕΙ να στοχευουμε ετσι ???
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Γιώργος Καρατζαφέρης πρόεδρος ΛΑΟΣ

Καταθέσεις 5.500 ευρώ

----------------

o καρατζαφερης ειχε πριν τις ευρωεκλογες 1.005.500 ευρω, εδωσε το 1.000.000 και εμεινε με 5.500

ε ρε δουλεμα που πεφτει,

αυτα τα νουμερα που βλεπουμε ειναι για τις ειδησεις..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Νομιζω πλεον αλλα και ανεκαθεν δεν υπαρχει σοβαρος ανθρωπος στην πολιτικη και αν υπαρξει δεν βγαινει δευτερη φορα ή γιατι τον τρωνε τα λαμογια ή γιατι δεν αντεχει να ειναι σε εναν τετοιο κυκλωμα και την κανει απο μονος του.

Τετοιοι πολιτες ειμαστε τετοιους πολιτικους εχουμε και τους τρωμε στην μαπα και μετα γρινιαζουμε.
    Σιγουρα υπαρχουν Ελληνες πολλοι εξυπνοι οχι πονηροι μην μπερδευεστε αλλα αυτοι εχουν φυγοι στο εξωτερικο ή ειναι ετοιμοι να φυγουν και διοικουν μια χαρα αξιολογα.

Το κακο στην Ελλαδα ειναι οτι μας αρεσει μας αρεσει αυτη η αναρχια την βαφτισαμε και Δημοκρατια και ειμαστε ολοι ευχαστιστημενη.(δεν τα λεω εγω αυτα επαναλαμβανω τα λογια του ραφαηλιδη.)
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Επειδη ξερω κατι ΚΝΙτες που ξυπνανε 5 η ωρα πριν την δουλεια τους για να πανε να περιφρουρησουν κατι καλοπεδα "εργοστασιαρχες" και επιχειρηματιες ...

δεν πιστευω οτι η συζητηση ειναι ανταξια του iq το τι ειναι και το τι κανει το ΚΚΕ
    και ποσο μαλλον κακιες(ετσι Κωστη ? ) για το ιq των παιδιων που τρεχουν

Το λεω εγω που δεν με εκφραζει απολυτα το ΚΚΕ και που οντως εχει κανει τραγικα λαθη
    και μερικες φορες διασπαει την αριστερα(εγκλημα)

Εκτος κι αν τους λεμε χαζους επειδη δεν ανηκουν στα πρασινα και τα μπλε δοντια ...

υγ Οταν η συζητηση περιεχει ονοματα οπως Βουλγαρακη,Μαρκογιαννακη κτλ
    ειναι φανερο που ΠΡΕΠΕΙ να στοχευουμε ετσι ???
    Ρε συ συνονοματε, αστο τωρα....πλακα κανουμε....

Και μονο το θεμα ειναι γελοιο, αλλωστε το γραφει και το παλικαρι που ανοιξε τη συζητηση....μεγα ανεκδοτο οπως πολυ σωστα αναφερει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε συ συνονοματε, αστο τωρα....πλακα κανουμε....

Και μονο το θεμα ειναι γελοιο, αλλωστε το γραφει και το παλικαρι που ανοιξε τη συζητηση....μεγα ανεκδοτο οπως πολυ σωστα αναφερει!

Κοιτα την αλλη "πλακα" συνονοματε ,πολλοι κερδιζουν απο τα δαση που καιγονται ...

Φιλε μερικες φορες ΑΠΟΡΩ που μπορουν ορισμενοι να συγκρατουν τα νευρα τους

γιατι εγω δυστυχως δεν μπορω ...

βολτάδικο μέλος
    επειδή γράφω ήδη 9 χρόνια στα ελληνικά πανεπιστήμια (τα μεταπτυχιακά να ναι καλά) έχω ακούσει πολλά! περί συνθημάτων λοιπόν.... εδώ και πολλά χρόνια ακούω (από τις αντίστοιχες παρατάξεις) για σκατά σε τάφους παπανδρέου, μπακογιάννη, κλπ... και φυσικά υπάρχουν και τα reminders για μελιγαλά, πηγάδια, γράμμο και βίτσι. για να μην ξεχνιόμαστε... άσχετα αν το 90% από αυτούς που τα φωνάζουν δεν ξέρουν τι έγινε στα αντίστοιχα μέρη. αλλά η αλήθεια είναι ότι η ΠΚΣ (όχι τα υπόλοιπα αριστερά στοιχεία) δεν γαμάνε μάνες-αδερφές και πατεράδες... τα συνθήματα τους είναι κατα 99% κόσμια και φυσιολογικά για πανεπιστημιακό περιβάλλον. αλλά φέρνουν καδρόνια... α σόρυ, σημαίες είναι.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    αλλά φέρνουν καδρόνια... α σόρυ, σημαίες είναι.......
    Δηλαδη σε Ματαδες που δεν σεβονται ο-υ-τ-ε τ-ο γ-α-λ-α τ-η-ς μ-α-ν-α-ς τους θα πηγαινες με λουλουδια???

για τα συνθηματα σωστος εισαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    επειδή γράφω ήδη 9 χρόνια στα ελληνικά πανεπιστήμια (τα μεταπτυχιακά να ναι καλά) έχω ακούσει πολλά! περί συνθημάτων λοιπόν.... εδώ και πολλά χρόνια ακούω (από τις αντίστοιχες παρατάξεις) για σκατά σε τάφους παπανδρέου, μπακογιάννη, κλπ... και φυσικά υπάρχουν και τα reminders για μελιγαλά, πηγάδια, γράμμο και βίτσι. για να μην ξεχνιόμαστε... άσχετα αν το 90% από αυτούς που τα φωνάζουν δεν ξέρουν τι έγινε στα αντίστοιχα μέρη. αλλά η αλήθεια είναι ότι η ΠΚΣ (όχι τα υπόλοιπα αριστερά στοιχεία) δεν γαμάνε μάνες-αδερφές και πατεράδες... τα συνθήματα τους είναι κατα 99% κόσμια και φυσιολογικά για πανεπιστημιακό περιβάλλον. αλλά φέρνουν καδρόνια... α σόρυ, σημαίες είναι.......

Εγώ παιδιά μίλησα για τα συνθήματα... όσο για τα καδρόνια φυσικά και ισχύει αλλά αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι πρέπει να γνωρίζουμε και να παραδεχθούμε πως συνήθως την πληρώνουν οι άλλες αριστερές ομάδες. Καλή ώρα τα ΚΝΑΤ που δέρναν τους αριστεριστές στα τέλη του 70 κι αρχές 80.
    όσο για το αριστερό του ΚΚΕ φίλε Zid αν μη τι άλλο ξέρεις πολύ καλά τι υποστηρίζουν. Δεν σου είπαν ότι εμείς αλλάζουμε ούτε μετακινούμαστε ούτε έβαψαν ροζ την ιδεολογία τους και λίγο απο δω λίγο από κει. Αυτό που πιστεύουν το λένε και το τηρούν. Είτε μας αρέσει είτε όχι. Έχουμε πάρα πολλά να τους καταλογίσουμε αλλά αν μη τι άλο έχουν μία ιδεολογία-θεωρία και την πιστεύουν ακράδαντα.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος
    το θέμα ξέρεις ποιο είναι;

ότι ο εχθρός δεν είναι τα ΜΑΤ...

πίσω από τα ΜΑΤ, τα λαμόγια περνούν ζωή χαρισάμενη... τώρα που κι ο κουφοντίνας βλέπει τον κόσμο ριγέ...

όσοι πάνε και παίζουν ξύλο με τα σιδερόφρακτα ΜΑΤ, αφενός τρώνε πολύ περισσότερο από όσο δίνουν, κι αφετέρου παίζουν με τους όρους του συστήματος, και ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως κάτι κάνουν

Παλαιό μέλος
    Έχουμε πάρα πολλά να τους καταλογίσουμε αλλά αν μη τι άλο έχουν μία ιδεολογία-θεωρία και την πιστεύουν ακράδαντα.
    την ιδεολογία τους οι λαοί της ανατολικής ευρώπης την κατάπιαν με το ζόρι αλλά τελικά την έκαναν εμετό

σε καμιά 100στή χρόνια, ίσως το πάρει το μήνυμα κι ο περισσός...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    την ιδεολογία τους οι λαοί της ανατολικής ευρώπης την κατάπιαν με το ζόρι αλλά τελικά την έκαναν εμετό

σε καμιά 100στή χρόνια, ίσως το πάρει το μήνυμα κι ο περισσός...

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω! Καταρχάς δεν επιβλήθηκαν με το ζόρι όπως το θέτεις. Υπάρχει ιστορία μπορείς να ανατρέξεις σε αυτό. Κατ επέκταση δεν έκαναν εμετό την ιδεολογία αλλά αυτό που επιβλήθηκε! Ένα μόρφωμα επί της ουσίας το οποίο απείχε κατά πολύ από αυτά που έλεγε και οραματιζόταν ο Μαρξ.
    Τώρα τι θα γίνει σε καμιά 100η χρόνια δεν το ξέρω... αλλά κράτα και καμιά πισινή γιατί δεν ξέρεις τι ξημερώνει και οι καταστάσεις αλλάζουν άρδην πολλές φορές.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος
    εγώ δεν έχω ακούσει τον περισσό να καταδικάζει αυτό το μόρφωμα που λές (και συμφωνώ πως δεν ήταν γνήσιος μαρξ)

αντίθετα έχουν φτάσει στο ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ σημείο να δικαιώνουν τον στάλιν για όσα έκανε, με σχετική ανακοίνωση προ μηνών, και να τον βλέπουν ως μέγα κομμουνιστή ηγέτη

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω! Καταρχάς δεν επιβλήθηκαν με το ζόρι όπως το θέτεις. Υπάρχει ιστορία μπορείς να ανατρέξεις σε αυτό. Κατ επέκταση δεν έκαναν εμετό την ιδεολογία αλλά αυτό που επιβλήθηκε! Ένα μόρφωμα επί της ουσίας το οποίο απείχε κατά πολύ από αυτά που έλεγε και οραματιζόταν ο Μαρξ.
    Τώρα τι θα γίνει σε καμιά 100η χρόνια δεν το ξέρω... αλλά κράτα και καμιά πισινή γιατί δεν ξέρεις τι ξημερώνει και οι καταστάσεις αλλάζουν άρδην πολλές φορές.
    Ναι στο περίπου.....
    Σαν να παντρευτεί κάποιος μια θεά, και το πρώτο βράδυ να του πετάξει μια μαλαπέρδα μισό μέτρο. :rotflmao: . Υπάρχει διαφορά μεταξύ της φαντασίωσης και της πραγματικότητας καθώς ζεις με τη δεύτερη.

Ο Περισσός θα λάβει το μήνυμα το 2489 στην επέτειο των 500 χρόνων απ΄τη διάλυση της Σοβ. Ενωσης. Μόλις πριν λίγους μήνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι για ότι έγινε το 89, έφταιγε ο ρεβεζιονιστής Χρούτσεφ που ξέφυγε απ΄το σοσιαλιστικό ιδεώδες του πατερούλη. :a31: :a31:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    εγώ δεν έχω ακούσει τον περισσό να καταδικάζει αυτό το μόρφωμα που λές (και συμφωνώ πως δεν ήταν γνήσιος μαρξ)

αντίθετα έχουν φτάσει στο ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ σημείο να δικαιώνουν τον στάλιν για όσα έκανε, με σχετική ανακοίνωση προ μηνών, και να τον βλέπουν ως μέγα κομμουνιστή ηγέτη
    Ντεβελέκ συμφωνούμε και με λούζει κρύος ιδρώτας....:a53: :a53:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αυτό κι αν ήταν ανέκδοτο!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2004, 01:26
  2. ακομα ενα ανεκδοτο
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 20:34
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 09:32