Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 131

Θέμα: Μ@λ@κ....ες ΙΧδες Αθηναιοι στην επαρχια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Bill προσεχε... δινεις δικαιωματα...
    "...στην πιπα σου εσυ...." και αλλα τετοια ομορφα
    Και ως γνωστον σε αυτη την χωρα μια πιπα να σε δουν παιρνεις, πουστη θα σε πουν... :rotflmao:

Κατα τα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι καποιος μπορει να με θεωρει υποκριτη και ψευτη ενω δεν με ξερει καν...

Δεν αναφερομαι προσωπικα λεμε,στατιστικα και σε αυτα που βλεπω αναφερομαι!

να σαι παντα καλα και να μην ανεβαζεις την κοπελια στο μηχανακι αν δεν φοραει κρανος... εσυ μην φορας αν δεν γουσταρεις αλλα αν πραγματικα νιωθεις ευθυνη για την συνεπιβατιδα σου παντα κρανος και ας τις χαλανε τα μαλλια.-
    Καλο βραδυ μαγκες, παω να στρωσω τα καινουρια μου λαστιχακια

Δεν εχω ανεβασει ποτε την κοπελα μου χωρις εξοπλισμο πανω,μα ποτε ομως! Και ουτε εγω ανεβαινω χωρις εξοπλισμο και ουτε το επικρωτω αυτο? Καταλαβαμε? Λεω οτι για 100 μετρα δεν θα βαλω κρανος,αν ειναι να γινει η μαλακια ας γινει στα 100 μετρα. Α! και μιλαω για δρομο χωρις κινηση,αν εχει κινηση θα βαλω. Αυτα,τωρα παμε για μπυρες!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    κινηση,αν εχει κινηση θα βαλω. Αυτα,τωρα παμε για μπυρες!
    Μπυρες με Κρανος ΕΤΣΙ??

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	beer-football-helmet.jpg 
Προβολές:	176 
Μέγεθος:	18,6 KB 
ID:	170503
    Accipere quam facere praestat injuriam

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Παντως ρε παιδες δεν νομιζω οτι αυτο που περιγραφει ο kokos απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα.

Και γω το εχω κανει και νομιζω οτι οι περισσοτεροι το εχουν κανει.

Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.

Οχι οτι δεν μπορει να σου συμβει η κακια στιγμη και για 100 μετρα (που αν οντως ειναι 100 μετρα θα προτιμησω να περπατησω) αλλα ουκ ολιγες φορες για πολυ μικρες αποστασεις χωρις κινηση το εχω κανει και γω.
    Ενταξει λαθος ειναι αλλα μην το παιζουμε και ολοι παναγιες και οτι δεν το εχουμε κανει ποτε.

"Ο αναμαρτητος πρωτος την πετρα ας ριξει"
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Talking Σλόγκαν δολοφόνος!!

Τι θυμήθηκα!!:rotflmao:

Θα σας φτιάξω!!

Διαφήμιση για πίπες τσιγάρου.

ΣΚΗΝΙΚΟ: Ο άντρας περπατάει στο σπίτι καπνίζοντας και πετώντας τις στάχτες του όπου να'ναι. Η γυναίκα του τρέχει πίσω του προσπαθώντας να πιάσει τις στάχτες με ένα τασάκι πριν πέσουν κάτω.

Και το σλόγκαν: "ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ"
    Πίπες τάδε!!

:rotflmao: :rotflmao:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Σλόγκαν δολοφόνος!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

Διαφήμιση για πίπες τσιγάρου.

ΣΚΗΝΙΚΟ: Ο άντρας περπατάει στο σπίτι καπνίζοντας και πετώντας τις στάχτες του όπου να'ναι. Η γυναίκα του τρέχει πίσω του προσπαθώντας να πιάσει τις στάχτες με ένα τασάκι πριν πέσουν κάτω.

Και το σλόγκαν: "ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ"
    Πίπες τάδε!!

ΠΙΠΕΣ Diana ...Υγεια ...Καθαριοτης...ΑΡχοντια!!! :o
    Accipere quam facere praestat injuriam

SVX !!!! Είσαι πολύ γρήγορος να πάρει !!

Αυτή είναι μούφα. Η original ήταν να πεθαίνεις!!:rotflmao: :rotflmao:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

MAGIC LIFE..............ΧΑΡΙΖΕΙ ΖΩΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ..............πάρτε του μιά............ΠΙΠΑ....!!!

Όλοι δίκιο έχετε.........

Έδώ πού τά λέμε,βάλε στολή καί τράβα γιά καφέ.........νά δείς τί γέλιο θά πέσει.....!!!

Ένα τζινάκι όμως μέ προστασίες,μπουφανάκι καί κράνος........σού δίνουν καί στύλ....!!!

Έχασα πολλούς γνωστούς καί φίλους........άτσαλάκωτους,άπλά μέ μιά τρύπα στό κεφάλι....!!!

Καί ή τραγική είρωνία πού έπιμένει καί καλώς έπιμένει ό φίλος μας ό Λούκυ-Λούκ....

είναι ότι...........

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΕ ΜΟΤΟ............

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90% ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ....!!!

Καλά έξω.........γιά νά πάς χωρίς κράνος........

ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΑΣ.........ΝΑΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΖΩΧΑΣ....!!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    MAGIC LIFE..............ΧΑΡΙΖΕΙ ΖΩΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ..............πάρτε του μιά............ΠΙΠΑ....!!!

Όλοι δίκιο έχετε.........

Έδώ πού τά λέμε,βάλε στολή καί τράβα γιά καφέ.........νά δείς τί γέλιο θά πέσει.....!!!

Ένα τζινάκι όμως μέ προστασίες,μπουφανάκι καί κράνος........σού δίνουν καί στύλ....!!!

Έχασα πολλούς γνωστούς καί φίλους........άτσαλάκωτους,άπλά μέ μιά τρύπα στό κεφάλι....!!!

Καί ή τραγική είρωνία πού έπιμένει καί καλώς έπιμένει ό φίλος μας ό Λούκυ-Λούκ....

είναι ότι...........

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΕ ΜΟΤΟ............

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90% ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ....!!!

Καλά έξω.........γιά νά πάς χωρίς κράνος........

ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΑΣ.........ΝΑΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΖΩΧΑΣ....!!!

Yπαρχει και μια "αρχαια" μελετη που λεει πως τα ατυχηματα (γενικα και με μοτο και με κουτια) γινονται σε ενα κυκλο 20 χλμ απο το σπιτι μας.Δλδ οσο πιο κοντα εισαι στο σπιτι σου τοσο χαλαρωνεις γιατι υποτιθεται οτι ξερεις την περιοχη κι ετσι την πατας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Εχω δωσει πολλα λεφτα για εξοπλισμο και για μενα και για την κοπελα μου και τα φοραω παντα αλλα μην τρελαθουμε που ειστε ολοι τοσο τυπικοι και αρχιζετε και κραζετε τον αλλον που επεσε γιατι πηγε 2 βηματα χωρις κρανος.
    Κι εγω ειμαι της γνωμης οτι ολα μπορουν να συμβουν στα 100 μετρα αλλα δεν θα το φορεσω για 100 μετρα οπως και κανενας αλλωστε.
    Γιατι αν ειναι ετσι και τον αστραγαλο μπορει να σπασεις στα 100 μετρα οποτε φορα και τις μποτες,και το γονατο να φας,και τον κωλο,και τα χερια και τους ωμους οποτε φορα και την στολη! Γιατι τα χερια??? Και τα γαντια εννοειται! Αν το κανεις μαζι σου κι εγω!
    Κάντο τότε επειδή εγώ το κανα και σώθηκα.Κοίτα εδώ http://www.moto.gr/forums/showthread...ED%F4%E7%F3%E5

Άμα δε φοράς εσύ εξοπλισμό δικαίωμά σου.Μή λες όμως
    αλλα δεν θα το φορεσω για 100 μετρα οπως και κανενας αλλωστε.
    διότι να που τα φοράμε και μας σώζουν.

Νέο μέλος
    Καλημερα δε μπηκα στη διαδικασια να διαβασω τα μυνηματα στις τελευτειαις δυο σελιδες μιας και πανω κατω το νοημα βγηκε ξεκαθαρα. Δε γινομαστε υπερβολικοι, κρανος και γαντια τα θεωρω απαραιτητα. Γαντια χειμωνα καλοκαιρι και μαλιστα αν δειτε τα χερια μου ειμαι σαν τον συγχωρεμενο τον Jackson, ασπρες παλαμες και μαυρισμα σοκολατε το υπολοιπο. Ναι μπουφαν καλοκαιρι δε φοραω μιας και ειμαι μεσα στη πολη σε χαλαρους ρυθμους καλοκαιριατικα, μποτες ειμαι αναλογα αλλα κατα 75% τις φοραω ακομη και θαλασσα να παω οσο για κρανος ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ακομη και στο βενζιναδικο να παω 50μ πιο κατω, γιατι; Θα σας πω αμεσως οσοι το γελατε... γιατι ειμαι στο φαναρι ο τυπος απο πισω πιανει το μουνι της γυναικας του αυτη το λεβιε των ταχυτητων του και ο προφτλακτηρας του εκει φτασει στο καρτερ της μηχανης. Το κεφαλι μου εχει προσγειωθει στο καπο - μπαμπριζ του. Δε γαμιεται προτιμω να πεσω με το κρανος και να τον αρχισω και στις κουτουλιες απο το να το ρισκαρω να μη σηκωθω απο το καπο του. Οποιος καταλαβε καταλαβε.

Καλη μας συνεχεια και καλο μας καλοκαιρι οσοι φευγουμε για διακοπες.

Νέο μέλος
    Και κοφτε το αυτο με το 10-100-1000 μετρα. Δε το φοραμε μονο οταν ειναι να παμε μακρυα. το φοραμε γιατι μας προσταυτει απο τους γυρω παραγοντες που μπορει να μας κανουνε ζημια. ακομη και ενα πετραδακι να φυγει ακομη και ενα μυγακι να μπει στο ματι μπορει να τα χασουμε και να πεσουμε σα σκατα κατω, και σε τελικη αναλυση γιατι το αγορασατε αφου δε το χρησιμοποιεται;

Μετα κλεγομαστε που οι αστυνομικοι μας κοβουνε κλησεις και τους βριζουμε, ε δευστηχως ο Ελληνας ετσι θελει πουτσα και ξυλο. Μονο ετσι βαζει μυαλο. Ετσι με την Τουρκοκρατια μετα απο 400 χρονια θυμηθηκαμε οτι μας χαλαει το καθεστως και επρεπε να ξεσηκωθουμε και να κανουμε κατι... ξεφυγα αλλα δε γαμιεται.

Υ.Γ. μη σωσεται το το φορεσετε και για 100μ. λιγοτερη κινηση στους δρομους για μενα. Γεια σας.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Τελικα ολοι εδω μεσα συμφωνουμε οτι παντα κρανος, ακομα και ο κοκος οπως παραδεχτηκε ...
    Δεν με νοιαζει τι λεει η στατιστικη και η εμπειρια...δεν με νοιαζει τι κανουν οι περισσοτεροι ή και ολοι....επαθα...εμαθα και κανω οτι μπορω για να μην ξαναπαθω αλλα ταυτοχρονα να πεισω και καν 'αλλο για το πως εχουν τα πραγματα...Καποτε και εγω δεν φορουσα κρανος και σιγουρα δεν ειμαι "αναμαρτητος" για να βαλλω λιθους δεξια και αριστερα, την γνωμη μου και την εμπειρια μου κατεθεσα και ο καθενας ας πορευεται οπως γουσταρει....
    μπυρες και πιπες ...για ολους :rotflmao:

υ.γ.χρονια τωρα αναζητω την Ειρηνη....

γνωστη για τις πιπες τις....

εξ ου και η γνωστη φραση "η πιπα της ειρηνης..."

την γνωριζει κανεις απο εδω μεσα?

μηπως ειναι μυθος τελικα?

οποια Ειρηνη ρωτησα αν ειναι η γνωστη με τις πιπες με στραβοκοιταξε...

μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    [B]

XTBilly πελατηηηηηηηηηηηηης

Με φώναξε κανείς?

Να'μαστε καλά ρε μάγκες με τις πίπες , τις μπύρες μας και τα όλα μας!!

Όσο για την πίπα της ειρήνης....

Τι να κλάσει η ειρήνη? Που πάει να τα βάλει με τους κολοσσούς?
    Εδώ κάνουμε πάνω από 10 τη μέρα άμα λάχει ναουμ! :rotflmao: :rotflmao:

XR
    XTR
    XJR

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

XTBilly πελατηηηηηηηηηηηηης
    Καλά Μπιλάρα άναψες φωτιές με τις πίπες και άντε να τις σβήσεις τώρα
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. ιχδες αθηναιοι στην επαρχια vol.II
    από bikas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2009, 19:25
  3. 3ήμερο οδοιπορικό στην ΗΠΕΙΡΟ
    από THEOD στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2008, 05:46
  4. ένα απο τα καλά του να ζείς στην επαρχία...
    από TOMASKTM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 00:39
  5. Πόσα ταξί κυκλοφορούν στην Αθήνα ?
    από tifozif1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 20:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας