Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 71 από 71

Θέμα: Ο "κλειστός αυτοκινητόδρομος"

Εκει μερικες φορες γινεται της ...ΑΡΚΟΥΔΑΣ!

*************** www.motodevils.gr ***************

Ένα ακόμα τροχαίο με θύμα αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμα ένα τροχαίο με θύμα ενήλικη θηλυκή αρκούδα βάρους 80 κιλών,
    σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό στον κάθετο άξονα Σιάτιστα-Κρυσταλλοπηγή.

Το άτυχο ζώο πέρασε πάνω από την περίφραξη και χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα στην προσπάθειά του να διασχίσει το οδόστρωμα.

Κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι το ζώο υπέκυψε λόγω ρήξης ήπατος και πνευμόνων.

Ο οδηγός το εγκατέλειψε στο σημείο του ατυχήματος, στον κόμβο του Αργυροκάστρου και εξαφανίστηκε, *
    ενώ οι περιβαλλοντικές οργανώσεις ειδοποιήθηκαν από την τροχαία Κοζάνης.

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των οργανώσεων «Αρκτούρος» και «Καλλιστώ»
    πρόκειται για το δέκατο θύμα τροχαίου στην Εγνατία Οδό μέσα στο 2009.

Σημειώνεται ότι τα περισσότερα θανατηφόρα για αρκούδες τροχαία έχουν σημειωθεί στο συγκεκριμένο σημείο.

in.gr

* με πιο σκεπτικό εγκατέλειψε την αρκούδα το ζώο;
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρκούδα εγκλωβίστηκε σε κόμβο της Εγνατίας Οδού

Δεν έχω μπει στον κόπο να ποστάρω όλα όσα έχουν γίνει από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα... γιατί
    είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! Αλλά με την ευκαιρία της λειτουργίας διοδίων και στην Εγνατία... http://www.callisto.gr/neaByArticle.php?id=126
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Στο θέμα των περασμάτων για τις αρκούδες. Τα υπόγεια τούνελ πολλές φορές φοβούνται να τα χρησιμοποιήσουν τα ζώα καθώς δεν υπάρχει εύκολη διαφυγή σε περίπτωση κινδύνου. Η λύση που έχει δοθεί σε άλλα κράτη είναι πλατιές ΓΕΦΥΡΕΣ δενδροφυτεμένες. Τα ζώα και ειδικά τα φυτοφάγα-θηράματα αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια και προτιμούν τέτοιου είδους περάσματα.

Κοστίζουν όμως, οπότε ποιός τη χέζει την αρκούδα ε;

http://www.flickr.com/photos/krispics/2954891611/

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Guido_Brasletti
    Στο θέμα των περασμάτων για τις αρκούδες. Τα υπόγεια τούνελ πολλές φορές φοβούνται να τα χρησιμοποιήσουν τα ζώα καθώς δεν υπάρχει εύκολη διαφυγή σε περίπτωση κινδύνου. Η λύση που έχει δοθεί σε άλλα κράτη είναι πλατιές ΓΕΦΥΡΕΣ δενδροφυτεμένες. Τα ζώα και ειδικά τα φυτοφάγα-θηράματα αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια και προτιμούν τέτοιου είδους περάσματα.

Κοστίζουν όμως, οπότε ποιός τη χέζει την αρκούδα ε;

http://www.flickr.com/photos/krispics/2954891611/
    Δεν νομίζω ότι κοστίζουν παραπάνω από το κόστος των ζωών που μπορούν να χαθούν από μία τέτοια σύγκρουση.

Απλά ορισμένες φορές το αυτονόητο είναι το πλέον ... δυσνόητο σε αυτή τη χώρα ...

Στο διάλο να πάνε τα καθήκια.Δρόμος είναι αυτός;Σχεδόν όλα τα κομμάτια απο την στιγμή που δώθηκαν στην κυκλοφορία,έχουν κλείσει άπειρες φορές για διάφορους λόγους.Και τώρα πάλι εδώ και μερικές εβδομάδες πάλι ένα κομάτι κοντά στο μέτσοβο κλειστό είναι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Spyrious
    Στο διάλο να πάνε τα καθήκια.Δρόμος είναι αυτός;Σχεδόν όλα τα κομμάτια απο την στιγμή που δώθηκαν στην κυκλοφορία,έχουν κλείσει άπειρες φορές για διάφορους λόγους.Και τώρα πάλι εδώ και μερικές εβδομάδες πάλι ένα κομάτι κοντά στο μέτσοβο κλειστό είναι.
    Φίλε δρόμος είναι με όριο 130 χλμ, για να μην ξεχνιόμαστε. Τώρα αν εγώ/εσύ γουστάρω να πηγαίνω με 200+, αναλαμβάνω και τις ευθύνες μου!! Μην ξεχνάς τι συντήρηση θέλει ένας τέτοιος δρόμος και κυρίως σε τι δρόμο πηγαίναμε μερικά χρόνια πριν.
    Το κομμάτι που αναφέρεσαι στο Μέτσοβο δε νομίζω να άνοιξε ποτέ, αλλά είναι μόνο 3-4 χλμ, οπότε δε δημιουργεί πρόβλημα!!!
    ΥΓ Δεν έχω ποσοστά στην ΑΚΤΩΡ
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Εσείς που χρησιμοποιείτε συχνά την Εγνατία προσέξτε μην σας πιάσει καμμία αρκούδα και σας πει:"Έλα φίλε,παραδέξου το,στην Εγνατία δεν έρχεσαι μόνο για να τρέξεις, έτσι;,.....με τα γνωστά επακόλουθα :rotflmao: :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Φίλε δρόμος είναι με όριο 130 χλμ, για να μην ξεχνιόμαστε. Τώρα αν εγώ/εσύ γουστάρω να πηγαίνω με 200+, αναλαμβάνω και τις ευθύνες μου!! Μην ξεχνάς τι συντήρηση θέλει ένας τέτοιος δρόμος και κυρίως σε τι δρόμο πηγαίναμε μερικά χρόνια πριν.
    Το κομμάτι που αναφέρεσαι στο Μέτσοβο δε νομίζω να άνοιξε ποτέ, αλλά είναι μόνο 3-4 χλμ, οπότε δε δημιουργεί πρόβλημα!!!
    ΥΓ Δεν έχω ποσοστά στην ΑΚΤΩΡ
    Δεν έχω απίτηση να πηγαίνω με 130+.Το πρώτο κομμάτι που είχε δωθεί ήταν Γρεβενα - Κοζάνη.Αν έβλεπες την άσφαλτι μερικους μήνες μετά θα καταλάβαινες τι σοου λέω.Επίσης μετά απο λίγο ένα κομμάτι έπαθε καθήζηση.Αν είναι δυνατόν μετά απο μελέτες εκατομυρίων να γίνεται κάτι τέτοιο.Για το κομμάτι κοντά στο Μέτσοβο είναι κλειστό τώρα,είχε δωθεί ~6 μήνες νωρίτερα.Εκέινο που λες είναι άλλο κομμάτι που δεν εχει δωθεί ακόμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Spyrious
    Δεν έχω απίτηση να πηγαίνω με 130+.Το πρώτο κομμάτι που είχε δωθεί ήταν Γρεβενα - Κοζάνη.Αν έβλεπες την άσφαλτι μερικους μήνες μετά θα καταλάβαινες τι σοου λέω.Επίσης μετά απο λίγο ένα κομμάτι έπαθε καθήζηση.Αν είναι δυνατόν μετά απο μελέτες εκατομυρίων να γίνεται κάτι τέτοιο.Για το κομμάτι κοντά στο Μέτσοβο είναι κλειστό τώρα,είχε δωθεί ~6 μήνες νωρίτερα.Εκέινο που λες είναι άλλο κομμάτι που δεν εχει δωθεί ακόμα.
    ΟΚ είναι μία ακόμη κλασική κατασκευή δημόσιου έργου στη νεώτερη Ελλάδα, με τις γνωστές υπερκοστολογήσεις (τεράστιες) και τους γνωστούς ελέγχους ποιότητας (μηδαμηνούς). Τρόπο αντίδρασης δε βλέπω, όποτε συμφωνώ μεν, σιχτιρίζω δε, αλλά ζω μ' αυτό (κλασικός νεοέλληνας είμαι). Πιάσε μια παγωμένη
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF