Ο μηχανικός μου είναι πολύ προσγειωμένο παιδί, είχε πάρα πολλές γνώσεις σχετικά με τις μοτοσυκλέτες, φανατικός του motogp και γράφει πολύ καλούς χρόνους στις Σερρες. Αν τον βάλεις να μεταδώσει όμως θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι .Αρχικά δημιουργήθηκε από stratosZX10
εγω τον γνωριζω προσωπικα τον δημητρη, ειχαμε γνωριστει στις σερρες, και μιλησαμε αρκετα για διαφορα θεματα του motogp και μπορω να πω οτι και προσγειωμενος ειναι και πολλες γνωσεις εχει, αλλα σκεφτειτε οτι στην τηλεοραση πρωτον δεν μπορει να κανει οτι θελει και να λεει οτι θελει, και συνηθως αυτα που λενε ειναι καποια γενικα πραγματα για τον κοσμο που δεν γνωριζει....
δεν μπορει να μας λεει ποσα κλικ! ρυθμισε την αναρτηση του ο στονερ!!
πολλοι δεν ασχολουνται με αυτα απλα τους αρεσουν οι αγωνες.
και τον στεφανο τον σκλαβενιτη τον γνωρισα και ειναι γ@μω τα παλικαρια....
αυτα απο μενα
υ.γ μην κρινεις για να μην κριθεις.
Δεν λένε τίποτα όλα τα παραπάνω. Ούτε αν είναι καλό παιδί, ούτε αν έχει γνώσεις, ούτε αν ήταν οδηγός παλια, ούτε αν είναι προσγειωμένος. Εδώ μιλάμε για τηλεοπτική μετάδοση.
Τα εχουμε πει τόσες φορές για τον Διατσίδη. Καλός, χρυσός αλλά λίγος. Δεν την έχει την μετάδοση.
Πιο πολύ σε αποσπά από το να παρακολουθήσεις τον αγώνα παρά σε βοηθά. Ο ρόλος του παρουσιαστή είναι να σου μεταφέρει αυτό που δεν βλέπεις από την τηλεόραση και αυτό που δεν γνωρίζεις ως απλός τηλεθεατής.
Το χαλαρό κλίμα κουτσομπολίστικης εκμπομπής σε γειώνει, σου απομυθοποιεί το γεγονός, σε αποπροσανατολίζει.
Δεν με ενδιαφέρει να ακούω επι 3 λεπτά τους παρουσιαστές να συζητάνε για τα φορολογικά προβλήματα του Ροσι, για το αν ο Στόνερ αγαπά την Αντριάνα και είναι πολύ ευτυχισμένος μαζί της ή για το αν ο Πεδρόσα είναι κλειστός χαρακτήρας και δεν χαμογελάει ποτέ. Την ίδια στιγμή έχουν γίνει 3 προσπεράσεις και τις έχουν χάσει. Και όταν το διαπιστώνουν ότι έχει αλλάξει η κατάταξη, κάνουν σαν μωρές παρθένες. Ξυπνάααατε ρεεε, την είδαμε την προσπέραση.... πάμε γι αλλα.
Όλα αυτά μπορούν να τα πουν σε άλλη εκπομπή ή πρίν και μετά τον αγώνα. Όχι όμως κατα την διάρκεια. Εκεί με ενδιαφέρει να μάθω, όπως έγραψα και πιο πάνω, αυτά που δεν βλέπω και αυτά που δεν ξέρω για το άθλημα. Να μου μεταφέρουν το κλίμα, να μου περιγράψουν τις καιρικές συνθήκες, να μου μιλήσουν για λάστιχα (όχι μόνο για το αν είναι μαλακά ή σκληρα), να μου μιλήσουν για κινητήρες, αναρτήσεις, φρένα, αποδόσεις, διαφορές, δεσμοδρομικό, big bang, screamer, γυροσκοπικό, τεχνικές οδήγησης, οδηγικά στυλ, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα.
Και να μου τα εξηγήσουν αυτά. Να τα αναλύσουν.
Επίσης ο ΔΔ το έχει παρακάνει με τα κλισέ. Έλεος.
Σε κάθε αγώνα όταν φύγει το πόδι του Ρόσι στην στροφή θα πεί ακριβώς τα ίδια πράγματα περί αδράνειας και ότι ο Ρόσι ζητά ενα ευρώ(χα χα) για κάθε φορά που κάποιος τον αντιγράφει.
Όταν η κάμερα θα πάρει κοντινό τον Ελίας στη στροφή θα πεί ότι βγάζει πιο πολύ το σώμα του από τους άλλους και ότι παλιά του έφτιαχναν ειδικό λάστιχο αλλά τωρα προσαρμόζει αυτός το στυλ του στα λάστιχα.
Όταν βρέχει ο Vermulen θα έχει το πλεονέκτημα. Άσχετα αν έχει κερδίσει μόνο μια φορά στην ζωή του.
Τέλος πάντων, ούτως ή άλλως αυτος θα είναι και τα επόμενα χρόνια οπότε όσοι βλεπετε την Ελληνική μετάδοση μην περιμένετε κάτι διαφορετικό.