Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 68 από 68

Θέμα: Η Κουτσομπολα ..ακα Διατσιδης..ελεος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stratosZX10
    εγω τον γνωριζω προσωπικα τον δημητρη, ειχαμε γνωριστει στις σερρες, και μιλησαμε αρκετα για διαφορα θεματα του motogp και μπορω να πω οτι και προσγειωμενος ειναι και πολλες γνωσεις εχει, αλλα σκεφτειτε οτι στην τηλεοραση πρωτον δεν μπορει να κανει οτι θελει και να λεει οτι θελει, και συνηθως αυτα που λενε ειναι καποια γενικα πραγματα για τον κοσμο που δεν γνωριζει....
    δεν μπορει να μας λεει ποσα κλικ! ρυθμισε την αναρτηση του ο στονερ!!
    πολλοι δεν ασχολουνται με αυτα απλα τους αρεσουν οι αγωνες.

και τον στεφανο τον σκλαβενιτη τον γνωρισα και ειναι γ@μω τα παλικαρια....
    αυτα απο μενα

υ.γ μην κρινεις για να μην κριθεις.
    Ο μηχανικός μου είναι πολύ προσγειωμένο παιδί, είχε πάρα πολλές γνώσεις σχετικά με τις μοτοσυκλέτες, φανατικός του motogp και γράφει πολύ καλούς χρόνους στις Σερρες. Αν τον βάλεις να μεταδώσει όμως θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι .

Δεν λένε τίποτα όλα τα παραπάνω. Ούτε αν είναι καλό παιδί, ούτε αν έχει γνώσεις, ούτε αν ήταν οδηγός παλια, ούτε αν είναι προσγειωμένος. Εδώ μιλάμε για τηλεοπτική μετάδοση.
    Τα εχουμε πει τόσες φορές για τον Διατσίδη. Καλός, χρυσός αλλά λίγος. Δεν την έχει την μετάδοση.
    Πιο πολύ σε αποσπά από το να παρακολουθήσεις τον αγώνα παρά σε βοηθά. Ο ρόλος του παρουσιαστή είναι να σου μεταφέρει αυτό που δεν βλέπεις από την τηλεόραση και αυτό που δεν γνωρίζεις ως απλός τηλεθεατής.
    Το χαλαρό κλίμα κουτσομπολίστικης εκμπομπής σε γειώνει, σου απομυθοποιεί το γεγονός, σε αποπροσανατολίζει.
    Δεν με ενδιαφέρει να ακούω επι 3 λεπτά τους παρουσιαστές να συζητάνε για τα φορολογικά προβλήματα του Ροσι, για το αν ο Στόνερ αγαπά την Αντριάνα και είναι πολύ ευτυχισμένος μαζί της ή για το αν ο Πεδρόσα είναι κλειστός χαρακτήρας και δεν χαμογελάει ποτέ. Την ίδια στιγμή έχουν γίνει 3 προσπεράσεις και τις έχουν χάσει. Και όταν το διαπιστώνουν ότι έχει αλλάξει η κατάταξη, κάνουν σαν μωρές παρθένες. Ξυπνάααατε ρεεε, την είδαμε την προσπέραση.... πάμε γι αλλα.

Όλα αυτά μπορούν να τα πουν σε άλλη εκπομπή ή πρίν και μετά τον αγώνα. Όχι όμως κατα την διάρκεια. Εκεί με ενδιαφέρει να μάθω, όπως έγραψα και πιο πάνω, αυτά που δεν βλέπω και αυτά που δεν ξέρω για το άθλημα. Να μου μεταφέρουν το κλίμα, να μου περιγράψουν τις καιρικές συνθήκες, να μου μιλήσουν για λάστιχα (όχι μόνο για το αν είναι μαλακά ή σκληρα), να μου μιλήσουν για κινητήρες, αναρτήσεις, φρένα, αποδόσεις, διαφορές, δεσμοδρομικό, big bang, screamer, γυροσκοπικό, τεχνικές οδήγησης, οδηγικά στυλ, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα.
    Και να μου τα εξηγήσουν αυτά. Να τα αναλύσουν.

Επίσης ο ΔΔ το έχει παρακάνει με τα κλισέ. Έλεος.
    Σε κάθε αγώνα όταν φύγει το πόδι του Ρόσι στην στροφή θα πεί ακριβώς τα ίδια πράγματα περί αδράνειας και ότι ο Ρόσι ζητά ενα ευρώ(χα χα) για κάθε φορά που κάποιος τον αντιγράφει.
    Όταν η κάμερα θα πάρει κοντινό τον Ελίας στη στροφή θα πεί ότι βγάζει πιο πολύ το σώμα του από τους άλλους και ότι παλιά του έφτιαχναν ειδικό λάστιχο αλλά τωρα προσαρμόζει αυτός το στυλ του στα λάστιχα.
    Όταν βρέχει ο Vermulen θα έχει το πλεονέκτημα. Άσχετα αν έχει κερδίσει μόνο μια φορά στην ζωή του.

Τέλος πάντων, ούτως ή άλλως αυτος θα είναι και τα επόμενα χρόνια οπότε όσοι βλεπετε την Ελληνική μετάδοση μην περιμένετε κάτι διαφορετικό.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

....και ναι βλεπουμε βγηκε λευκη σημαια....(μεγαλη παυση)....μαλλον ειναι για να μπει το ασθενοφορο μεσα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm
    Εκτός από τις μπούρδες που λέει όλη την ώρα δεν παρακολουθεί και τον αγώνα. Γίνονται προσπεράσεις και αυτός δεν παίρνει χαμπάρι, και όταν καταλάβει ότι άλλαξαν οι θέσεις ψάχνει να βρει ποιος πήγε που και μπερδεύει τον Pedrosa με τον Dovi. Είναι κουραστικός.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Ο μηχανικός μου είναι πολύ προσγειωμένο παιδί, είχε πάρα πολλές γνώσεις σχετικά με τις μοτοσυκλέτες, φανατικός του motogp και γράφει πολύ καλούς χρόνους στις Σερρες. Αν τον βάλεις να μεταδώσει όμως θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι .

Δεν λένε τίποτα όλα τα παραπάνω. Ούτε αν είναι καλό παιδί, ούτε αν έχει γνώσεις, ούτε αν ήταν οδηγός παλια, ούτε αν είναι προσγειωμένος. Εδώ μιλάμε για τηλεοπτική μετάδοση.
    Τα εχουμε πει τόσες φορές για τον Διατσίδη. Καλός, χρυσός αλλά λίγος. Δεν την έχει την μετάδοση.
    Πιο πολύ σε αποσπά από το να παρακολουθήσεις τον αγώνα παρά σε βοηθά. Ο ρόλος του παρουσιαστή είναι να σου μεταφέρει αυτό που δεν βλέπεις από την τηλεόραση και αυτό που δεν γνωρίζεις ως απλός τηλεθεατής.
    Το χαλαρό κλίμα κουτσομπολίστικης εκμπομπής σε γειώνει, σου απομυθοποιεί το γεγονός, σε αποπροσανατολίζει.
    Δεν με ενδιαφέρει να ακούω επι 3 λεπτά τους παρουσιαστές να συζητάνε για τα φορολογικά προβλήματα του Ροσι, για το αν ο Στόνερ αγαπά την Αντριάνα και είναι πολύ ευτυχισμένος μαζί της ή για το αν ο Πεδρόσα είναι κλειστός χαρακτήρας και δεν χαμογελάει ποτέ. Την ίδια στιγμή έχουν γίνει 3 προσπεράσεις και τις έχουν χάσει. Και όταν το διαπιστώνουν ότι έχει αλλάξει η κατάταξη, κάνουν σαν μωρές παρθένες. Ξυπνάααατε ρεεε, την είδαμε την προσπέραση.... πάμε γι αλλα.

Όλα αυτά μπορούν να τα πουν σε άλλη εκπομπή ή πρίν και μετά τον αγώνα. Όχι όμως κατα την διάρκεια. Εκεί με ενδιαφέρει να μάθω, όπως έγραψα και πιο πάνω, αυτά που δεν βλέπω και αυτά που δεν ξέρω για το άθλημα. Να μου μεταφέρουν το κλίμα, να μου περιγράψουν τις καιρικές συνθήκες, να μου μιλήσουν για λάστιχα (όχι μόνο για το αν είναι μαλακά ή σκληρα), να μου μιλήσουν για κινητήρες, αναρτήσεις, φρένα, αποδόσεις, διαφορές, δεσμοδρομικό, big bang, screamer, γυροσκοπικό, τεχνικές οδήγησης, οδηγικά στυλ, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα.

Σε κάθε αγώνα όταν φύγει το πόδι του Ρόσι στην στροφή θα πεί ακριβώς τα ίδια πράγματα περί αδράνειας και ότι ο Ρόσι ζητά ενα ευρώ(χα χα) για κάθε φορά που κάποιος τον αντιγράφει.
    Όταν η κάμερα θα πάρει κοντινό τον Ελίας στη στροφή θα πεί ότι βγάζει πιο πολύ το σώμα του από τους άλλους και ότι παλιά του έφτιαχναν ειδικό λάστιχο αλλά τωρα προσαρμόζει αυτός το στυλ του στα λάστιχα.
    Όταν βρέχει ο Vermulen θα έχει το πλεονέκτημα. Άσχετα αν έχει κερδίσει μόνο μια φορά στην ζωή του.

Τέλος πάντων, ούτως ή άλλως αυτος θα είναι και τα επόμενα χρόνια οπότε όσοι βλεπετε την Ελληνική μετάδοση μην περιμένετε κάτι διαφορετικό.

συμφωνω σε ολα μαζι σου και γω αυτα τα ιδια με σενα θελω, εγω σχολιασα για καποια πραγματα οσον αφορα τον χαρακτηρα του που ειπωθηκαν....δεν λεω οτι ειναι σωστος σαν παρουσιαστης..
    ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

Πολυ καλα τα λες φιλε μου!!
    money cant buy me love !!!

starship crew member
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.Den exei Eurosport kardia mou.
    φιλε μου στην Καβαλα μενω! μιλαω για πολλα χρονια πριν,παρακολουθουσα αγωνες με το Rainey και Swantz . δεν ξερω ποιος το αναμεταδιδε τοτε, ισως πειρατικα. τελος παντων, μεχρι πριν τα παρει ο σκαυ τα εβλεπα στο nova με επιλογη αγγλικο σχολιασμο. η αλειθεια ειναι οτι μετα τα εβλεπα σε επαναληψη στο ετ3, για να γελασω και για να εχω επιχειρηματα να ''θαψω'' τον Δ.Δ. Λοιπον οπως βλεπω σε κανεναν μας δεν αρεσει η κατασταση, προτασεις υπαρχουν??? ρε μηπως να ζητησουμε την Καγια να τα λεει στα Αγγλικα, να το ευχαριστηθουμε

Χωματινο Μελος
    !!!!! ουστ να φυγει να παει αλλου !!!!!!!
    Εχω κανταντησει να βλεπω motogp με κλειστο τον ηχο και η γυναικα μου περνει τηλ ψυχιατρο καθε φορα που βαζω ηχο.......
    Αλλα και το παρεακι του στον σκαι δεν παει πισω!!!!!
    Παντως πρεπει να επαινεσουμε τον σκαι για την φετινη του κινηση με motogp και superbike.Δεν νομιζετε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    Καποιο λαθος κανεις φιλε μου, πρωταθλημα δεν εχει παρει ποτε σε καμια κατηγορια. Εχει τρεξει νε αρκετους αγωνες αλλα δεν ειναι γρηγορος. Μηπως τον μπερδευεις με το αδερφο του?
    Αυτος πηγαινε γρηγοροτερα και ειχε παρει νομιζω πρωταθλημα στο Aprilia Challenge με 125...
    ετσι ειναι
    Victim Of Changes

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF